İnternette gezinirken bu kızın eniştesiyle çektirdiği fotoğrafların olay olduğunu gördüm . Bence bir kız eniştesiyle bukadar samimi pozlar vermesi hiç normal değil. Siz ne düşünüyorsunuz?
Tek kelime EDEPSİZLİK !!! o kızın ablası ne düşündü acaba? tahmin etmemek hiç zor olmasa gerek ... hadi kız ufak aklı basmıyor ergen daha... ulan adama nedemeli eşek kadar kaç yaşında adam insan sonucunu dusunmeyeceği hareketlere girermi ya
Valla bunlara birsey diyemem burada onemli olan insanin hangi zihniyetle yaptigi. Ben kendimden ornek veriyim mesela benim kuzenlerime yegenlerime askim optum diye hitap ediyorum cunku onlar benim ailem benim parcalarim sanki onlara gelecek zarar ilk once benim kanatlarimi kirmis olur yani onlarin mutlulugu benim herseyimmmnnn
İki beyinsiz ve iki ne olduğu belirsiz insan kırıntısı değil de, şu köşede duran ve duvara isi çalınan soba borusu takıldı gözüme... Birden çocukluğum geldi aklıma.
Normal olmadığı için ''olay'' oluyor zaten.. Enişteyle gece delirmeceleri..
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bunların üstünde epey zaman geçti aslında ama açıklamaları fotoğraflarını kızın ablası çekmişti yani adamın karısı. Çocukluktan itibaren birlikte büyümüşler kardeş gibi bu sebeple norma görüyorlardı ama şahsi fikrim kesinlikle uygun değil
Herkesin ahlakı kendine. Banane. Şahsen düzgün olduktan sonra başkasının hayatı umrumda olmuyor. Sevişseler size ne bize ne. Herkes yine aynı hayatına devam edecek.
bu enıste degıl kızda ufak degıl boyle bır durum gercek olmamalı ne demek samımı bunlar resmen butunlesmıs.. ahlaksız kopekler.. hayvanlar bıle daha degerlı be..
En İyi Cevaplar