Kız arkadaşıma erkek doktor ekg çekti çok morelim bozuldu bunu nasıl karşılamalıyım
video temsili.
link
video temsili.
link
arkadaşım sen ne yapıyorsun. doktora mahrem olur mu. doktor sapıkmı başka işler peşinde olsun. demekki senden doktor olmaz. sen doktor olsan hastalarına sulanacaksın demek.
o doktor kardiyoloji uzmanı. demekki jinekologa gitse adamı öldüreceksin. sil bu aklındaki saçmalıkları. dinimizde bile sağlık konusunda mahrem olmaz.
saolasın abicim
seni gayet iyi anlıyorum kardeşim doktora hastasının her yeri aynıdır bilmem anlatabildimmi doktora mahrem olmaz kıskanmanda gayet dogal bunu bu kadar sorun yapma bence
Eyvallah saolasın..
Sağlık ile ilgili şeylerde böyle şeylerin kıskançlığı olmaz, yani boşuna triplere girip insanı bunaltma...
TAMAM
Onun sağlığından daha mı değerli ?
Tabiki hayır..
Cevap
9Cevap
Bence ayrıl sen bu kızdan kıza yazık bir ömür senle geçmez.Ben de defalarca çekildim tamamen soymadı atletle çekiyor
Bütün doktorlar aynı sekilde atletlemi peki ?
cins misin? kız arkadaşınla evlensen hamile olsa doğum başlasa doktor erkek diye trip mi yapcaksin içinde mi kalsın lan çocuk ?
2 yıldır kalp hastasıyım ekg belki 1000 defa cekildi ve kimi zaman bunu erkek doktor yaptı . Erkek arkadasım hep yanımdaydı benden cok tedirgin benden cok üzgün .Bunu bi kerede dile getirmedi.
Anladım Teşekkr ederim
ama ben yanında değiildim o yüzden
oda hep yanımda değildi bu bi sorun değil.
1.si bayanlarda bu kadar acık olmuyor ki olsa ne olur saglık bu saglıkta ayıp olmaz!
Teşekkrler
Geber, seni de teneşirde çıplak yıkasınlar. Benim moralim bozulmaz.
Ne alakası var. ?
Hasta doktor ilişkisini namus meselesi yapacak kadar beyinsizsin, daha ne diyeyim.
Ben senin kadar nefsi geniş bi insan değilim belki ?
Bu cevaba şaşmamak lazım. Umarım trollsündür.
genişlik mi? çapını daraltan sensin bence
Sadece gülerim
ohaa nasıl izin verdin bayan doktor tekniker falan yokmuymuşş ayıp yahuu üstünü nasıl çıkartıp bakmıştır.iyice incelemiştir. vallahi yazık.. :S
Niye erkeğe gelince ayıp degilmi
yani ne var ki videoyu da izledim senn moralini bozan ne ?
bi erkeğin kız arkadaşımın özel yerlerini görmmesi
yani özel yeri dediğin göğsü ne var ki?
Bana göre özel
ya işte tamam da şöyle düşün o dktor günde 30 tane görüyodur bıkmıştır bile hatta canını sıkmana değmez nası olsa adamın da bi sevgilisi var senin kız arkadaşını naapsın di mi? hadi bak bırak canını sıkmayı unut gitsin :))
kız arkadaşının rahatsızlığına morelin bozulacağına buna mı bozuldu?
Kanka benim muhafazakar bir arkadaşım var o da EKG çektirmek zorunda kaldı. Doktor buna tamamen soyun demiş. Ben baya sinirlendim dedi. Herhalde bu göğse taktıkları elektrot deniliyor. Sen ver bana onları örtünün altından kendim takacam dedi. Kendisi takti. Muayenesini öyle oldu. Yani anlatacağım günümüzdeki tıpta İslami tıp ogretilmiyor ve yetişen doktorların çoğu da din konusunda cahil olarak yetişiyor.
bende sağlıkçıyım ve bende birçok bayana ekg çekiyorum.. emin olun o sağlıkçı hiçbişey düşünmüyor sadece işini yapıyordur...
bence haklısn kskanmakta. Ben kz olsam asla erkek doktora gorunmem utancımdan ölurumde gtmem doktoru secmek lazm
Bi anlayan sen cıktın sanırım kardeşim..
dövseydin adamı hiç götürülür mü geberse de kadın erkek doktor elleyemez kadını
Tıpta olmaz öyle şey. Böyle bir geri kafalılık olmaz.
Önce sağlıkk sorun etmemelisin kız arkadaşın mecbur olduğundan yapmıştır yani normal bir durum
bide bişey var iç çamşrnla kalıp yürüme banında koşuyorsun kalple ilgli oda ve genle erkk doktor var odaha kötü :D
doktor her yerini ellemiştir şimdi. doktor olmak varmış
işi bırakıp doktor mu olsam. ne güzel hergün böyle ellerim ooooh taze taze
Terbiyesizlik yapma ulan.
Soyun varmı senin ? terbiyesiz sen insan olamazsın.
:D elbette bu cevap benim görüşlerimi yansıtmıyor ama herşeyi oraya bağlayan, fikri neyse zikri de öyle olanların düşüncesi bu. Sorduğun soruya da böyle cevap yakışır.
Google' a ironi yaz arattır, bakalım neler çıkacak.
kafa zehir gibi maşallah
ha birde kolonoskopi yapaydı napçaktın acaba.
Doktor bayan olursa sorun olamzdı
normal karşılamalısın sağlığın cinsiyeti olmaz
Haklısın teşekkr ederim..
İyi misin ya ? Onun saglıgından daha mı önemli ?
Saçmalamayı bırak derim.
Kıskanmanın da böylesi...
Dert etme saglıkta saka olmaz
sağlık kıskanmaya gelmez paşam
Eyvallah babacann saol..
bu kadar geri kafalı olmayın
Öff mumkunse öl
Bunda ne var yahu
abartma kardeş
düşünce tarzına ...
bağnazlığa luzüm yok
Geri kafalılık yapma