Kavga ettiğim kızla aynı sınıfa düştük. Bugün bana "Gel yanıma otur, sınıf arkadaşıyız artık" dedi gülerek.
Amacı ne olabilir?
Kendisi eski sevgilimin yeni sevgilisi oluyo.
Amacı ne olabilir?
Kendisi eski sevgilimin yeni sevgilisi oluyo.
Sen bilmiyorsan biz hic bilemeyiz. Malum kizlari anlamak zor. Icinden ne geciyor kim bilir, ha birde seytana pabucunu ters giydirirler demisti teyzem ama yinede sen bilirsin. Kotude dusunmemek lazim :D
Saten kavga etmişsiniz en güzel arkadaşlıklar kavgayla başlar ama yarın sırtından vurmayacağı meçhul koy kıcına rahman gitsin.
hahahahaha sinsi kedi bakışını da attı mı? dostunu yakın tut düşmanını daha yakın dedikleri taktiği uyguluyor galiba senle ilgili hain planları olabilir :D
Yih midesiz kavgayi sevmem ama yerinde olsam sirasina oturup saçini masaya surture surture döverdim. Birde kafasını masya gecirdinmi tamamdirtamamdır.
Se in eskinle muhatab olacak kıza kız demem ben. Ulen ne midesiz rih hastaları var. Sen ina baktıkça dalga geç. Hiç gıcık olma hatta eski sevgilini sevmiyormus gibi yap. Ama asla arkadas olup kendini küçük düşürme.
başörtülü arkadaş. arkadaş olmam
Sist insanları başörtülü açık diye yadirgama ;) Olur mu? Bu insanın tercihi Eski sevgilinin artığı bile olsa saygi duyacaksınız. Tıpkı benim sana saygı duymam gibi ;)
Sende esarbiyla tutup masaya geçir ;) :D pardon ben yanlış anlamışım. :) Sakın onun seviyesine inme sen. Unutma sen bir kadınsın karşındaki kadın ne yapacağı belli olmaz
Cevap
17Cevap
Sana küçümser bir bakış atmıştır, sevgilin benim oldu diye.
ya da gerçekten küs kalmak istemiyordur, yeşil ışık yakmıştırr
Baris istemis olur oyke seyler unutun gitsin kuma sayilirsiniz artik 😄
Iyy o kezoyla :D
Ahaha ama sanslisin senin artiginla yetiniyoo 😂😂
eveeeeeeeeet :D
Bu işin içinde bir bit yeniği var bence kızın aklında bir şeyler vardır.
Oturmadım zaten.
Amacının iyi olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta eski sevgilinin yenisi sevgilisiyle ilgili takıldığı yerde sana sorsun. Ama takılma onunla bence
😀😀😀😀👏👏👏👏👏👏👏Yalan Rüzgarı dizisinden bir sahne gibi vals..! Her şey olabilir vala..!
Kicimin kenari demis sana gel bir sunepe gibi yanimda otur kuma ol demis
:D asdjdjdj
O kız ayrı bir salak bu kızımız da harbiden saf. Ben olsam gider yanına saçını masaya dayar birde tehdit ederdim.
Sen kim ben kim? Sen benim attığım la yetinen ucuz bir insan bense seninle oturmayacak kadar gururlu bir insanım der çantami alip ondan iki sira one veya aekaya biriyle sira arkadaş olurdum. Öyle yani yapmadım da değil :) tamam o beni sırasına davet etmedi istese de edemez.
ya kız başörtülü nasıl saçını çekiyim disiplinemi gideyim arkadaşım beni ilgilen tekşey okulum
eski sevgilin hakkında öğrenmek istediği şeyler vardır. 😂😂
Mantıkli kadınlar olarak öyle artıkla yetinen malların olduğunu bildiğimize göre. Birde şey var aynı sirada oturavak ya sevgilisiyle mesajlasip hava atacak.
eski sevgilenin yeni sevgilisi , s. ktiret yaklaşma.
Neden altında bir şey arıyorsun bunda aranacak bir şey göremiyorum ben
Gizliden gizliye sana birşey yapabilir, boşver takılma onunla.
En iyi arkadaşlıklar kavgayla başlar.
Ben pek kavgacı biri değilim ama hayatımda 2 sevdiğim arkadaşım oldu ikisiyle de kavga etmiştim.
Dostunu yakın tut düşmanını daha yakın ;)
nasıl yani
kız yalnız zaten teneffüse bile çıkmıyo sınıfda yeni zaten 6-7 tane arkadaş edindim
evet. belki pişman ollmus olabiilirmi?
İnşallah oturmamışsındır
oturmadım
Hmm.. Otur bence.. Anılarını paylaşırsın onunla.
ufaktan yavsıyo sana kanka :D
harbiden :D
çok uzun geçicek bu sene bak gör ve çokda zor :d çetin bide
çok pis darbe vuracak :D
Ne gibi kavga ettiğimizz 4 aydan fazla oluyo hala darbe vuramadı :D
Yerinde Olsam Oturmam Muhatap Olmam.
Oturmadım muhattab olmadım kaale bile almıyorum
Aferin. :)
Oow fena. Sakın yanına oturma
oturmadım oturmam
bilmem sence ne olabilir? güvenme sakın ama sakın
güvenmem muhattab olmuyorum yüzüne bile bakmıorum
en iyisinii yapmışsın canım :*
saol bebeim :*
Gıcıklık yapacak, oturma bnc.
Ilk kazigi atan ikincisinide atar kaç oradan.
Artık sana eski sevgilinle yaptığı şeyleri anlatır
Ben alacağı mi aldım demiş resmen :)
Şey kız sana karşı bir hinlik düşünüyor
Büyük aşklar kavgayla başlar hadi iyisin 😀😀
oturma:)):)
o kezonun yanına oturmam
aferım :D :D
intikam spğuk yenen karpuz gibidir
en sevdigim tatlı kazan dibidir
oda olur :)
Garanti çirkeflik yapacak zemin hazırlıyor
Uzak dur