Aile & Toplum Uçağın olsa üstüne ne yazardın :) (Tek rakibim thy ) ? pilav_ustu_az_kuru_2 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İkinci soru bomba gibi geliyor uçarak geliyor bu sefer harbi harbi uçağın olsa ne yazardın üstüne hep kamyona yazı yazdın durdun şimdi uçağın var ne yazarsın uçak üstü yazısı :D :D#pilavüstü #uçaküstüsözü :D :DBenim uçakta yemesi kolay salması zordur yazardım :D Uçağın olsa üstüne ne yazardın :) (Tek rakibim thy ) ? Cevapla Uçak Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DP-DEADPOOL Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Yol verin şaşkına, gitsin Allah aşkına :Dhttps://i.hizliresim.com/PB2qqd.gif 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahahah iyiymiş bu ya :D Yorumla DP-DEADPOOL +1 yıl Tenk yu bro :Dhttps://patlakkafa.com/wp- Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl çok süper sallanıyor ya :D Yorumla DP-DEADPOOL +1 yıl Link tam oturmamış lanet olası :Dpatlakkafa.com/.../deadpool-620x350.jpg Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl peki peki sorun değil Yorumla
SerKan1923 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yalnızlığımıza Bulutlar Bile Ağlıyor. 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl yalnızım dostlarım yalnıızım yalnız :) Yorumla
polyannax Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için kuzey kutbunu göze almışım 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl yaşamayı göze almışım onun doğrusu ama :D Yorumla polyannax +1 yıl olay uçak olunca Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ha peki :) Yorumla
Thaisse Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Bende inecegim 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl bende ineceğim mi bir de ben askere gideceğim videosu vardı onun gibi ldu Yorumla Thaisse +1 yıl Ahahah videoyu bilmiorum da her cikisin bir inisi vardr die dusundum :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl video bu :D :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=NLBN_KfN_sY Yorumla Thaisse +1 yıl Tesekurler 🙈 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl rica ederim Yorumla
Anony-mous Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 39% +1 yıl Uzaklara uçma kuşum uçup da gitme vurulursun ayıkkssss.Kızlar gülüşüme kuşlar uçuşuma hasta.Akbil geçmez daha o kadar alçalmadık. 1 7 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl baştaki kuşum aydına ait bir şarkı değilmiydi :D Yorumla Anony-mous +1 yıl Yok be ben yazdım şimdi😏 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ben biliyorm baştakini. D Yorumla Anony-mous +1 yıl İki dakikada yazdım hemen tutuldu görüyormusun. Neyse bu sözden iyi şarkı yapılır.😏 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl var zaten şarkısı hacım dur atayım dinle :)https://www.youtube.com/watch?v=zGWnMNIzZqUDemedim mi gitme diyeAğlatırlar sevme diye var mı bendeki aşka bedelDön dolaş yine gel bana gelBaşıma yanıbaşıma gelGözüm kara seni ararım bulurumBen her gece seni düşünüp sarhoşumUzaklara uçma kuşumUçupta gitme vurulursunMasallara kanma kuşumÜzerse eller yorulursunYazık sana yavru kuşumTam can evinden vurulursunMasallara kanma kuşumÜzerse eller yorulursun Yorumla Anony-mous +1 yıl İşte o benim daha demin çıkardım albümü bu da çıkış parçam.😏 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl atma ziya yeter :D Yorumla
cokoko Takip Et Master Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. "satılık" yazardım uçağı ne yapayım, parasıyla gayrimenkul alırım :) 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl oda bir yöntem tabi :) Yorumla
peopleexpert Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı. yol abbas'ın pistler airbus'ın yazısı olmamışresimdeki uçak boing 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen :) Yorumla
Gazi_Kentli Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl kuleden izin yoksa güzelim, sorun değil ben sabihaya da inerim... 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahahah güzeldi bj Yorumla Gazi_Kentli +1 yıl valla soruyu okuyunca uyarladım :) orjinali kızlara özgü ama :) Torpitoda aseton yoksa güzelim, sorun değil ben mazotla da silerim :) :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl aynen güzel olmuş bu arada günaydın Yorumla
Ayyüce_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl bir yerden duymuştum hoşuma gitti buraya da yazayım; tek rakibim yürüyen uçak :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahahhah :D :D Yorumla
tostos Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı. servetimi ıspatlamama gerek mi var sdkjflsfjlkjsdfg 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl vay kıralsın Yorumla
BirEylülAşkı Takip Et Xper 2 Yaş: 109 +1 yıl Attan iner uçağa binerim, türbülansa girer seni severim. 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahahah güzelmiş pilot burada hostese yğrüyor galiba Yorumla BirEylülAşkı +1 yıl Yok direk uçuyor. Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ha oda doğru :) Yorumla
Er-Kek Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl yazıyorum ama eig mi isterim :Dbak şöyle yazmalı "yediğin G kuvveti kadar konuş" : ))) 1 4 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl O ne be hiç bir şey anladım erkek beyciğim Yorumla Er-Kek +1 yıl G kuvveti aşırı hız da vücudun maruz kaldığı basınç. Yerçekimsel olmayan vektörlerin toplamı. Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl peki bilgi için teşekkür ederim Yorumla Er-Kek +1 yıl rica ederim Yorumla
Ben_tek_siz_hepiniz Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Uçak mı almışım. Havada mı duramıyom. Kuran dağıtıyom ben Kuran. 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl kuran mı :D Yorumla
Bakire-Tavuk Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl İlk görüşte aşka inanır mısın yoksa kulenın etrafında bir kaç tur atım mı 😂Scorp v2 😂 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahahha scorp iyi ya sağlam sorular çıkıyor oradan :D :D Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. bız daha uzağa gıdene kdar en uzağı bubıraz saçma oldu evt 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl sorun değil bu arada günaydın sizi bir yerden tanıyorum sanırım Yorumla lenii +1 yıl sorulardan cevaplardan olsa gerek Yorumla
JackqueeLıne Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl My airlines yazardımbu uçak kimse tofaş yapmış uçağı o kadar yazı olur mu :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahaahha valla bilmiyorum manyak işte Yorumla
Inflames_54 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cok hosmus ya 😄😄 ben dantel yapistiririm dantel önemlisi 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl türkısh airles :D :D Yorumla
SkinnyXXX Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Milletin mizah anlayışı uçmui işte :DSollama beni sollarım seniHavada bulut sene o hostesi unutKuleler bana hasta, ben hosteslere hastaKara kutun varsa şekerim, gelde bir restleşelim. 0 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahahah aynen güzelmiş :D Yorumla
CikletPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Açılın Vecihi geliyooorrrr 😎 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Vecihi allahın belası çamaşırları uçurdun yine :D Yorumla
bay_enco Takip Et Master Yaş: 50 , eic 39% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tek rakşp Metro turizm yazardım 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahaha :D Yorumla
HuysuzDeve Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 42% +1 yıl Elleme toz olursun, geçme pişman olursun... 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl geçme beni geçerim seni çiçek abbasa bağlıcaz sanırım :) Yorumla HuysuzDeve +1 yıl Hee zaman referanstır Ç. Abbas, çok daha agresifi de var da buraya yazılmaz tabi😉 Yorumla
ManiacArmy Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl Ateş seni çağırıyor 🔥 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl yanacaksın vayyy ben seni tanıyor muyum yok sa o kişinin fakesi misin :) Yorumla
Aykut1990 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Tek rakibim Türk hava kuvvetleri 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl yolları değilmiydi o Yorumla Aykut1990 +1 yıl Ben artık hava yollarını tanınam uçağım var kral benim 😃😃😃 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahahah seni indirmesinler aşağıda rus uçakları. D Yorumla
namazvedua038 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Kizlar pilotuma, pilotlarda sesime hasta ;) 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 vay giderli diyorsun Yorumla
cany123456 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 65% +1 yıl Kuşlar uçuyor , kafam güzel bırak beni surreya ! ✈ 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl güzelmiş hangi şiirden bu :) Yorumla cany123456 +1 yıl Mert caner superr ! Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ha peki bilmiyordum teşekkürler Yorumla cany123456 +1 yıl Kitapin adi : Felaket telali kirmizi vos vos :D burdan reklamimida yapim hhaha cok iyi tavsiye ederim Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl peki peki :) Yorumla
obsessively Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 31% +1 yıl piavüstü günaydın.Ne yazardım bilmem 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 günaydın ablam seninkinde allahın yolunda devam yazdır :D Yorumla obsessively +1 yıl Yok bak ben ne düşündüm. Kararlıyım'' yazdırayım ben Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl oda güzel olabilri abla :D Yorumla
mMaxcodeRİMm Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. Tek rakibim Murat 131 :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Efsane reise saygı :D Yorumla
BurCuuu02 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. hayata yukardan bak :D 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl güzelmiş burcuuu Yorumla
IRainmaN Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Ben kalktikca küçülür, indikce buyurum:)) 2 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 espirikli iyi ya beğendim :) Yorumla
Spero_ Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Aklıma bir şey gelmedi. 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 peki peki gelince yaz Yorumla
Highoutput Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bu mal bir harika dostum 1 4 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahaha birde bir dal esrar koy tam olsun Yorumla Highoutput +1 yıl 5 yaprak 😉 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl peki peki pek detay verme ks ile uğraştırma bizi :) Yorumla Highoutput +1 yıl 😄😄👍 Yorumla
mavişcikk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Hava olsun diye havalandım" yazardim. :) 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl havasını yediğim Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Durusuma kizlar ucusuma Asfalt aglar 😀 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl asfalt olmadı be Yorumla
kartaliçe_1903 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Müsait bir yerde inebilir miyim 1 4 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Uçağa mı iyiymiş :) Yorumla kartaliçe_1903 +1 yıl Bence de Eig adayı dimi 😛 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl o kadar da değil de:) Yorumla kartaliçe_1903 +1 yıl Peki 😒😒 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Askimi karakutuya anlatim iyimis 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl neyi anlatmış acaba :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl mutluydum oturdum uçacaktım osurdum :D 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl o ne öyle az önce yatakta osuran biri vardı o senin tanıdığın mı :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok ben zenginlikten osuruğu mentol kokan adamım :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ha peki :D :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl miras değil alın teri :D 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahahah birde ayetel kürsi acama tam olsun :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olur tabikide Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl :) :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bombam olsa da üzerinize atsam. s. s 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahahah bu yolcu uçağı yalnız :D Yorumla
filofobik Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl sen bakarsın ben uçururum 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl vay helal sadece uçuşumu seyredersin diyorsun Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Tek Rakimib YHT :D(Yüksek Hızlı Tren ) 1 4 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl bu değişik olmuş :D :D Yorumla emre00 +1 yıl Evet :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl hızlı trenle kapışan pilot :D Yorumla emre00 +1 yıl Ahah :D Yorumla
barannq Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl 3 diyince uçuyoruz 1-2-4 😁 😁 1 4 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl bir tane arkadaş vardı üç idiynce gülüyoruz bir iki üç dört o aklıma geldi :) Yorumla barannq +1 yıl Görüşü yazdıktan sonra benimde aklıma o geldi :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl onuda ya detmiş olduk yani :D çok sağol Yorumla barannq +1 yıl Kulakları çınlasın :D :D Yorumla
Kimi-Kandırdım Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Gidiyorum ama bir sor nereye? Olabilirdi 😂 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl nereye gidiyorsun bu arada :) Yorumla
Gizliyapıcı Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İstanbul Ankara 1 saat sana sevgim 24 saat 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl vay pilot aşık Yorumla
İsabay Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl radarıma yıkalanma türibilansıma dayanamasın:) 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl vay atarlı ve giderli Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Pistlerin ustasıyım türbülansın hastasıyım 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl güzel bu yanarlı giderli Yorumla
kadifeli_kesesi Takip Et Xper 2 Yaş: 33 , eic 66% +1 yıl Kanatlarım pazardan, Allah korusun nazardan 😃 0 0 Yorumla
BurJuVa_KıZı Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Ucakta bes evde 155 :) 0 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahahaa :D :D Yorumla
ayfonuolmayangörl Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Hayat kısa, kuşlara benden bira! 0 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahahahah öyle bie şey yapma yazık kuşlara Yorumla ayfonuolmayangörl +1 yıl Yapmam :D Ama güzel ya :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ahahah güzel evet Yorumla
Hadece Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Bilmem kii 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl ya :(:( Yorumla
OliverHeldens Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl kanka pilot =) 1 7 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl kanka pilot mu :) Yorumla OliverHeldens +1 yıl ke ko yazmıştım ilginçtir ki site bunu kanka olarak düzeltmiş 😂 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl kekoyu damı düzeltiyorlar yuh :D Yorumla OliverHeldens +1 yıl Tek başına yazılınca düzeltiyor galiba :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl valla bilmiyorum gıcık oldum sisteme :D Yorumla OliverHeldens +1 yıl Valla üye olalı saatler oldu şimdilik bir yamuğunu görmedimde. Site böyleyse işimiz var :D Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl böyle birde 4 xperden sonra abazan kızlar var onları göreceksin birde nasılımcı gacıları :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Uçur vbbeni bebeğim 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl iyiymiş bu ama farklı anlamlara da gelebilir sanırım o yüzden gizlendiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Muzur çok sitede 😕 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl sizde haklısınız :) Yorumla
newlife06 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Kısı tutunun:))) 0 6 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl kişi tutunun mu? Yorumla newlife06 +1 yıl PardonSıkı tutun olacaktı:))) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl sanırım sıkı tutunun yazdın mobilsin i le yazdın sansürlediler kısı tutunun oldu :D Yorumla newlife06 +1 yıl OlabilirBenim yazım hatamdanda kaynaklana bilir :))) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl bilemedim kafalarına göre değiştiriyorlarda :D Yorumla newlife06 +1 yıl :)))))) Yorumla
En İyi Cevaplar