Ergenliğe girdikten sonra gördüğünüz her memeliye askıntılık ettiniz, bipmek istediniz. Hatta onlar size yüz verdiyse biptiniz de belki. Sonra da evlilik çağına gelince siz defalarca yaptığınız halde hiç seks yapmamış biriyle evlenmek istediniz. Sizin de bu kızlardan pek farkınız yok.
Bu yazıyı 5 6 ay once gormustum helal olsun dedim ve simdi burada direk başlığını gorunce fotoyu gormedigim halde bu yazi geldi aklima kizlar ne derse desin bos erkekler neyin ne olduğunu biliyor
Valla türkçe düzlükten ibarettir bak şimdi. Bunu sen yazdın aşağıda 'yaşamak zor oluyordur sana' sen burdan ne anladın ben birşey anlamadım itü denizcilik mezunuyum. Sen?
Anlatılır kardeşim anlatılır sunnetullah. com sitesinde evlilikle ilgili ve diğer konularda kaynak olarak ismail ekinci gösterilen yazılara bak anlarsınız sanirim
Sanami sirnasacam sana bu teknoloji fazla git evde karilarinls cariyelerinke otursen neden olsa 3 kadinla birlikte olmak namusluluk sayiliyor ya hadi simdi
Bu kız g*tten yemis ve bos bos konusuyo ulan orospi lisede universitede okul disinda takilan ellerinde bicaklar ile artislik yapan serseri kekolara asik olup yatiyosunuz sonra is ciddiye binince durust erkeklere kosarsiniz onlarda sktiri çekince erkekler oyle boyle konusursunuz o* kaltak memeleri patlak sus
En İyi Cevaplar