Adanalıların çoğu kürt mü? Hep olay oluyor orada terör falan var.
Adanalıların çoğu kürt mü?
Adanalıların çoğu kürt mü?
Çoğu kürt
Yarısı kürt
Kürt sayısı az
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Adanalı olarak kürt değiliz bizler, zamanında göçle gelip yerleşen Doğu vatandaşlarımız çok olduğu için böyle bir düşünceye sahip oluyor insanlar.
Bizler Yörük Türkmenleriyiz.
Aynen doğru yorum. Adana yerlisi Yörük Türkmen. Ama çok fazla göç alan bir şehir ve göç eden insanlar nedense memleketimizi bizden daha çok sahiplendiler. Adana da çıkan olaylarin aslında gerçek Adana halkıyla alakası yok.
Kürtten çok Arap Arapların 4 katı Türk var o şehirde Adanalı bir arkadaşım söylemişti :)
adananın yerlisinde kürt cok az atatürk koymuş onları türkleşsin diye
Bilmiyorum Gercek_Din benim arkadaşım Türk'tü Alevi falanda var burada baya demişti biraz asimile olmuşlar sanırım
teror her yerde var sadece doguda yok. ama doguda daha cok var orasi oyle. bir de kürtler var diye teror olacak diye bir şey yok türklerden de terorist cikiyor
Kurt Arap Turk her milliyetten var da hepsinin milleti turk.
en onemlisi de hicbirinin anlinda yazmiyor irki.
Cevap
19Cevap
Yerli kürt değil tamamı dışardan gelme
Adana Mersin antep Osmaniye Hatay Erzincan gibi şehirleri Kürtlestirme politikası var başarılı da olmuşlar
Adana nerdeyse yüzde 25 bir Kürt oran vardır
Bilmeyenler ne güzel de oylamış öyle. Has Adana Türküyüm. Türkler çoğunlukta. Her yerde olduğu gibi orada da farklı milletten insanlar mevcut.
aynen :)
Adana nın Geçmişi Osmanlı Türkü ve Kürdü Yarı Yarıya. İkiside Dindar İnsanlar
Asıl Adana’da kürt yoktur sonradan gelmeler çoğu adanalı değilim ama adana insanı candır vatansever insanlardir
sallama
l*n dallama sana doğru cevap veriyoruz salak salak yazıyorsun Adana’da kürt yoktur bu onursuzluk her yeri olduğu gibi adanayida istila etmişler onun için memleket o hale gelmiştir belliki sen kürtsün topunuzun...
göçmen yeri doğudan çok kürt var orda o yusden oyle mersin ve adana karışık yani
Ben Türk olarak sacma bir soru olduğunu düşünüyorum adana cok goc almis biyer sadece bunu soyliyebilirim
Kürt türk arap çerkez hepsi var her yerde oldugu gibi İstanbul mesela
yuhhh bu ne sacma soru yaaa, asıl adanalılarda kürt olmaz, ben adanalıyım kürt değilim
inkar etme soyunu
Adananın cogu türk cok az kısmı arap yerli olup kürt olan cok nadirdir insanlar kafayı yemiş :D
niye kafayı yemiş
adana kürto lsa hdp %70 oy alır beyin eror
Adana'nın yarısı bizim :D
kürtlermiymiş artk iyi hatırlamıcam adanalıları :)
Milliyetçidir adamalı
Adana karman çorman bir yer beee
Ben Adanaliyim ama Turkum
Bir fikrim yok ama var gene de
Kürt var oradadır tam sayısını bilmiyorum
Alayı çomar ayrıca :D
Tekirdağlıyım benide Adanalı zannediyolar
yarısı kürt
%40'lık dilimi kürt
%60 vardır en az ya
hemde kuyruklusundan
Çoğu kürt