Usher-171
Ed Westwick-172
Robert Downey Jr.-173
Josh Hutcherson-171
Joseph Gordon-Levitt-175
Niall Horan, Zayn Malik ve Louis Tomlinson-170,173,175
Aziz Ansari-171
Daniel Radcliffe-165
Tom cruise.170

Ama benim boyumda 170 eh yanımdaki adam da 170 olursa nasıl topuklu giyecegim ben 😅😑 en azından 175 180 olmalı ki birbirimize yakışalım değil mi 😅😊 bu arada genel olarak söylediğin doğru biz kızlar bu boy mevzusunu abartiyoruz biraz 1.50 lik kıza da gidip 1.80lik adam istiyor sonra noktayla virgül gibi geziyorlar 😅😁
160lık hatunun 190lık erkek istedigi ülkede susar çayımı içerim arkdaş :D
yok zaten boyuna göre birini bulmalısın ama gördüğün gibi cogu manken şarkıcı ünlü neyse işte boyları maxiumum 175 benim elimde hazır şu an 732 ünlü var :D max boy ortalaması 175
Afiyet olsun bir Çayda bana söyle beraber içelim 😁😀😂
olur valla içelim buyur biskrem de var şu an
TÜRK KIZLARI GÖRÜN ULAN PEŞİNDEN ÖLÜP BİTTİGİNZİ ERKEKLERİN HEPSİ EN FAZLA 170 İŞTE EGOSİT KARIALR İŞTE NE ANLARSIN 165LIK HATUNA YAKIŞAN MAXİUMUM EN FAZLA 170 175 HA TOPUKLU GİYERİM KISA KALIR l*n KARDA KIŞTA MARKETTE SOKAKDA EVDE DÜĞÜNDE SALDA SOLDA YÜRÜRKEN PARKDA DAĞDA CAYIRDA KÖYDE DEMİ SEN TOPUKLU GİYECEN.!
Sakin ol kardeşim
Oha abi Coşmuş
@yarenbirsen elleme o az delirdi sakin :D
elleme beni
@YalnızGenc0 katılıyorum çok haklısın
@AltınYaprakS eyvallah güzel kardeşim elin yüzün gibi kalbinde temiz anlıyorsun beni canımsın
keşke herkes senin gibi düşünse :/ enazından çoğunluk
@AltınYaprakS işte anlamıyolar :) sen anladın herkes senin gibi olsa
:D sağol. bilmiyorum ama bu saçma anlayışın hemen bitmesini istiyorum.
@AltınYaprakS bitmez türk kızında bitermi ego tavan
sakin :D
ne sakinliği deli ederler insanı ya :D
@AltınYaprakS aynen
Şaşırtıcı derecede kısa olan ünlünün boyu 175 miş. Hakikaten şaşırdım mk. 175 kısa mı? Hem de şaşırtıcı derecede kısa mı? O zaman 185 ortalama boy oluyor heralde. Aklınızı mikiyim sizin.
175 kaç tanesi 175 kardeşim? gösterirmisin cogu 171 172 civarı
türk kızlarıan göre 185 195 den aşşası kısa
Öyle kezbanları kafaya takıyorsan o senin sorunun kardesim. Öyle diyen bir kızdan bir halt olmaz zaten.
Aynen dostum ideal 175 güzel zaten
Cevap
2Cevap
Ian bir harika dostum !
:Ddddddd Şaka şaka elin gavuru ilgilenmiyorum
tamam
Tamam sana da.
peki
Dave franco çok yakışıklı ve vucüdu mimikleri çok güzel
165 boyundaki kıza 170 erkek? kız hiç topuklu giymeyecek o zaman. şahsen boyum 165 ama 170 boyunda bir erkekle görüşürsem topuklu giymem ve bu konuda mutsuz olurum çünkü seviyorum topuklu kullanmayı. fakat düyanında sonu değil.
tmmm
Bence 170 ustu normal.
Çoğu 170 zaten.
:) peki
Tom cruise 170 mi yok artik 😱
Filmlerde 10cm boy uzatabiliyolar :D oda ondan faydalanıyor karısı halmes boyu 180 tom 170 yan yana fotolarına bak omzuna gelior tom :D
Saka gibii gercekten uzun duruyo filmlerde 😄
Boyu uzatıyolar cünki boy uzatma yöntemleri var filmlerde bir fotolarına bak bide boylara :D
Adamlar yuzlernden velli edyo zaten o boylarda oldgunu hic sasrmadm sahsen. Sacmaydi
Türk kızları ölüp bitiyordu bunlara hayır şimdi anket sayesinde öğrendiler yazık oldu :/
yapmak istedim dostum
Bunlar ünlüyse ben niye tanimiyorum :😮D
ttm. d
175 kısa değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar