- bizim dönemimizde öğretmenlerin kılık kıyafetleri belirli ölcü dahilindeydi şimdi kendilerini aştılar bu olumsuz sonuçlar yaratabilir siz de eskiye dönülme fikrine katılırmısınız

Kadının kalçası geniş. Her türlü bakan bunu görür. Bence abartmamak gerek. Herşeye karışarak ahlak vs düzelmez. Zaten ahlak da bu tür giyimle belli olmaz. Kapalı olup neler yapanlar var.. 🥲
öğretmen sınıfta ders verecekse beyaz önlükle gelmeli. zaten o önlüğün amacı da hem öğretmenin üstü kirlenmesin hem öğrencilerin dikkati öğretmenin giyiminden etkilenip dağılmasın. önlükle geldiği sürece içine ne giydiğinin önemi yok bence
Hayır gelmemeli. Ne demek gelmeli? Ben neden önlük giyiyorum ki? Diğer meslek dalların da böyle zorlama yokta öğretmende neden var?
@RavenbyPoe inşaatçı baret takıyor o zaman öğretmen de taksın :P diğer mesleklerle kıyaslamak bence yanlış. önlük olayı zorunlu mu bilmiyorum ben kendi fikrimi söyledim. erkek öğretmen de olsanız gömleğiniz saatiniz vs. illaki dikkat dağıtabilecek bir şeyiniz olabilir. zaten öğrencinin dikkati dağılmaya meyillidir. öğretmen mesaisi bitince evine gidip kıyafetini değiştirmek zorunda da değildir. bence bu işin en orta ve temiz yolu derse girerken önlük giymektir.
Öğrenciye forma giydiremeyen veliler öğretmenlerin formasına takmış
Öğrencilerin dikkati zaten dağınık cocukluklarindan beri tabletle buyutuldukleri için merak etme.
Ayrıca önlük zorunlu değil. Olsa da sendika kadarıyla protesto edilir giyilmez.
@RavenbyPoe bu durumda dikkati dağılan çocukları sistemden çıkarırsak problem çözülüyor gibi 😄
ya da insanlar doğru dürüst çocuk yetiştirmeyi öğrensin daha iyi
11. Sınıfta hala adını yazamayan çocuk sistemin değil ailenin kabahatidir
teşekkürler @meltemsavasan
Ne giydiğine karışmak mantıklı değil öğrencinin dikkatini dağıtmadığı sürece (aşırı ses çıkaran topuklular, düğüne gider gibi takılan aksesuarlar vs.). Bence kadın eğitimcilere vintage kombinler çok yakışıyor. 😍
Cevap
22Cevap
Bir ogretmen asil olur, yuruyusu kelimeleri, kokusu, kiyafetleri, fikirleri, uslubu her seyiyle bir butundur ve saygiyi hak eder. Boyle bir goruntu ozensizlik.
Öğrenmen dediğin asil giyer. Tayt giymek ne ya rüküş şekilde bide sanki pazar günü evde temizlik yapıyor gibi
gençlerin derse adapte olması için bi düzen getirilmeli en azından elbise üzerine forma giyilebilir
Ben liseye giderken felsefe gacısınin da alt taraf böyleydi derse adapte olduğumu hatırlamıorum hiç 🤣🤣
Yurt dışında yaşıyorum ve öğretmenlerin çoğu yataktan kalktığı gibi geliyor abartısız pijamayla geleni gördüm bencede artık eskiye dönülmeli
arka sırada 31 çekiyorlardı bunu gören şimdi boşalıyordur kesin
Öğretmeni hedef göstereceğine, öğretmeni hedef alanları göster saygısız isan.
İstediği gibi giyinebilirler
Bikiniyle ders sunmuyorlar sonuçta
Bizim zamanımızda böyle hocalar oldu da biz mi okumadık
Mmhhh yattigim ogretmenim geldi aklima acayip hos kadindi ya. Bunlar sudan ucuz.
Bence öğretmenlerin beyaz önlük giymesi zorunlu olmalı. Kıyafeti görünmemeli bile.
Ogretmene yakisacak tarz oneririm bu sanki daha serbest yuruyus modeli gibi degilmi? okula gore biraz serbest bi tarz
Kpss kursunda dar etek giyen Bi tesettürlü hocam vardı.. Onun yüzünden derse odaklanamıyordum ama en iyi dersim de oydu sayısalcı olmama rağmen..
Açıkçası kimsenin giyimi seni alakadar etmez ölçü getimekle ahlak getirilmiyor
Bence olmalı siz ne düşünüyorsunuz peki olmalımı olmamalımı
Nasıl mutlularsa ve iyi hissediyorlarsa öyle giyinsinler
fidan hocamın imajı bu ama kasa çok geniş bence
Yine de habersiz çekim hoş değil
E tabi görsel deki gibi uygun değil
kesin ingilizce öğretmeni
Gözümüz gönlümüz açılıyor yapma böyle bırakın
Böyle giyen öğretmen mi
Olur
Kimin fotosu bu senin hocanınmı?
Meşhur bir hoca