Diğer Sizin de hakkınızı helal etmedikleriniz var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Belki çok gaddarca bir durum ama onlarda can yakarken gaddarlardı değil mi? Sizin de hakkınızı helal etmedikleriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Erdem456 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 68% +1 yıl Önceden herkese hakkım helal olsun, kimse benim için ceza çekmesin diyordum (kul hakkı affedilmiyor biliyorsunuz). Ama bazı insanların gerçekten cezalandırılması gerekiyor. Bu fikrimden vazgeçtim sonra 2 0 Yorumla
PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Büyüklük bizde kalsın vesselam) 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
Altayli1999 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 38% +1 yıl Kötülük eden herkes birgün karşılığını alıyor ah lar kimsenin yanına kar kalmıyor 1 0 Yorumla
Deli_Kurt_05 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl O kadar vicdansız değilim ya. Hak çok kötü bir şey. 1 0 Yorumla
ƒσянσησя Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Hakkım herkese helal birde öbür dünyada onların yüzünü mü göreceğim 0 0 Yorumla
IIIFLaShBaCkIII Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 37% +1 yıl Zehir zıkkım olsun hepsine inşallah hıı 😏 1 0 Yorumla
AkiraSunnyNDT Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Var ama sonra ilgilenirim onlarla.😈🤩 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar