Merhaba arkadaşlar. Benim lavabonun musluğu küflü su akıtıyordu damlata damlata tuvalet ve lavabo küf lekesi oldu. Ne yaptıysam çıkaramadım bir bilginiz var mı bu konuda? Fayanstaki küf lekesi nasıl çıkar? Pas lekesi fayanstan nasıl çıkar?küf lekesini ne çıkartır?
Fayans ve lavabodaki küf ve pas lekesi nasıl çıkar?
Fayanslar arasındaki harcı sökmeye çalışan temizlik maddeleri vardır. Küf lekesi fayanstan nasıl çıkar diye araştırmadan önce şunu söylemeliyim; kullandığınız temizlik maddesinin bu tip şeylere zarar vermeyeceğinden emin olun. Bazı fayanslar çamaşır suyu veya kabartma tozu gibi aşındırıcı maddelerle temas etmemelidir. Banyodaki küf lekesi nasıl çıkar sorusu da bununla eşdeğerdir.
lavabodaki siyah lekeler nasıl çıkar?
Pas Lekesi Fayanstan Nasıl Çıkar? 1-) Öncelikle ortamı iyice havalandırın. 2-) Cildinizi korumak için gözeneksiz eldiven ve koruyucu gözlük takın. 3-) Küf, beyaz harcın üstündeyse normal klorlu ağartıcı kullanın. 4-) Sert bir kıl fırçası yardımıyla çamaşır suyunu kullanarak bölmeyi iyice çitileyin. 5-) Küfün üstünde çamaşır suyunu 30 dakika bekletin. 6-) Daha sonra ılık su ile durulayın. 7-) Gerekirse bu işlemi tekrarlayın. Fayanslardaki pas lekesi nasıl çıkar? sorusuna cevabım budur. Gelelim diğer önerilerime;
fayans üzerindeki pas lekesi nasıl çıkar?
Lavabodaki Pas Lekesi Nasıl Çıkar? *Bir sprey şişesinin içine beyaz sirke koyun ve küflü bölge üzerine sıkın. 30 dakika bekleyin. Daha sonra fırça yardımıyla fırçalayın. Tekrar püskürtün ve 30 dakika daha bekleyin. Daha sonra ılık suyla durulayın.
Pas Lekesi Nasıl Çıkar Fayanstan? *1/2 fincan kabartma tozu ve birkaç çay kaşığı suyu karıştırın. Elde ettiğiniz macunu doğrudan lekenin üzerine uygulayın. 10 dakika bekledikten sonra kıllı bir fırça ile fırçalayın. Sonra ılık su ile durulayın.
Fayans Lekelerini Ne Çıkarır? *Lekenin üzerine soda dökün ve 10 dakika bekleyin. Daha sonra sert bir fırça yardımıyla fırçalayın. Ilık su ile durulayın.
musluktaki pas lekesi nasıl çıkar?
Umarım bu tavsiyelerimin sana yardımı dokunur ve küf lekesini çıkarırsın. :)
Ruhlarla çıkar.. Tuz ruhu çamaşır suyu ruhu sabun ruhu deterjan ruhu vs.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
fayansı delme ozellıgı varmıdır bu tur maddelerın yanı alt komşuya ınerse sızıntı olursa felan tekrardan usta cagırmam gerekır bu sefer yada dokup cok bekletmeden sumu doksem :S :(
senınde ogrenmeye ıhtıyacın var bence. porçöz gıbı kımyasallar fayans aralarındakı derz dolguları deler ve zmanala alta su sızar tekrardan fayuansların kaldırılıp yapılması gerekır. çok şükür bılgımız var;) fıkrın olamyan seylerde yorumunda olmasın
Tuz ruhu ne zaman delmiş akıllı... Ben delebilecek hiçbirşey yazmadım oraya.. Sen de sırf soru sormak için soru sorma cevabı biliyorsun yinede soruyorsun
En İyi Cevaplar