Herkesle konusuyor gülüyor benim yüzüme bile bakmiyor?

Yeni basladigim unk de sinifimda biri var ilk basta bakislarini hep yakladigim, tbi bende hoslandim sonra hala daha da bakar bana ama benim le konusmiyor yüzüme bile bakmiyor yanimdan gecince , yuzunu donuyor arkadaslarimin sacimi eller üstünü eller konusur soru sorara ama benim yüzüme bile bakmiyor konusmuyor etmiyor, gecen bisey sordum yüzüme bakmadi dogru durust kacimarak cevap verdi, ayagina bastim mesela bilmyerek yine bakmadi yürüme bn özür dilerken sorun degil dedi devam yurudu , ama sinifta bak Bana, yakin arkadasimla sakalasiyo bana susuyor bunun derdi ne ya bnimle neden konusmuyor bnmle niye sakalasmiyor ya alt tarafa bir yuzume bakdin istiyorum okadar itici biri de degilim ki kotuluk de etmedim zaten iki ay bile olmuyor baslayali herkese isindi bir bana degil, bn im kimseyle sikintm olmadi arkadaslarm le baska erkekler le de sakalasirim konusurum o istemiyor resmen beni ama yinede yakaliyorum bakislarini. Bugun arkadas ve bn ve o yan yana geldik bn konusurken dinlemedi bile ama siniftaaa hala bakar?
Herkesle konusuyor gülüyor benim yüzüme bile bakmiyor?