Sizce annemle aram duzelirmi ben bunaldim biktim artikk :((

Arkadasim simdi ben sana birsey diyeceğim.
Benim de babam ve annemle sorunlarim oldu, ancak ben annemle boyle konusamiyorum. cunku annem birazcik cahil bir kisilik. Ben ona birsey soylesem cevap vermez. Anca babaniz bile sizi terk etti der. anca hakaret eder. Bu zamana kadar agzindan tek bir mantikli cevap bile alamadim.
Yani diyeceğim o ki rahat rahat icini dokebileceğin tribini atabileceğin bir annen var, en azindan derdini anlatabileceğin.
Kucucuk cocuktum hic unutmuyorum, elimde bicakla tehtit etmistim kendimi oldururum diye. Annemse kalbimin ustunu gostrmisti buraya yapta kurtulayim demisti.
Senin durumunda elbette zor ancak herseyin daha kotusunu dusunmek lazim. Seviliyorsun
Cevap verdi mi sana? Ona bağlı olarak öneri sunabilirim
Evet verdi :(
https://i.hizliresim.com/OB2jyz.png
ofkeyle yazılmış sözlere benziyor bunlar umarım barışırsınız Özür deli gönlünü al çiçek al süpriz yap
Sanırım yaşın itibariyle de geçisş dönemindesin bu gibi durumlar genelde ergenlikte oluşabilecek olaylar, kardeşin ( Mustafa ) olduktan sonra ailenin vede özelliklede annenin sana karşı duygu larında bir değişiklik olabileceğini sanmıyorum. Sadece senin artık büyüdüğünü düşünüyor ama sen onun hala küçük bir kızısın bunun farkında değil,
Haklisinizama Cok kotu cevap verdi ben daha ne yapayim :(
Lanet olsun ciban basi o zaten
Yok ailem dagilmak uzereydi ama duzdldi. Fakat olan bana oldu
Babami sevmiyorum
Sabah onun sesiyle uyandim diye kiyameti kopardim sonra annem mudahele etti boyle oldu
Gicik oluyorum sesine sabahin 6bucugunda uyandirdi beni
Oyle olmaya calisiuorum fakat annem asabi
Aile kavrami ana baba kavrami bile bozuldu artik bir se kalmis turkiyenin duzelmesini bekliyoruz cok guzel yazmissin insallah anlar bu yazdiklarini
Tsk ederimumarm anlar
Cokkotu cevap verdi :(
Cevap
11Cevap
çok güzel yazmışsın. belkide yaşının çok üzerinde düşünceler ile sorunlarını kaleme almışsın. tebrik ediyorum. yazının illa ki faydası olacak. tabi ki sihirli değnek olarak düşünme.
19yasindayim. Bilmiyorum kafam allak bullak
Of cokkotu cevap verdi :(
Çok güzel yazmışsın. Şimdi bir de duygu sömürüsü yapan İyi olur
Aslında sömürude sayılmaz ya
Bu kadar üzmene rağmen seni çok seviyorum. belki adil değilde mustafa ya göre uzerimde ki emeğin. Yine de çok emeğin var. Hala da emeğine sevgine ihtiyacım var. Lütfen sarıl bana
Bak nasil cevap verdiben daha ne yapayom
Senin edebiyatın iyi daha güzel bir metin hazırlarsın
Haha :) daha ne yazabilirimki tmmsbh kotu kavga ettik hakarrt ettik birbirimize ama bu kaarini haketmedm nasil daha guzl bsy yazblrm bunun ustune
Valla ne diyeyim annen çok dolmuş edebiyatı da senden de kuvvetliymiş.
Anne çok mu ileri gittim. umarım kızgınlıkla yazmışsındır. insanlar belli donemlerde çok kırılgan olur. Ben de böyle bir dönemden. Geçiyorum. üzgünüm senin sarılmana ihtiyacın olduğunda bir dönemde seni saran birinin olmaması beni daha da uzdu. canım annemsin yazabilirsin. tempoyu düşürmesi gereken sensin o senden de kotu.
Ne yazcagimi bilmiyorum.
Guzel bir mesaj ama anlamaz
Ben sevgi duvarlarını tekrar örnek istiyorum yaz. ama tek başıma yapamam de. yine sana ihtiyacım var gibi şeyler yazsan
Belki başarmama izin vermeyeceksin buna rağmen ben mücadele edeceğim yazabilirsin
Su an sinirli bnce sonra yazayim daha iyi
Bir ara yeni bir metin hazırlayalım mı😊
Haha :) bu arada guzel yaziyormuyum?
Güzel yazıyorsun 😊 sadece yazarken suçun bir kısmını ustlensen daha yararlı olabilirdi
Geç ya hikaye anneinin pisikolojisi sanırım bozuk öyle olmasa bu durumlar olmazdı cehenneme gidicek çok anne var çok kimse hikaye anlatmasın cennet anaların ayağında değil cehennem anaların ayağında asıl.
inşallah düzelir , üzme kendini bu kadar ve hayatı gereğinden fazla ciddiye alma. Unutma ki hiçbirşey senin mutluluğundan önemli değil.
Babam hayatimi mahvetti
Cok üzüldüm annenin cevabını gördüm daha çok üzüldüm. Bir şey soyleyemiyorum Allah yardimcin olsun.
olum bu ne ya aşık gibi :D :D :D
hahahaa.
kızlar vallahi çok alemsiniz ya.
duygusallığa bak tavan yapmış
aynısı başıma geliyor hemde sürekli pipimde olmuyor:
baname mk
@Arzu___ ne gerek var böyle bir yazıya?
emin ol ki insan değişmeyen bir varlıktır. sadece değişmiş gibi yapar.
annesi yine aynı kalacak.
bu kızın yapmas gereken şey belli, mesafeli duracak, sonra evlenip çekip gidecek bu kadar basit
iki tarafı da dinlemek lazım kim anlatırsa o haklı diyor
Annen pek anlayışlı bir insana benzemiyor.
Cok kotu cevap verdibana :((
Belliydi açıkcası. Insanların davranışlarını yüzlerine vurduğunda ne kadar kelimelerini seçsen de alacağın cevap o kişinin egosu ve empati yeteneğine göre değişiri. Yine çoğunlukla cevap olumsuz olur ama ne kadar olumsuz olacağı bu söylediklerime bağlı. Annen de en kötü şekilde cevabını vermiştir :/
Bakin bunlari yazdi bana
Annenle arana yeterli mesafeyi koy. Istediklerini bir iş vs olduğu sürece yapmaya özen göster. Ve kesinlikle sık bir iletişim kurma. Konuşma. Çünkü çok normal bir konuşmanın ucu kavgaya çıkacaktır. Kendine Yönel. Annen de böyle yapmalı.
Zaten annem benimle iletisim kurmadigi icin boyleyizki
Bence şu durumda hiç kurmaması daha iyi
Cok güzel yazmisin duygularini dökmüsün
Allah yardım etsin 😓
Iyi yazmışsın barışamadan ne kaybedeceksin ki?
Annen o senin düzelir
Annene baya bi saygısızlık etmişsin üzgünüm.
barışırsın merak etme :D
Maşallah maşallah döktürmüş
gerızekalı
Kim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar