Hiç alışık değilim komik geliyor hatta tanışalı 1 hafta oldu neredeyse ayrıca aramızda 6 yaş var sizce ne yazsam buna? İşlerim var demiştim bunu yazmış

Hiç alışık değilim komik geliyor hatta tanışalı 1 hafta oldu neredeyse ayrıca aramızda 6 yaş var sizce ne yazsam buna? İşlerim var demiştim bunu yazmış
Bence hoş ve anlayışli bir cümle yazmış. Vereceğin cevabı bize soruyorsan bir şey yazma. Çünkü ona karşı ilgin ya da en azından az da olsa semptin olsa idi çoktan birşeyler yazmıştın
Bunun normal olup olmaması kişisel sınırlarına ve hislerine bağlı tatlım. ☺️ Eğer bu ilgi sana ağır geliyorsa ya da hızlı ilerlediğini düşünüyorsan, açık ve net bir şekilde konuşabilirsin. Rahatsızlık hissediyorsan yumuşak bir dille mesafenizi belirleyebilirsin. Ama bu tatlı geliyorsa ve hoşuna gidiyorsa, aynı şekilde nazikçe karşılık verebilirsin. ❤️ "Tamam, seni haberdar ederim, meraklanma" gibi bir şey yazabilirsin mesela. 😊
4 saat geçti mesajın üzerinden başkaaa
Cevap
7Cevap
norrmal değil
De valla
Tamam seni düşünmüş ilgisi var. Çok geç cevap verirsen ilgili olamdigini düşünür.
Yaş farkiniz normal ki
Ne yazsam peki
İlgisi fazla geliyorsa söyle açıkça. Ya sınırı çizin ya da vakit kaybetmeyin
Napcağımı bilemiyorum bide yurt dışında yaşıyorum 28 yaşında ben 22 yurt dışında yaşıyorum kendisi de profesyonel futbolcu niyetini çözemedim ciddi düşünüyorum diyor
Bana normal be hoş geldi
rol yapıyo bence
Nasıl yani ne anlama geliyor bu
Yer mi bunu benim gibi kız yoookk😊 sence ne yazsam ona kısacık yorgunum yarın konuşuruz mu desem devamlı yazacak gibi hissediyorum
İlgili değilseniz umut verme :)
Ondan değil de ne desem bilemedim buna 5 saat geçti işlerim falan vardı yazmam mı gerekiyor şimdi
Normal yani ne var ki bunda
Ne desem ona
Bu ilgi sana fazlaysa fazla olduğunu söyle
Ondan değil de ne desem bilemedim buna 5 saat geçti işlerim falan vardı cevap mı vermem gwrekşuor şimdi
O sormadıkça işin olduğu için yazmadığını söyleme, sohbete kaldığın yerden devam et
O ilk başta napıyorsun dedi bende mesajı görüp yanıt vermedim sonra endişelenmeli miyim deyince dışarda olduğumu işlerim olduğunu söyledim o da işte bunu yazdı ardından
Daha yenisiniz en baştan kontrolcülüğe gerek yok ikinizin de kendi hayatları var buna saygı duyarak hareket etmeniz en doğrusu
İşte bu da beni özgür hissettirmiyor ben sürekli yazmak istemiyorum zorundaymışım gibi hissediyorum beni tanımak istiyor çok yanlış zamanda geldi niyetini de anlayamıyorum korkuyorum birazcık
O zaman ağırdan almanız gerektiğini, senin kendi hayatın vs olduğunu söyle o da ona göre yaklaşsın sana
Hazır hissetmiyor da olabilirsin bu şekilde bir anksiyeteye hiç gerek yok buna zorunda değilsin
Ona karşı hissin nasıl bir şey
güven kazanmak için
Bir sorun göremedim
Bu ne be
Hangisi ahshhsshjs
Çocugu diyorum canım mı ne o nasıl ilgi😂
Ne desem bilemedim buna 5 saat geçti işlerim falan vardı yazmam mı gerekiyor şimdi
Kendi si sadece o 5 saat içinde iki cümleyi mi yazdı
Yok bunu bana yazdı 5 saattir cevap vermedim onu diyorum
Tm işte sadece bunu yazdı ondn sonra hiç merak etmedi mi
İşlerim var dedim ona o da müsait olunca yaz dedi işte beni bekliyordur
Ama insan bi merak ederr ksç saattir yoksn sen yani seven adam özler merak eder
Kaç saattir 2 cümle yazmş bu şimdi sevgi mi
Yazdı zaten endişelenmeli miyim diyee
Hmm bilemedim
Ama erkek milletine güven olmz
Bencede ben kızlardan devam
Engelle gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?