Arkadaşlarım beni istemiyor olabilir mi? Sizce bu durum karşısında nasıl bir tutum sergilemeliyim?

merhabalar okul arkadaşlarımla bi problem yaşadım biz 5 li gruptuk ama gruba iki kişi sonradan katılmıştı(ben ve bi kız) o kızla diğerlerinin arası bozuldu ama ben hem onlarla hemde o kızla konuşuyordum bi problemm yoktu. sonra o kız bana bişeyler anlattı dün. dediki onlardan birinin doğum günü vardı ama kendi aralarında senin hakkında konuştular. doğum günü olan kızın başka sınıftan bi arkadaşı(benim eskiden konuştuğum ama şimdi aramın bozuk olduğu bi kız)benim için o gelmesin eğer gelirse soğukluk olur çünkü biz onunla konuşmuyoruz vs bişeyler demiş dogum günü olan kız ve diğerleride evet gelmesin demşler zaten o sonradan katıldı aramıza vs bişeyler söylemişler. ve ben bunu o kızlardan birine sordum doğrumu yoksa küs olduğunuz kız beni yanına çekmek için mi bunları anlatıyo dedim yalan söylüyo atmasın öyle bişey yok emin olablrsin biz seni istemesek niye yanımıza alalım dedi. kime inancağmı şaşırdım. sizce napıyım konuşmıyımmı onlarla yoksa bana bunları anlatan kızla mı konuşmamam gerek. ama bence söylemiş olablrler inkar edicek sonuçta evet söyledik diycek hali yok ya. düşüncelerinizi söylerseniz sevnrm. (yaşın kaç falan gibi saçma sapan gereksiz yorumlar yapcaksanız hiç yapmayın) şmdiden teşekkürler
Arkadaşlarım beni istemiyor olabilir mi? Sizce bu durum karşısında nasıl bir tutum sergilemeliyim?