Herkes bana ölü gibisin diyor neden?

Sesiz sakin bir insanım genel olarak insanlarla fazla konuşmam. Konuştugumdada sen malmısın falan diyorlar lise son sınıf öğrencisiyim 18 yaşındayım yaptıkları hareketleri görseniz hayattan soğursunuz bunlar liseli degil 1. sınıf öğrencisi falan dersiniz. Neyse insanlarla ne zaman konuşmaya çalışsam insanlar bana karşı cevap veriyor dalga geçmeyi sevmem ama onlar benle geçiyor okulda hiç arkadaş oratamım yok a sosyal bir insan diye bilirsiniz ama öyle degilim ismimi kime sorsanız tanır okulda dışarda vs size normal bir günümü anlatıyim herzamanki gibi sabah kalkıp okula gidiyorum okulda garip insansı yaratıklar var bu arada özel okulda okuyorum hepsi zengin piçi meslek falan okumak için gelmemişler yanlış anlamayın hepsi okula baba parasıyla gelmiş oysaki ben herzaman çabalıyan bir insanım stajım var eğlenceli geçiyor ordaki arkadaşlarım fena değil yinede beni ezmiyorlar egleniyoruz gülüyoruz onlar herzamn stajdan 4 te çıkıyor ben 8-9 bişeyler ögrenmek için zengin piçleride var karakterden yoksun. Canavarlar neyse benimle neden dalga geçiyorlar bir türlü anlamış deilim saçma sapan cümlelerde kurmuyorum. Salak gibi davranmıyorum ama dalga geçiyorlar. Anlamıyorum !! ölü gibisin diyorlar yalan yok biraz öyleyim hayttan soğmuş gibiyim hiçbirşey zevk vermiyor sürekli sıkılıyorum kız arkadaş yapayım diyorum. Benim karakterimde insanlar degil tipimin okulumuzdaki bütün erkeklere göre gayet iyi ama yapamıyorum konuşamıyorum zevk alamıyorum neden napıcam ben beni sanki insanlar görmüyor nasıl semptatik bir insan olıcam lütfen nasıl sempatik bir insan olıcagımı anlatın yeter beni tekrar nasıl hayata kazandıra bilirsiniz yol gösterin lütfen...
Herkes bana ölü gibisin diyor neden?