Dogo içlerinde görüntüsü en korkutucu olan ve asil gözüken bir köpek fakat merak ettiğim şey şu; pitbull çok tehlikeli diyorlar kangal tehlikeli değil mi yani kangal pitbulldan fazla ısırma gücüne sahip dogo da öyle peki aralarında en güçlüsü kim? neden pitbull denince korkuyor insanlar ha pitbull ısırmış ha başka bir köpek her türlü aynı yarayı almaz mı insan bence köpek korkusu olmayan bir insan bir pitbulla rahatlıkla başa çıkabilir sizce?
Dogo Argentina mı Pitbull mu Kangal mı Güçlü (Bilenler Yazsın)?
toplumda senin gibi önyargılı olan kızlar yüzünden sevgili sahibi bile olamıyoruz neden biliyor musun? ben bir kedi aşığıyım ve köpeklerden günahım kadar haz etmem. Köpekler vahşi yaratıklardır evcilleştirilecek bir yanları yoktur.. Köpeklerin sevilmesine de karşıyım, Sana oy verenlerde aynı yolun yolcusu.
Kangal diyince korkmuyoruz çünkü kangal insana saldırmaz. Ama pitbull un kendi sahibini bile ısırdığı durumlar var. Bana göre olası karşılaşmada kangal galip gelir.
Köpek egitmeniyim. 22 yıldır bu işi yapıyorum. Kişi koruma , konut koruma , alan koruma konularında 24 farklı köpek ırkı ile çalıştım. Pitbull doğru egitilirse çok faydalı , insancıl bir köpek olur. Kendi sahibine saldıran yer yüzünde iki ırk var. Yasaklanmalari gerekir. Ama pitbull bunları içinde yok.
daha bizler, kangal köpeği nedir önce onu öğrenelim ondan sonra bu karşılaştırmayı yapabiliriz. Kangal köpekleri hakkında bilgiyi kangal. tv sitesinde oldukça öğrenebiliyorum.