AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
256Cevap
Benim babam kadın doğum doktoru ayrıca babam erkek doktorların daha çok tercih edildiğini söyledi
Aynwn oyleee :) bende erkek doktora gittim cuma gunu
Erkek doktoru geçtim, doktora bile gerek yok. Ben ellerimle şıppadanak diye çıkartırım çocuğu. Maksat masraf olmasın. :D :D :D
Kadın doktor tercih ederim. Kadınlar okumasın sonra kadın doktur isteyin diyenlere biz kadınlar okumasın demiyoruz erkek kız ayrı okusun diyoruz.
Vah kara cahil
Yani ama karma her uni :)
@Dengdigidengdengg Ah ah Allah (c. c) mülkü içinde yaşayıp da onun yokluktan yarattığı bedeni ile Cenab-ı Hakka isyan eden akıldan noksan zır cahil. @soran Evet haklısın işte üni ayrı olması lazım zaten bir çok kız da bunu istiyor.
Türküm diye müslüman mı sandın? Müslüman bir ülkede değiliz ayrıca böyle şeyleri geçin artık
@Dengdigidengdengg Türk de değilsin Müslüman da bu zaten belli de. Burası İslam toprakları bu toprakları Müslüman Türk atalarımız aldı eğer beğenmiyorsanız gide bilirsiniz.
Türküm sonuna kadar Türk değilim diye bir şey mi dedim? Sen islam kurallarıyla yönetilmek istiyorsan arabistana falan git asıl
@Dengdigidengdengg Anadolu Selçuklu Devleti , Büyük Selçuklu Devleti , Osmnlı İmparatorluğu Örfi ve Şeri kanunlar ile yönetilmiştir. 93 Yıldır bu yönetim ile yönetiliyoruz. Seni biz en iyisi fransaya yollayalım orada yaşa Türkiye Müslüman Türk topraklarıdır.
Dediğin gibi 93 yıldır böyle ve değişmeyecek
@Dengdigidengdengg Değişecek bu düzen asliyeye döneceğiz. 93 yıl diğer devletlerimiz yanında denizden damla gibidir. Hadi şimdi git tarihini oku öğren gel öyle konuşalım.
Tamam abicim hayal kurmaya devam
yav zaten doğumda iğrenç bir hal alıyo orası emin ol giö bir erkek o anda cinsellik düşünemez ayrıca sağlık daha önemli doktoru cinsiyetine göre değil kalitesine göre seçerdim sanırım
tabiki hayır o doktor orda eşimin orasına burasına bakıcak sonra gidip hayal falan eder ne kadar kötü düşüncelisiniz ya tabiki veririm adı üstünde doktor o doktor sokakta gezen sapıklardan değil
Karım doğum yapıyor sancılar içinde bunu düşünücem iyice kafayı yediniz
duruma göre eğer bayan yoksa zorunluysa izin veririm. ama bayan varsa kesinlikle izin vermem.
Önemli olan eşimin ve bebeğimin sağlığı doktorun cinsiyeti değil.
Yakışıklı doktorsa acım azalır ne yalan söylim ona bakarak doğum yapmak isterdim :) :)
Waovv itirafa gell :D
Benim açımdan eşimin sağlığı daha öneml İslam'da açıkca belirtiyor doktora ve polise namahrem olmaz
Bence bu mantık yalnış bir kadın düşün rahim ağzı kanseri ve ameliyat olmaz ise ölecektedavi edecek tek doktor var oda erkek doktor görmeyecek diye ölmesine göz yumacağım saçma bir mantık
Gözmü yumacağım saçma bir mantık
Saçmalığın daniskasi.. doktor bu.. Ameliyat bu.. Fantezi odasına girmiyor adam, doğuma giriyor..
Bu kadar mucizevi bir olay karşısında erkek doktorun cinsellik düşüneceğini hiç sanmıyorum. Bu sorunun sorulması bile saçma. Eşini erkek doktordan kıskanan bir baba daha da saçma. Sağlık her şeyden önce gelir cinsellikten de önce gelir.
Ben erkek doktorlara daha çok güvenirim :) o yuzden erkek isterim sonc olarak keyfı yapılan bişey değil
Aman abartmasinlar artık ya. Adam hayatı boyunca kaç tane genital organ, uterus görüyor. Onun için koldan bacaktan farksız. Bence bu kadarı fazla.
Eski sev diyordu bir ara bende inanamıyodum kadın dogumda kadın olur ama ya erkek niye olsun ki kandırıyomus benı oda sonradan kadın olur diyodu
Elbette! doktor onlar, öyle kutsal bir anda böyle bir şey nasıl düşünüyosunuz? Erkek doktorlar mı sakıncalı yoksa sizin gibi sapkın düşüncelere kapılan insancıklar mı? Ayrıca bunun kararını ben veremem karım verir.
normalde vermek gerekirde sonuçta doktora günah yokta içim içimi yedi şimdiden ya tribe girerim heralde ne bicim soru soruyorsun kardeşim ya bide günün sorusu yapmış utanmadan bide gizli yapmış göster kimligini :D
tıpta utanma , kıskançlık vb olmaz ve ayrıca erkek jinekolog sayısı kadın jinekolog sayısından çok daha fazla
Saglikda namahrem olmaz her doktoru kendileri gibi sanmasinlar
O zaman tum. kizlari okutsunlar doktor avukat ogretmen yapsinlar evlere tikmasinlar
Konu sağlıksa hele doğum gibi özel ve önemli bir durumsa böyle şeylerin ayrımı olmaz.
Eğitim şart.
Doktor o sonuçta. Senin karın gibi kimlerin doğumuna yardım etti. Bu konuda kıllanan kişi köye götürsün orada ebelere doğurtsun.
Adam 60 yaş ustuyse olabilir. Pili bitik bir doktor olmalı. Yani sidiği durulmuş olmalı
babam kadın doğumcu ve bu tarz şeyler okuduğumda çok üzülüyorum. insanlar o kadar cahil ve bilgisiz ki doktoru tecrübesine, güvenilirliğine göre değil cinsiyetine göre seçiyorlar
Eşim dogumlarimda asla erkek doktor olmaz diyordu ama ne tesadüftür ki ikisinde de acilen doğuma alındım ve ikiside erkek doktordu yani doğum öyle birşey ki seçme hakkın pek olmuyor
Büyük konusmiycan:))
Bayan olsa iyi olur ama konu sağlık ocağı hangisi iyi ilgileniyosa o yapsın dogumu
benim doktorum da erkekmiş ne var ki bunda
Bencede
Buraları geçmedğmiz sürece ortadoğudan farkımızı ayrıştırayamycaz biz
Çok normal birsey ama ben olsam bayan tercih ederdim kendi rahatm icn yani tercih meselesi
Yok artık buna karışan da mı var hangisi EN iyisiyse o yapar
ne he he sorular soruyorsun ya? ne kadar he he sorular soruyorsun yaa?
o andamı böyle düşüncekler Allahım ya cahiller resmen hem kızlar okumasın hemde doktur bayan olsun diyolar ya deli ediyolar beni
İşinde iyisi kimse o doktorum olmalı. Kadını erkeği yok bu işin.
İyi de her gördüğüm kadın doğum uzmanı doktorlar erkek. Ne bu ayrım hem? Sonuçta doktor o.
Doktorun cinsiyeti değil işini iyi yapması önemli en korktuğum dikiş durumunda oldu bittiye getirilmek 😖
https://vocaroo.com/i/s0qqJT7oz8a2 yani
eşim doğalı çok oldu
😳:))
kapak eig olmuş :D
Bu ne demek ya biri baba aciklasin
:D :D ahaha
Yani esinin doğumu coktan gerceklesmis. d
artı :D
ee doktor da sonuçta. sırf kadın diye kadın doktora doğum yaptırırsak ya kadın doktor işin de yetersiz çıkarsa. tıpta utanmaz olmaz
Doktor doktordur diye düşünüyorum. Burada önemli olan işini iyi yapması. Ama bayan bir doktorun karşısında daha rahat olurum diye tercihimi ondan yana kullanırım
Saçmalamayın. Din, namus gibi saçma felsefi düşüncelerinizi kendinize saklayın ancak erkek doktorun doğum yaptırmasına İZİN VERMEM derken? İzin vermek hani?
Erkek olmasa iyi olur ya 😂 yani çokta fark etmez ama ne biliyim 😂
Bu spou sayesinde sitede ne kadar canım olduğunu tekrar gormus oldum tskler
Tıbta ayıp olmazmış, Yeri geliyor bizde bayan doktora gidiyoruz :/
Bayan kalmazsa evet. bir tek o işten anlamıyorum. Ama dediğim gibi bayan kalmazsa
2015 yılında olduğumuza inanasım gelmiyor bu tür soruları görünce.
oha ya tabiki erkek olmalı, kadınlara güvenmiyorum.
o haldeki bir vajina onun için sadece organ.. bırak tahrik olmayı, stajyer bir doktor o anda ameliyattaysa iğrenir bile.
tecrübeyle sabit etkilenmez
hipokrat yemini var napıcak mq hamile karıyımı zikecek çıkartsın işte çocuğu da
Siz zannediyor musunuz ki kadin dogumcularin gordukleri ilgisini cekiyor :D Kadin dogumu gectim ogrencisine bile hersey normal geliyor okuyan bilir
Erkek sevgilinizin penisinden rahatsızlansa, onu bir erkek yerine bir kadın muyaene etse hoşunuza gider mi kızlar? ne varmış mış mış bunda aptalsınız.
Adamlar gunde en az 20 tane goruyorlar doktora gunah olmaz isini yapiyor onlar benimde dogum doktorum erkekti
eşim sancılar içinde ıkınırken ona bayan doktor aramam sağlık bu zaten doktorlar işim bitsede eve gidsem havasında :D
Vermem o benim özelim eskiden erkek doktor mu varmış ebeler falan vardı diyenler gelmeden. Benim için fark etmez. :)
mesele tıp ve insan sağlığıysa cinsel ayrımcılık ortadan kalkar... varikosel ameliyatım sonrası sabah pansumanımı erkek dr kadın hemşire ile beraber yaptı... bunlar doğal aşmak lazım
Böyle mükemmel bir olay için neden ters düşüneyim ki? bir tepsi baklavamızı ikram ederiz :) Çocuk sağlıklı bir biçimde doğsun yeter :) Öyle olmazsa sıkıntı olur işte 😈
herkesi kendi gibi amsalak, abaza zanneden ve de kadını sadece cinsel obje olarak gören erkeklerin hayır cevabı vereceği sorudur bu. yani bir nevi mal turnusolü.
Şahsen ben kendim istemem
Helaaal
Cinsiyeti önemli değil işini iyi bilmesi yeterli.
ben okuyorum karım olacak kişide okumuş olacak çocuklarımda okuyacak. ama ne olursa olsun erkek doktor istemem ben. ha çok acil durum olur mecburi orası ayrı. ama normal şartlarda kabul edenler nefissizdir zaten
sağlık herşeyden önemlidir geri kafalık yapılmamalı
Hekimlik kutsal bir meslektir arkadaşlar kadını erkeği olmaz