Bu tarz şeylerden medet uman insanları anlamıyorum nasıl bir düşünce tarzi ve beyin ürünü bu.
Karikatür fena 😃😃

ben ben ben :D
büyü denildiğinde akla öyle uçan kaçan şeyler gelmesin ama...
ben mesela bağlama büyüsü yaptırdım, iki yıl geçti üstünden, şu an nişanlıyız.
Düzgün hocayla çalışınca gerçekten etkili işler bunlar, alaya gelecek şeyler değil. Benim çalıştığım hoca medyum ali gürses, çok kaliteli biri zaten bilen bilir, bu alanın en iyilerinden diye bahsi geçiyor hep. Bana o kadar yardımı dokundu ki herkese tavsiye ettim çevremdeki, hiçkimseden de bir gram şikayet duymadım. 0535 590 62 75 telefon numarasından ulaşabilirsin canım.
Satanizm covenlerinden bir tanesinde bulunmuştum. Samimi dostlarım oldu, majikal anlamda ileri seviyede bilgisi olan kişiler vardı. Biraz içine girdim fakat çok iyi olmak için hayatımı vermem gerektiğini görünce değmeyeceğini düşündüm. Daha öncelikli konular var benim için hayatımda. Şeytan ve onun yolundan giden cinler ile bağlantılı gerçekten bu işi başarıyorlar. İsmi lazım olmayan arkadaşım, sevgilisinden umudunu kesmiş, birisinin zarar görmesini isteyen insanlar veya işlerinin bozulmasını isteyen kişiler için yardımcı oluyor parasını alıyordu. İnsanların bazen gözleri görmüyor hırstan, çoğu pişmandır şimdi kesinlikle eminim. Çünkü kara büyünün geri dönüşü mutlaka oluyor.
Gerçek anlamda yapan kişiler boyutsal varlıklardan yardım alıyorlar. Ve ' gerçekten ' yapanlar umduğunu gerçekleştiriyor. Sorun buydu sanırım yanlış anlamadıysam.
Bilmiyorum ki çok derinini, dediğim gibi üst seviyelere çıkmak için ömrünü buna adaman gerekiyor. Yemedi açıkçası :) Bilmediğim neler var kim bilir.
Tabiki öyle şeyi düşündüm hani bende madem öyleyse bu insanlar istediği gibi büyü yapabiliyor vs ise ne bilim devlet büyüklerine ünlü sanatçılara falan yaparlar istediği gibi manipüle ederler yönlendirme yapabilirler o kısım onun için bana saçma geliyor ama dediğin gibi bilmediğimiz bir çok şey ve ayrıntı vardır elbette :)) teşekkür ederim yorumların için
O konuda şunu söyleyebilirim sana, örnek vereyim Recep Tayyip Erdoğan'a neden büyü yapmıyorlar, yapsınlar bitirsinler gibisinden düşündün sanırım. Recep Tayyip Erdoğan'ı koruyan da o kadar güçlü şeyler var emin ol. Detayını bilemeyiz dediğim gibi ama buda biraz yardımcı olur sana.
Ayrıca bu kadar büyük büyüleri yapmanın bedelinin olduğunu da biliyorum, önüne gelene canım istedi sana şunu yapayım gibisinden olmuyor öyle.
Bak bakalım.
Baya karışık :))
https://www.youtube.com/watch?v=KgGg39hg-tQ
Gerçek büyü insanları yokeder cinlerle olduğu için onunnicjn uzak durmak lazim yapanada yaptiranada günahı büyüktür
bana yapılanı bozdurmak için yaptırdım
adını hatırlamadım ama kıskançlıkla ilgili
Cevap
2Cevap
büyü gerçekten var şimdi anlatırım ama çok uzun iş
kardeşim her insan acı çeker başına işler gelir ama herkesin farklıdır bazı insanlar bunu kaldıramaz örneğin aynı gün annesi babası ölen sevgilisini başkasıyla basan şirketi batan evi yanan ne biliym öyle hepsinin olduğu bir gün düşün öyle bir dönemde Allaha küfreder insan sabır etmek yerine neden şanssızım der bir şeylere el atmak ister yani demek istediğim diyelim seni bir kız bıraksa pek önemsemezsin ama bir adam düşün kız bırakıyor onu adam hayattan dünyadan soğuyor her insanın olaylara karşı dirençleri farklı bazı insanlarda büyü yaptırmak gibi kolaya kaçmayı düşünür çaresizlikten ve şeytanında bu işte payı var biliyorsun
Demek istediğini anladım tabiki o tarz durumlar yasayan ve güçsüz olan bir çok insan olabilir bana yine saçma geliyor ama olabilir fakat sadece bunun gibi seyler degil mesela söyle şeyler duyuyoruz bilirsin karşı komşuma uyuz oluyorum ona büyü yaptırıcam falan gibi bu mantık işte anladığım bir mantık değil.
ülkemizdeki her sorunun cevabı gibi buda basit cahiliyet işte oysa büyü insanın yapamayacağı bir şey olmalı örneğin gidip komşuna seni sevmiyorum dersin o da susar ama sanki diyemiyormuş gibi düşünen cahiller farklı şeylerden medet umuyor
bak yağmur duası aslında bir büyü çeşidiydi bu tip toplumsal hizmet namına ihtiyaç duyulan şeyler başkadır ama kişisel hantallık yüzünden su içemiyorum içir gibi bişey günahtır
çok uzun karışık konular ya kimsenin sandığı gibi değil aslında
aynen öyle sadece şunu bilmen gerek aslında sanıldığı gibi inanılmaz olağanüstü falan bir şey değil dünya düşündüğünden çok daha basit olayların oluşması çok basit gözünde büyüten insanlar cahiller ve bundan para kazananlar dolandırıcılar ve gerçeklere inanıp kendine saklayanlar büyücü aslında
cahillik
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?