Ölüm hakkinda ne düşünüyorsunuz?

Sorum bu; ölüm hakkinda ne düşünüyorsunuz? Neler dusundugunuzu merak ediyorum. En basit ornegini size şöyle anlatayım bugün okuldan eve döndüğümde sokagimda bina yıkım sesleri duyulmaya başladı belli ki bir emekci işini yapiyordu o sıra hayattaki son nefesleri oldugunu nereden bilebilirdi? Binayi yıkarken enkaz altında kalmis işçi makinesiyle.Öğrendiğim an gerçekten içim acidi içimde bir şeyler acidi resmen belki çocuklu bir babaydi? Belki bir sevgili? Belki bir abi? evine para goturebilmek icin gelmisti ve donemedi evine.. Oradaki o atmosferde nasil korkunctu gormeliydiniz olay yeri inceleme, megafonlarla bagiran polisler, telaslanmis halk, enkazdan cikarmaya uğraşan gorevliler makineler ve tam üç saat üç saat ugrasildi o emekçi bedeni enkaz altından cikarilmaya sonunda o siyah ceset torbasina girdi bedeni uzerine de bir battaniye atildi sedyede tasirken dusurduler bir de.. Gercekten diyecek soz soylecek daha fazla kelime bulamiyorum. Daha bu sabah yoktan sebeplerle onca şeye uzuluyordum şimdi ise diyorum ki ölümden daha ciddi hic bir sey yok hayatinizda olan canınızı sıkan şeyleri ne olur kafaniza takmayin.
Ölüm hakkinda ne düşünüyorsunuz?