Ben kartondan yaptım bir tanede öylede olur ama su yalıtımı yapmanız lazım. Buyüzden iki leğen alarakta yapabilirsiniz. Yapımı çok çok basit ve ucuz. Arkadaşlar nolur herkes sadece 1 ev yapsa bile yeter. İki leğen kimseyi zor durumda bırakmaz. Yapımıda zaman almıyor.Çok soğuk dışarısı bir tane ev yapalım hepimiz.
Zorla sokmucan tabiki onlar gelecek lesfedip girecekler Üşüyünce gircek yer arıyorlar neresi olursa oyuzde arabaların motoruna filan giriyorlar surucu fark etmesse ölüyorlar ben motorumu disarda birakip branda cektigim zaman kediler brandanin altina doluşmuş oluyordu. Bende ev yaptım. Geceleri özellikle sığıncak yer arıyorlar
Sabitlesen ya da kuytu köse biyeri koysan ne güzel olur. Evin oraya koymasan bile barınakların ihtiyacı var yün kazak ve leğen evlere orayada verilir. Sagol
Eziyet mi ediliyor pardon? Hayvanlar donuyor soguktan nereye gireceklerini şaşırıyorlar. Açlıktan ölüyorlar ve yardım edenler onları rahatsız mı ediyor. Senden bisey isteyen yok yapmıyorsan yapma ben merhameti olanlardan rica ediyorum.
İki leğen hiç pahalı değil. Yapımıda çok basit delik acıp leğenleri birbirine kapatıyorsun 10 dakikalık iş. Çok soğuk dısarı bir tane yapsan keşke arkadaşım. Ama teşekkür ederim.
Burdan şehre git gel 2-3 saat ve nerede satılır bilmiyorum. Hadi aldım diyelim burada onu yapsam köpekler dağıtır. Kediler güvensizlikten aynı yerde duramaz.
Onu yapıyorum sıkıntı yok, çöpe atmam hayvanlara veririm. Ama onuda boşuna yapıyorum. Okulda toplam 4 yemekhane var. Hepsinin artanlari hayvanlara gidiyor. Cafede oturanlar da besliyor. Benden iyi besleniyorlar, bazen günde 2-3 poaça ile yetindigim oluyor.
En İyi Cevaplar