arkadaşlar bir kedi aldım aldığım kişi annesinin van babasının Ankara kedisi olduğunu söyledi. ancak ben pek inanamadım internetten de araştırdım bazı yazılarda van kedisi olduğunu gösteriyor bazı yazılarda ise Ankara kedisi olduğunu gösteriyor bilgililer bir fikir verebilir mi?
Ankara kedisi ile van kedisi arasındaki farklar nelerdir?
benim kafamı karıştıran olay bir yerde van kedilerinin yavruyken kuyruğunda, sırtında hafif sararma olur büyüyünde yokolur diyodu benim kediminde kuyruğunda ve sırtında hafif var ondan
Van kedisi beslenmek bir kedideyil çok fazla asisivar ve aşıları atlatildimi tüyleri alerji yapar veamalari da çok önemli ve o kedi tam bir kendini beğenmiş bir kedi ve safkan bulmak zor çünkü milyon lara satiliyor
Ankara kedisi Van kedisine göre daha beyazdır pamuk gibidir Van kedisinin bazı yerlerinde sarı kahverengi tüyler olabilir ikisinde de çift göz rengi olur ama van kedisinde daha sık görülür. Ankara kedileri Daha hareketli ve oynaktır. Ankara kedilerinin yüz hatları üçgen sivri ve keskindir gözleri badem şeklindedir Van kedisi ise yuvarlak yüz hatlı ve yuvarlak gözlüdür bana sorarsanız hangisi diye Ankara kedisi 🤍💙 Zaten Ankara 'da yaşıyorum😂
En İyi Cevaplar