Büyü gerçekten var mı hiç şahit olduğunuz olay var mı Büyü ile ilgili?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyü gerçekte vardır. Ancak bu bizim filmlerde gördüğümüz eliyle mistik güç fırlatma, asayla sihirhi sözcük kullanma, istediği vakit bir yerden bie yer gitme gibi değildir. Çeşitleri vardır ancak bunlar toplum arasında genellikle bilinmez çünkü dinimizce yasaklanmıştır. Genelde kişiye karşı yapılan büyülerde o kişinin saçı, fotoğrafı, bir eşyası, doğum tarihi ve anne adı gibi bilgiler yanında bir nesneyi evine saklama, kıyafetine iliştirme, bir çeşit meyve yedirme gibi işlemler gerektirir. İnternette dua adı altında gerçekleşeceğine dair kesinlik verilen büyüler bulunur. Bunların ayrımını yapabilmek için büyünün nasıl olduğunu araştırmıştım. Yoksa büyücü değilim. :D dediğim gibi dinimizce yasaklanmıştır. Ama yapıldığına şahit olmuşluğum var. Kişinin evliliğinin bozulması için bir tarak ve kadının saçı yakındaki inşaat alanında gömü olarak çıkmıştı. Tabi büyü yapılırken birtakım şeyler okumak gerekir. Tam olarak bilmiyorum. Büyüye ancak büyünün bozulması gerekiyorsa başvurulmalıdır. Ancak büyünün ysptırılacağı kişi de güvenilir olmalıdır yoksa büyüyü vozmak yerine kendi menfaatine de büyü yaptırabilir.
416 Yorumla
Soran+1 yılKaç günde etkisini Gödterir
Cevap sahibi+1 yılTsm olarak bilmiyorum ama ortada mistik bir güçten bahsediyoruz. Bildiğim kadarıyla büyüde bahsedilen her şart sağlandıktan sonra etkisini göstermeye başlar. Yapılanı mı bozacaksın yaptırmayı mı düşünüyorsun?
Soran+1 yılIkisinide soruyorum. geri getirme Büyüsü gerçekten var mı
Soran+1 yılAyrıca. Okunmuş içirilmiş bir suyun etkisi nasıl gecer
Cevap sahibi+1 yılGeri getirme yeniden aşık etme gibi büyüler var. Ancak nasıl olduklarını bilmiyorum. Dediğim gibi bir büyüyü bozmak için bir büyü gerekebilir. Normalde koyafete iliştirelenin evde bir yere saklanan yazının falan bulunmasıyla büyü ortadan kalkabilir ancak tüketilmiş yedirilmiş bir şeyin büyüsü nasıl bozulur bilemem. Tanıdığınız güvenilir bir hocaya bunu sormanızda fayda var.
Soran+1 yılTanıdığın hoca var mı
Cevap sahibi+1 yılHayır yok. Ama yine de önce diyanete büyünün hükmünü sormanı tavsiye ederim. Belki büyünün bozulması için, hiç duymadım ama bir dua vardır.
Oğlak+1 yılyaptıran yapanın Allah belasını versin ki zaten verecektir alttaki şahıs belki reklam için demiştir ama yaptıysa yrra yedi
Yengeç+1 yıl@erkansardagi neden ki?
Oğlak+1 yıl@Deryaagezer nasıl nedenki bi insana yapılacak en büyük şey büyüdür Allah yapana da yaptıranada lanet okuyor sen insanlara cinleri musallat et akıllarını kaybetsinler sende mutlu mesut yaşa
Akrep+1 yılValla büyü var bizzat kendimde yaptırdım sevdiğim gerçekdende aşık dediklerimide yapıyor ama öyle ehli hoca pek az artık şimdikiler sahtekar
İkizler+1 yıl@Alevkaraca nerde yaptirdin ne yaptin tutummu?
İkizler+1 yıl@Alevkaraca kime yaptırdın?
En İyi Cevaplar
Evet büyük anneannem kocasına büyü yaptırmıştı bağlama büyüsü. Adamın çayına adet kanını koyup içirmiş. ölümünün son günlerinde bizde kalıyordu ve sürekli onunla uğraşan cinlerin olduğunu falan filan söylerdi geceleri onun sesinden uyuyamazdım bir kerede odama bıçakla gelmişti :D Kafayı yemişti kısaca kadın. Öldü şimdi
13 Yorumla
Boğa1 yılMerhaba, hala aynı sıkıntıyı yaşıyor musun? O adet kaniyla yapilan büyüler en alçak ifritlerle yapılan büyülerdir. Sen bile ileride sıkıntı çeke bilirsin. Yok namazimda niyazimdayim dersen evet bu korur. Fakat bazi ifritler vardir ki büyüyü bozan hocaya musluman oldum diyerek elini kurana koyar. Ancak sonra yoluna bakar.
Boğa1 yılHatta bir hastam rüyasında dua okuduğunu, fakat ifritin onla dalga geçerek duayı okuduğunu söyledi
+1 yılEvet var yapan birini tanıyorum hatta benim hoşlandığım bir kız vardı ama bana yüz vermiyordu sevmiyordu ilgi duymuyordu onu sana aşık ederim dedi bende yok istemem iğren bir şey dedim benim olacaksa kendi rızası ile istemeli dedim öyle sevgiden hayır gelmez dedim büyü günahtır yapan da yaptıranda günahkardır...
59 Yorumla
Soran+1 yılTutuyor mu peki etkisi nasıl oluyor
Boğa+1 yıltutuyor inanmakla alakalı
Boğa+1 yılyaptıracağın büüyüye göre değişiiyor
Soran+1 yılAnladım yapan kişide önemli tabi ki
Boğa+1 yılyaniii
Akrep+1 yılLütfen numarasını verir misiniz
Boğa1 yılBuldunuz mu hoca
Oğlak1 ayYa bana da yardımcı olur musunuz çok ihtiyacım var
büyü gerçekten var bir avuç torbayı okutum bir küçük bezin içine koyup o bezi bağlayıp nefret ettiginiz ailenin evinenin bir köşesine koyun o ev huzursuz olur
02 Yorumla
Soran+1 yılSen mi okudun
Terazi+1 yılNe okuyorsun peki? Evin içinde bir yere mi koymak gerekiyor yoksa dışarıda yakın bir alan da olur mu? Bunu bize de yapmış olabilirler mi diye soruyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
32Cevap
+1 yılbüyüye inanmayan kişinin zekasından şüphe ederim
uzun süre havas ve kenzul ilmi aldım
yani bu işin ehli ve alimleri var büyü olan kişiler çözümsüz değillerdir
lakin büyü yaptıran ahiret hayatında ebedi cehennemi yaşayacaktır. dikkat ediniz !80 Yorumla
+1 yılbiz evimizi temizlerken portmantonun en tepesinde bir muskanın içinde kesilmiş sarı saçlar bulmuştuk sanırım bir de arapça yazılı birşeyler. annem ve babaannem direkt yakmıştı onları. okumadılar bile içini. ne için yapıldı kim tarafından yapıldı bizi etkiledimi bilmiyorum ama çok şükür başımıza çok çok büyük bir felaket gelmedi atlattık herşeyi. ben o nedenle gerçek bir müslümana büyünün etki etmeyeceğini düşünüyorum. Allah herkesi ıslah etsin..
21 Yorumla
Boğa1 yılYakmak cok tehlikeli. Zira orada:bismillah, inanmiyorum gibi bir takim yazilar vardir ki büyü daha hizli etki etsin. Yani Allahin ayetlerini tersten (haşa) yazip koyuyorlar o büyüyü. En iyisi el-ilmi havas bilen hocaya görünmektir
+1 yılBence bunu falan boş ver ben sana ali hocayı tavsiye ederim. Ailecek kendisiyle çalışıyoruz, başka medyumlara bakma bile. Ben çok medyum denedim, hepsi de böyle şeyler söylüyordu, yok şöyle iyiyiz, böyle iyiyiz, her yerde kaydımız var falan filan diye sırf kendilerini övüyorlardı, bir tek medyum ali gürses önce benim sıkıntımı sorunumu sordu, çözüp çözemediğine baktıktan sonra karar verdi. Yani dediği şeyin arkasında duran ve işinin uzmanı bir hoca olduğunu, bu işi hakkıyla yaptığını davranışlarından belli etti. medyumali. com sitesine girince zaten her şeyi anlatıyor açık açık, ötekiler gibi uçarım kaçarım iddiaları yok hak yolunda ilim bilgisi ile işlem yapıyor ve gerçekten çok iyi
10 YorumlaCidden sahip olduğunuz zihniyetten nefret ediyorum. Sapkın kökenlerinizden ve aptalca düşüncelerinizden kurtulamıyorsunuz, çünkü rasyonel düşünemiyorsunuz. Diğer gelişmiş Avrupa ülkelerinin ne kadar ilerlerdiğine bakıyorum; bilim vs diğer konularda çığır açıyor adamlar, üstelik çoğu vatandaşları kültürlü ve çok nezih insanlar. Ama Tr deki insanların zihniyetine ışık tuttuğuma pişman oluyorum. Yok büyüymüş yok falmış, astrolojiymiş... Üstelik astrolojiye inanan ve en çok uğraşan ülkelerden bir tanesi de Türkiye. E zaten buda ne kadar aptal bir ülke olduğumuzu gayet ortaya koyuyor. Bu ülkede sizin gibi mallar olduğu sürece hiç bi bok olmaz bizden.
30 Yorumla
+1 yılBenim babaannem amcama yaptırmış ben doğmadan önce. O dönem amcam yurt dışına gitmek için yabancı bir kadınla anlaşmalı evlenmiş sonra da boşanmam demiş kadın hanile kalmış vs. Babaannem de amcasının kızıyla evlensin diye büyü yaptırmış. Büyüyü hoca yaptıktan 2 hafta sonra amcam Türkiye' ye gelmiş ve amcasının kızıyla evlenmek istediğini söylemiş evlenmişler. Kadın berbat birisi, amcam da çok mutsuz ama yine de hiç lafından çıkmaz. Bu olay yüzünden inanıyorum ama etrafta reklam yapıp duran medyumların hepsi şarlatan. Ben yaptırdım oldu, üzerimdeki büyüyü kaldırttım oldu falan diyen herkes de o şatlatanların kendisi zaten reklam yapıyor inanmayın sakın. Daha da ümitlendirip hem psikolojinizi bozup hem de paranızdan ediyorlar boşa.
02 Yorumla
Akrep+1 yılLütfen yardımcı olur musunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz uykuda olan tüm insanları uyandırabilecek sadece büyüdür. Keşke dünya çapında bir büyü savaşı olsa. Hepimiz AA! noluyo, ne bu la modlarında ölüp gitseydik büyü savaşı ortasında 😂 sonra reenkarnasyon olmuş , başka dünyada sıfırdan maksa güçlenmiş şekilde büyümüşüz o kişi kim ise de neyse, büyümüş ve bizim dünyaya gelme yolunu bulmuş. Bütün savaşı sonlandırıp büyü ile teknolojinin birleşimi dünya kuruyor. Ne güzel olurdu ya! Bir anda AA! noluo, bunlar ne yapıyor, bu yıldızlar ne patlıyor gibi sorulardan daha iyidir.
00 YorumlaInternet te dolaşan milyonlarca sahtekar medyum var herkes kandırıp para alma derdinde ben bir kişi tanıyorum yaptığı büyü tutmadan kesinlikle para almayan tuttuğu zamansa parayı almazsa tersine çeviren ben yaptırdım buna büyü ve tuttu isteyene öneririm kim oldugunu
09 Yorumla
Başak+1 yılNasıl ulaşacağım ona
İkizler+1 yılBana kim olduğunu soyleyebilirmisiniz
büyü vardır gercektır.. Kur'anda geçer ama çok büyük Günahtır büyü yaptırmak... Şirk koşmak kadar günahtır.. o yüzden uzak durun
30 YorumlaHayır, büyü diye bir şey yok. Bunlar bilim ve akıl dışı, ortaçağ zırvalıkları.
30 Yorumla
+1 yılEvet defalarca gördüm anneme yapılmıştı. Kağıda acayip harfler yazılıydı arapça gibi, hocaya götürdüğümüzde kesinlikle okumam ben bunu dedi
02 Yorumla
Oğlak+1 yıleğer büyü hakkında ilmi yoksa okumaz bazı büyücüler çok güçlü cinlerle yapıyor büyüyü onlara musallat olmasın diye okumak bilgi vermek istemiyor
Büyü var zaten yok dersek Felak Nas surelerini yalanlamış oluruz ben bizzat yakınımda görmedim ama duyduklarım var
30 Yorumla
+1 yılbüyüyle ilgili gerçek bilgileri isteyen kimse yotube da engin deniz büyü yazsın anlatıyor
10 Yorumla
+1 yılElbette var. geçen ay bir olay yaşadık ve çaresine baktık
023 Yorumla
Soran+1 yılKime baktırdın
İkizler+1 yılBu işleri yapan ve çözen hocalar ve dedeler var. Daha önceden isminini duymuştum gittik derdimizi anlattık ve herşey yolunda şimdilik. Ben Ankaradayım özelden yazarsan yardimci olabilirim.
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yıl
Soran+1 yılbana da yardımcı olsanız?
İkizler+1 yılElimden geldiği kadar yardımcı olurum.
Soran+1 yılBu. Hocanın numarası var mı
İkizler+1 yılNumarasını alabilirim istersen
Soran+1 yılEvet bana lazım gerçekten
İkizler+1 yılTamam bulcam numarasını ama parayla bakıyor normalde. sen hangi şehirdesin
İkizler+1 yıl
İkizler+1 yıl@mutlu2905 yakın bir arkadaşımla gittik ankarada hoca, işe yaradımı dersen evet bizim için yaradı. Umarım seninde sıkıntıların gider.
Oğlak+1 yılbu işi parayla yapanlardan hayır beklemeyin gerçekten. gidersiniz size yapacaklarınızı söyler yardım eder gönlünüzden ne geçiyorsa verirsiniz
+1 yılEvet büyü gerçekten var şahit olmadım ama biliyorum.. Ve HARAM
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapan var sahit oldum
Sonuclarinida gordum yapanin basina gelenleride36 Yorumla
Soran+1 yılTuttu mu peki büyü
Cevap sahibi+1 yılEvet tuttu
Soran+1 yılEtkileri nasıl
Cevap sahibi+1 yılAmacina gore deyisiyor
Soran+1 yılsizin hiç büyü işini yapan bildiğiniz hoca var mu
- Astroloji & Burçlar konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılPeygamberimize büyü yapılmış bilmiyor musun.
DAHA şahitlik BIR DURUM mu var40 Yorumla Var. beni 6 ay yatağa mahkum etti irispilar
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuyünun bence hakimati var ama eski zamanlarda. Ben günumüzde yapılabildiğine inanmiyorum. Belli bir süre de araştırdım. Olduğuna dair hiç bir bilgiye ulaşamadım.
00 Yorumla
+1 yılbüyü vardır.
yapanlar da direk cehennemin dibini boylar00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı. Peygamber efendimize bile yapılmış vardır tabiki
20 Yorumlaşahit olmadık ama var büyü
00 Yorumla
+1 yılEvet var... ve hala bozulmamiss gorundugu gibi.
00 YorumlaBen yaptırdım gerçekten var evet
03 Yorumla
+1 yılVarmış diye duyuyorum ama, başıma gelmedi..
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 433 cevap paylaştı. Olduğuna inanmıyorum Şahitde olmadım
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 3,8b cevap paylaştı. Büyü diye bir şey yok. İnanan kişi de cahildir.
31 Yorumlavarmış duydum var zaten de
00 Yorumla
+1 yılVar elbette. Akrabalarım neredeyse bosaniyordu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet var şahit oldum.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapılan Büyü neydi peki
+1 yılInanmayin boyle seylere.
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılBüyüyü yapan niye kendini ölümsüz yapmıo :D
01 Yorumla
Kova+1 yılÖlüme çare yok çünkü
+1 yılOlmaz mı her gün nova atıyoruz
00 Yorumlaooo çayın içinden kaç muska ciktii bir bilsen ,)
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 555 cevap paylaştı. Ben kendi yaptığım büyüye şahit oldum
02 Yorumla
Soran+1 yılne büyyüsü yapın ki
- Astroloji & Burçlar konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılVar, annem şahit olmuş
10 Yorumla Büyüyü yapanda yaptıranda cehennemliktir.
00 Yorumla
+1 yılbana yapıldı sanki kısmetim baglandı
22 Yorumla
+1 yılmuska var şahit oldum
00 YorumlaBizzat yapıyorum :)
11 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. yok malesef
10 Yorumla
+1 yılEvet var sahit oldum
11 Yorumla
Soran+1 yılNeye oldun
Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Alayı traş.
11 Yorumla
Kova+1 yılAllah hidayet versin
- Astroloji & Burçlar konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır oyk
00 Yorumla Evet var
10 Yorumla
+1 yılEvet var :)
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıldı kime yapıldı
Balık+1 yılKomşuma yapılmış nasıl bir büyü bilmiyom:)
Astroloji & Burçlar konusunda 335 cevap paylaştı. Evet var malesef
00 Yorumla
+1 yılVar bence
00 Yorumla
+1 yılvar canım
10 Yorumla
+1 yılolduğuna inanmıyorum
20 YorumlaEvet oldum
00 YorumlaVar tabiki
10 Yorumla
1 ayBana da söyler misin
00 Yorumlasana duasını vereyim
00 YorumlaYok canim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzak dur
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Büyü gerçekten var mı? Hiç şahit olduğunuz olay var mı büyü ile ilgili?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler