tamam ince bir zeka gerektirir ama atar sanati ayri, laf sokma kompleksi ayri. Hele karsinizda bunu algilayabilicek biri yoksa tüm bunlar bosuna.
Okan Bayülgen vs Demet Akalin savaslari
Okan Bayülgen vs Demet Akalin savaslari
genç yaşlarda kompleks yaş ilerledikce tercube ile karışık zeka göstergesi olabilir.
cünkü genç arkadaşlardan cogu kendisinden farklı şeylere tahammül edemiyorlar
yaş ilerledikce ise ince laf sokmalar zekaya işaret
ha zekası yoksa yaşında alakası yok her yaşta bir cekememezlik üzerine gidiyorlar :)
Dün is yerinde sofrada otururken, onumde oturan on yaş büyüğüm ha bire millet icinde laf sokmaya çalışıyordu. O esnada ayaktakilerden biri güzel bu laf etti ama sönük kaldı. Sonra yine bana yönelik saydirirken tam kalkacak oldum ve kalkarken sönük kalan laf aklıma geldi ve hemen dedim
- KALKMIŞKEN BİSEY İSTİYON MU : D
ağzı açık mel mel kaldı milletin kopması da lafta kapak oldu sustu :D
İnce manayı anladinsa anladığımı KISACA bir de
Klavye hatası yapmışım, anladigini olacaktı neyse.
Oradaki önce espiri ve sokulan laf, ayağa kalkma eylemini mecazi olarak. - KALKMIŞKEN ( başta edilgen bir durum ve gizli izne var ) eylemini penise bağlayıp istiyon mu bişey ( mesela kalkanla olabilecek bişey manasıyla ) sorusuyla lafı sokmak.
Sordum soruyu soktum boruyu gibi :D
karşındaki anlamayınca ergen mode : on oluyor
"üff kes sesini be slk"
Cevap
13Cevap
Genelde hedef alındığım zaman beni hedef alanın zayıf noktalarını ararım bulduğum zaman çarparım lafı
Beyinsizlerin kendine bulduğu yeni uğraş verdiğin 2 örnekte beyni olmayan insanlar zaten
Okana tapiorum diyemem ama sen sadece tv den gördügün karakteri yargiliorsun ki onun agresif hali ya da seyirciyi zagalamasindaki amac izleyici ve sunucu arasındaki yapmacık samimiyetle örülü ilişkiyi ters duz etmek; asil eylem bu duzene karsi. Kendisi Fransada Tours uni hukuk okumustur, tiyatro yönetmenligi yapmistir, programlarinda isitme engelliler icin cevirmen bulundurur... vs "Kendince" basarilidir.
saçmalıktan başka bişey değil
üstün görme, ego, kompleks
bu tür insanlardan uzak durmak lazm
En zevklisi de laf sokmata çalışana laf sokup onun tarafindan engel yemek. kendi baslatip morarmak
cocukca gereksiz seydir laf sokmak... ugrsmam :D
sadece sevmediğim insanlara laf sokarım
Okanda zeka oldgumu sanmiyorum
boş kaleye top gondermek şart,)
Thuglife olayı 😎 🚬 🎶
psikopatlık alameti :)
Kolay kimseye laf sokmam
Ruhu götüne yapışmıştır ondan
Eziklik sadece
Deşarj olma yöntemi
Sinirliysem eger
Bence kompleks.