+1 yılAyy anlatayım mıı :D bir okul gezisindeyken akşam diskodayız. Kalabalığız ama sevgilim yok ve bizim erkeklerle de öyle bir şey olmazdı yani kendime eğlencek biri arıyorum. Hemen ahlaksız moduna girmeyin dans edip sohbet edilir flörtleşilir en fazla. Neyse işte otelde yabancı çok diye ingilizce konuşuyoduk ilk tanımadıklarımızla. İngilizce başladığımız konuşmada karşımdakinin ankaralı olduğunu söylemesi ve benim hala nedenini anlayamadığım bir şekilde "konuşmaya ingilizce devam edelim" demem. Ve bunu kabul etmesi. Sonuç ingilizce devam ettik. Ve neden böyle bişey dedim hala muamma 😹😹😹
13 Yorumla- +1 yıl
Yoo genelde müzikten duyulmuyodu ama fransız umarken angaralıya çatmayı kaldıramadım sanırım :D:D
En İyi Cevaplar
Diş ağrısı için alkol alan bir teyzemiz de ( ilk defa almş bide) kocası için "kelini öperim Mehmettttt " diye diye bağırıyrmuş :))) adam evde yokk yardıma gelen komşu tyzenin kocası da Mehmet kadın kendi kocasını çağırıp da hastaneye götürememiş Mehmet deyip duruyor diye :D
10 Yorumla
https://i.ytimg.com/vi/_nq8l3qs-nM/hqdefault.jpg
Çok tehlikeliyim, gözlerime bakacak bir delikanlı bulamıyorum...92 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu;
s.instela.com/.../corredor82 Yorumla- +1 yıl
Çok tatlılar ya😂 normalde çok tiksinirim ama 😂
- +1 yıl
@KirmiiziOjemm Ben de çok severim. Fareleri olmasa da hamsterlara bayılırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
+1 yılNe zaman biri sarhoş dese bu gelir aklıma,
https://www.youtube.com/watch?v=HrQ2VnPNjWQ85 Yorumla- +1 yıl
@pnraltan Allah rahmet eylesin büyük ustalar Metin Serezli ve Levent Kırca <3
- +1 yıl
ilk aklıma bu geldi tam bunu sölicektim eline sağlık :D
+1 yılben seni sen olduğun için değil senin benim olma ihtimalinin mevcudiyedinin zerresi bile beni dünyada cennete kavuşturduğu için sevdim diye mesaj yazmışım :D nasıl yazmışım bende bilmiyorum, ağır boka sarmışım :D
24 Yorumla- +1 yıl
sarhoş mu gezmem lazım yoksa :D
- +1 yıl
yo yo fazla dürüst oluyorum içince bu iyi değil :D yazdığıma da değmemişti zaten
gece uykudan kalkıp oturma odasına gelip tartının yanına gidip "ay pardon yaa ben tuvalete gidicektim yanlış geldim" deyip tuvalete gidip geldikten sonra yeniden tartılıp "neden bu kadar kilolu çıktım yaaa" deyip yeniden yatan insan sabah bu yaptıklarını hatırlamıyorsa ve alkol almadıysa bu insan ne almıştır sizce?
10 YorumlaYa kanka ben seni çok seviyom la valla işte ama yanlış anlama ( o an bir bakış atılır ) öyle karı sever gibi değil delikanlı adamsın valla bak ben seni seviyom o kızın amna koyım hani kanka yanlış anlama tamam yengemiz falanda ben seni üzen kzn amna koyım.
Bire bir yaşadım o an sanki dünyaları konuşuyormuşuz gibi geliyordu tabi ama komikmiş harbiden :)10 Yorumla
+1 yılüniversitede ev arkadaşım ilkokuldaki arkadaşlarının isimlerini soyisimleri ile birlikte saymaya başlamıştı. ben normalim tabi. halimi siz düşünün :(
22 Yorumla- +1 yıl
o gece nasıl geçti bir ben bilirim :)
Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Yıllar yıllar evveldi Avşada bardaydık bir haylide alkollüydüm yan masada oturan kızlar vır vır vır konuşuyolardı birinin ismi ebruydu anladığım kadarıyla avşadan çok sıkılmıştım masaya eğilip ebrucum ankaranın dikmeni bir daha gelirsem zik beni demiştim önce hayvan gibi gülüp sonrada Allah belanı versin salak dediydi:(
18 YorumlaPamuk eller klavyeye, tuşlara benim sözüm! :D Sarhoşken söylediğim en komik cümle "Amazon ormanlarında sarhoş tarzan gibiyim"
22 Yorumla
+1 yılOsuran insanı sevin demişim neden dedim bilmiyorum :)
22 Yorumla- +1 yıl
sanırım o gün çok içmiştim :D
Arkadaşımla lokantaya gittik kafası güzeldi, Tarkan'ın repliği aklına gelmiş durdu garsona bana bir çorba kurda da tavuk ver diye masaya vurmuştu anasını satıyım :D
11 Yorumla
+1 yılyatmayın lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D :D :D :D: D
i.ytimg.com/vi/E7QtrKBDi7E/maxresdefault.jpg10 Yorumla
+1 yılMemur amca ben sarhoş değilem
bizim semtin sokakları zikzak
aslkdaskd21 YorumlaBizim mahallede bir abi vardı şimdilerde ortalıkta yok kayboldu o hep "Gemi batmış, sandalın a. q. " diye bağırırdı :D
30 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=11PMw0ck-1o
Ne nerdeyim yaaa. :D10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAjjjgım favva bikkade (o i harfi asiri ince bir sesle cikacak) biji ijtim -hık- ooy cok mu ijtim ki be-hık-n ya. bir kadehin sonunda boyle olmus ise gel.
10 Yorumla Kanka sanırım ben sandalyeden düşüyorum tutsana beni ateşe düşüyorum - dur tutayım seni la seni tuttum sanırım bende düşüyorum ( düştüler ) kanka sanırım ben sıcaklık alıyorum hava mı ısındı galiba yanıyorum l*n kolum yanıyor a...
10 YorumlaMuhabire Beni sen mi ittin? :D
https://youtu.be/CWzpGlvwJ7A10 Yorumlason sözler, "yok kanka ne sahte rakısı ya, bak ışığa tutuyorum atatürk resmi çıkıyo görüyon mu?"
22 YorumlaBizim bir arkadaş banyoya tek başına girmeye korktuğunu birimizin onla gelmesini istediğini söylüyordu bakmanıza gerek yok filan bayağı bir çabalı işin garibi bu kagayı nargileyle yapmıştı :D hani biraz etkiler diye bilirim ama
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 316 cevap paylaştı. Sevgilim içip feci küfürler etmişti ilk defa duyduğum küfürler şok olmuştum 😀
20 Yorumla
+1 yılAnam avradim olsun. Hayir sarhos degilim. Ulan banami baktin. Hic unutmam la baslayan cumleler. Hesap olmaz gardas ben odeyecem bu boyle gider. Eve gidincede kuzu gibi olur l*n gari seni seviyom. Oan soylenen laf yat zibar olur
10 Yorumla
+1 yılSarhos olanlarin %80 gel öpim seni iyiki varsin sen derler
30 YorumlaBen sarhos deilim derler yaa koparm ben orda hahahah
10 YorumlaBenim bir arkadaşım demişti ki kardeş karınca bana sesleniyo ben dene diyo demiştim evde yiyecek ekmek yok çocuklar aç iki kırıntı at * evladı diyo dedi adfsgshdjf
10 YorumlaDilimin uyuştuğu andan 5 dakika sonra söylediğim herşey iyidir. Rakı içerken hariç, o dertlendiriyo :D
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılRahmetli...
https://www.youtube.com/watch?v=t4K2PEm3kHs10 Yorumla Sarhoşken söylediğim laflar;Ne diyon sen ya?
Ordan bişey geçiyoo :D :D10 Yorumla
+1 yılbir dakika bir dinleyin beni ben sarhoş değilim tamam mı :)
20 Yorumla
+1 yılsahoşken ben ben değilim.. :) en komık cumle ben sarhoş olmadım olum ne soyledımı bılıyorum sacmalamı ; bakkala kım gıdıcek
10 Yorumlaburada bir recep dayi var sevdim demedim seviyorum dedim diye bagirir hep
10 Yorumla
+1 yılKomik oluyorlar genelde :D Bağk beğn düzgüğün yürüyoğom taam mı sen anlamıyon yaaa bak düz yürüyomm!
10 Yorumla
+1 yılLanet olsun en az kafam kadar güzelim :D bunu ben demedim duydum sadece :D
10 YorumlaToprak olur taş olurum
Yolunda yoldaş olurum
İstersen gardaş olurum
Merak etme sen
Eşime söyledim😂10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 961 cevap paylaştı.
+1 yılben çok komik oluyom ya.
kendimi bikez izlemiştim. yıkıldım gülmekten.10 Yorumla Hadi dEdeler Bekliyor Nineler Zıbıttı Çıktı Zıbıttı Çıktı :D ;) Eig Bekiyorum :D?
10 YorumlaNe memuru alkol bey 😛
67 Yorumla- +1 yıl
@sheldonn guzeldi😠
- +1 yıl
Nediiyorumben
- +1 yıl
Kafan güzel heralde seninde 😀 @donkilotyandayim
- +1 yıl
Cok calistim, asiri yorgunum ve cok uykum var, lanet olasi bu siteyi buldum ve bu yuzden wc ye bile. gidemiyorum :l
- +1 yıl
Hadi gorusuruk, yarin yeni gùne ve yeni konulara... Keske insanlar normalde de hep boyle olsa :D smile smile smile
+1 yıliçkime alkol katmışlar amirimmmm, vallahi ben içmedim
10 Yorumla
+1 yılinsanların hepsi sarhoş laa baksana sallanıyolar.) bir kere demiştim ölee
20 Yorumla
+1 yılBak sen benim kardesimsin bir tek senle dertlesirim
10 YorumlaWbnm şuiywt eoğlm (ben sarhoş değilim demek istiyor)
10 Yorumla
+1 yılSaf saf gülüyorum ben 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Ahaha evet 😄
Kuzenimin söylediklerini hatırlıyor musun? 😂
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bisey yaklasiyor ya. Ahahaha
Ben bunu derim hep26 Yorumla
+1 yılbu arabanın freni nerde la
12 Yorumla- +1 yıl
ve beyaz ışık... flaş mı patlıyo kim foto çekiyo laa
+1 yılHiç sarhoş olmadım yaa bilmiyorum ki😂
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yıl"ne sarhoşu ben sarhoş değiliim"
21 Yorumla
+1 yılhiç sarhoş olmadım sen söyle
113 Yorumla- +1 yıl
çok mantıklı bir soru olmuş solican :D
- +1 yıl
yüzün de deşifre oldu artık. benim eczane tükanını naptın sen :D
- +1 yıl
bak az kaldı mezun olcam tükan yok daha ortalıkta :D
- +1 yıl
sizin tükanı gelip babandan isteyecem yakında :D
- +1 yıl
kahvemi hazırlayın tuz atmayın :D
- +1 yıl
sen yine sağı solu kontrol et bana haber ver :D
+1 yılGell gell.. Öpüjemm.. Valla öpüjem..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılhicbiri guzel degil itici ya sarhosluk zaten
10 Yorumla Fare : o kediyi bulun l*n bana :D
10 Yorumla
+1 yılBaba adama bir koymuşum 😂😂
20 Yorumla
+1 yılNe cabuk bitti sise 😜😜
20 Yorumla
+1 yılÖpücem 😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
İlk aklima gelen😂
+1 yılBir türlü kurulamayan cümleler :-)
10 Yorumla
+1 yılhiç sorhoş birisyle konuşmadım = )
10 Yorumla
+1 yılKızımıza iyi baaaak. Abhusjung :D
10 Yorumlabir üşş lira versene
10 Yorumla
+1 yılO Kız buraya gelecek uleyn!
20 Yorumla
+1 yılNe icirdiniz la bana 😄
20 Yorumla
+1 yılmum yakmıştık söndürün güneşi demişim :D
10 Yorumlasen beni sevmiyosoooon
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi