AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
Allahım eger oglum olursa kinçi veya kibirli olmasın habil ile kabil kardeşleri gibi biri birine düşman olmasın Amin
Ben bunun için cabalardım heralde
Gerekirse kendisinin ağlaması ama asla bir kadını ağlatmaması.
Oğlum veya kızım fark etmez ikisine de insanları hiçbir şekilde sınıflandırmamasını öğretirim
pipisi var diye kendini üstün görmemesi gerektiğini öğretirdim herhalde
Bazı ahlaki kurallar dışında geri kalan her şeyi hayattan öğrenmesini sağlayacağım
Karşı cins'e kadın olarak değil insan olarak yaklaşması gerektiğini öğretirim.
Kendinden küçük erkek kız herkesi korumalı büyüklerine her zaman abla abi amca teyze diye hitap edip saygılı olmalı.
Sapık olarak yetişmemesi için elimden gelen eğitimi verirdim.
Oglum olursa herseyin onun oldugu yanilgisina takilmadan buyuyecek
bir oğlum olursa ona en başta gönül almak için çabalamanın erkekliğinden hiçbir şey götürmeyeceğini öğreticem
Herkesin insan oldugunu, esit oldugunu, insanlarla alay etmenin, arkalarindan is cevirmenin, istekleri disinda bir sey yaptirmaya calismanin asil namussuzluk oldugunu ogretebilirim
Oğlum olursa ona ogreticegim ilk sey kadinlara saygi duymasi annesinin ve nasip olursa kiz kardeşinin de bir kadin oldugunu unutmamasini ve her zaman buna gore hareket etmesi gerektigini ogretirdim
Karşındaki kadına bir davranış gösterirken ; annesinin de ablasının veya kız kardeşinin de kadın olduğunu unutmadan o davranışı göstermesini öğreteceğim.
Oglum olursa ona sorumluluk verecegimki her isini kendi yapsin kimseden bisey beklemesin
Tesettür.
Ahlak
Saygı.
Bunları öğrensin inşallah
Öğreteceğim sınırsız çok sey varda öğretmeyeceklerim belli.
Oğlum olursa ona asla bir kadını ağlatmamayı öğreteceğim..
Oğlum olursa kadına değer vermeyi öğreteceğim. Dünyada sadece o ve çükü olmadığını anlatıcam
Erkek yahut kız evlat farketmez. Ikisine de öğretilerim aynı olur.
Merhametin, RaHiM olandan geldiğini öğretin, kâfi..
Sevdiğin insana kibar davran onun kalbini kırmamaya özen göster derim
Kesinlikle ilk öğreteceğim şey seks yapmayı bilmesini öğretirim ilerde en çok işe ne yarayacağı şey 😂
Âhlaki değerlerimizi öğretirim. Vicdani duyguları nekadar kuvvetli olursa o kadar sağlam kişiliği oluşur.
Kadınları cinsel obje olarak görmemesi gerektiğini ögretirdim ve daha çok cinselliği sonra aç kalıyorlar cinselliğe onun bunun kızına saldırıyorlar
İyi bir evlat, iyi bir eş, iyi bir baba ve en önemlisi iyi bir birey olabilmesi için elimden geleni yapacağım.
Feminist yetiştireceğim. Tecavüz taciz etmemeyi öğreteceğim. İnsan olmayı öğreteceğim. Geri kalanın önemi yok.
Oğlum var biraz büyüsün çalışmayı öğreticem emek vermeden hiç birşeye sahip olamayacağını öğrenecek..
anne babalara çok iş düşüyor çocuk yapmak önemli degil önemli olan o çocukları hayata hazırlamak iyi terbiye vermek.
Karşısındakininde bir kalbi olduğunu ve ona göre laflarına hareketlerine dikkat etmesi gerektiğini bilecek.
Ona asla yalan söylememesi gerektiğini öğreteceğim :)
Kadına saygılı olmayı bilecek en başta ötesi değil :)
karşı cinsin cinsel obje olmadığı, ve erkek adam sevişsin yatsın elinin kiri kadın yapınca da bacım olmadığını öğreticem ahlakını, ve namusunu iffetini korumasını gözünü haramdan sakınmasını öğreticem inşallah,
Bir kadın olsaydım eğer oğluma insanlığı öğretirdim
Bir erkeğe en çok merhametli olmak yakışıyor. Ona merhametli olmasını aşılardım
Küçümsememeyi öğretirim hiçbir duyguyu ve hiçbir insanı.
oğlum olur ise kürtlerle türkler ve araplarla konuşma derdim , cahillik lafları duymasın
Oğluma Terbiyeli olmayı, insanlara gülümsemesini, kimsenin kalbini kirmamayi ogretecegim.
delikanlılığın kızlarla ne kadar çıktığı değil insanlık karekter
Kız erkek farketmez kesinlikle dik durmasını, iyi bir insan olmasını ve dürüst olmasını öğreticem
sen oğluna gerçek islamı öğret o kime nasıl davranacağını bilir kadın
Benim gibi eşek olmaması eşek gibi birini seçip kapısında ağır olmaması Çakır geçmesi zira ben hep sevgiden kaybetim ama artık kazanıyorum çünkü takmıyorum cakiyorum
Kadınlara iyi davranmasını insalarla paylaşmayı bilmesini... Asla şiddette baş vurmamasını... İnsanları dil din irk mezhepe göre ayırmamasını ve herkezı eşit görmesinin gerektiğini öğretmek isterım
Annesine verdiği değeri tüm kadınlara vermeli onu ogretirim
Önce ayakta işememesi gerektiğini öğreteyim de gerisi gelir :))
asla bir kızı sevmeden çıkmamasını veya bir kızı üzmemesini öğreteceğim
Ben psikopat olmasını söyleyeceğim zeki olsun olm ihihihhihihi.
Ortalığı kan gölüne çevirsin ki insanlar akıllansın.
İslam ahlakı Allahın varlığı Kuran-i Kerim Hadisler Peygamber Efendimiz Sav Namaz bunları öğreteceğim oğluma bunlar kesinlikle öğreteceğim
İman ve Vatan sevgisi.. ilerideki oğluma söylüyorum bu ikisi olmazsa sende olmazsın oğlum bu ikisi yoksa yasamaninda hiç bir anlamı yok oğlum...
Eğer benim oğlum olursa ona insanları değil hayvanları sevmeyi öğretirim. Ve kısasa kısas mantığını zihnine yerleştiririm.
Sen çocuğuna İslamı anlatıp öğretirsen zaten böyle saçma şeyler öğretmene gerek kalmaz, o yolunu bulur zaten.
Anneleri kadar çocuklar da suçlu ben kendimi iyi yetiştirdimannemden sonra da ;) Tamamen zihniyet mühim olan.
Bir sosyolog olarak, Toplumsal cinsiyet rollerne bağımlı olarak yetiştirmeyecegim..🤔
Örneğin benim oglum ütü de yapabilecek yemekte yapabilecek..
annem bana ilk yemek yapmasını ve terziliği gösterdi işte dikiş dikmek felan :D çünkü hayat müşterek birine bir şey olsa diğeri yapacak :D
Yabancı dili erken yaşta öğrenmesi için uğraşacağım. İngilizce ve almancayı lise yıllarında ana dili gibi konuşmalı.
kimsenin duygularıyla oynamamayı beynin diğer organdan daha önemli olduğunu öğretirdim
İnşallah sabrı, güzel ahlakı, Efendimizin hayatını ve namaz kılmayı öğreteceğim
Erkektir, yapar. Düşüncesinin ne kadar yanlış olacağını öğreteceğim.
oğlum olursa, özverinin ne demek oldugunu kesınlıkle ogretıcem
Ona hayattaki zorlukları öğreteceğim ve nasıl göğüs gereceğini
Utanma'nın, merhametin, vicdanın ne kadar büyük bir zenginlik olduğunu öğreticem.