Şişmanların hakkı yok mu?

Kendim şişmanım, bir kilo veriyor bir alıyorum. Çocukluğum dan beri iri yariyim. Cok sevgilim olmadı pek genelde normal veya sportif vücuttalardi. Acikcasi şişman erkeklerden hoşlanmıyorum ve kesinlikle şişman adam istemiyorum. Kendimden ireniyorum zaten güzelim ama yanlış vücuttayim ve veremiyorum aile yapısı sorunlu oldugu icin. kendimde sevmedigim seyi baskasinda niye kabul etmek zorundayim? verirsin demekle olmuyor işte zayıflar anlamıyor beni. Senin bu halinle birde isteklerin mı var diyorlar? Hani sanki 150 kilomusum gibi konuşuyorlar. En zayıf Halim balık etliydi. Bizim niye haklarımız yok niye bizi kimse olduğu gibi kabul edemiyor alay ediliyoruz?

Not: gizliyim evet utanıyorum cunku ve gizlileri hakaret edip dalga gecmesinler diye engelledim. Özür dilerim
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlış anlaşıldım biraz. Zayıf olsun ille demiyorum, aslında dış görünüşe bakan ınsanda degilim. kendimi yanlış ifade ettim. Ama zorluklarini biliyorum sismanligin. Kendim 178 95 kg yim. Saglık acısından zor oluyor yoruluyorsun ve kendinden nefret ediyorsun, özgüven az oluyor, istediğin herseyi yapamıyorsun veya kısıtlı yapıyorsun, farz edelim iki şişmanı cinsel birleşimleri bile zor olur, kıyafet bulmada sorun çıkıyor, vs. Bunla kendim zor bogusurken karşımdakine ne kadar hayırım olur!?
Şişmanların hakkı yok mu?