• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Nankör olan kişilere karşı ne yapılmalı?

zynp_muhendıs
zynp_muhendıs Takip Et
Xper 2 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
İnsanlığın nankörlüğü yetmedi mi? Nankör olan birine nasıl davranılmalı ne yapılmalı?
Nankör olan kişilere karşı ne yapılmalı?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Йесоlay
    Йесоlay Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Evet kendimi feda ediyorum
    Yapın bana bişeyler nankörüm ben

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• jiangshree
    jiangshree Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 57%
    +1 yıl

Ne yapılması gerektiğini ögrenirsen banada haber ver. İnsanlar hobi olarak beyinlerini kullanmamayı seçiyolar. Ben bundan kendi yöntemimle kurtulmayı seçtim pek tavsiye etmem ama çevremde çok az insan vardı ve nankörlükleri gördükçe aradaki ipleri inceltip kopardım. Yanlızım ama sonuç olarak iyi bir yalnızlık.
    HİÇBİR İYİLİK CEZASIZ KALMAZ BU HAYATTA...

9
    33 Yorumla
    • zynp_muhendıs
      zynp_muhendıs
      +1 yıl

haklısın aslında yalnızlık şu hayatta en büyük nimetmiş. Etrafımdaki nankörlükler den sonra daha iyi anladım bunu.

Yorumla
    • jiangshree
      jiangshree
      +1 yıl

Çoğu zaman yalnızlık zor gelsede farklı birşey yani ne kadar şikayet etsende ondan vazgeçemeyecegin birşey gibi. Sadece yalnızlıgı kabullenmek ve degerini bilmek için senin bahsettiğin insanlara bakmak yetiyor.

Yorumla
    • zynp_muhendıs
      zynp_muhendıs
      +1 yıl

Etrafta sahte ve nankörlük kokan insanlara baktıkça yalnızlığın değerini biliyor insan. Ve bence yalnızlık kendi başına bir yeten bir değerdir.

Yorumla
    • jiangshree
      jiangshree
      +1 yıl

fakat normalde yalnızlık iyi birşey değil ama şu zamandaki insanlar sayesinde çok iyi ve hem önemli hemde bulunmaz birşey oluyor.

Yorumla
    • zynp_muhendıs
      zynp_muhendıs
      +1 yıl

Aynen öyle ne yazık ki hayatın bir kuralı oldu yalnızlık basit insanlar yüzünden...

Yorumla
    • jiangshree
      jiangshree
      +1 yıl

İçinde bulunduğun yalnızlıktan şikayet etmek yerine onun degerini bilirsen bu insanlardan uzak kalsığın için ne kadar şanslı oldugunu anlarsın.

Yorumla
    • zynp_muhendıs
      zynp_muhendıs
      +1 yıl

Yalnızlığın değerini bileli çok oldu zaten ve cok da mutluyum bu halimden :)

Yorumla
    • jiangshree
      jiangshree
      +1 yıl

Yalnızken onun ddeğerini bilmek zordur çünkü genelde hep isyan ederler elinden kaybettikten sonra degerini anlarlar. İçinde bulunduğun durumun güzelliğini farketmen iyi insanlardan uzak kalkmak huzur getirir.

Yorumla
    • zynp_muhendıs
      zynp_muhendıs
      +1 yıl

Evet insanlar için birilerinin yokluğunu kaybettiginde anlar ne yazik ki. Az insan cok huzur derler çok doğru bir söz aslinda

Yorumla
    • jiangshree
      jiangshree
      +1 yıl

Az insan çok huzur sözü her zaman kendi durmumun degerini bilmek için kendime söylediğim bir söz. Diğer insanlara bakıyorum çevrelerindeki her insanın sorumluluğu var üstlerinde sıkıntısı yükü var. Dertleri aynı zamanda sana da dert oluyor ve insanlar çoğaldıkça kendi hayatondaki rolün azalıyor o dakikadan snra gelende kendi değil onların yönlendirdiği doğrultuda gitmeye başlıyor hayatın

Yorumla
    • zynp_muhendıs
      zynp_muhendıs
      +1 yıl

Zaten zamanla kendi hayatında söz sahibi olmayınca şikayet etmeler başlıyor ve hayatına yeni bir yön çizmeye başlıyorsun. Ve o zaman kendi hayatının etraftaki sahte insanların hayatlarından onemli olduğunu anlıyorsun bazen gec olsada tabi

Yorumla
    • jiangshree
      jiangshree
      +1 yıl

Bu dediğinde genelde geç farkediliyor. İnsanlar hep kendi durumundan elindekinden ziyade başkasının durumuna bakarlar. Çevresi olan insanın tek bir mutlu anıyla bile kendş durumunun kötü oldugunu dşünür. Fakat tam tersini yapmak zor ama iyi çevresi olan insanların durumlarına bakın ne kadar karışık bunaltıcı nankörlükler fesatlıklar hainlikler kavgalar tartışmalar

Yorumla
    • zynp_muhendıs
      zynp_muhendıs
      +1 yıl

Genel olarak iki kisilik dostluğun arasina baska kisiler girmeye başladığında sıkıntılar basliyor kiskanclik fesatlik iki yüzlüluk. Helede iki yüzlüluk en katlanamadigim sey oluyo o yuzden yalniz olacaksin etrafta selam vereceğin kisi olacak o kadar

Yorumla
    • jiangshree
      jiangshree
      +1 yıl

Bu durumlara baya yabancıyım aslında ben diğer insanlara bakarak pay çıkartıyorum çünkü hiç ne sevgili ne arkadaş hiç biri olmadı kendimi bildim bileli yalnızım bu durum çok kötü gibi geliyor başta insana fakat seninde gördüğün gibi insan denen yaratıklar yaklaşılmaması gereken şeyler. Hiç bir hayvanda bulunamayacak bütün kötülükler mevcut. Yalan kin nefret hainlik vs vs. Yalnızlık bulunması zor ve bulunduğunda kurtulmak istenen değerli birşey

Yorumla
    • zynp_muhendıs
      zynp_muhendıs
      +1 yıl

Bence olmaması sana bir sey kaybettirmemis sen hayata en güzel sekilde baslamissin. Olması da olmamasıda bir ki olmaması daha iyi. Hayatina kimi alirsan al sevgili dost kendinden once onin sorumluluğunu alıyorsun ve hayattan zevk aldığın kısımlar az oluyo helede sonu kötü bitiyorsa

Yorumla
    • jiangshree
      jiangshree
      +1 yıl

Zaten bunu çevrede çok gördüm ve bana uymadığını anladım. İnsanları takmam o an canım ne istediyse yaparım yalnız oldugum için hesap vermem gereken yok sorumluluk duyacagım kişi yok. Mantıksızda mantıklıda olsa o an yapmak istediğimi yaparım insanlardan uzak kalmanın güzelliklerini değerlendirmek gerek. Nankör insanlar çevrende olacagına kimsen olmasın sana tavsiye zor gibi gelebilir başta fakat ne yapacagına karışan eden olmaz sınırlandıran olmaz yapmak istedklerini yer zman umursamadan yapabilirsin

Yorumla
    • zynp_muhendıs
      zynp_muhendıs
      +1 yıl

Zaten genel olarak bende yalniz biriyim ama insan bazen insanlara bir sans vermek istiyo ama sonradan anliyosun ki hic kimse birden fazla sansi hak etmiyo hayatinda. Bu olanlardan sonra hayatina alacagin insanlari zar zor seciyorsun hatta bu yuzden yalniz kaliyosun ama sikayet etmiyorum kucuklugumden beridir nasil bir duygu olduğunu bildigimden pekde insan mutsuz olmuyo hatta kendini geliştiriyor mutlulugu daha cok oluyo dusundugu biri olmuyo herseyden keyif alabilecek durumda oluyosun

Yorumla
    • jiangshree
      jiangshree
      +1 yıl

Yalnızlığa alışmak zor ama önemli olan zoru başarmak. Ve en zorlandığın yalnızlıktan bıkacagın anda aklında bulunsun bir tepenin en zorlu yeri zirvesinden hemen öncedir yani yalnızlık seni bıktrdığında biraz daha idare et ve elindekinin değerini anlarsın. Hayatını kendine göre düzenler hayallerini kısıtlamak zorunda kalmaz istediğin yere gidebilir merak ettiğini ögrenir istediğini yapabilirsin.

Yorumla
    • zynp_muhendıs
      zynp_muhendıs
      +1 yıl

Zaten bazen yoruluyorum yalniz olmaktan ama o zamanda kendimi baska seylere yoneliyorum bazen ağlıyorum ama yalnızlığa değil buna iten insanlara deger veripde degmeyenlere. Bazende beni yalnızlığa itenlere tesekkur edip mutlu oluyorum

Yorumla
    • jiangshree
      jiangshree
      +1 yıl

Yaşadığın kötü şeylere bak ya da kötü oldugunu düşündüğün durumlara. Umarım aklımdakini tam anlatabilirim ama demek istediğim. Hayatında yaşadıklarına kötü olan birşey olarak bakma yaşadıkların sayesinde iyiyi keşfettin yapmaman gerekenleri ögrendin. Yaşadığın kötü oldugunu düşündüğün herşey iyi birşey ögretiyor aslında sana

Yorumla
    • zynp_muhendıs
      zynp_muhendıs
      +1 yıl

Evet o yonude var aslinda bazen ser diye gorunende bir hayir oluyor ve gerçektende zaman gectikce benim icin kotu biten ama aslinda iyi olan cok sey oluyor en basta anlamasanda zaman sana gosteriyor neyin iyi oldugunu

Yorumla
    • jiangshree
      jiangshree
      +1 yıl

Kendi durumuna sevinmelisin bunları farketmişsin insanların nası pis oldugunu farketmişsin bu iyi çünkü bundan haberi bile olmadan yaşayanlar var

Yorumla
    • zynp_muhendıs
      zynp_muhendıs
      +1 yıl

Evet benden cok sey gotursede anladım. Tesekkur ederim dinleyip yorum yaptigin icin :)

Yorumla
    • jiangshree
      jiangshree
      +1 yıl

Önemli değil ben teşekkür ederim saçmalıklarıma katlanfığın için :)

Yorumla
    • zynp_muhendıs
      zynp_muhendıs
      +1 yıl

Hayır bence söylediğin her bir kelime gayet degerli şeylerdi. Asil sen benim sacmaliklarima katlandın :))

Yorumla
    • jiangshree
      jiangshree
      +1 yıl

Est. Saçnalık değil düşüncelerin doğru iyi sadece biraz fazla konuştum amacımda söyledikletimden tek birtanesi bile faydalı olursa sana benim için iyidir.

Yorumla
    • zynp_muhendıs
      zynp_muhendıs
      +1 yıl

Bende cok konustum genelde de oyleyim zaten :)) yok gerçekten cok iyi geldi sagol :)

Yorumla
    • jiangshree
      jiangshree
      +1 yıl

Sende sağol :)

Yorumla
    • zynp_muhendıs
      zynp_muhendıs
      +1 yıl

:) :)

Yorumla
    • zynp_muhendıs
      zynp_muhendıs
      +1 yıl

bir şey söylesem yanlış anlar mısın?

Yorumla
    • Eslem62
      Eslem62
      +1 yıl

Nankör olan insanla bağını koparacaksin net. Koparamiyor musun uzak duracaksin. Silmekten korkmayın sayın halkımız.

Yorumla
    • Arzu488483
      Arzu488483
      +1 yıl

Aynen öyle Benim Hayatımda çok nankör bir İNSAN var insan demeye bile utanıyorum ve nankör dediğim kişi benim Annem dün patates ve kanat yapmıştı fırında ben yemeğimin yanına sambal sıktım ama annemde tüm sambalı yemeğime boşalttı ben 20 kere yapma dedim duydu ama duymamazlıktan geldi bende bağırdım dün akşamdı saat 19:45 te bende aynısını ona yaptım bügünde 1 saat dışarı çıktı yürüyüş yapmak için ama telefonunu ve cüzdanını almadı sonra eve geldi ama ekmek almadan babamda dediki annem ekmek almaya mı gitti? Bende dedimki bana bir şey söylemedi telefonu burada sonra geldi bende dedimki ekmek almadınmı hayır dedi sen gideceksin!!! Bağırarak ama bilerek yaptı çünkü bana eziyet etmeye bayılıyor hoşuna gidiyor yine beni yolayıp duruyor bıktım artık ölmek istiyorum diyorum öyle söyleme diyor bende diyorumki neden ölmek kötü bir şey değil toprağın altında yatıyorsun güzel bir şey değil mi dedim herkes birgün ölecek dedim kimse 1000 yıl yaşamayacak ben 16 yaşındayım 26 haziranda 17 olacam 2007 doğumluyum bir kızım vallah ben bıktım artık dedimki ben 25 yaşında evlenip gidecek hiç olmasa kocamla çocuklarımla kendi evimde rahat olurum hergün 100 kere üzerime laf söyleyen olmas ama inşallah 25 yaşına kadar yaşarım belli değil bence ozamana ölürüm çünkü hergün eziyet kavga 8 Yıl nasıl taşıyacak onu düşünüyorum ama ölümden korkmuyorum bir insanın anacak ölümünden sonra kıymetini anlarlarmiş bendede inşallah öyle olur

Yorumla
    • Arzu488483
      Arzu488483
      +1 yıl

Pardon 8 Yıl daha nasıl yaşıyacam onu düşünüyorum

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

21

Cevap

• Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

hiç birşey yapılmamalı
    uzak durucaksın hayatından cıkartıcaksın o nankörleri

4
    0 Yorumla
  • Boğa06
    Boğa06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

Aradaki bağları kopartıp atın. Zaten hiçbir zaman hayır gelmez oyle tiplerden. Az ama öz arkadaşınız olsun hayatta
    En azından zor durumda yanınızda olurlar

4
    0 Yorumla
  • Kayrakaya
    Kayrakaya Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 59%
    +1 yıl

Ne konuda nankör olduğuna bakılmanı duruma bakılma bazı nankörlüklere hak verilir kapsamlıbak kendi açından düşünme

0
    41 Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

nankörlüğün konusu olmaz.

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen olur

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

nasıl olur aç bakalım.. ne gibi durumlarda nankörlük yapılır mesela?

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen mesela şu gibi durumlarda bir insanın hayatını kısıtlayıp onu istediği gibi şekillendirip onun istediği gibi biri olunca ondan bekledikleriniz size yetmez ve o zaman nankörlük hak verilir duruma gelir karşılığını bulmadığınız zaman diyelim sanırım tam anlatamadım kendimle alakalı bir durum ama bazı konular hakediyor

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

anlatmak istediğini anladım. ama seni şu konuda anlamadım. . neden seni kısıtlayan biriyle birliktesin? ayrıca seni kısıtlayan birinden beklentin ne olabilir ki. . o da kendini kısıtlasın öylemi.. birbirinizi kısıtlayarak mutluluk gelir mi.. o kendini kısıtlamazsa sende karşılık olarak ona nankörlük yapıyorsun sanırım.. bende senin geçtiğin yollardan geçtim.. ama nankörlük değil direk olarak aşık oldu eski sevgilim.. karşımdakini kısıtlayıp kendim özgür yaşadıkça daha cok sevildim.. sende kısıtlandıkça daha da çok seviyor olmalısın?

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen evet seviyorum nankör olduğumkonu kısıtlandım arkadaşım kalmadı o beni kısıtladı tek kaldım bütün ilgi sevgi şefkat herşeyi ondan bekliyorum ailemlede aram yok o ailem sevgilim arkadaşım herşeyim konumunda oluyor haliyle bana yetmiyor yani ne kadar ilgilensede daha çok ilgi istiyorum çünkü bir onu seviyorum onada bu nankörlük oluyo hani ilgileniyor ya daha ne kadar ilgileneyim nankör olma gibisinden işte bu konuda nankör demesi olayı bitiriyor anladın sen bence 😊

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

tabiki :)) pek fazla arkadaşın olmaması ilişkiyi güçlendirir. (engin) tecrübemle bundan eminim.. ama yinede 1-2 dostun kalsaydı bari :) ailenle aranın olmaması da olayı dahada bağlanma noktasına getirmiş.. sende tabi bu olayların bütününün getirdiği sonuçla çok üstüne gidiyorsun o şanslı sevgilinin... yaşadığın durum hislerin o kadar NORMAL ki.. bundan dolayı kendinle gurur duymalısın.. kendini çok iyi yetiştirmişsin...

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen teşekkür ederim çok artıları var tabi kötü ortamlarda bulunmuyorsun şimdi kızların hali ortada iyiliğimizi istediğiniz için kısıtlıyorsunuz ama işte sonrada durum böyle oluyor 😊

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

sadece kötü ortam değil. . kız arkadaşlarının yapıcı sözleri yerine genelde ilişkini yıkmaya dair yorumları oluyor.. bu da kafanı karıştırıyor.. kafa karışıklığı zaten o ilişkinin zevkini yaşatmıyor sana.. sıkıntı çekiyorsun... ben eskiden kısıtlardım... ama artık sevgilimin ben onu kısıtlamaya kalkmadan o biraz kendini geri çeksin istiyorum öyle ortamlardan.. veya arkadaşlarının sözlerine pek kulak asmasın... tekrar söylüyorum.. seni kısıtlaması doğru değil. senin de ne kadar hoşuna gitsede bunu yapmamalı.. ayrıca sen zamanla yeni insanlarla tanışmaya yöneleceksin.. buna emin olabilirsin...

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen zaten artık kısıtlamıyor çünkü ben istemiyorum uzaktan izleyince sahte oldukları çıkıyor iyiliğimi istemiyorlarmış resmen ve cidden kafa karıştırıyorlar

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

bravo sana.. yaş olgunlaştıkça doğru hareketlerde zamanla geliyor... başkalarını bilmem ama ben senin iyiliğini istemeye başladım doğrusu...

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen aynen öyle anşayan biri çıktığı için sevindim doğrusu

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

zor birisin aslında anlaması da zor.. ama zoru severim.. bende seninle konuştukca seni sevdim. ne istersen bana sorabilirsin.. bundan sonra yalnız değilsin tamam..

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen teşekkür ederim beni anladığın için cidden iyi geldi 😊

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

bende seni az çok tanıdığım için yeni birisi kazandım diye bakıyorum olaya... yeni insanlar tanımak hep güzeldir.. özellikle karşındakini anlayan oldu mu tadından yenmez :) bana da iyi geldin iyi... hakkını yemiyim..:)

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen aynen öyle sağolasın 😊

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

sende saol. uykun geldi sanırım. gelmediyse başka bir platformdan devam edelim konuşmaya...

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen kitapokuyorum o yüzden ama burayada bakıyorum bana fark etmez :)

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

profil fotoğrafın güzelmiş.. başarılı bakış :) .. vay kitap okuyorsun demek.. hangisi? bende çok meraklıyım kitaplara.. açık söyliyim.. bir sesini duymak istedim arkadaşım:) var mı yüreğin aramaya? :))

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen gece evi serisinden ama beni gaza getiremezsin 😊😊

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

en son vahşiyi okumuştum gece evi serisinde.. sonra zamanım olmadı :) gazla değilde güzel sohbetimizin bizi getirdiği noktaya istinaden soru sordum yüreğin orada mı diye.. henüz uğramamış buralara... :)

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen malesef 😊

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

diğer konularda yorumlarını okuyorum.. ve gerçekten her konuda da bilgin var maşallah.. yalnız ispanyol paçayı hiç beğenemedim kızlarda.. dürüstlük konusundaki yorumun da kafaları karıştırdı tabi her okuyanın... (ben hariç) :)

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen İspanyol paça kısa boylu kızların kurtarıcısıdır bende sevmem ama kurtarıcı sonuçta 😊

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen kapsamlı düşünmeyi severim çok boş vaktim olduğu için iyi gözlem yaparım o yüzden olabilir yalnız olmanın avantajları diyelim

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

bu özelliğinde çok hoşuma gitti.. özel bir bayansın sen ve seni tanımak hoşuma gidiyor.. ama yinede kısıtlanmaması gereken bir güzelliksin sen :) rahat oldukça keyif verirsin sen karşındakine...

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen bilmiyorum herkesin kişiler hakkındaki düşünceleri farklıdır düşüncen için teşekkür ederim

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

rica ederim güzeller güzeli.. roccatane kullanabilirsin bu arada.. benim eski kız arkadaşım kullanıyordu problem yaşamadı.

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen her yıl ekim ayında bir başlıyor bu lanet şeyler yaza kadar geçmiyor çözemedim kararsızım

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

bence kullan bir problem çıkarmıyor. ailenle yaşıyorsun dimi? bilgileri olsun onlarında

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen kullanmamı istemiyorlar ama ikna edersem eğer

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

olmadı gizli kullan :) zaten bir yan etkisi falan yok.. beni arar mısın? konuşasım var senle az da olsa.. özelden de arayabilirsin. sonuçta numaranı burada yazman doğru olmaz.. ok?

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen cidden olmaz kusura bakmasan 😕

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

neden gösterdiğin sürece saygı duyarım.. ama gerçekten başka bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.. olay bu siteden ibaret olsun istemiyorum aslında.. olayımız başka olsun ) var mı yardımcı olabileceğin bir şey? facebook skype vs. ...

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen sağlıklı bulmuyorum desem ne nerede yaşanıyorsa orada kalmalı

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

bundan sonra burada konuşmaya gerek yok.. sana artık yalnız değilsin demiştim ama.. yapacak birşey de yok.. sokmuyorsun beni hayatının en ufak bir alanına... sana ilaç gibi gelirdim az çok biliyorsun aslında.. özgürce sohbetle gelen arkadaşlık şimdi risk aklında..

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

risk altında ! :(

Yorumla
    • Kayrakaya
      Kayrakaya
      +1 yıl

@mhdikmen ne diyeceğimi bilemedim

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

bence en azından bir alo de.. 0 505 508 80 33 ... özelden ara. numara konusunda tereddütün varsa..

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

kararını sesimi duyduktan sonra ver ok. yargısız infaz olmasın :)

Yorumla
    • mhdikmen
      mhdikmen
      +1 yıl

uyku tutmadı.. off of.. sonrada kızıyorsunuz yabancı kızlarla konusunca :) onlar herşeyi bu kadar zorlaştırmıyor güzellik...

Yorumla
  • Miraslan
    Miraslan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

muhattaplığı tamamen kesiyorum ben... yüreğimi tüketemem

0
    0 Yorumla
  • Mayii
    Mayii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Kendi haline bırakılmalı kim ne yaparsa kendine yapar

2
    0 Yorumla
  • oksijen_34
    oksijen_34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

es 300 veya cirit füzeleri kullanmalısın :)) alllahım yaaa

0
    0 Yorumla
  • _Kedicik_
    _Kedicik_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

Hayatından çıkarabilirsin...

0
    0 Yorumla
  • oktay001
    oktay001 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Kapının önüne koymalı :/

2
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı.

Bir daha onunla Nan paylaşılmamalı.

2
    0 Yorumla
  • mMaxcodeRİMm
    mMaxcodeRİMm Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.

Gülüyorum sövercesine :)

0
    0 Yorumla
  • Sımarık33
    Sımarık33 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

aynısını ona yaşatmalı

0
    0 Yorumla
  • __Victoria__
    __Victoria__ Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Açıkçası hiçte umursamam

0
    0 Yorumla
  • Mariaaaaaa
    Mariaaaaaa Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Nankörse hakettiği gbi davranırım

0
    0 Yorumla
  • Objektif_İyiniyet
    Objektif_İyiniyet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

şanım olsun der geçerim

0
    0 Yorumla
  • Zibidi_Gonzales_06
    Zibidi_Gonzales_06 Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Mümkün olduğu kadar uzak durmalı

0
    0 Yorumla
  • murat550101
    murat550101 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Onlar gibi davrsnmalisin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

he de geç uzatma muhatap olma

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Silmeli. hayatimizdan

0
    0 Yorumla
  • deli1994
    deli1994 Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Onları takmamalı

0
    0 Yorumla
  • BayramCan79
    BayramCan79 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Takmayacaksin

0
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 24,5b cevap paylaştı.

ağzına kürekle vur

0
    0 Yorumla
  • Sadistsever
    Sadistsever Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Vurun kellesini

0
    0 Yorumla
  • çikolatasoslu_cips
    çikolatasoslu_cips Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

ilişkini kess.

0
    0 Yorumla
  • NabakÖlekmi
    NabakÖlekmi Takip Et
    +1 yıl

Yüz verilmemeli.

0
    0 Yorumla
  • LSpıke
    LSpıke Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Kötu davrancan

1
    0 Yorumla
  • Eziremsem
    Eziremsem Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı.

Uzak durmak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

memelerinden asmalı

0
    0 Yorumla
  • Arzu488483
    Arzu488483 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    +1 yıl

Aynen öyle

0
    0 Yorumla
  • dropthebombonem
    dropthebombonem Takip Et
    +1 yıl

Öldürülmeli

0
    0 Yorumla
  • FrEEPoWerFuL
    FrEEPoWerFuL Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

umursamıcaksınn

0
    0 Yorumla
  • Minton83
    Minton83 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Görmezden gel

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Nankör olan kişilere karşı ne yapılmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yüzsüz insanlara karşı nasıl davranmak gerekir? 8 cevap verildi
Yüzsüz insanlara karşı nasıl tavır takınmalı? 42 cevap verildi
Cahil insanlara karşı ne yaparsınız? 7 cevap verildi
Yüzsüz insanlara nasıl davranmak gerekir? 47 cevap verildi
Yüzsüz insanlara nasıl davranırsınız? 4 cevap verildi
Cahil insanlarla nasıl başa çıkılır? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce el emeği bir eserin gerçek değeri harcanan zamana göre mi yoksa verilen emeğe göre mi ölçülmeli?
  • İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe'de! Sizce İsmail Kartal Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?
  • İkna kabiliyetin yüksek mi?
  • Suçlu hissettiğiniz halde yapmaktan keyif aldığınız şey nedir?
  • Cipsle aranız nasıl, en son hangisinden yediniz?
  • Sen neyi asla yapmazsın?
  • Bir insana güvenmen ne kadar sürer?
  • Kendine bir soru soracak olsan bu ne olurdu?
  • İnsan nasıl bir varlıktır, eleştirel bir tanım yapar mısın?
  • Sadece zaman geçirmek için biriyle birlikte olur musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨