Evcil Hayvanlar Sizce Dogo Arjantin köpeği mi daha iyi Cane Carso mu? gencoyun-135 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi daha iyi ve neden? Ben Cane Carso diyorum çünkü ötekini sevmiyorum. Dogo Cane Carso Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Dogo Arjantin köpeği mi daha iyi Cane Carso mu? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Dogo ' yu seviyorum ben. Ayrıca bir Dogo ' ya da sahibim. 1 3 Yorumla gencoyun-135 +1 yıl Vay iyiymiş. Nereden aldın barınaktan falan mı? Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Hayır tanıdık birininden aldım yavrulamıştı Yorumla gencoyun-135 +1 yıl Anladım, yasak ırktır o. Yorumla
RamiiRamiii Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Her ikisi de Aslan gibi evlat ama Dogo daha asil fakat yasaklı ırk 1 1 Yorumla gencoyun-135 +1 yıl Aynen yasaklı Yorumla
gündüzüngüneşi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Cane Carso her türlü daha iyi 1 3 Yorumla gencoyun-135 +1 yıl Bak bu konuda bile zevkimiz aynı 🙂 Yorumla gündüzüngüneşi +1 yıl Tabi ki kardeşim biz ruh ikiziyiz Yorumla gencoyun-135 +1 yıl Aynen öyle Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sivas kangalı 2 3 Yorumla gencoyun-135 +1 yıl https://resimyukle.io/r/qYp7K1WcLj Yorumla SadeceSakinOl +1 yıl Büyük 😬 Yorumla gencoyun-135 +1 yıl Aynen ben çok severim öyle Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 401 cevap paylaştı. tehlikel, türler ikisi de iyi değil 1 0 Yorumla
yatyanıma Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Siyah olan çok asil 1 1 Yorumla gencoyun-135 +1 yıl Üstteki de Yorumla
Ataa0610 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Pitbull 2 13 Yorumla gencoyun-135 +1 yıl Kral 👑 Yorumla Ataa0610 +1 yıl 👑 Yorumla Ataa0610 +1 yıl Laf açılmışken pitbull nerden bulabilirim Trabzon'da kardesim 😅 Yorumla gencoyun-135 +1 yıl Dogo Arjantine yer ama Pitbull'u Yorumla Ataa0610 +1 yıl Cane corsa hepsini yer Yorumla gencoyun-135 +1 yıl Cane Carso'yu araştırmadım ama Dogo tek başına domuz avlayan bir hayvan, pitbull ürkek. Yorumla Ataa0610 +1 yıl Vay iyiyimis , dogo aşırı da heybetli Yorumla gencoyun-135 +1 yıl Çok da itici geliyor bana yav 😒 Yorumla Ataa0610 +1 yıl Pitbull nerden bulurum kanka 😅 Yorumla gencoyun-135 +1 yıl İnstagram kullanıyor musun Yorumla gencoyun-135 +1 yıl Neden cevap vermedin kanka, almayacağız instagramını 😀 Yorumla Ataa0610 +1 yıl Evet kardeşim , yıllardır aradım bulamadım pitbull ya Yorumla Ataa0610 +1 yıl Verdim knk gelmedi galiba 😅 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 523 cevap paylaştı. Dogo Arjantin.. 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dogo ' yu seviyorum ben. Ayrıca bir Dogo ' ya da sahibim.
Vay iyiymiş. Nereden aldın barınaktan falan mı?
Hayır tanıdık birininden aldım yavrulamıştı
Anladım, yasak ırktır o.
Her ikisi de Aslan gibi evlat ama Dogo daha asil fakat yasaklı ırk
Aynen yasaklı
Cane Carso her türlü daha iyi
Bak bu konuda bile zevkimiz aynı 🙂
Tabi ki kardeşim biz ruh ikiziyiz
Aynen öyle
Knk köpekleri sevmiyom ben kedi seviyom
Sivas kangalı
https://resimyukle.io/r/qYp7K1WcLj
Büyük 😬
Aynen ben çok severim öyle
tehlikel, türler ikisi de iyi değil
Siyah olan çok asil
Üstteki de
Pitbull
Kral 👑
👑
Laf açılmışken pitbull nerden bulabilirim Trabzon'da kardesim 😅
Dogo Arjantine yer ama Pitbull'u
Cane corsa hepsini yer
Cane Carso'yu araştırmadım ama Dogo tek başına domuz avlayan bir hayvan, pitbull ürkek.
Vay iyiyimis , dogo aşırı da heybetli
Çok da itici geliyor bana yav 😒
Pitbull nerden bulurum kanka 😅
İnstagram kullanıyor musun
Neden cevap vermedin kanka, almayacağız instagramını 😀
Evet kardeşim , yıllardır aradım bulamadım pitbull ya
Verdim knk gelmedi galiba 😅
Ikiside çok iyi
Dogo Arjantin..