Facebookta sahte hesapla birisini kandirdim ama sanırım beni savcılığa verdi? Sizce bulabilir mi?

Arkadaşlar aramızda hukukçu varsa bakabilir mi ne olur. Gerçekten çok korkuyorum ne yapicam bilmiyorum :/ Erzurum da uni de okumaktayim... Sanırım aşırı kıskançlık yapmış olmalıyım ki sevgilimin arkadaş olduğu çocuğa huy kaptim... Kendi profilimden istek yollladim kabul etmedi... Sevgilimin sevgilim olduğu bildiği halde çok ukalaca cevaplar verdi konuştuğumuzda... bende acaba sevgilimemesah atıyor mu diye fake hesap kurdum onu ekledim o da kabul etti... ama biraz kandirdim keşke yapmasaydim... lakin oldu bir kere :/ Üniversite 1. sınıf hakkında bilgi aldım sadece ki bildiğim halde yeni gelmiş gibi igosterdim kendimi bir de kız olarak tanittim :) Lakin savcılığa suç duyurusunda bulunacağı günden bugüne fake hesapa girmedim bir şekilde haberim oldu öyle yapacağından...1 ay sonra bir gireyim dedim ardından hemen mesaj attı bayağı tedirgin oldum. gerçek kişi iseniz soyleyiniz aksi takdirde hukuki yaptırım uygulanacaktır bilginize... savcılıkta tanıdığı mi ne varmış ayrıca :/ İşte arkadaşlar salakca kendi ettiğim bir durum da tedirgin oldum korkuyorum... Yaşı ayrıca 23 . ben 18 yasindayim. Ne yapicam bilmiyorum. Aileme ne derim onuda bilmiyorum... Ip adresinden bulunabilme durumu varmış sanırım... Sizce bu durum nasıl gelişir
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar gerçekten ellerim titriyor... Söz konusu tüm her şeyim geleceğim ailem sevdiklerim... Ki ben ilk defa böyle birşey yaptim birisini kandirdim... Tamam belki abartıyor olabilirim ama bu hata yapmadığım anlamına gelmez... Lütfen bana yok gösterici. cevaplar verin ihtiyacim var buna.
Facebookta sahte hesapla birisini kandirdim ama sanırım beni savcılığa verdi? Sizce bulabilir mi?