Ortalama 40 derece sıcaklıkta bile sizin kıskançlıginiz ve abazalar yüzünden dekoltesi olmayan askılılar bile giyemiyoruz neden her şey siz erkeklerin isteği gibi oluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKarşı tarafı rahatsız etmeyecek kadar açık giyinebilirsiniz bunda bir sakınfa yok. Dekoltesini gözüme sokmayan herkes istediğini giyebilir.
Göze sokma durumu nasıl olur ona da açıklık getireyim. Biriyle ikili diyalog halindesindir örneğin yol tarifi veya saat sordun ya da buluştun arkadaşınla. Karşındaki insan seninle konuşurken ve yüzüne odaklanmış haldeyken, dekoltene bakmadığı halde dekolten görünüyorsa bu göze sokmaktır. Buna karşıyım. Ben kimsenin memesini ya da başka yerini zorla görmek zorunda değilim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAskılı dediğiniz kıyafet yatak odası kıyafetidir de ondan. Oldu olacak annemizden doğduğumuz gibi çırılçıplak gezelim. Biz hayvan değiliz insanız vücudumuzu örtmemiz gerekir. Kadın bedeni karşı cinsi tahrik etmiyorsa o zaman bu işte gariplik olmaz mı? Güzel olan davetkât değil midir? Biraz mantık lütfen
00 Yorumla
giyin canım sorun yok. böyle bi bakış açısına sahip değil erkeklerin geneli. o senle eşin sevgilin arasında olan bişey. hatunsan adamı ikna edersin ayartırsın kafalarsın yani bunu ben mi dicem. erkekleri idare etme sanatı bu. adamı bağla kendine sonra istediğini yap. woman power dedikleri sey bu.
00 Yorumla
Benim de ilişkim var sevgilim boğa burcu ve gayet kıskanç etek falan o yanımda yokken giydirmez ama askılıya da karışmaz yani çok aşırı dekolteli değilse bence o kadarı abartı bu kadar müdahale etmesine izin vermeyin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
63Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u 1 yılBen sevdiğim kadının giyimine karışmam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDerdiniz sicaklik olsa kisin neden mini etek ve crop giyesiniz ki? Hem askililarim cogu lycra elastan polyester agirlikli uretilir. Yine derdiniz sicaklik olsa beyaz penye tshirt giyerdiniz beyaz penye bir tshirt giyerseniz ciplak gezmekten bile daha serin tutar. Yani her turlu bilimsel yol sizin derdinizin sicak olmadigina cikiyor. Tek derdiniz o bukadar acmis benim bacagim ondan duzgun ben de daha cok acarim.. kizlar kendi arasinda ciplaklik yarisina. gktmis. o ne giymisse ben de giyerim diyorsunuz olay bu..
12 Yorumla
Soran1 yılİnanin her kadının aralarında açılma rekabeti yok ama belli ki sizleri mini eteklerimiz croplarimiz ve askililarimiz rahatsız etmiş hem ayrıca insanlar istediklerini giymekte özgüler kimse siz erkeklerin isteği gibi giyinmek zorunda değil
Cevap sahibi1 yılSen sayarkrn. bile. bi fena oldum. Rmin olabilirsin brnimhic rahatsiz etmiyor tam tersi cok hosuma gidiyor. Sadece olani soyledim kendin bu yalanlarina inaniyorsan asiri safsin once kendinize durust olmayi ogrenin. Fetis giyinme yarisina girmissiniz sicakligi bahane olarak gostermek cok komik. Bu bahaneyi Esege bile soylesen anira anira guler sana. O konuya degindim sadece yoksa ne kadar acarsan o kadar iyi bana.
1 yılAslında sıcakta açık giyinmek rahatlatmaz çünkü cildin güneş ışığını direkt alır. Pamuklu ve bol giyinmek gerekir. Diğer konuya değinmek gerekirse de... hayatina giren kişi seni nasıl tanışmışsa öyle kabul etmesi gerekir. İlk izlenimde giyimine fiziğine bakip beğenip, ilişki başlayınca da engellemesi hoş degil.
41 Yorumla- 1 yıl
Evet bence de ya çok saçma mesela benim öyle bir iki ilişkim oldu hemen ilk haftadan aydan bitti yani benim tarzım yaşantım belli mesela bu canım görüyor beğeniyor sonra seni değiştirmeye çalışıyor n
Moda & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Ölçülü olmak önemli teşhir etmemek şartıyla giyilebilir neden giyilmesi ki erkeklerde böyle yanındakini kısıtlıyor kendi namusu ya bakan olmasın istiyor ama maşallah gözleri dışarda fıldır fıldır. Bu arada ben bir şeyi fark ettim açık olanlar kapalılara nazaran daha çok terliyor ve bunalıyor.. 🤷🏻♀️
30 YorumlaPusatyigit588 z kusagi degilm fakat resimdeki giyim gayet normal mahllemizde calistigimiz yerlerde gayette normal karsilanir ha sen her onune gelen kadina bakiyosan bu senin sorunun dostum benim gozum kaymiyor cunku kafamda bi ton tilki dolasiyor zaten bide hicbir dine inanmiyorum.
00 Yorumla
1 yılerkekler 40 değil 50 derece sıcaklaklıkta bile sokakta atletle taytla dolaşmıyorsa sen niye giyme zorunluluğu hissediyorsun yahu kış mevsiminde bile dekolte giyiyorsunuz hadi yaz mevsiminde serinlemek için giyindiniz kış mevsiminde neden giyiyorsunuz olayın derinlerine bakarsak farklı durum çıkıyor kusura bakma
02 Yorumla- 1 yıl
nereye giymiyor lan adamın biri atletle dışarı çıkmış namus diye bişi yok bu erkeklerde
- 1 yıl
osuruğun tekidir o onlara ben insan gözüyle bile bakmıyorum ben kesinlikle giymiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılToplum olarak daha üst seviyeye çıkana kadar yerine göre giyinilmesi tarafındayım yani denizde mayo giyinilmesi normal ama mayo ile alışverişe gidilmez. maalesef sadece bakıyorlar diye kıskanıyorum diyemiyoruz çünkü bazıları takip etmeye başlıyor saplantı haline getiriyorlar daha güzeli felan olması önemli değil illa onu elde edecem kafasi bence tahlike yaratan bir zihniyet. Tamamen kapalı olmakta bu durumu değiştirmiyor.
10 Yorumla
1 yılİsteyen özgürce giyiyor kim tutuyor ki? Senin eşin, sevgilin kısıtlıyorsa o da sizin probleminiz yani herkese bağlamamak lazım sorunu.
50 Yorumla
1 yılKızlar acık giyinmedende efil efil giyinebiliriz artık oramızı buramızı acarak cıplaklık yarısına girmeyin hos gözükmüyor kocalarımızda boyle dusunur emınım
34 Yorumla- 1 yıl
Canım demek istedigim tam diz kapagi hizasında pileli kısakollu hanım hanım elbiseler veyahut tayt ustune kalcayı kapatcak kadar uzun vucuda yapısan kumastan incecik bir bluz kısakollu en basitinden kot tisort askılı bunlar
- 1 yıl
Rica ederm guzelım ne demek
1 yılDünyanın sizin etrafınızda dönmediğini fark edip etraftakileri umursamayı da keserseniz bu bayağı sorunlarınız büyük oranda çözülür. Tek askılı giyen siz değilsiniz dimi :)
10 Yorumla
1 yılHeryeri görünmesin diye. Görünsün diye açacaksa bende mahkemeyi gösteririm ona. Ne yapıyorsa yalnızken yapsın evliyken değil. 👍
010 Yorumla- 1 yıl
Niye ozguvensiz misin kadını koruyamayacak misin
- 1 yıl
Ne alaka öz güvenle. Sağını solunu açmak isteyince özgüvenli o mu olmuş oluyor. Kadınsın diye kadını savunman normal. Ama sağını solunu açmak bu denli rahatlık olamaz. O askılı giyecek diye ben hangi erkeğin gözünü kapatacağım. Hangi birisini söylesene bi. Tek bir kadının askılı giymesi demek bir sürü erkeğin dikkatini çeker onlarla yğraşmak yerine benim kadınım sağını solunu açmasın. Bak kapalı insanlara bak hanıkçm hanımcık giyen insanlada onlar nasıl sıcakta dolaşıyoraa o da öyle dolaşsın
- 1 yıl
Ne o günah işlesin ne de beni erkeklere uğraştırarak günaha soksun. Bir daha da özgüvenle alakalı laf kpnuşmadan önce mümkünse kadınsal olasak iyi düşünde gel. Özgüveni eksik olan açık giyer zaten. Özgüvenli demek orasınu burasını açmak değildir. 😏
Soran1 yılSiz bunları yaparak kadınların özgürlüğünü kısıtladiginiz farkindamisniz hiç bir kadın giyimini erkeklere göre şekillendirecek değil kaldı ki dışarıdaki rahatsız eden bakışları onlarda bir taraflarına hakim olsunlar afedersin sırf onlar bakıyor diye biz kapalı giyinmek zorunda değiliz söylediğim gibi bizim giyimimizi siz erkekler şekillendirip bizim adımıza kararlar vermeye hakkıniz yok
- 1 yıl
Giyim konusunu ben söylemiyorum kuranı kerim söylüyor, Sen giyim konusunu konuşmadan önce bir müslümam olarak önce kuranda ne yazıyor ona bak da konuş haaa ben müslüman değilim ben kuranı bilmem etmem diyorsan da istediğin yerini açıp gezebilirsin istersen çıplak gez. Günaha da girecek sensin. Günaha da sokacak sensin. Cehennemin ateşini harlamak istiyorsan buyur giy bacım. 🥰
Soran1 yılDini senden öğrenecek değilim herhalde bende şunu hatırlatmak isterim ki dinde zorlama yoktur her koyun kendi bacağından asılır demişler kimin cennete kimin cehenneme gideceğini sadece yüce Allah bilir bu yukarıda yazdıkların sadece ikazlar ve farzlardir hem benim sorum dindar için değil bunu pek dindar olmayan hatta ateist erkekler bile askılı giyinmesini istemiyor
- 1 yıl
Eee sorun nerde o zaman siz allahın farzlarını filan dinlemeyip dopruyu saptırıp yanlışı yapmak istiyorsun erkeklerin sizi korumaaı, kollaması veya özgüvenli şekilde erkeklerden karılarını korumasını mı dinleyeceksiniz. Allahtan korkmayan kuldan mı korkacak 😂
- 1 yıl
Senin de işine geliyor herhalde değil mi açıkları seyretmek. Z kuşağısın belli ki.
- 1 yıl
İçtiğin şişelerden belli benimle konuşmak için önce şişeden vazgeçip öyle gel karşıma onun dışında muhattaba almam 😘😘
kıskançlık değil
abazaların bakışlarından koruma amaçlı
sonuçta cinselliğe aç bir toplum Türkiye
biz erkeklerin ihtiyaçları var yemek içmek gibi
e tabi sizde bekaretim gitmesin kaygısı
durum böyle olunca erkelerde böyle oluyor biraz hak verin02 Yorumla- 1 yıl
kes la manda kadinlarin ihticayi yok mu embesil ama biz sizin gibi coluk cick hayvana surtunmuyoz kardeşim
Kıskanır, başkalarının bakmasindan rahatsız olur, normal bence... Bir kadın mutlu olmalı bu durumdan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılValla sağını solunu göstermeye meraklıysan giy erkekle ne alakası var toplum içindeyiz erkek kadın yaşlı genç bır aradayız her istediğini giyemezsin evde giy karışan yok çünkü insanın fıtratında ayıp gözükecek yerleri açarsan tabıkıde olursun olmaz bu normal bısey değil çünkü el yüz bunlar normal yadırganmaz ama göğüs bilmem ne açarsan erkek bakar gözü kayar çünkü
08 Yorumla
Soran1 yılBirincisi her istediğimi giyemem diye bir şey söz konusu değil burası Arabistan değil kimse kimseyi zorla kapatamazve ikincisi ben ya da diğer kadınlar erkeklerin gözü kayar diye istediklerimizi mi giyemicez bir zahmet onlarda bir taraflarına hakim olsunlar çünkü kadın bedeni bir obje değil ve üçüncüsü askılı veya dekolte giymek ayipsa ona bakanlar veya taciz edenler takip edenler ya da daha kötüsü tecavüz edenlerin yaptığı ayıp ya da günah olmuyordu bizim mi askılı giymemiz ayıp vah vah
Cevap sahibi1 yılNe alaka arabıstan bilmem ne dine baglamadım ben giyebilirsin sana karışan yok zaten sevgılısız liğe göze alıyorsan giy yani ben istediğimi giyiyorum bi kız bana şunu giyme dese ayrılır gene giyerim sende giy tek başına yasamayı göze alıyorsan bu tüm dünya için geçerli insanın ayıp yerleri bellidir orayı açarsan bakarlar çünkü garipserler eğer göğüs açmak ayıp olmasaydı ilk insandan itibaren aç gez kımse yadırgamazdı ben bunu anlatmaya çalıştım
Cevap sahibi1 yılİstiyorsan şort giy etek giy dekolte giy kimse karışmıyor sana ama sevgilin giyme dedi demi Bize değil ona sitem et ya da ayrıl eğer göze alıyorsan ayrıl senı tutan yok zaten
Cevap sahibi1 yılArtık bedenınız obje oldu aç tıktogu bak millet vucudandan para kazanıyor bunu yapaminda sızsınız sürekli arkayı göstermeler yayında sürekli göğüs bilmem ne bız sızı artık obje olarak görüyoruz çünkü bi ıcraat yok kızların tek bildiği şey orasını burasını açıp meşur etmek olmak bi icat yapan yok vatan için bi makına araba uçak yapayım yok tek bildiğiniz popiş açmak 2 yumurta kır desek kıramazlar mesele bu
Soran1 yılBiz sıcak havalarda göğüs dekoltesi olmayan yakası kapalı askılı kıyafetlerden söz ediyoruz ha sen tık toktakileri diyorsan onlar zaten bu işi ticarete dönüştürmüştür ayrıca orasını burasını göstermek ya da tik tok gibi yerlerden para kırmak için askılı giymez ben yakası kapalı askılı giysolerden söz ediyorum ama kollardan tahrik olan abazalar varsa bilemicem
Cevap sahibi1 yılMesele askılı değil zaten askılı giysen sen güzel usturuplu giyebilirsin ama genelde askılı giyenler ohooo her yeri açık yollara bak bi erkeğe bak birde kıza bakya kım daha açık giyiniyor yollarda atletle gezen kısacık şortla gezen bissürü erkek görsen bakarsın yani erkekler daha usturuplu giyiniyor ama kızların zihnıyeti şu bız kızıs her yerimizi açarız bu mantık var ya bütün erkekler şort giyse daracık şeyleri hep meydanda sence ne olur toplum bumu laik düzen elitlik cıplak gezmek değildir çoğu kız elit olmayı çıplak gezmek sanıyor
Tekrar diyorum sana sevgilin kızıyorsa tamammı ayrıl ohhh istediğini giy karışan yok ben olsam ayrılırım ama ayrılmazlar ben istediğimi giyerim resti çekerim sizde rest çekin ama çekemiyorsunuz sonra sevgılım karıştı yok askılı giyemiyorum eee ben rest çekip giyiyorsam sende rest çek giy ama sevgilisizlik riskinide göze alacaktın yapabiliyorsan yap
Soran1 yılBir kere her erkek giyime müdahale etmez bu yüzden bende sevgiliniz kalacak diye üzülecek değilim herhalde ama şu bir gerçek ki giyime müdahale etmeyen erkek elit falan olmasada kadının haklarıni bilen onun adına karar vermeyen gayette medeni adamlarıdır mesala ben vucutumu fazla ortaya çıkarmayan normal askılı giydogimde babam bana karismazdi umarım anlatabildim bu da son olsun artık iyi akşamlar
Cevap sahibi1 yılKım karışırsa ayrıl sitem etme erkeğin umrunda değil kızlar ama kızlar hemen erkek manyağı olduğu için
1 yılErkek olduğumuz halde don aklet gezmiyoruzda sıcaklığı bahane etmeniz garip bizim eriyip dökülmemiz lazım o zaman
02 Yorumla- 1 yıl
Erkek oldugumuz halde derken ahraz oc anlamadım
- 1 yıl
@zeynep18miss Aklet giyince bize bakıp azacak taciz veya tecavüz etmeye kalkacak Kadınlar yok. Anlarsın ya
Kadınlar klimalı, Yahut serin koşullara sâhip evlere kapatılsın lar 😄.
Bu sıccak da dışarı da işiniz ne00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılBizi karıştırma o senle sevgilin arasındaki mesele sen istemiyorsan da ben istiyorum de giy. Bizim olayla ne ilgimiz var :D
00 Yorumla
1 yılKendinizi bulunmaz mı ! zanneden kişilerden misiniz? Kadınlar istediği gibi giyinmeye hakkı var her alanda görüyoruz! siz At gözlüğümu takıyor sunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSebebini söylüyorum, erkekler her gün mastürbasyon yapmadığı için dışarıda her gördüğü kadına azıyorlar. Sebep bu yani. Ben ise böyle olmasın diye günde 3-6 defa mastürbasyon yapıyorum. Çünkü dışarıdaki kadınlara bakmak istemiyorum banane yani
016 Yorumla- 1 yıl
İyi bk yiyon
Cevap sahibi1 yılMal gibi dışarıda her geçen kıza mı bakayım?
- 1 yıl
ulan mal hormonlar kadinlarda da var ama sizi bu canım kultur toplum azdirmis ERKEK IHTIYCALARI bla bla kadinlarin da ihtiyaci seks embesil ama sizin gibi ortaliga sicmiyorlar
Cevap sahibi1 yılAnlamadım
- 1 yıl
Sen adam olsun düzgün konuşurdun seni aptal erkeklerin beyni skne tssana baglı siz bunu anlamıyosunuz biz farkındayız kaç tane evli erkek gidip karılarla yapmayın ya adam olun adam 5-6 tane var ülkede adam olan erkek
- 1 yıl
Sana kızlara bakta demiyorum senin icin mastürbasyon hergun yapman oldukca zararlı onermıyorum baska seylerle mesgul ol
Cevap sahibi1 yılLibidom yüksek benim bu yüzden bu kadar çok mastürbasyon yapıyorum. Diğer erkekler haftada 1 yapıyor. 2 günde 1 yapsa onlar en azından abazalık yapmazdı hiçbiri. Sen diyorsunki mastürbasyon yapma ama kadınada bakma. Napayım, deliye mi döneyim?
Cevap sahibi1 yılBaşka şeylerle zaten meşgulüm sürekli. Ama bu yeterli olmuyor
- 1 yıl
@kullanııcı issiz eli cukunde gezen beyinsiz pislik iste toplumun cogu boyle sonra gidip cocuk hayvan kadinlara tecavuz ediyo pislikler keske bunlarin hepsini gaz odalarinda gebertseler. ayrica karisi olan partneri olan erkekleri de goryoruz onune gelene sarkip taciz ediyo picler birbirini kudurtmuslar kari da kari diye tek olaylari cinsellik pisliklerin kadin kabali olsa carsafa girse ne olacak sanki bu sapiklarin yaninda bunlar gozu gozuktu azdim diye ona da kulp bulur bunlarin sapikligina gore mi yasiycaz
- 1 yıl
Kendini başka şeylerle mesgul et musluman mısın bilmiyorum o yuzden birsey demiyorum ama cok zararlı cok ciddiyim en kotu evlen flortlea
- 1 yıl
Dogru diyorsun bak kadın diyince insanların aklına 2 bacak arası geliyo ve kadın gelimesine bile azan igrenc bir toplum var ah bu igrenc zaman..
Cevap sahibi1 yılAbaza olacağıma mastürbasyon olurum daha iyi. Hiç uğraşamam kızlarla
- 1 yıl
Kardeşim evlensene günahkar yaşamaktansa evlen
Cevap sahibi1 yılMastürbasyon yapmak günahkar yaşamak mı oluyor? Gusül abdesti alıyorum. Ayrıca evlenecek bir maddi durumum yok. Borçlarım var
- 1 yıl
Allah yardımcın olsun yinede azaltmaya çalış kardeşim namaza başlamanı öneririm kalbin anca öyle huzur bulur
Bunu gidip eşinize veya sevgilinize sorabilir misiniz?
04 Yorumla
Soran1 yılElbette sorarım hatta bu konuda bana karışmaması için şart bile kosarim
Soran1 yılBen rahatsız falan değilim bakanda yok hem bu abazalar yüzünden 40 derece sıcaklıkta tsihort mu giycem onlarda gözlerine hâkim olsunlar bir zahmet bir şey olursa polis ne güne duruyor ayrıca ben İzmir'de yaşıyorum buralarda olmaz pek böyle rahatsız etmeler
1 yılOlum gariplerim kisa kollu gomlek bile giyemiyor kiro diyoruz diye napsınlar dhdh
10 Yorumla
1 yılBen kapalıyım. Senin dedğin ancak orta doğu toplumunda olur.
10 Yorumla
1 yılben kendim istediğim için değil islamda öyle olduğu için
10 Yorumla
1 yılKendileri üstü ciplak gezerler altında sadece mini şort ama kadın giydi mi kıyamet kopar
12 Yorumla- 1 yıl
👩❤️👩🌈🌹
- 1 yıl
1 böğürtlen ile ne masallar kurulur ne masallar yaşanır 🪷
Yo gayetde giyiyoruz onların fikirlerini önemseyen kimm
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle , herkes mutlu olduğuyla beraber olmalı
- Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılDışarıda kaslı erkekler üstsüz gezmesin yeter artık hep kadınları mı konuşacağız
10 Yorumla
1 yılBaşkası bakmasın diye giydirmiyorlar ama başka kadının giydiğine bakıyorlar erkeklerin özeti
00 Yorumla
1 yılKimin ne dediği umurumda değil. Ne istersem onu giyerim bazı durumlar haricinde.
00 YorumlaBiraz aklınız varsa çıplakken güneşten daha çok zarar görüldüğünü anlarsınız
04 Yorumlaefendi köle ilişkisi böyle olur. itaat edeceksiniz o kadarrrrr!
02 Yorumla- 1 yıl
@askobabay nein elbette gerçek
- Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılO zaman onların isteğine göre yaşama, onlara rağmen istediğin gibi yaşa.
00 Yorumla Erkeklerin çoğu aklet bile giymiyor ne alaka?
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAyaktan bile tahrik olan varlıklar varken koldan da tahrik olmazsın ya diyemiyorum
00 Yorumla Kanka bir şey diyemecepim maalesef böyle cinsel açlığı olan toplumda böyle olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrıl ammk sana saygı duymayan, seni kısıtlayan bi adamla birlikte olacak kadar ezik birisiysen, sen kendine saygı duymuyorsan, kocişinin sözünü dinliyorsan tabii yaparlar
00 YorumlaErkeklerin ilgisini çekmek için giyiyor o yüzden diye düşünüyorum
01 Yorumla40 derece sıcakta kafana güneş geçer?
Evinde otur
10 Yorumladışarıda giyinin içeride soyun istiyor erkekler net olan bu
00 YorumlaErkeklerin yorumlarını okudukça zihniyetlerinden utandım
20 Yorumla
1 yılErkeklerin sen lafini dinleme sen kendini nasil güzel hiss ediyorsan öylede giyin kimse sana karışamaz!! Askılı giysiler kadina yaraşır hemde siyah oldu mu nefis olursun bak gör🥰
12 Yorumla- 1 yıl
300 spartalı'daki adamlar da çok karizma. Biz de sadece boxer ve pelerinle gezelim o halde. Senin için uygun mu? Rahatsız mı olursun yoksa?
- 1 yıl
Hayir aksine güzel olur😄😄bana ne erkeklerden hem herkesin akli şüuru var bir erkek kadina 20+ yaşlarında nasil giyinicegini ögretemez eskiden nasildi öylede kabul etmek zorunda
Gizli Üye(30-35)1 yılAman ne giyerseniz giyin ya bizene isterseniz donsuz gezin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTeşhir edecek kadar açık giyinmeyi ben de sevmiyorum denizde bile mayo yerine sort giyen biriyim ama koldan bacaktan tahrik olacak kadar ne yaşıyorlar cidden merak ediyorum saç kilindan ses tonundan da tahrik olur bunlar
20 Yorumla
1 yılBunun iki sebebi var;
Ya çok dindardır ve geri kafalıdır yobazlığından giydirmez
ya da çevredeki erkeklerden kıskanır22 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerin kıyafet üzerinden egemenlik taslamalarına izin vermeyin kızlarım onlar kıyafet konusunda bir hiç bizim için
Gizli Üye(30-35)1 yılBiz erkek olduğumuz halde giymiyoruz farkındaysanız.
02 Yorumla- 1 yıl
Giyiyonuz
Cevap sahibi1 yıl@nisatakana Evet 2.3 kişi Milyonlarcasına genellendi yine İkincisi giyenleride taciz edecek birisi yok
Kanka ne alaka neden onların istediği gibi olsun? Herkes istediğini giyebilir özgür bi ülkeyiz ve kimse kimseyi askılı giyindi diye yargılamıyor.
Abartmışsın iyice ha.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNerede yaşıyorsun bacım. Herkes istediğini giyiyor.
00 Yorumla
1 yılKendini bilmez insanlar çok fazla maalesef ortada bir şey görünüyormus gibi dikkatli bakıyorlar rahatsız oluyor olabilir
10 YorumlaGözleri hep öylelerinde sıra bize gelince başkası bakmasın
21 Yorumla
1 yılYav erkek napsın 24 saat p*rno izliyor. Ee biliyor diğer erkeklerde p*rno izliyor sürekli. E haksızmı çocuk.
02 Yorumla- 1 yıl
@askobabay kanka erkolar kapatılsın.
1 yılben giyiyorum valla gxü bxklu erkekleri takacak değilim
10 Yorumla
1 yılHerkesin ağzına bakarsa insan dışarda gezmemeli bile , umurum da olmaz
00 Yorumla
1 yılBirileri açıkta bi şey görmesin diye. Madem öyle düşünüyorsun hiç giyme
00 Yorumla
1 yılHayatındaki erkeği sen seçmiyor musun? Bu isyanın erkeklere mi kendine mi?
03 Yorumla- 1 yıl
hepiniz aynı değil misiniz zaten boş yapma
- 1 yıl
Senin farkın ne peki saygısızlık mı?
- 1 yıl
erkekler saygıyı hak etmez
1 yılama askılı giyen kadınlara da bakarlar
13 Yorumla- 1 yıl
Ama askılı giyen kadınlardan biri olmayıda tercih ederler..
- 1 yıl
annen değilim benim öyle tercihlerim yok.
- 1 yıl
Senin adına çok sevindim
1 yılDini sebepler, arap masalları
10 YorumlaKapalı kadınlar nasıl dayanıyor?
14 YorumlaKıskançtır güvensizdir
10 Yorumla
1 yılZeka geriliğinden dolayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAskılı elbise çok güzel bence her kadına yakışıyor
00 Yorumla
1 yılErkeklerde şort giymesin
02 Yorumla- 1 yıl
Hmm
- 1 yıl
Şort giyen etek de giysin kampanyası başlatılmalı..
- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Erkekler 40 derece sıcaklıkta bile kadının askılı giymesini neden istemez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler