Okuduğum yer diye söylemiyorum ama çoğu ülkenin okul kıyafetlerini açıkçası beğenmedim Russia okul kıyafetleri dışında, sizce nasıllar güzel mi? Saçlarımızı ne yaparsak yapalım açmak yasak, böyle toplu olucak 😉
Bazı devlet okullarında hala bu kıyafetler giyilyor. Şimdi ki Russianin özel okul kiyafetleri Bunlarda orta okul mezuniyetinde, lise mezuniyetide aynı şekilde oluyor, tören, törenden sonra parti 😉?
Russia Sovyetler Birliği zamanındaki okul kıyafetler ve şu ankiler, nasıllar?
Rusya'nınki hariç diğerleri hiç öğrenci kıyafeti gibi değil. Küçümsediğimden değil ama Avrupai temizlikçi kıyafeti gibi. Beğenmedim. Ayrıca ülkemizdeki okul kıyafetleri genel olarak tişört-pantolon sanırım. Renk uyumu olursa hoş ama olmazsa pek sıradan.
Evet var oğlum 3. Sınıfa gidiyor ve eğitim sistemi biraz yorucu ve öğrenciler şımarık. Disiplin yok, dersler yorucu ve çabuk bıkyolar. Öğrencilerin çoğu da tembel almurt piş ağzıma duş misali. Kız kardeşimde Universite okuyor mimarlık bölüm 3. Sınıf. Biraz çeki düzen verilmeli
Sıkıntımız sistemsizlik maalesef :/ çocuklar dersini eğlenerek yapmalı :S hiç bir şey yapılmak istenen gibi olmuyor maalesef :/ ablam da öğretmen soruları veriyoruz öyleyken yapamıyorlar diyor... :( gerçekten kötü :/
2 ve 3. Fotograftaki kıyafetleri hiç beğenmedim. Çok özür dilerim ama japonların cinselliği özendiren aptal cizgi filmlerinde ki kıyafetlere benziyor...
İlk attığın fotodaki o kurdeleler vs, onlar mezuniyet töreninde giyilir. Bilip bilmeden, fake hesaplar açıp orda burada saçma şeyler paylaşmakta üstünüze yok. Not: Rusya vatandaşıyım.
Hizmetçi diye bir şey yok yardımcı! Keşke ev çalışanları da öyle giyinse ama biz hep beyaz gömlek siyah etek ve ya da siyah kumaş pantolon giydiğini gördük