Üstümüze geliyorsunuz aman size ne ya herşeye de karışmayın, herşeyi sizin için yaptığımızı zannetmeyin'' rahat olduğu için giyiniyoruz'' bu sözler çok tanıdık geliyor değil mi? Madem erkeklerin vücut ısıları kadınlarınkinden daha fazla ve erkekler o sıcakta pantolon giyilebiliyor, o zaman neden kadınlar mini etmek giymeyi tercih etmek zorunda kaldığını sanıyor, ya da bunu bahane ediyor? dolayisiyla kadınların sıcaktan yanıyoruz şort giymeyelim mi tezi, sıcak bahane gostermek şahane değil midir sizce? Bana göre kızlar teşhircidir nasıl ki bir erkek bir kadına tecavüz edince tüm erkekleri bundan sorumlu tutuyorsanız teşhirci bir kızdan da siz sorumlusunuz kızlar. Sorunun cevabını aslında erkeklerin %90 çok açık biliyor tartışmaya açıktır sadece. Bana şu fotoğraftaki kızın şu şortu giyme gayesini bir kız çıkıp mantıklıca açıklayabilir mi?
Erkeklerin 40 derece sıcaklıkta mini şort giymemesi?
Yanlış yorumluyorsun, biz bunu dışarıda normal yürüyen kadınlarda görüyoruz, kadın sadece yürürken bile tahrik unsuru olarak geziyor. Bak çok gerice olacak fakat bikini bile erkekten çok farklı, erkek dışarıda giydiği şortla denize girerken, siz iç çamaşırını andıran bir kıyafetle denize giriyorsunuz., sadece adı bikini :) aman işin içinden çıkamayacağız kapatalım konuyu :)
Bebeğim denize sizin giydiğiniz şortlarla girdik diyelim o zaman üstümüze hiçbir şey giymememiz lazım sizin meme uçlarınız bile görünüyor, sizin suçunuz değil ama hep bu moda şeysilerinin suçu.
Günümüzde doğudan gelen kadın görmemişleri haricinde bikiniden tahrik olacak erkek sayısı çok azdır hatta yoktur bile, , tabi bikiniyi giyen kızdan kıza değişir :) her ne kadar biz bikiniden tahrik olmuyoruz desek de siz yine de inanmayın belki bilinçaltımızı etkiliyordur. Bana da sorsalar şu an samimice bikinili hiç bir kadından etkilenmeyeceğimi iddia ediyorum.
Memeler baş kaldırmış ama bizi tahrik ediyor siz bilmeseniz bile.. hatta bazıları adonis kaslarını göstermek için şortunu aşağıya çekiyorlarda çekiyorlar nımıssızlar!
Benim kastettiğim şey mentalite sadece, hani bikini erkekler için yapılmış olsa erkeklerin önünde çıkıntı olmasa emin ol erkekler bikini giymeye cesaret edemezler ya da aşırı derece de utanırlardı yani etinden bir parça gözükecek diye, buna en pislik karaktere sahip olan erkekler bile dahil. Utanma ve utanmama benim takıldığım konu.
hahaha :)) Burdaki tartışma konusu ne biliyor musun? Erkekler istediği kadar taciz edilsede bir kadın tarafından tecavüze bile uğrasa gülüp geçer hatta hoşuna gider, ama siz kadınlar nezdinde taciz edilme çok büyük bir olay olduğundan dolayı bu gibi şeyler sizin üzerinizde etiket olarak kalıyor, yani hem ağlıyan hem isteyen gibi gözüktüğünüz için bazı damgaları yiyorsunuz, isterikli gibi gözüküyorsunuz yani. Oysa bir erkeğin sizinle tanışma isteğini bile geri çeviriyorsunuz olaylar olaylar :)) Bak bize keşke bir kız çıksada bizi taciz etse diyoruz.
Ne zaman ki rahat olursunuz, erkekleri anlar, ve onların tacizlerine gülerseniz o zaman erkekler size farklı gözle bakacaklar, bak bu bahsettiğim şey bu sitede bile geçerli, sapıkça mesaj atan erkeklere sizde dalga geçer gibi hatta yakın arkadaşınız gibi davranın 2 dakka sonra normale dönecek.
ooo sapık adam, ooo pis adam diye yaklaştıkça o adam daha da pisleşecektir. Sadece dostum kendine gel çükünle değil beyninle hareket et gibi sözler kurmak gerekiyor, o sözler şok etkisi yaratır emin ol erkek üzerinde.
Ya emin ol bu dışarıda sizin kıyafet haklarınızı koruyan erkekler varya asıl azgın onlar onlar sizin soyunup onlara alet olmanızı istiyorlar. Siz onları sevgili yapıp kıyafetlerime karışmayan sevgili diye adlandırıyor, bizim gibi sizin özelinizi savunan erkekleri de dışlayıp azgın olarak nitelendiriyorsunuz.
yaa ben onun için azgın demedim sorunu da okumadım zaten ben fotoğrafı görünce öyle dedim ki gerçekten de azmışssınız ama inan o kıyafetlere karışmayanların içinde düzgün olanlarıda var
ben azmıyorum demiyorum. Bak sana küçük bir ipucu vereyim, siz kızlar seksi bir erkek gördüğünüz de woaow ne kadar seksi ve tatlı bir erkek diyip iyi niyetli yaklaşırken, erkeklerin %90'ı açık saçık kızlara bakarken ailesine, şahsına ruhuna, karakterine herşeyine küfür ederek bakıyor, yani mini etek giydin çok seksisin, herkes sana bakıyor gözler üzerinde herşey çok iyi sanıyorsunuz ama beddualardan tutta hayal edemeyeceğiniz küfürleri yiyorsunuz (genel)
Bunun sebebi de erkekler aslında o görüntüyü görmek istemiyor, ve o görüntüyü gördüğünde bakışlarını kontrol edemeyip esir olunca, size sövüyorlar. esir olmaktan hoşlanmıyoruz. Bunuda kızların giyimlerine baskı yaparak gösteriyoruz
Pantolon erkek malı olmasına rağmen kadınlar pantolon giyiniyor zaten. Biz bunu eleştirmedik hiç bir zaman, ama bir erkek etek giyinirse toplumda yadırganır. Etek kadınlar içindir fakat diz üstüne çektiğiniz zaman kötü niyet algılanır.
ama kızlar erkek ne kadar tatlı Seksi olursa olsun kız çok etkilenmez ama erkekler etkileniyoo bayaa bii bizde o baya bii kısmının ne kadar fazla olduğunu bilmediğimizden giymeye devam ediyoruz ama siz erkekler olarak baya baya tahrik oluyosunuz galiba oorayı bilemem
ya bunun sebebi, kadınlar erkekleri sadece cinsel organı olarak görüyor, yani içine girerse orgazm olursunuz girmezse olmaz, ama erkek öyle mi kadını bütün olarak görüyor. Yani elinizi bile sürtmeniz erkek için bir tahrik unsurudur. Erkeklerin kadınlarda en son baktığı şey cinsel organıdır. Yani en başta kalçalar göğüsler bacaklar eller vücut kıvrımları gibi detaylar etkiliyor erkekleri.. Erkekler de Vajina en son akla gelen kısımdır buna emin ol.. Aramızdaki tahrik farklılıkları bu yüzden kaynaklanıyor. Erkek beyninde tahrik unsuru direk kadın bedenidir.. Örn.; ''dinimizde de erkeklerin kadın elini tutması bu mantıkla yasaklanmıştır'' oysa kadınlar bizim vahşi doğamızı anlamak istemiyorlar. Bakmayın etmeyin tahrik olmayın demek çok çok yanlış bir şey.
Bir erkeğin bir kadının cinsel organı hakkında konuştuğunu pek göremezsiniz, çünkü son detayımızdır bizi tek etkileyen şeyler birden fazla olduğu için ''kıvrım'' ''göğüs'' ''kalça'' ''saçlar'' ''dudaklar'' o yüzden de azgınlık oranımız ve dokunma isteğimiz sizden fazla. vb... ama mesela kızlar erkeğin sadece cinsel organının uzunluğu ya da becerisi bir nevi işleviyle ilgilenir.
Tavsiye edilmiyor abdestliyken tutunulmuyor, tavsiye edilmemesinin sebebi tahrik unsurlarını riske atmamak, yani günaha meyil vermemek, kızlar sadece karakterini ya da özelliğini beğendiği erkeklere bakarlar, her erkeğe erkek bedeni olarak bakmazlar, oysa erkekler nefes alan her kadın bedenini kendine eş ya da ne bileyim yatağa girmeye meyilli cinsel partner olarak görür.
Bak işte mentaliten sıfır. kediler niye Mart ayında azıyor? Dışarıda sağanak yağmur yağıyor siz ısrarla şemsiye almamakda direniyorsunuz, sizin mentaliteniz bu... sağanak yağmura nasıl engel olacaksnız? Yağma yağmur sağanak, bu sağanaklarda yok sığınak diye mi?
En İyi Cevaplar