Evinizde bir kedi varsa ve o kediyi sevmiyorsanız, ilgi göstermiyorsanız ve geceleri karanlıkta yalnız bırakıyorsanız. O kedi miyavlayınca, bağırınca ve ses çıkarınca umursamıyorsanız lütfen bunları yapmayı bırakın artık. Kedi miyavlıyorsa sıkılmıştır, herkesin hormonları ve psikolojisi var ve bu bazen çok fazla üzebiliyor. Kediler sevilmek için ve oynamak için vardır. Üzmeyin, yalnız bırakmayın ve kovmayın, kedi sevmek, kediyle oynamak ve kediye dokunmak sevaptır, onlar da sizin onlara dokunmanızı ve onları sevmenizi istiyorlar.
Evinizde bir kedi besliyor musunuz?
Eviniz de bir kedi varsa lütfen açıklamayı okur musunuz?
Benim büyüttüğüm bir kedi değil ama eve girdi beni sahiplendi arada bir çıkar geri gelir oyuncu uslu uysal bir minnoş akşam yatar uyur uykusunu alınca yatağın üstüne çıkar ya da kenarını tırtıklayıp beni uyandırıyor
0
2 Yorumla
Soran
3 ay
Lütfen kedinin canının sıkılmasına izin vermeyin, onları sevmek, onlara dokunmak ve onlara ilgi göstermek hem insanlara iyi geliyor hem de kedilere iyi geliyor.
Kedim dışarda yaşıyor sadece yemek içimek ve sevilmek için geliyor kediler gece avcılarıdır gündüz değil akşam aktif olurlar o yüzden siz uyurken kedinin miyavlaması ve sizinle upraşması normal sizi hasta veya dengesiz sanıyor hayvan grce gece avlancağına ne yatıyor diye ancak şöyle bir durum var kedilerin karanlıkla ilgili bi sıkıntısı yok genelde burun ve gece görmeye elverişli gözleriyle bu işi çözüyolar tavsyiem kedinize alan tanıyım gezsin dolaşsın kediliğini yaşasın
0
1 Yorumla
Soran
3 ay
Evet öyle ama her kedi aynı değil ve bazen gerçekten üzülebiliyorlar, sen ona yeterince dokunmayınca ve yeterince sevmeyince. Kedilerin geceleri avladıklarını biliyorum, karanlıkta çok iyi gördüklerini de biliyorum ama ben onları görmezlikten gelmemekten ve yalnız bırakmamaktan bahsediyorum. Benim kedim daha 1 yaşına girmedi ve onu dışarıya salma şansım yok. Ama pek fark etmiyor yaşları sokak kedisi olup olmadıkları, kedi sevmek hem insana hemde kedilere iyi gelen bişi.
Evde kedi besleyen biri olarak kalbime dokundun 🥹🐾 Benim ev Balköpüğü, Bonibon ve Zıpır’ın krallığı zaten. Bir de Tatlış var, tam ekip işi yaşıyoruz. Kedi miyavlıyorsa gerçekten bir ihtiyacı vardır, ilgi ister, canı sıkılmıştır ya da strese girmiştir. Onlar aksesuar değil, minik canlar 💔
Sevemeyeceksen sahiplenmeyeceksin net. Sevgi, oyun ve güven kedinin temel ihtiyacı. Karanlıkta bırakmak, görmezden gelmek onları üzer. Sahiplen, sev, sorumluluk al 💛🐱