Evde tek iken etek, sütyen, elbise gibi kadın kıyafeti giyen deneyen erkekler var mı aranızda.
Veya kadın giysileri giymekten zevk alanınız var mı?
Veya kadın giysileri giymekten zevk alanınız var mı?
Mavi kimlikli hanım ablalarımız var sitemizde. Vardır muhakkak. :):
galeri8.uludagsozluk.com/.../...n-erkek_644514.jpg
Bikere etek giydim senelee once oda sumnet oldumda dahada nasip olmadi olmasinda :)
Rica ederim 😃
Kimseye zorla etek giydirmem 😄
Neden ki
Cevap
16Cevap
Ne var yani giyemezlermi erkekler etek toplum pskolaji böyle bişey. halkpn garip birşey yaptığında ayıplaması kadar kötü lanet birşeyok. siz çocuken. ne kadar mutluydunuz. sonra sizin hakerektlerinizi ayıpladılar ve suanki mutsuz halini aldınız acıyorum sana
Babamla ben bos kalinca jartiyer giyer evde sehpayi ters cevirir ilginc seyler yapariz mesela baktik hala 2 kisilik yer var onuda bakkal osman amca ve berber necati abiyide guruba dahil edip sbha kadar kaymazmisin tarçınıma ver coskuyu kolonlarinlesin :D sakasi bir yanada bu dediklerini yapana bir erkek gozuyle bakabiliyosan seni ayakta alkisliyorum bunu yapan erkekler var mı yazmis ya l*n bunu yapana erkek diyen kadin gitsin bir kosede ölsün ben bakmiyorum hadi ;)
ya yemın edıyorum bu kızların ne merakı var bole ben akıl sır erdıremıyorum.. ben muz corap gıyıp agda yapıyom bos zamanlarda.. hatta kombın denıyom mahallede turluyom bıyıklılar pesıme takılıyo..
fghfgmjnhg
Merhaba ben erkektim ama takii etek giyene kadar pileli etek denemiştim öylesine sonra çok güzel dedim aldım tayt aldım elbise aldım crop aldım şu an kızım yani penisim olsada aktif değil. kızım etek giyiyorum kız gibi davranıyorum ama erkeklerden haz almıyorum..
fantezide uzaysın bebeğim :D über über über sert yani :P
ondan mı bayan hesabı açtın kendine yoksa Harun apla? :D
Sünnet olduğumda giydirmişler bitek.
Sebebi de malum 😒
Allah'a şükür ruhumuzda i*nelik yok...
sünnette giyen oluyo heralde
yok artık ne yaptın sen
Vardir crossdresserlar.
Evet ben de onlardan bahsediyorum. Yardımcı oldun saol. 😊
İpneliğin alemi yok. :)
Giyen erkek sapıktır.
Ne yapcan kiyafetlerini mi paylascan? :/