Diğer Bı de şu banyo gideri nasıl çözülür? Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yardım Güncellemeler1 yıl Güncel Güncellemeler1 yıl Yeniden güncel Bı de şu banyo gideri nasıl çözülür? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
grapewhiskey Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Gider sökücü var döküp üzerine sıcak su döküyorsun hemen aciliyor 0 3 Yorumla grapewhiskey 1 yıl Halettin mi? Yorumla Cooldusunce 1 yıl Gider sökücü alamadım isim vardı bir de sirke denicem Yorumla grapewhiskey 1 yıl Kaynar suyun icine sirke döküp gidere bosalt Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nasıl nasıl sorun ne ki 0 1 Yorumla Düşünürbiribilir 1 yıl Tıkandıysa lavabo açıcılar açıyor onu Yorumla
Gkhn523432 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 412 cevap paylaştı. neyi var 0 11 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Su gitmiyor Yorumla Gkhn523432 1 yıl su birikiyor mu hiçmi gitmiyor Yorumla Cooldusunce 1 yıl Çok az gidiyor Yorumla Gkhn523432 1 yıl duş tekneli mi teknesiz mi Yorumla Cooldusunce 1 yıl O nasıl oluyo ilk defa duyuyom Yorumla Gkhn523432 1 yıl duşu gorebilir miyim Yorumla Cooldusunce 1 yıl Defol Yorumla Gkhn523432 1 yıl sen manyak misin kotu bişey mi dedim. duş nasıl ona gore fikir verecektim Yorumla Cooldusunce 1 yıl Sensin o manyak ya yürü git Yorumla Gkhn523432 1 yıl Akıllısı yok burada Yorumla Cooldusunce 1 yıl Kendin olesin asıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gider sökücü var döküp üzerine sıcak su döküyorsun hemen aciliyor
Halettin mi?
Gider sökücü alamadım isim vardı bir de sirke denicem
Kaynar suyun icine sirke döküp gidere bosalt
Nasıl nasıl sorun ne ki
Tıkandıysa lavabo açıcılar açıyor onu
neyi var
Su gitmiyor
su birikiyor mu hiçmi gitmiyor