cüzdanını eşyanı çarşaflı biri çaldı diyelim nasıl bulucaksın nasıl tarif edicen eşgal vericen polise? hepsi baştan aşağı çarşaflı elleri eldivenli. çarşaflı birisi gitti cinayet işledi nasıl tespit edilecek? parmak izi nasıl alınacak kimliği nasıl tespit edilecek bunun? bir yerde tuvalete giriyosunuz çarşaflılar var ya erkekse o kişiler? çarşaf giymek kendini toplumdan soyutlamaktır toplum onu değil o toplumu dışlamıştır. Ayrıca müslümanlığı bilmeden müslümanım diye dolaşıyor herkes ama islamda çarşaf diye birşey yok arap kültüründe olan birşey sadece onlarada yahudilerden geçmiştir zaten. Buna rağmen islamda çarşaf var çarşaf giyilecek diye dayatanların kendileri gibi düşünmeyenleri kafir görenlerin amacı ne karda yürüyüp izini belli etmemekmi düşünüdürüyor beni :D
Cevabın nedir?
+1 yılmüslüman biri şeriata karı olamaz karşıyım derse tıpkı şeytanın ademe secde etmem demesiyle aynı olur böyle bir müslümanlık yok allahı yaratıcı kabül edeceksin ama kanunlarını beğenmeyeceksin bunlara kafir deniyor tanımı bu şeriatta çarşaf zorunlu değil ama çarşaf islam kültürüdür çünkü islamdan önce araplar köleleri hiç giydirmez çıplak dolaştırırdılar hur kadınlarsa dekolte giyerdi gerek islam tarihinde gerek diğer tarih bilgilerinde bu konu oldukça nettir diğer bir konu ise şeriatla yanetilen bir ülkede bu gün olduğu gibi herkesin kimliğine islam yazmayacak inancı neyse o yazacak müslümanlara konulan yasaklar müslüman olmayanlara dayatılmaz örneğin osmanlı şeriatla yönetilirdi fakat İstanbul'da meyhaneler vardı insanlar içki içerdi sadece müslüman biri oarada yakalanırsa ceza verirlirdi bir başka konu ise müslüman olmayanların kendi inançları doğrultusunda yargılanma hakkı demokrasının beşiği denilen ingilterede geçenyıl 6 adet şeriyat mahkemesi kuruldu müslümanların kendi aralarındaki anlaşmazlıklara o mahkemeler baka bilecek ve bunla ingiltere uvunuyor işte diyor demokrasıde geldiğimiz nokda bu diyor gurur duyuyor oysa bu osmanlıda her dayım vardı öncekilerinin kanıtı var mı yok mu bilemiyorum ama istanbulun fettinden sonra İstanbul'da müslüan olmaya yönelik çokca mahkeme vardı işte şeriat böyle birşey en ileri demokrasılardende ileride olan bir sistemdirki bu muhakkatır bir müslüman için her şeyin en güzelini yapan allahtır kanunlarında en güzelini o yapmıştır senin cuzdan çalındı polis kovaladı parmak izi gibi saçmalıklarına hiç girmeyeceğim bunlara kargalar bile ağzından başka yeriyle güler
12 Yorumla- +1 yıl
kardeşim aynısını bende açıkladım yukarıda aynen çok güzel yazmışsın :)
- +1 yıl
@sshameless eyvallah kardeş
En İyi Cevaplar
olum şeriatta illa çarşaf giyilecek diye bişey yok yani olmaması lazım. abdülhamit çarşafı yasaklamış. onlar hep israiliyattan geliyor bence. zaten bir dine sapıkça psikopatça inananların arkasından hep bu yahudiler çıkıyor. kaç dini bozmuşlar yenisi gelmiş. aşırıya kaçıp sapıtıyorlar işte. sonra burka giyiyorlar. ordan da işide gidiyorlar. manyak l*n bunlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılyahudi mahudimi bozmuş bilmemde türkiyede bunların kafasından giden çok var :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞeriatta hırsızlığın cezasının uzuv kesmek ve damgalamak,
Tecavüzün cezasının ölüm olduğunu düşünürsek suçu öyle bizde olduğu gibi 2 dk hapiste kalırım sonra çıkarım mantığıyla işlemezsin. Korkarsın bir kere. Dolayısıyla suç oranları d düşer.32 Yorumla
Soran+1 yılSen önce bir yakalada sonra dediklerini yaparsın :D
Soran+1 yılCeza ne olursa olsun gerçekleşemedikten sonra orası cennettir suçlulara ;)
Ilkokulda kankamin annesi Çarşaflydi kıza hep anneni nasıl tanıyorsun derdim, ayakkabisindan derdi. Çok iyi insanlardi kadının yüzünü görünce taniyamamistim bebek gibiydi
53 Yorumla
Soran+1 yılheralde fark yaratmak için air max falan giyiyordu yoksa ayakkabılardanda karışabilir :D
Soran+1 yıldalga geçmedimki doğru birşey o ayakkabıdan başka birisi giyse ne yapacak kız
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
27Cevap
+1 yılYorumlara bakıyorum da şeriata karşı olanlar var. Şunu söyleyeyim. ŞERİAT=KUR'AN-I KERİM'dir. Şeriat ALLAH'ın kanunlarıdır. Şeriati kabul etmeyen ve istemeyen açık olarak kafir olur. Çarşaf ise onla ilgili yorum yapamam. Çünkü KUR'AN'da çarşaf farz diye birşey yok sadece örtünün der. Medine Mekkeye giden bir sürü yakınlarım var. Kendileri de şahittir. Hiçbir hırsızlık vakası olmuyor hatta düşün ezan okununca dükkanlarını kilitlemeden açık bir şekilde bırakarak namaz gidiyorlar diyor. İstersen çağrı filmini izle mekkeli bir müşrik peygamberimizle anlaşma yapmak için gelir. Kimseyi göremez ama bütün dükkanların açık olduğunu görünce bunlar deli mi insan mallarını böyle ulu orta bırakıp gider mi der? İstersen youtube aç o kıssaya bak bu bir ibrettir. Çünkü o insanlar o kadar çok benimsiyorlar ki namaza koşarak dükkanlarını açık bırakarak ALLAH'a güvenipde gidiyorlar. Hatta çağrı filminde adam o konuşmayı yaparken hamzamıy dı (ALLAH beni affetsin) işte o da müslümanlar namaza gitti diyince o müşrik peki bunları kim koruyup gözetliyor diyince o da ALLAH diyor. İşte inanmak budur kardeşim.
30 Yorumla
+1 yılÇarşafin islam la alakası yoktur şerit arap kültürdür
517 Yorumla
Soran+1 yıl3 arap eksilemiş seni ırkçılık yapma :D
- +1 yıl
:D :D şu ise ayrı bir tavır bende müslumanim lakin doğruyu söyleyince suçlu oluyorsun Cahilige karşı gelmiş bir dini temsilen insanların cahil olması kadar ironik birsey olamaz ne demis
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.
Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,
hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. "
Mustafa Kemal Atatürk - +1 yıl
4 Türk de artılamiş :D
- +1 yıl
Neyi kanıtlayim kardeşim neyi
- +1 yıl
@Behnann neyi kanıtlayim neyi
- +1 yıl
@Behnann
www.kurandakidin.com/22-basortusu-ve-kapanma/
Oku can kardeşim sen beni yargıliyorsun ama senin buna hakkın yok Bunu ancak ve ancak Allah yargılar Allah büyük ve kudreti olandır - +1 yıl
@Behnann sen can kardeşim kullandığın kelimeler ve takindigin tavırla islam ideolojisinden uzak Allah bize hoş görü göstermenizi empati yapmamızı ve gönülleri kötülükle değilde iyilikle fer etmemizi emretmistir unutma kardeşim yargıyı yapan sen değilsin yargı hesabı büyüktür ve onu girecek olanda nice nelere sogumayacak kadar büyüktür dinine alakası yok ise herşeyle dalga geçerim eğlenirim cezami ya da mükafatımı sen değil Yaradan Rab verecektir senin benden üstün yanın nedir
Kafirun 6 deki "sizin dininiz sizedir benim dinim banadır "
Sadakallahulazim - +1 yıl
@Behnann o zaman nedir kardeşim biz sadece uyarır görevimizi yapar kenara Çelikiliriz gerisi Taktiri ilahinin bilecegi iş Rab bile insanları önce uyarıp hoş görü ile deniyordu iise isterse döndürür ama o zman bize vermis olduğu özgür iradenin manası olmazdı ondan sonra azabı yolluyorum bize hoş görüsüzluk etmek düşmez
Biri yaratılan diğeri yaratan ama hesabı gorecegini sanan yaratılan asıl hesabı bilen yaratan
S. Steven - +1 yıl
Güzel kardeşim şeriat arap kültürüdür değil ALLAH'ın kurallarıdır. ŞERİAT=KUR'AN-I KERİM eğer sen şeriati kabul edip savunmazsan direk kafir olursun. O yüzden biraz araştıralım bu konular hassas konular kafamıza göre yorum yapmayalım :)
- +1 yıl
@sshameless bana kuran da direk şeriat olarak geçen şeyleri göster ve sen kardeşim insan olarak nasıl yargılar sin senmi yarattında beni kafir yapıcaksın uran =şeriat isa o zaman Allah cani bir ilah
- +1 yıl
Kardeşim ben sana kafirsin dedim mi? Şeriati kabul etmezsen kafir olurdun dedim. ALLAH'ın neresi cani l*n gelirsem senin ağzına s... Sen nasıl müslümansın KUR'AN-I KERİM okumadan dinlemeden direk müslüman mı oldun? Yazık bee dini bilginiz zayıf sonrada okumadan günahlar işleyin nasolsa ALLAH beni kurtarır onun gönderdiği kitabı okumaya gerek yok oh ne alâ. Hangi ayetlerden dolayı cani dedin hayırdır? ALLAH'ın bütün kanunları insanları günahlardan caydırmak içindir. İnsanlar düşünüp tutsun ki kendisi eğer günah işlerse bunların geleceğini akletsin işlemesin diye. ALLAH'ın yaptığına karışılmaz o herseyin en iyisini bilir. Ulan ALLAH mı daha iyi bilir yoksa laiklikteki beşer sistem mi (insanların koyduğu kural mı?) daha iyi bilir? Bana söyle?
- +1 yıl
@sshameless Hangimizin zayıf hangimizin güçlü olduğu ahiret gününde belli olucak. Ben senden şeriat ile ilgili âyetleri istedim sense bana hiç bir ayet gösteriyorsun. Ortadoğu'da onlarca insani şeriat a adi altinda kesen ışıd dusun seriate karsiyim. Ha gelmekmi istiyorsun açık adresimide atayım şuraya
Sinop/erfelek merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi mısır pazarı sokak no 2 kat 2
Biz yaratilandan korkmayız Yaradan dan korkarız - +1 yıl
Casiye 18. Ayet: Sonra da seni din konusunda bir şeriat sahibi kıldık. Sen ona uy; bilmeyenlerin isteklerine uyma.
Şura 13. Ayeyllah dinden Nuh'a tavsiye buyurduğu şeyi sizin için de bir kanun yaptı ve (Ey Muhammed!) sana vahyettiğimizi, İbrahim'e, Musa'ya ve İsa'ya tavsiye buyurduğumuzu da şeriat kıldı. Şöyle ki: Dini doğru tutun ve onda ayrılığa düşmeyin. Fakat senin kendilerini davet ettiğin şey, müşriklere ağır geldi. Allah dilediğini kendine seçer ve kendisine yöneleni de doğru yola iletir.
Yukarıda gördüğün gibi biz şeriati getirdik yani dini getirdik. Ama o kabul etmeyenler kendilerine ağır gelenler müşrikdir diyo. ŞERİAT=KUR'AN-I KERİM'dir. Sen bilmiyo musun ki bir tane ayeti inkar eden kafir olduğunu? Sen şeriati inkar etmeye çalışıyosun yukarıda ki yazılarda onun neresi arap kültürü?
Al işte daha yeni şeriat ile ilgili bir soru sordum sırf böyle beyinsizler yüzünden. Şeriat gelince zorla çarşaf giydirilecek takılan takılar çıkartılacak falan olacak filan olacak diye bir şey yok şeriat anayasadır rejimdir devleti ilgilendirir kapanmak falan kişinin kendisini ilgilendirir. İslam da kara çarşaf vardır veya yoktur orası senin gibi malların tartışacağı konu değil ama şunu bilin şeriat gelince kimseye zorla bir şey yaptırıldığı yok ben ateistim inanmıyorum diyerek kurtulabilirsiniz şeriatın kuralları müslümanlar için geçerli
10 Yorumlane içiyorsunuz anlamıyorum ki önce şeriatın ne oldugunu ögren sonra soru sor şeriat gelse kimse zorla çarşaf giymez artı kerhanede olur meyhanede kumarhanede tek fark dewlet sana sorar müslümanlıgı kabul ediyon mu etmiyon mu ediyorsan buralara giremezsin girersende cezanı çekersin kabul etmezsen de başkasına zarar vermeden istedigini yaparsın istersen sabah akşam iç böyle soru soracaksan önce islam hukukunu oku sonra gel iranda kara çarşaf zorla giyiorlar deme iran şeriatla felan yönetilmyor insanların kendi uydurdukları hurafeleri din diye kullanıyorlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. İslamın olduğu yerde eşitlik olur kimse kimseyi öldürmez. kimse kendisinde olan birşeyi çalmak için uğraşmaz. ve sen istediğin kadar modern ve çağdaş gördüğün düşünceni savun.
Rabbin kadınlara helali olmayanlara karşı kapanmalarını emretmiş. sen şimdi allahın emrini
Sorgulayarak çok tehlikeli sözler sòylüyorsun. seni yoldan çevirmeye filan uğraşmayacağım. tek bir şey söyleyeceğim. ahiret diye bir yer varsa ne b0k yiceksin? Bunu kendin cevapla ve kobirlenip yaraticinin emirlerini elestirmek senin haddine mi degil mi bir dusun? Eğer inanmıyorsan eyvallah.
Ama böyle eleştireceksen s* ol git26 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim büyümü yapılacak insanlara sen nasıl birşey bekliyosun anlamıyorumki. en çok suç müslüman ülkelerinden çıkıyo bu nasıl bir ironi?
- +1 yıl
Bak kardeşim benim de anlamadığım bir mevzu var. zakir naik diyor ki , son model bir aracı test edeceksin. şoför koltuğuna acemi birini oturttun. burada araba islam , koltuktaki de dine yeni bakan birisi diyelim. şimdi bu acemi şoför gitse kenarda duran ağaca çarpsa kimi suçlarsın? Arabayı mı yoksa şoföru mü? Tabii ki şoförü.
Öyleyse islamda müslümanlara ve ülkelere bakmayacaksın. onlar acemiler ćünkü ve dinini yaşamıyorlar. islamda insanlardan örnek alacaksan muhammed sav e bakacaksın. gelipte onların yaptıklarından ötürü islamı lekelemeyeceksin. islam sana hırsızlığı yasaklamış. yapanında hırsızlık yapan elini kesin demiş. yiyorsa yapsınlar bakalım. şimdi ki gibi millet elini kolunu sallaya dallaya suç işleyebiliyor mutdu gerçek şriat varken? - +1 yıl
Soran+1 yıl@shameles şu an dünyanın anası ortadoğuda skiliyo din adına ne insanlar ne çocuklar öldürülüyo en çok tecavüz ortadoğudan müslüman ülkelerden çıkıyor birde laikliğe düşman olmazmı bu kamiller ulan bu türkiyede varya şeriat isteyenlerin yarısından fazlası şeriat gelse kaçacak delik arayacak geveller burada şov gösterisi yapıyo m. k :D
- +1 yıl
Siz benim dediğimi okumamışsınız anlaşılan.
Şu anda şeriat ile yönetilen herhangi bir devlet yok. yani müslüman bir devlet yok,
Müslüman grupları var ama devlet olmadıktan sonra o iş olmuyor. inanın bana gerçekten müslüman olsaydık bugün yaptığınız suriye filistin yardımları yerine işi kikten çözmeye, yahudilerin israilin tepesine binmeye giderdik. s*ktiei b0ktan 40 milyonluk mecusiler çıkmış dúnyaya sòz geçiriyor.1.5 milyar müslümqnda susuyor. bunları düsünun siz bunlari.
Soran+1 yılaraplara yaptıklarından banane kardeş geçmişte araplar sana çokmu yardım etti sırtından vurdular mk banane onlardan kendi çeken bulur müslüman diye yardımmı edicez o kadar türkü katlediyolar onlara niye sesiniz çıkmıyo
+1 yılDostum şeriat gelecek diye bir şey söz konusu bile değil. Bunları konuşmanın ne yeri ne zamanı. Çarşafı savunan birini zor bulursun zaten Türkiye'de. Bunlar boş işler.
11 Yorumla
Soran+1 yılyok var baya savunan bakma :D sitedeki yorumlardan bile görebilirsin
+1 yılÇarşaf giymek ya da giymemek, kişinin kendi tercihidir. Biz kimseye "Neden kara çarşaf giyiyorsun?" diye sormayız. Sorunumuz, kara çarşaf giymeleri değil. Sorunumuz, kara çarşafı insanlara, kadınlara zorla dayatmaya çalışmaları ve bunun sanki o kadar da güzelmiş gibi Propagandasını yapmaları. Giyen giysin, beni ilgilendirmez, hatta saygı duyarım. Ama tutup da, "Herkes kara çarşaf giyecek" demek bir kere DAYATMAKTIR... Kimse kimseye, hayatını nasıl yaşayacağına KA-RI-ŞA-MAZ! İnsanlar, yaşamadıkları hayatlara KA-RI-ŞA-MAZ! Kimse kimsenin geleceğini de BELİRLEYEMEZ... Altını çize çize söylüyorum...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılŞeriat gelmez, ama bazı koyunlar onu hep bekler. :):
43 Yorumla- +1 yıl
@Behnann Kusura bakma. Veteriner diplomam yok. Anlamıyorum çıkardığın sesleri. :):
- +1 yıl
Thug life kralı yapmışsin abi haberimiz yok :D
Soran+1 yılhahahaa ulan adam yazdığına pişman olmuş :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçenlerde okula geldi bir veli. kadın gözünede siyah gözlük takmış. ödü koptu öğrencimin, çocuk korkudan altına kaçırdı zor sakinleştirdik.
52 Yorumla
Soran+1 yılküçükken olur öyle şeyler :D ama saçma tabi eldivenide takıyolar erkek olsa anlayamazsın çok güzel suç işlenir yani. hatta ypgliler çarşafla türkiyeye kaçmıştı ya işidden :D dışarıda çarşaflı görüyosun sen kadın sanıyosun aslında altında ypgli teröristler var düşünsene çok güzel canlı bombada yaparlar :D
+1 yılSeriatte zaten hirsizljk yapanin eli kesilir zina yapan taslanir merak etme 1-2 olur sonra kimse cesaret edemez suanki kanunlarjn rahatligindan sebep bu kadar hirsizlik zina tecavuz olaylari oluyor
10 Yorumla
+1 yılŞeriat gelmesi çok saçma olur ülkede din ve devlet işleri ayrı. Herkes müslümanda değil. Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz. İsyan çıkartırız be
11 Yorumla
+1 yılAh bide bilerek araştırarak yapsanız şu yorumları veya araştırarak sorsanız şu soruları ne güzel olucak çarşaf şeriat vaybe :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlar rüyalarında görürler çarşafıda şeriatıda pilleri bitmek üzere
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇarşaf farz değil bunu biliyosun dimi usulüne uygun kapanmak yeterlidir :)
41 Yorumla
Soran+1 yılbunu diyorum ya zaten bende yazıda ama bazıları çarşaf diye dayatıyor hala :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇarşaf giyilmiyecek diye bir tanım da yok.. Sana dememiş ki ille çarşaf giyineceksin.. Orda haram bölgelerini sakın demiş.. 4 büyük imam da sünnetlerden yola çıkarak betimlemiş.. Hangisinin evla olduğu aşikar..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞeriat herkese çarşaf giyme zorunluğu getirmez.
10 Yorumla
+1 yılbu tarz soru açanların din obsesyonuna sahip olduğunu düşünüyorum.
01 YorumlaOrta doğuda canlı bombalar %90 çarşafla kamufle ediyorlar kendilerini.
26 Yorumla
Soran+1 yılBizim ülkeye kaçan ypglilerde öyle kaçmıştı zaten :D
Soran+1 yılboşver iki gram aklı olmayanlarda hala mantıklı bir açıklama bulamazken saldırır homurdanır durur hatta kendini dinci sanarda bu çarşafın islamla bağdaşmadığını anlatsanda gerçeği göremez ve kafir ilan eder seni işte din değilde böyle yezidler soğutuyor zaten insanları
- +1 yıl
Vay dinsiz kepaze asdasdas :D
şeriate karsıyım ama suanda seriat yokken kara çarsaf giyilip dediğin seyler yapılabilir
00 YorumlaBirincisi islamiyeti arastir sonra tez yap... çarşaf farz degildir vucut hatlarni belli etmeden gyinmek farzdr... kuranda carsaf gyin yazmaz vucut hatlarnizi belli etmeden örtünün yazar kisaca carsaf gymek kisisel secimdir arastr bence
43 Yorumla
Soran+1 yılee benim dediğimle ne zıtlığı var şimdi senin dediğinin :D neyin artistliğini yapmaya geldinki sen anlamadım
Soran+1 yılyavrum ben yazının sonunda ne yazmış iyi bak bu bir. hangi şeriat ülkesinde çarşafsız dolaşıyolar bu iki.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKara çarşaf, minareyi çalanlar için uydurulmuş bir kılıftır, çok net.
20 Yorumla
+1 yılİslamı iyi araştırmasdın çarşafın dinimizdeki yerini bilirdin ayrıca şeriat gelse Türkiyede asla böyle bir şey olmaz insanların burada beynini yııkmayın şeriat Allahın kanununudur bu kanunlarla ülke çok iyi yönetilir
05 Yorumla
Soran+1 yılevet çok iyi yönetiliyo görüyoruz zaten güzel örnekleri var :)
- +1 yıl
Şeriatla yönetilen ülkede kaç tane hırsızlık tecavüz olayı yaşanmış bir bak bakalım
Soran+1 yılHiç yaşanmamoş canım güllük gülistanlıkmış :D o yüzden hırsızları linç etmişler iftiracıların kurbanlarını diri diri yakmışlar zina diye kadının kafasını canlı canlı taşla ezmişler din adamları dini kulanıp para kazanırken o yüzden diğer halk bunları yeryüzünde allah yerine koyup geçimlerini sağlamış. tecavüz olayları enseste kadar düşmüş en azından yabancıya gitmesin gizliden daha kolay dimi dışarıda bir gören olur mazalah :) sana tozpembe hayallerinle kolay gelsin ben almayayım ;)
- +1 yıl
Çok cahilsin
Soran+1 yılEvet sende çok kör cahilsin :) gözlerini açamıyorsun
Haklılık payın var evet. Müslüman değilim, saygı duyarım ama yine de saçma.
02 Yorumla
Soran+1 yılsaçma olan ne?
Şeriatta çarşaf diye birşey yoktur. İnsanları yanlış yöneldnriemeyin ve bilgilendirmeyin kardeşim. soğutuyorsunuz insnaları
00 Yorumla
+1 yılŞeriat olan yerlerde nedense hırsızlık, faili meçhul cinayet vs yok. Demekki çarşafla olaylatın alakası yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılneyse tamam reis haklısın sen yazmaya üşendim zaten anlamıcan :D
- +1 yıl
Yazdıklarını teyit etmenin yolu, şeriatla yönetilen ülkede çarşafa girmen. Erkek çarşafa girerse ne olur dene.
Soran+1 yılcanlı bomba patlatılır ben denemedim deneyenler oldu zaten :)
Şeriat varken hırsızlık oranı %1 ise şu an %99 devletin başı çalarken şeriat işe yaramaz oda doğru
10 YorumlaBunu hic düşünmemiştim. Cok mantıklı hatta yasaklanmali giyilmesi
10 YorumlaKimseye zorla bir şey yaptıramazsın knk sen yorma kafanı bunlara
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılŞeriat denilince senin aklına gelen kara çarşaf mı?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmacak bise icin kafani yoruyorsun :)
10 Yorumla
+1 yılMuslumanım diyen birisi şeriata karşı gelemez şeriat Allahın kanunudur
00 YorumlaOlmayacağıiçin sorun yok
10 YorumlaŞeriat kuranda Allahın emridir
41 Yorumla
Soran+1 yılhadi Allah için kafa keselim o zaman kafa taşlayalım biraz
Kim getirmek istiyor ki şeriatı
02 Yorumla
Soran+1 yılvar isteyenler
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHahaaa haklısın 😀
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçarşaf olsaydı zaten hırsızlık olmazdı insanlar azgınlıklarına bir son verirdi soyundugunuz çagdaş mı oldunuz
17 Yorumla
Soran+1 yılniye çarşaf giyince herkese büyümü yapılıyor iyilik meleğinemi dönüşüyorlar?
galeri12.uludagsozluk.com/.../...C4%B1n_764748.jpg bir daha düşün.. zihniyet önemli! o çarşafı kaldırır onlar beyinlerinde sen merak etme!
Cevap sahibi+1 yılaçık döte bakınca noluyor? çagdaş mı oluyorlar hayvanlarda çıplaktır ama çagdaş degiller
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Hayvanlar sizden daha medeni be! En azından birbirinin kılına bakıp tahrik olamıyorlar. Ama senin zihniyetteki karşı cinslerin kadınların saçından bile tahrik olur. İğrençsiniz
- +1 yıl
@Dajsy Tabii ki zihniyet meselesi eğitim meselsi 3-5 beyinsiz şerefsiz şeriata müslümana örnek olamaz ama. bende atatürke tapan birini örnek gösterip atatürk puttur tüm atatürkçüler pıutperesttir desem olur mu? RTE tapanbirini görünce tüm akpliler tayyipizm dinini benimsemiştir dersem doğru olur muı? bu fotodakiler iranlı veya mısırlı falanlar oralar da sapıklık yaygınlaştı bunu inkar eden yok türkiyenin de ordan farkı yok.
Şeriat çarşaf giymek demek değildir.
00 Yorumla
+1 yılNinjalar heryerde
20 Yorumla
+1 yılIyy carşaf
Iyy seriat
No religion no war 😉10 Yorumla
+1 yılönce araştır, öğren sonra gel canım
47 Yorumla
Soran+1 yılZaten bilmeyenlerde hep bunu söyler :D
- +1 yıl
@Gazali_16 en iyi olan çarsaftır.
- +1 yıl
@Gazali_16 kitap sünnet icma kıyas diye bir kaide var.1 milyon hadisi ezbere bilen imamı hanbeli yanılıyor.. hayatını kurana sünnete adamıs bugune kadar gelmiş geçmiş ulema fukeha müfessir muhaddis yanılıyor biz dogruyu biliyoruz öyle mi? Neyse :)
- +1 yıl
@Gazali_16 seninkisi besmele çekip rakı yudumlamaya benziyor.
Amin :)
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem