İnsanlığın nankörlüğü yetmedi mi? Nankör olan birine nasıl davranılmalı ne yapılmalı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evet kendimi feda ediyorum
Yapın bana bişeyler nankörüm ben30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe yapılması gerektiğini ögrenirsen banada haber ver. İnsanlar hobi olarak beyinlerini kullanmamayı seçiyolar. Ben bundan kendi yöntemimle kurtulmayı seçtim pek tavsiye etmem ama çevremde çok az insan vardı ve nankörlükleri gördükçe aradaki ipleri inceltip kopardım. Yanlızım ama sonuç olarak iyi bir yalnızlık.
HİÇBİR İYİLİK CEZASIZ KALMAZ BU HAYATTA...933 Yorumla- +1 yıl
haklısın aslında yalnızlık şu hayatta en büyük nimetmiş. Etrafımdaki nankörlükler den sonra daha iyi anladım bunu.
- +1 yıl
Çoğu zaman yalnızlık zor gelsede farklı birşey yani ne kadar şikayet etsende ondan vazgeçemeyecegin birşey gibi. Sadece yalnızlıgı kabullenmek ve degerini bilmek için senin bahsettiğin insanlara bakmak yetiyor.
- +1 yıl
Etrafta sahte ve nankörlük kokan insanlara baktıkça yalnızlığın değerini biliyor insan. Ve bence yalnızlık kendi başına bir yeten bir değerdir.
- +1 yıl
fakat normalde yalnızlık iyi birşey değil ama şu zamandaki insanlar sayesinde çok iyi ve hem önemli hemde bulunmaz birşey oluyor.
- +1 yıl
Aynen öyle ne yazık ki hayatın bir kuralı oldu yalnızlık basit insanlar yüzünden...
- +1 yıl
İçinde bulunduğun yalnızlıktan şikayet etmek yerine onun degerini bilirsen bu insanlardan uzak kalsığın için ne kadar şanslı oldugunu anlarsın.
- +1 yıl
Yalnızlığın değerini bileli çok oldu zaten ve cok da mutluyum bu halimden :)
- +1 yıl
Yalnızken onun ddeğerini bilmek zordur çünkü genelde hep isyan ederler elinden kaybettikten sonra degerini anlarlar. İçinde bulunduğun durumun güzelliğini farketmen iyi insanlardan uzak kalkmak huzur getirir.
- +1 yıl
Evet insanlar için birilerinin yokluğunu kaybettiginde anlar ne yazik ki. Az insan cok huzur derler çok doğru bir söz aslinda
- +1 yıl
Az insan çok huzur sözü her zaman kendi durmumun degerini bilmek için kendime söylediğim bir söz. Diğer insanlara bakıyorum çevrelerindeki her insanın sorumluluğu var üstlerinde sıkıntısı yükü var. Dertleri aynı zamanda sana da dert oluyor ve insanlar çoğaldıkça kendi hayatondaki rolün azalıyor o dakikadan snra gelende kendi değil onların yönlendirdiği doğrultuda gitmeye başlıyor hayatın
- +1 yıl
Zaten zamanla kendi hayatında söz sahibi olmayınca şikayet etmeler başlıyor ve hayatına yeni bir yön çizmeye başlıyorsun. Ve o zaman kendi hayatının etraftaki sahte insanların hayatlarından onemli olduğunu anlıyorsun bazen gec olsada tabi
- +1 yıl
Bu dediğinde genelde geç farkediliyor. İnsanlar hep kendi durumundan elindekinden ziyade başkasının durumuna bakarlar. Çevresi olan insanın tek bir mutlu anıyla bile kendş durumunun kötü oldugunu dşünür. Fakat tam tersini yapmak zor ama iyi çevresi olan insanların durumlarına bakın ne kadar karışık bunaltıcı nankörlükler fesatlıklar hainlikler kavgalar tartışmalar
- +1 yıl
Genel olarak iki kisilik dostluğun arasina baska kisiler girmeye başladığında sıkıntılar basliyor kiskanclik fesatlik iki yüzlüluk. Helede iki yüzlüluk en katlanamadigim sey oluyo o yuzden yalniz olacaksin etrafta selam vereceğin kisi olacak o kadar
- +1 yıl
Bu durumlara baya yabancıyım aslında ben diğer insanlara bakarak pay çıkartıyorum çünkü hiç ne sevgili ne arkadaş hiç biri olmadı kendimi bildim bileli yalnızım bu durum çok kötü gibi geliyor başta insana fakat seninde gördüğün gibi insan denen yaratıklar yaklaşılmaması gereken şeyler. Hiç bir hayvanda bulunamayacak bütün kötülükler mevcut. Yalan kin nefret hainlik vs vs. Yalnızlık bulunması zor ve bulunduğunda kurtulmak istenen değerli birşey
- +1 yıl
Bence olmaması sana bir sey kaybettirmemis sen hayata en güzel sekilde baslamissin. Olması da olmamasıda bir ki olmaması daha iyi. Hayatina kimi alirsan al sevgili dost kendinden once onin sorumluluğunu alıyorsun ve hayattan zevk aldığın kısımlar az oluyo helede sonu kötü bitiyorsa
- +1 yıl
Zaten bunu çevrede çok gördüm ve bana uymadığını anladım. İnsanları takmam o an canım ne istediyse yaparım yalnız oldugum için hesap vermem gereken yok sorumluluk duyacagım kişi yok. Mantıksızda mantıklıda olsa o an yapmak istediğimi yaparım insanlardan uzak kalmanın güzelliklerini değerlendirmek gerek. Nankör insanlar çevrende olacagına kimsen olmasın sana tavsiye zor gibi gelebilir başta fakat ne yapacagına karışan eden olmaz sınırlandıran olmaz yapmak istedklerini yer zman umursamadan yapabilirsin
- +1 yıl
Zaten genel olarak bende yalniz biriyim ama insan bazen insanlara bir sans vermek istiyo ama sonradan anliyosun ki hic kimse birden fazla sansi hak etmiyo hayatinda. Bu olanlardan sonra hayatina alacagin insanlari zar zor seciyorsun hatta bu yuzden yalniz kaliyosun ama sikayet etmiyorum kucuklugumden beridir nasil bir duygu olduğunu bildigimden pekde insan mutsuz olmuyo hatta kendini geliştiriyor mutlulugu daha cok oluyo dusundugu biri olmuyo herseyden keyif alabilecek durumda oluyosun
- +1 yıl
Yalnızlığa alışmak zor ama önemli olan zoru başarmak. Ve en zorlandığın yalnızlıktan bıkacagın anda aklında bulunsun bir tepenin en zorlu yeri zirvesinden hemen öncedir yani yalnızlık seni bıktrdığında biraz daha idare et ve elindekinin değerini anlarsın. Hayatını kendine göre düzenler hayallerini kısıtlamak zorunda kalmaz istediğin yere gidebilir merak ettiğini ögrenir istediğini yapabilirsin.
- +1 yıl
Zaten bazen yoruluyorum yalniz olmaktan ama o zamanda kendimi baska seylere yoneliyorum bazen ağlıyorum ama yalnızlığa değil buna iten insanlara deger veripde degmeyenlere. Bazende beni yalnızlığa itenlere tesekkur edip mutlu oluyorum
- +1 yıl
Yaşadığın kötü şeylere bak ya da kötü oldugunu düşündüğün durumlara. Umarım aklımdakini tam anlatabilirim ama demek istediğim. Hayatında yaşadıklarına kötü olan birşey olarak bakma yaşadıkların sayesinde iyiyi keşfettin yapmaman gerekenleri ögrendin. Yaşadığın kötü oldugunu düşündüğün herşey iyi birşey ögretiyor aslında sana
- +1 yıl
Evet o yonude var aslinda bazen ser diye gorunende bir hayir oluyor ve gerçektende zaman gectikce benim icin kotu biten ama aslinda iyi olan cok sey oluyor en basta anlamasanda zaman sana gosteriyor neyin iyi oldugunu
- +1 yıl
Kendi durumuna sevinmelisin bunları farketmişsin insanların nası pis oldugunu farketmişsin bu iyi çünkü bundan haberi bile olmadan yaşayanlar var
- +1 yıl
Evet benden cok sey gotursede anladım. Tesekkur ederim dinleyip yorum yaptigin icin :)
- +1 yıl
Önemli değil ben teşekkür ederim saçmalıklarıma katlanfığın için :)
- +1 yıl
Hayır bence söylediğin her bir kelime gayet degerli şeylerdi. Asil sen benim sacmaliklarima katlandın :))
- +1 yıl
Est. Saçnalık değil düşüncelerin doğru iyi sadece biraz fazla konuştum amacımda söyledikletimden tek birtanesi bile faydalı olursa sana benim için iyidir.
- +1 yıl
Bende cok konustum genelde de oyleyim zaten :)) yok gerçekten cok iyi geldi sagol :)
- +1 yıl
Sende sağol :)
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
bir şey söylesem yanlış anlar mısın?
- +1 yıl
Aynen öyle Benim Hayatımda çok nankör bir İNSAN var insan demeye bile utanıyorum ve nankör dediğim kişi benim Annem dün patates ve kanat yapmıştı fırında ben yemeğimin yanına sambal sıktım ama annemde tüm sambalı yemeğime boşalttı ben 20 kere yapma dedim duydu ama duymamazlıktan geldi bende bağırdım dün akşamdı saat 19:45 te bende aynısını ona yaptım bügünde 1 saat dışarı çıktı yürüyüş yapmak için ama telefonunu ve cüzdanını almadı sonra eve geldi ama ekmek almadan babamda dediki annem ekmek almaya mı gitti? Bende dedimki bana bir şey söylemedi telefonu burada sonra geldi bende dedimki ekmek almadınmı hayır dedi sen gideceksin!!! Bağırarak ama bilerek yaptı çünkü bana eziyet etmeye bayılıyor hoşuna gidiyor yine beni yolayıp duruyor bıktım artık ölmek istiyorum diyorum öyle söyleme diyor bende diyorumki neden ölmek kötü bir şey değil toprağın altında yatıyorsun güzel bir şey değil mi dedim herkes birgün ölecek dedim kimse 1000 yıl yaşamayacak ben 16 yaşındayım 26 haziranda 17 olacam 2007 doğumluyum bir kızım vallah ben bıktım artık dedimki ben 25 yaşında evlenip gidecek hiç olmasa kocamla çocuklarımla kendi evimde rahat olurum hergün 100 kere üzerime laf söyleyen olmas ama inşallah 25 yaşına kadar yaşarım belli değil bence ozamana ölürüm çünkü hergün eziyet kavga 8 Yıl nasıl taşıyacak onu düşünüyorum ama ölümden korkmuyorum bir insanın anacak ölümünden sonra kıymetini anlarlarmiş bendede inşallah öyle olur
- +1 yıl
Pardon 8 Yıl daha nasıl yaşıyacam onu düşünüyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
21Cevap
+1 yılhiç birşey yapılmamalı
uzak durucaksın hayatından cıkartıcaksın o nankörleri40 YorumlaAradaki bağları kopartıp atın. Zaten hiçbir zaman hayır gelmez oyle tiplerden. Az ama öz arkadaşınız olsun hayatta
En azından zor durumda yanınızda olurlar40 YorumlaNe konuda nankör olduğuna bakılmanı duruma bakılma bazı nankörlüklere hak verilir kapsamlıbak kendi açından düşünme
041 Yorumla- +1 yıl
@mhdikmen mesela şu gibi durumlarda bir insanın hayatını kısıtlayıp onu istediği gibi şekillendirip onun istediği gibi biri olunca ondan bekledikleriniz size yetmez ve o zaman nankörlük hak verilir duruma gelir karşılığını bulmadığınız zaman diyelim sanırım tam anlatamadım kendimle alakalı bir durum ama bazı konular hakediyor
- +1 yıl
anlatmak istediğini anladım. ama seni şu konuda anlamadım. . neden seni kısıtlayan biriyle birliktesin? ayrıca seni kısıtlayan birinden beklentin ne olabilir ki. . o da kendini kısıtlasın öylemi.. birbirinizi kısıtlayarak mutluluk gelir mi.. o kendini kısıtlamazsa sende karşılık olarak ona nankörlük yapıyorsun sanırım.. bende senin geçtiğin yollardan geçtim.. ama nankörlük değil direk olarak aşık oldu eski sevgilim.. karşımdakini kısıtlayıp kendim özgür yaşadıkça daha cok sevildim.. sende kısıtlandıkça daha da çok seviyor olmalısın?
- +1 yıl
@mhdikmen evet seviyorum nankör olduğumkonu kısıtlandım arkadaşım kalmadı o beni kısıtladı tek kaldım bütün ilgi sevgi şefkat herşeyi ondan bekliyorum ailemlede aram yok o ailem sevgilim arkadaşım herşeyim konumunda oluyor haliyle bana yetmiyor yani ne kadar ilgilensede daha çok ilgi istiyorum çünkü bir onu seviyorum onada bu nankörlük oluyo hani ilgileniyor ya daha ne kadar ilgileneyim nankör olma gibisinden işte bu konuda nankör demesi olayı bitiriyor anladın sen bence 😊
- +1 yıl
tabiki :)) pek fazla arkadaşın olmaması ilişkiyi güçlendirir. (engin) tecrübemle bundan eminim.. ama yinede 1-2 dostun kalsaydı bari :) ailenle aranın olmaması da olayı dahada bağlanma noktasına getirmiş.. sende tabi bu olayların bütününün getirdiği sonuçla çok üstüne gidiyorsun o şanslı sevgilinin... yaşadığın durum hislerin o kadar NORMAL ki.. bundan dolayı kendinle gurur duymalısın.. kendini çok iyi yetiştirmişsin...
- +1 yıl
sadece kötü ortam değil. . kız arkadaşlarının yapıcı sözleri yerine genelde ilişkini yıkmaya dair yorumları oluyor.. bu da kafanı karıştırıyor.. kafa karışıklığı zaten o ilişkinin zevkini yaşatmıyor sana.. sıkıntı çekiyorsun... ben eskiden kısıtlardım... ama artık sevgilimin ben onu kısıtlamaya kalkmadan o biraz kendini geri çeksin istiyorum öyle ortamlardan.. veya arkadaşlarının sözlerine pek kulak asmasın... tekrar söylüyorum.. seni kısıtlaması doğru değil. senin de ne kadar hoşuna gitsede bunu yapmamalı.. ayrıca sen zamanla yeni insanlarla tanışmaya yöneleceksin.. buna emin olabilirsin...
muhattaplığı tamamen kesiyorum ben... yüreğimi tüketemem
00 YorumlaKendi haline bırakılmalı kim ne yaparsa kendine yapar
20 Yorumla
+1 yıles 300 veya cirit füzeleri kullanmalısın :)) alllahım yaaa
00 YorumlaHayatından çıkarabilirsin...
00 YorumlaKapının önüne koymalı :/
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBir daha onunla Nan paylaşılmamalı.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılGülüyorum sövercesine :)
00 Yorumla aynısını ona yaşatmalı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası hiçte umursamam
00 Yorumla
+1 yılNankörse hakettiği gbi davranırım
00 Yorumla
+1 yılşanım olsun der geçerim
00 Yorumla
+1 yılMümkün olduğu kadar uzak durmalı
00 Yorumla
+1 yılOnlar gibi davrsnmalisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhe de geç uzatma muhatap olma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSilmeli. hayatimizdan
00 YorumlaOnları takmamalı
00 Yorumla
+1 yılTakmayacaksin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılağzına kürekle vur
00 Yorumla
+1 yılVurun kellesini
00 Yorumla
+1 yılilişkini kess.
00 Yorumla
+1 yılYüz verilmemeli.
00 YorumlaKötu davrancan
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Uzak durmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmemelerinden asmalı
00 Yorumla