• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Aile için sevgili terk edilir mi?

caramel20
caramel20 Takip Et
Xper 6 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
çok seviyosun mesela ailen istemiyor olmaz diyor. uygun görmedi. naparsınız ?
Aile için sevgili terk edilir mi?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Kardelencan
    Kardelencan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 47 , eic 89%
    +1 yıl

Uygun görmemelerinin sebepleri vardır mutlak. Aile olmaz dedi, oldu mu? Bu mudur?Valla ,uygun şekilde kalp almasını bilirseniz ve senin ailene saygı gösterecek biri ise bu elbette karşılıklıdır.O zaman oturup konuşulur. Mantıklı bir cevap varsa o zaman düşünülebilir. Benim ailem istemedi, ama ben istedim. Sadece öğüt verdiler. İsteklerinİ kabul dedim. 7 senedir evliyim.Kocamın adam gibi adam olduğunu hepsine gösterdim. Onu sevmeyenler, bugün iş yapalım diyorlar.Bu tek başına değil 2 kişilik oynanılacak bir oyundur.. İkinizde oyunu düzgün oynayın ki,talep geri dönmesin.Malum evlilik 2 kişilik yalnızlıktır.

İnşallah başınızı bağlarlar.Mutluluklar

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• kukliko
    kukliko Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Aile tabikide önemli çünkü dünyaya gelirken seçim hakkı verilmemiştir..Anne, babayı sevgili gibi değiştirme imkanın yoktur.. Sevgili denilen şahıs ise sonuçta şans eseri karşılaştığın 1 dk öncesine kadar tanımadığın sonra sevdiğin ,anlatılması zor, aşk diye bir şey yaşadığın kişidir...Ailenin istememe sebebi kesinlikle senin iyiliğini düşündüğü içindir..deneyimi bi bildiği vardır..sonuçta onlarda zamanında aşk yaşamış, çok sevmiş kişilerdir...Oturulup konuşulur hep birlikte bi gelecek planlaması yapılır..mantıklı bi sonuç alınır..

1
    0 Yorumla
  • akrep25
    akrep25 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

Günümüzde kızlarımız genelde ailesini secer tamam haklı olabılır belkı fakat unutmamaları gereken bır sey var ailesi sonsuza kadar yanında olmayacak o kızın bunu dusunemıyorlar sonrada kendılerını seven erkegı bulduktan sonra ailesi istemediği için terkediyorlar .Ben zaten eş adayını seçerken ailemin isteyip istememsine bakarım ona göre seçimimi yaparım ha böyle bır durum olursa eğer once sebebını sorarım bana mantıklı gelırse haklı bulur ona gore hareket ederım neticede hayat benım hayatım di mi ailem yasamayacak evlenecegım kısıyle.

0
    0 Yorumla
  • eagle
    eagle Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

babamın bi lafı vardır. ayakların kokuyo diye karı laf eder ana içine çeker o kokuyu.

7
    2 Yorumla
    • fitality
      fitality
      +1 yıl

vaaay be. çerçeve yapılıp baş köşeye asılacak bir cevap olmuş.

hürmetler o babaya, ellerinden öpüyorum!

Yorumla
    • eagle
      eagle
      +1 yıl

Teşekkür ed rım kardeşim allah razı olsun. Yolun istanbula düşerse çay içmeye beklerim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

54

Cevap

73

Cevap

• gncgzmylmz
    gncgzmylmz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 51%
    +1 yıl

ailemin neden olmaz dediğine bakarım, aile yapınıza uygun karakterde biri değil mi? onlardan bunu öğrenir, sevdiğim insanın öyle olmasına çalışırım tabi karakterini değiştirmek felan değil, sigara içiyosa ve ailem bunun için onaylamıyosa sigarayı benim için bırakmasını istemek gibi... ama kimse de seni seviyor diye ailenin istediği türde bi insana dönüşmek zorunda değil, iyi bir aile babası olacak bir tip olmadığını söylüyolarsa uzaklaşırım, onun dışında ayrılamıyosam aileme kabul ettirmeye onları iyi anlaştırmaya çalışırım felan, ama ille de olmaz diyolarsa ve olmaz demelerinin nedeni kafama yatmıyorsa ( aşkı bi tarafa bırakıp gerçekleri görmeye çalışırım) aşkımdan vazgeçmem, ama yatıyorsa ayrılırım, her türlü aile bir kenara atılmıyor, sonuçta evlendiğinde bir sorun olduğunda dönüp dolaşacağın ve seni kabul edebilecek tek yer ailenin yanı, kesip atmamalısın...

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Sevgili ile evlenildiğinde artık kendi aileni kurmuş olursun, o yüzden artık ailen o kişidir. Canlıların doğası gereği bir insan ailesinden bir süre sonra kopmak zorundadır. Ailenin görevi kendi kararlarını alan, aldığı kararın arkasında duran evlatlar yetiştirmektir. O sebeple böyle bir durum yaşanıyor ve aile sevgilisi ile kendileri arasında evlatlarını tercihe zorluyorlarsa, o aile yapısı dominant bir aile yapısıdır, çocuklarını sadece kontrol etmeye çalıştıkları bir araç gibi görürler. Böyle bir aileye eş olarak gidilirse, aynı şeyler evlenilen kişiyede dayatılacaktır. Ailesine karşı fikirlerini savunamayan, sevgisini, sevgilisini koruyamayan bir insan, zaten olgunlaşmamıştır. Yani iki taraftan birini öylece seçebiliyorsa bir insan, o insana zaten hayat emanet edilmez.

3
    2 Yorumla
    • dersim600
      dersim600
      +1 yıl

Ne alaka canlı doğası gereği kopmak mış o hayvanlar için geçerli bence. ben evlenincede ailemle yaşayacağım ayrılmam asla. Saçmalık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aileden kopmaktan bahsetmiyorum. En son cümleme dikkat ederseni böyle bir tercih yapan diyorum. Kendi iradesine sahip insan olmaktan bahsediyorum. Mesafe olarak bir kopuş değil, aklen hür bireyler olabilmekten bahsediyorum.

Son cümlem: "Yani iki taraftan birini öylece seçebiliyorsa bir insan, o insana zaten hayat emanet edilmez."

Yorumla
  • bahtsizmotorcu
    bahtsizmotorcu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 44%
    +1 yıl

Kızın iyi bir geçmişi yoktur , ailem ailesini tanıyor ediyordur karşı çıkarlar terkederim . Ama ailem durduk yerde önyargılı davranıp delleniyorlarsa da kusura bakmasınlar bu yaşıma kadar hiçbirisinin ağzıyla iş yapmadığım gibi bundan sonra da yapmam .

2
    0 Yorumla
  • Adamabi
    Adamabi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 63 , eic 47%
    +1 yıl

Sen kendince onu evlenmek için, hayatının geri kalanını paylaşmak için uygun görüyorsan neden terk edesin ki?

Onunla sen evleneceksin ailen değil.

Sadece seni doğurup, büyüten insanlara, bu emeklerinden dolayı şükranlarını göstermek amacıyla danışır, fikirlerini alırsın o kadar. Son karar evlenecek kişinindir ve aile de buna saygı göstermek zorundadır.

1
    0 Yorumla
  • Toyxanim
    Toyxanim Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Merhaba. Ben 1 yildir konustugum vee cook sevdiyim birisi var kendisi beni 2 yıldır seviyordu amma ben ilk önce sevmemisdim amma zaman keçdikce bende onu çok sevdim hemde çok ailesi falan her kes biliyor amma bir sorunumuz var benim ailem istemiyor nedeni ise erkek değil. Sevgilim çok iyi birisi annemde bunu biliyor sadece annem sevgilimin anne babası boşanmış diye istemiyor. Yani sevgilimin babası çok kötü birisi onları çocukken terk etmiş onlara eziyyet etmiş. Annemde diyorki onun babası öyle ben öyle aileye kız vermem. Amma ben coox seviyorum onu oda beni ben ondan ayrılamam ölürüm. Sirf babası kötü diye ben ondan nasıl vazgeçerim. Ona ayrılmak istediğimi söylerken agladı kendisi🥺Bana seninle ölüme bile razıyım yeterki bir birimizdən vazgecmeyelim. Annesi falanda çok iyi sadece babası kötü babasıyla konuşmuyorlar. Yani sırf babası öyle diye böyle yapıyor. Siz olsanız ne yapardınız?🥺🥺

0
    0 Yorumla
  • liubimte80
    liubimte80 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45 , eic 31%
    +1 yıl

ayle baska sevgili baska, eyer ki ciddi ise tabiki terk edilmez, hayat senin sonucta onunla bir gelicek dusunuyorsan ve sevgilin bunu hak ediyorsa bence terk ettme, ben terk ettmezdim, ve kesinlikle aylem de bu konuda hic bir sey diyemezdi, sonucta onlar kendi aylelerini kurmuslar ve sira bana gelmis, onlar yasamiyacak onunla onunla yasiyacak olan benim ve kimse buna engel olamaz allahtan baska

1
    0 Yorumla
  • Ankamall
    Ankamall Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Ben burada bir kızın ablası okusun diye kendisinin okumaktan vaz geçtiğini gördüm. Aile için kendi hayatından vaz geçiyor insanlar, bazıları ise bir erkek için bir kadın için onları terkediyor. Ben olsam hem ailemi terkederim hem sevgilimi. Kafam rahat olur ( :

2
    0 Yorumla
  • mazlumugetirinbana
    mazlumugetirinbana Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

sevgiline gönül eğlendirmelik biri olarak değil, ilerideki eşin olarak bakmalısın bence. sonuçta belli aşamaları geçmiş ve sevgili olmuşsun. e bu durumda senin potansiyel kocan, ailen olacak. insanın ailesi evlendikten sonra eşi ve çocuklarıdır yani. e bu durumda sen ailenden sevgilin hakkında izin değil en fazla onay alırsın. ulan hiç güzel bağlayamadım ya. neyse.

1
    0 Yorumla
  • ardacanpulat
    ardacanpulat Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

sevgi engel tanımaz aileme saygım var tabikide onları üzmek istemem ama ben cok seviyorsam oda beni cok seviyorsa ve eminsem buna ben onunla olmayı tercih ederdim cünkü bu bir gercek aile herzaman yanında olmaz ama seni seven biri senle beraber bir ömür yanyana olur bu doanın gerceği aşk engel tanımaz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Annem hiçbir gerekçe yokken istemedi.2 yıl mücadele ettim bu evden gelinlikle çıkıcam dedim çıktım.Bazı şeyler mücadele gerektirir,ailem için çiğ tavuk yerim diyenler ,evleniceğiniz o adamlada aile kuruyorsunuzçEvlendikten sonraa artık temelini siizn attığınız bir aileniz oluyor..Çok şükür çok mutluyumm

3
    1 Yorumla
    • dido24
      dido24
      +1 yıl

maşallah, Allah bozmasın.. keşke bizim de öyle olsaydı

Yorumla
  • Hipro
    Hipro Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Elbette ailemi dinlemem. İnsan sevdiğine sanki ailesinden daha çok değer veriyo yani en azından bende öyle ve byle bi durumda ailemi dinlemem dinlemiyorum da :D:D Seviyosan tüm engellere zorluklara göğüs gerilmeli bence öyle annem ayrıl dedi senden ayrılıyorum gibi bi durum söz konusu olamaz. Tabii gerçekten seviyorsan olamaz

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

cevaplara bir baktım şaşırdım yani elbetteki ailemi dinlemeyeyim demem ama sevgilimi tercih ederim çünkü onunla bir yuva kurup kendi ailemi oluşturacağım zaten, eğer kötü alışkanlıkları falan varsa ve ailem istemiyorsa belki bu olabilir ama diğer nedenler sosyal ekonomik durum yüzünden veya kültür din ırk gibi şeylerden ailem bana karşı çıkarsa dinlemem. aslında her türlü dinlemem eğer gerçekten sevdiysem ve sevgimden eminsem onun da sevgisinden eminsem..

2
    0 Yorumla
  • rmc91
    rmc91 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

şimdi aile için sevgili terk edilir fakat olay farklı şimdi aile ön yargılı olur bununla birlikte ol demez bu olaya karşıyım fakat ailenin geçerli bir sebebi varsa eğer olmayacagına innaıyorlarsa ve tecrübe konusuda var tabi ailenin dediğini yapmalısın

1
    2 Yorumla
    • meltemugur
      meltemugur
      +1 yıl

sen ne kadr çok tatlısın :)

Yorumla
    • rmc91
      rmc91
      +1 yıl

çok teşekkür ederim :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İlişkiyi bitirmem diyenler ilerde görür günlerini öyle söyleyim

Benim çok yakın olduğum biri ailesi istemediği halde çok sevmeye devam etti ve ayrılamadı..

Sonuç: Kendi de ileride sıkıntı çekeceği gerçeğinin farkına vardı ama hala çıkıyorlar ve evlenemediler seneler geçti.. Ayrılamıyor da hala..

Yaşı da ilerledi kaldı ortada öyle..

0
    0 Yorumla
  • berkeKILIC
    berkeKILIC Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Eğer ailen bunu diyorsa emin ol senin görmediğin birşeyini gördükleri için söylemişlerdir. Hiç bir ana, baba çocuğunun mutsuz olmasını istemez. Gerçekten zaman geliyor onların haklı olduğunu anlıyorsun ama bence iyi düşün doğru karar ver ne sen ne sevdiğin ne de ailen üzülsün ;)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bundan 2 sene önce biriyle görüşüyordum annem hiç istememişti bu çocuk iyi biri değil felan demişti ben yinede devam ettim ama zaman geçtikce gerçekten herşeyi grdüm ve anneme hak verdim aile birşeyi istemiyorsa elbet kötü çıkıyor bunu bizzat yaşadım şuan 1 yıldan fazladır bşka biriyle beraberim ailem onay verdi çok seviyolar çok şükür çok mutluyuz

0
    0 Yorumla
  • seyyah26
    seyyah26 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 33%
    +1 yıl

çok inanıyorsam sevgime ve olacağına ikna yoluna giderimm ama hiç bir türlü ikna edemeyeceksem ailemi tercih ederim . eş bile bazen koşullara bağlı sever seni ama ailen öyle değildir yüzlerce hata yaparsın ah desen yine hepsi yanında olur

0
    0 Yorumla
  • pperduran
    pperduran Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 35%
    +1 yıl

senin göremediğin şeyleri ailen görebilir,4 yıl savaş vermiştim babamla,o karşı çıktıkça,ben evlenicem onunla derdim ama zaman geçtikçe babamın ne kadar haklı olduğunu gördüm,iyi ki de müsade etmemiş.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkekler bu durumlarda şanslı ama kızların eli kolu bağlı oluyor.. Sevda deyip bu yola çıktıysan kıyamet kopsa onunla o yolu yürüyeceksin.. Ha konuşmazsınız, önünüze engeller konur ama yinede seversin.. Ayrılıp gitmezsin bu yüzden.. Yoksa seviyorum deme.. Pes ettim değmezsin de...

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır çocuğu gördü mü ailen? Tanıştılar mı.. Ön yargı bu.. Çocuğun kusuru varsa tamam ama zaten iyiyse aile de sever onu.. Benim kızdığım nokta ön yargı ile direk kestirip atmak.. Hiç şans vermeden.. O çocuğun duygularını düşünmeden...

Yorumla
  • bozkurtman123
    bozkurtman123 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Aile herşeydir.Anne Baba herşeydir.Allah kimseyi o duruma düşürmesin sevgiliyi her zaman bulursun ama anne babayı bir kere ...Allah onlara uzun ömür versin.Baba çınar gibidir.Anne ise her zaman yaslanabileceğin bir destekçidir.

0
    0 Yorumla
  • scapegoat34
    scapegoat34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

şahsen ben ailem için terkettim ama çok pişman oldum. ailemde pişman oldu. çünkü artık ne onların istediği oluyor nede benim. bence gözlerin kör değilse doğru insan olduğuna inanıyorsan, ailenide üzmeden ikna etmeye çalış...

1
    0 Yorumla
  • ankcrazy
    ankcrazy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45
    +1 yıl

sonuna kadar ailemi ikna etmeye çalışırım ikna olmazlarsa mecburen ayrılırım daha önce yaptım hiç pişman değilim ailemin onayladığı biriyle evliyim hem eşim hem ben hem ailem cevrem herkes cok mutlu. aile gerçekten çok önemli BENCE

1
    0 Yorumla
  • Melih35
    Melih35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Sevgisinden olsem bile bni bu yasima getiren 1 dedigim 2 olmayn biri olarak.

Ufakken en ufak hastaligimda basimda sabahlayan ailem...Benim mutlulugumu isterler tabii ama eger boyle bi durum ile karsilasirsam " sevgili icin bahsediyorum " 1 dakika dusunmem..

0
    0 Yorumla
  • böcüğümm
    böcüğümm Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 43%
    +1 yıl

herkesin yeri sevgisi ayrıdır ama sevgili aşk gelip geçicidr,tamam çok seversin ölürüm dersin ama,anne baba bir tanedir,dünyaları koysan başka anne baban olmuyo,

0
    0 Yorumla
  • MaTuOz
    MaTuOz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Çok seviyorsan terk edersin. Zaten bu durumda doğru yanlışa bakacak durumda değilsindir ama objektif bir bakış açısıyla (çok absurd bir aile değilse) yanlıştır. Sevgili, karı, koca, eş adına ne dersen de karşılıksız sevmez asla. Sevdim der ama karşılık bulamadığı ya da gönlü kaydığı zaman terk edebilir. Lakin aile, anne, baba, kardeş sevgisi karşılıksızdır. Her zaman kapıları açıktır.

0
    1 Yorumla
    • MaTuOz
      MaTuOz
      +1 yıl

terk edersin dedim de aileyi terk edersin demek istemiştim :)

Yorumla
  • Herdaim70cl
    Herdaim70cl Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 38%
    +1 yıl

Aile için sevgili terk edilmez, sevgili için aile terk edilmez.

Bu ikisini kıyaslayan zibididen ne aileye ne sevgiliye bir gram yarar gelmez.

1
    1 Yorumla
    • lilineşelili
      lilineşelili
      +1 yıl

süper bir yorum.

Yorumla
  • burcu4481
    burcu4481 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 56%
    +1 yıl

sevdiğinden eminsem terk etmem ailem beni seviyorsa saygı duymalı,yanımda olsunlar yeter sonuçta insan bir kere evlenecek bari istediği biriyle olsun

0
    0 Yorumla
  • roccoxx
    roccoxx Takip Et
    +1 yıl

liverpool iyi demiş ..erkek terk etmez.zaten erkek adama karşı çıkılmaz.ama kızsan elin adamını değil aileni düşünmelisin.düşünmeli yani o durumda olan.

1
    2 Yorumla
    • DErYAMo
      DErYAMo
      +1 yıl

ben anlamadım

Yorumla
    • roccoxx
      roccoxx
      +1 yıl

erkek iki arada bi derede kalmaz kimseden de ayrılmaz.kimse ayrılmak zorunda bırakamaz.kızın durumu farklı ama ,zorunlu bi durum varsa kız ailesini tercih etmeli.

Yorumla
  • Aneksenamun
    Aneksenamun Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 48%
    +1 yıl

Ne için uygun görmemiş , ben görmüşüm yeterli bırakmam ...

1
    0 Yorumla
  • lilineşelili
    lilineşelili Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

soruya çok muhatap kaldığım durumu yaşadım.kimse vazgeçilmez değildir diyorum ben de.mantıklı sebepler ileri sürebilecek olanın her zaman yanında, aksi durumda karşısında olurum.

0
    0 Yorumla
  • secretdream
    secretdream Takip Et
    +1 yıl

Aileni terkedersin sonra sevdiğin adam seni bırakır ailene dönersin ailen onları terkettiğini bile bile seni affeder ..

Ama ya sevdiğin ? Onu terketsen o seni ailen gibi affeder mi ?

2
    0 Yorumla
  • eylulbasak
    eylulbasak Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

sevgili için de aile terk edilmez..ikisinin ortasını bulmalı insan, mantıklı davranmalı.

1
    0 Yorumla
  • zigan
    zigan Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 36%
    +1 yıl

onu bilmemde aile için terkedilmezse hiçbişey için terkedilmez onu bilirim.

0
    0 Yorumla
  • prmths
    prmths Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl

çok şükür ailemle araları müthiş. ama iyi olmasalardı terketmezdim.

0
    0 Yorumla
  • liverpool39
    liverpool39 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

erkek adam her türlü baş cıkar ... sevgili için aile , aile için sevgili terk edilmez .. terk edilir diyen adamın erkekliğinden şüphe ederim

0
    0 Yorumla
  • gmz35
    gmz35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum yani kimse için değil kendim için yaşıyorum o yüzden öyle bişi olmaz ailemde karışmaz zaten...

0
    0 Yorumla
  • rozbat
    rozbat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 43%
    +1 yıl

terk etmem aileme neymiş önemli olan benim sevmem...

0
    0 Yorumla
  • stiletto
    stiletto Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 41%
    +1 yıl

Sevgilinin terk etmeyecegi ne malum.. sevgili yaa koca mi?

Aile sana hic sirtini donmez

0
    0 Yorumla
  • hasanmecnun
    hasanmecnun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

ölümüne yine severim onu bırakmam vazgeçmem ayrılırız belki ama asla bir başkasıyla evlenmem umutla onu beklerim ben

0
    0 Yorumla
  • buble
    buble Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 325 cevap paylaştı.

Ailenin bildiği bir şeyler olabilir, kulak asmak gerek.

0
    0 Yorumla
  • fırrlama
    fırrlama Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

ailemi terketmem . Böle bi duruma da düşmem ailem ben kimle birlikte olmak istersem onaylar

0
    0 Yorumla
  • bilemessin
    bilemessin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl

kendi ayaklarının üstünde durabilecek kapasitedeysen her türlü giderini yaparsın sonucda yuva kurucaksın

0
    0 Yorumla
  • ngotr
    ngotr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

hayatının kumarına hos geldin ! ya sonuna kadar gidip ailenle görüşememyi göze al ya da gitmde pişman olmayı göze al pişmanlıkta dönülmez ama ailenle belki barısırsın belkide barısamazsın birdaha durum mu hangisini gözün yiyor ise

0
    0 Yorumla
  • merve3483
    merve3483 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

terkedilmez ben şahsen terketmem. orta yolu bulmaya çalışırım

0
    0 Yorumla
  • kumrupy
    kumrupy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Sevgili yine bulunur yine birileri cıkar karşına ama Aile Anne Baba bunların eşi benzeri yok !

0
    0 Yorumla
  • smranya35
    smranya35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Muhakkak senin görmediğin bir şeyi görmüşlerdir dinle onları kazanan sen olursun

0
    0 Yorumla
  • juventus35
    juventus35 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

ailemı bırakmam sevgılını 1 ay gormesen söküp atabilirsin ailenı nasıl atcaksın omur boyu azapla gezersin

1
    0 Yorumla
  • fiiigliz
    fiiigliz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

ben gercekten sevdiysem eger birakamam...ayrilirsamda bu beni icten oldurur...aileme catarim sebep oldunuz diye...

0
    0 Yorumla
  • fuuuuu
    fuuuuu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

benim ailem istememişti şimdi canciğerler savaş ama ailene de kulak var neden istemiyor ? dur ve düşün

0
    0 Yorumla
  • darkboy91
    darkboy91 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Aile uygun görmüyorsa bildiği vardır.Kızı seçer ailemii terkedersem yarın yanımızda kim olacak ? Aile vazgeçilmezdir benim için...

0
    0 Yorumla
  • Cydoo
    Cydoo Takip Et
    +1 yıl

etmem ailemi elin kızı için sevsevsemde bos ailem benim her zaman bu zamana kdr yanımda kaldı ya o kalır mı belli değil

0
    0 Yorumla
  • whuwhuwhu
    whuwhuwhu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

İkisindende uzaklaşırım. Taa ki onlar uzlaşana kadar, o aradada bir arkadaşımda kalır kafa dinlerim. En temizi bu bence :) Mecburen uzlaşmak zorunda kalırlar bu durumda da :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben yapmam ama bunu benim için yapanlar oldu nasıl bişeysem artık lkdpdl:D

1
    0 Yorumla
  • nilimsi
    nilimsi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

ailemin eğer mantıklı bir açıklaması varsa terk ederim.ama tabi ilişkinin süreside önemli..

0
    0 Yorumla
  • Hayabusa
    Hayabusa Takip Et
    +1 yıl

Ben bir kız için ailemi karşıma aldım ama o terk etti gitti

0
    0 Yorumla
  • nilca-
    nilca- Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

İstedigim bir seye ailem hayır diyemez ama oldu ki dedi, arkama bile bakmam

0
    0 Yorumla
  • eskiraki
    eskiraki Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.

aile için çiğ tavuk yenir adam vurulur herbişey yapılır

0
    0 Yorumla
  • mamazonked
    mamazonked Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

büyükler ne derse o olur abi , adamlar görmüş geçirmiş

ne zaman büyük lafı tutmadım tepetakla hayat

0
    0 Yorumla
  • zeynepturna
    zeynepturna Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

sevgili için aile terkedilmez tabiki terkedilmemeli

0
    0 Yorumla
  • netem
    netem Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Hiçç çıkarr yol kalmazsa sevdadan kurtulmakk için havas duasısı varr yaparr kurtulurum...

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Aile için sevgili terk edilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgili için aileden vazgeçilir mi? 7 cevap verildi
Aile yüzünden sevgiliden ayrılmak? 3 cevap verildi
Aile sebebiyle mecburi ayrılan sevgili ilerde barışırmı? 1 cevap verildi
Baskıcı aile yüzünden sevgiliden ayrılmak? 5 cevap verildi
Oğlak kadını terk ettiğinde özler mi? 11 cevap verildi
Ailesi ile sevgilisi arasında kalan biri ne yapmalı? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Zeytinli çoban salata sever misiniz?
  • Şiş işi örtüler seviyor musunuz?
  • Erkekler duygusuz varlıklar mıdır?
  • Aşk için her şeyi yapar mısınız?
  • Anne kontrolü, bireyin özgürlüğünü sınırlamak mı yoksa sevginin en somut kanıtı mı?
  • Senin için ölürüm diyen sevgiliniz size nasıl bir final yaşattı?
  • İlişkinin başlarında olan kavgalar normal mi?
  • İlişkiniz uçuruma doğru gidiyorsa yarı yolda iner misiniz yoksa devam eder misiniz?
  • Hoşunuza giden biri var mı?
  • Acelem yok şekerim! Erkeklerde giyinirken oyalanır mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨