• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Evliliğin amacı nedir?

dentist30
dentist30 Takip Et
Xper 7 Yaş: 42
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Gerçekten insanlar niçin evlenir? Evlenenler neden keşke evlenmeseydik derler? bekarlar neden evde kaldım derler?
Evliliğin amacı nedir?
Nedir Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • melek80-80
    melek80-80 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    +1 yıl

Aşık olduğun sevdiğin insanla bir ömür boyu beraber olabilmek.
    Öyle bir sevgiden güzel bir çocuk dünyaya getirmek.
    Aynı yastığa baş koyup uyuyabilmek.
    Onun eve gelmesini tutku ile aşk ile heyecan ile beklemek.
    Her gün aynı heyecanı duymak
    O mükemmel insanla bir bütün olabilmek.
    Gözlerinin içine baktığında yıllar sonra bile aynı heyecanı tutkuyu duyabilmek.
    EN ZORU BUNLARI YAŞATABİLECEK EŞİ BULMAK ;)

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Amorrfati
    Amorrfati Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 74%
    +1 yıl

Şöyle efendim annen ölür baban ölür arkadaşında kendi hayatina gider... yaşlılık diye bir kavram var ve hayatin zorluklarini göğüs gerecegin bir yol arkadaşı herseyini paylasacagin hata ortak bir parça yavrunuzun olduğu bir hayat arkadaşı güzel bir durumdur evlat sevgisi çok güzel bir duygudur baba olmak o çocuğun sorumlulugunu tek alamazsin annesi lazim sen hayatin yükünü tek kaldiramazsin gülümseyen seni seven bir destek lazim kadinlar zayiftir ona destek verecek bir eş lazim... ve yaslaninca beraber oturup sohbet edecegin seninle herşeyini paylaşmış bir gülümseyen yorgun bir çift göz lazim işte bu yüzden evlilik güzel... insanlar yalniz varliklar degiller yalniz kalinca depresyona gireriz... haa o evlilikten soğuyan insanlar yanlış evlilik yapanlardr yani neden evlendigini bilmez.. masum günahsiz bir bebegin baba demesi duygusu yeter :)

0
    32 Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

Yaslanip bir odada yalniz kalinca daha iyi anlarsin

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Dediğine katılıyorum işte o doğru insanı bulmak çok zor.. kimisi para ve kariyer için evlenir kimisi güzellik ve cinsellik için evlenir.. Allah rızası için evlenen kişiyi bulduğu an o dediğin güzel şeyler gerçekleşir yoksa günümüzde aldatma ve boşanma gerçekleşir..

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

Kesinlikle sana katiliyorum bende bu yüzden korkuyorum evlilikten Allah herkesin karşısına kendisi gibi düşünen ve yüreğe sahip birinin çıkarır ınşallah.

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Geçen sene anaokulu öğretmeni bir bayanla 1 ay nişanlı kaldım ve nişan attım şunu öğrendim aile çok önemliymiş otu çek köküne bak.. gerçekten bu devirde ne evlenilecek kız ne de evlenilecek erkek kalmış.. hele bir de benim yaşımdaki insanlar daha olgun olduğu için daha seçici oluyor vay halimize:))

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

Haklisin senin yaş grubu çok şey görmüş arkadaş olsun çevre olsun çok seçici benimde 2 dayim var biri 40 geçti hala bekar zor olmuş evlilikler erkek içinde zor ama bir bayan için daha zor erkek kötü çıksa boşansada zor korkuyor o yüzden insan bekar olup evde kalmış olmak daha ... doğrudur aile çok önemli ama insanin kendini yetiştirmeside önemli ailesi kötü olup iyi olgun insanlarda var :)

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

İnsan evlendiği Zaman sadece o kişiyle evlenmiyor ailesiyle de evleniyor aile çok önemlidir çünkü insanlar aileden etkilenebiliyor.. evet şu yaşlarda senin için evlilik çok kolay 25 i geçince daha seçici olursun.. geçenlerde 23 yaşında bir kızla görüştüm o da benim gibi dişhekimiydi. kız bana diyorki yerinde olsam benim yaşlarda bir Kızla evlenirim ve onu yetiştiririm diyor😊 Daha olgun kızlar değişmezmiş öyle diyor 😊 Ama kız deli dolu gezmek tozmak istiyor.. ben ise artık huzurlu bir yuva istiyorum oturaklı hanımefendi kızları çok seviyorum...

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

Birşey söyleyecegim bende görücü usulü tarzi bir beyle konuşmuştum kisa bir süre önce yaşı sizin gibi otuzlu ve sizin arkadaşın söylediğini ima ettim anlamadı ben dedimki üstü kapali bir şekil de... ben küçüğüm hayat tecrübem az o yüzden guvenebilecegim sirtimi dayabilecegim benim yanlışımi dogrumu gosterek bir eş istiyorum düzgün bir karakter dürüst ve mert bir adam istiyorum biz beraber dogruyu bulalim yapalim dedim başka bir beklentim yok çünkü iş ev herşey beraber yapilir onlar hal edilir benim istedigim özellik sende var mi dedim ama bence benim ciddi drgilde laf olsun diye ya da konuşmak için konuştuğumu düşündü bence öyle anladim onun cevabindan yani sen birseylerin farkinda degilsin ilerde bu fikrin değişir gibi kuşku duydu yani o arkadaşınız doğru söylüyor kizin karakteri düzgün olsun emin olun onu siz yetistirirsiniz tabi olgunluk olsun

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Aslında bende benden yaşça küçük biriyle evlenmek istiyorum çünkü erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyor ve çocuk gibiyiz ve kadınlar daha erken çöküyor.. bir de ben böyle bebeğim gibi sevmek kollamak istiyorum daha olgun bayanlar ise bana itici geliyor her anlamda.. lakin senin yaşlarında kızlar da bana çok oturaklı gelmiyor ya da bana hareketlisi denk geliyor.. emin ol nerde cins kız var gelir beni bulur bende bozarım laflarımla.. geçenlerde bir uzman doktor kızla tanıştırdılar kızın ilk lafı ben hizmetçi isterim oldu ikinci lafı benim parama eşim karışamaz erkek eve bakmakla mükellef dedi. benim tepem attı o Zaman doktorluğu bırak evde otur ben sana bakarım dedim benim kadınım gece nöbet tutmasın kollarımda olsun dedim.. bu da 29 yaşındaydı.. gel de evlen!!! Mıknatıs gibi çekiyorum böyle kızları..

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

:) :) komik doğru benim yasitlarim biraz uçarı oluyor ama olgun olani da var bu biraz yaşayış tarzilada alakali ama doktor hanimda komikmis kocam karışmaz sanki anlaşmalı şirket kuruyorsunuz öyle tuhaf erkeklerde var .. sizin yaş grubu dört dörtlük bir bayan istiyor doğaldr gerci ama bulmalari çok zor açık konuşayım dişhekimisin diye evlenmek isteyende olmuştur :) :) tabi bu tipleri görünce soğudun tabi... ama dedigim gibi yaşa takılma çok fazla biraz karakterli ise olgunsa emin ol sen büyütürsun onu... yaşı büyük bayanlarda biraz aşırı kuralci oluyor şartları var komik gelir gerçi erkeklerde :) aayy ne kadar karşık bir denklem

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Evet maalesef her türlü kızlarla tanıştırıldım paraya kariyere mi bakan dersin arabamın markasını soran mı dersin:)) kendini bulunmaz hint kumaşı sanan çirkin kızlar mı desen:) 4 4 lük Kız aramıyorum içimin ısındığı sevgimi hak edecek bir bayan arıyorum evlenmek için de evlenmek istemiyorum.. işimiz çok zor ya😊😊😉😊😊

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

:) araba markasini ne yapacak ya bu insanlar hakkaten trajikomik :) :) zor bulursun ve sizin iş zor eşinin işi zor olsa daha zor o yüzden ev hanimi olacak bir bayan daha uygun olur... size 26 27 yaşlarında güzel kültürlü olgun srvimli bir evhanimi olsa iyi olur eve gelince ayaklarinizi uzatip dinlenirsiniz oda size güzel yemekler sunar...

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Nerden bulacaz ev hanımı güzel kültürlü olanı:) bir ara bana illa öğretmenle evlen hem sana da vakit ayırır dediler. bir çok öğretmenle tanıştırıldım tereddütsüz hepsi en çirkini bile kendini adriana lima sanıyor:) insanda biraz şans olcak vallahi ya😊😉

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

Evet öğretmenler yarim gün çalışıyor ondan :) diyelim Allah gönlüne göre versin.. zor zor bir bayan için daha zor

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Teşekkür ederim çok incesiniz Amin Allah sizin de gönlünüze göre versin😊😊 ama ben mesleğe bakmıyorum😊 çok şükür iyi bir gelirim var her türlü eşime bakarım Allahın izniyle.. ama bana huzuru verecek eşimi bulamıyorum artık ben de evlenip çoluk çocuk sahibi olmak istiyorum değecek kız bulursam onu her anlamda yaşatırım ama pek umudum yok😉😉

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

Ben sizi çok iyi anliyorum şu an için degil de ilerisi için kendi adima mert karakterli dürüst ve merhamet li bir adam olsun istiyorum eşim gerisi önemli degil diğerlerini beraber yapariz o kadar önemli degil... ama bakiyorum da istedigim şey daha paha biçilmez ve az bulunur sizinkide ayni durum hayat ben Allah a güveniyorum ama kötü biri degilim ınşallah benim karşima kötü çıkarmaz :) hayal dünyası

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

İnşallah Allah gözüne gönlüne hitap eden yakışıklı kariyerli seni seven bir eş nasip eder😉😊

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

Yok yakışıklı olmasin istemem normal standartlarda bir insan olsun kafi bende güzel degilim eşime adaletsizlik olmasin... kariyerli adamda havali olur..

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Sen Allahtan hep en iyisini iste duanı eksik tutma😉😉 Kariyerli adam niye havalı olsun?

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

Inanki öyle oluyorlar lisede çok çalışkan bir arkadaş vardi kiz filan meraki yoktu takdir ederdim onu tek amaci doktor olmakti.. sonra ben onunla ilgili bazi seyler duydum şaşırmistim bir insan etiket sahibi olunca değişir mi :) o yüzden ben ünv bitirince bana ulaştı buluşmak istedi ben arkadaşı biraz bozdum... etiketleri ile bütün kizlarin ilgisini çekeceğini düşünüyorlar bu biraz kizlarin suçu :) tabi istisna insanlar var

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Şimdi ben kendimi asla o kategoriye koymadım çok şükür lisede neysem şimdi de öyleyim o tür insanları da ezik olarak görüyorum herkes öyle değil ben etiketime gelen kız istemiyorum.. etiketsiz beni sevsin.. beni ben olduğu için sevdiğini anlayayım o kızı bu dünyanın en mutlu kadını yaparım..

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

Cok güzel bir düşünce :) ınşallah çıkar karşına

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Amin cümlemizin gölüne göre versin😊😊Ahhhhh nerde çıktığı Zaman dicem o kıza bu zamana kadar neredeydin diye hesap sorcam 😊😊

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

:D :D ınşallah dersin ona senin bana gelmen için dua eden bir arkadaşta selam şöyle cikarsa dersin

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Çıkarsa dicem de pek ümidim yok akıllı kız az oda beni bulmaz😊

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

Kismet olmadi mecbur sende bulduklarinla evlenirsin ya da bekar kalirsin :)

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Ya koca bir ev aldım ama tek başıma olmak zor geliyor koca evde.. Oray'ı çocukla doldurmak istiyorum ama sevdiğim kadından.. artık olmadı çocuk yapmak için evlencem 😉

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

Mecbur evleneceksin :) koca evini çocukla doldur :) koca evde :) mutlu olursun ınşallah...

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

İnşallah hepimiz Mutlu oluruz😊 Sizde çok Mutlu olursunuz inşallah😉😊Ben bazen keşke daha az kazansaydım beni seven bir eşim olsa ben de çok sevsem huzurum olsa ama küçücük evim olsa diyorum ama milletin gözü para pulda hepsi boşmuş.. kazanınca daha iyi anladım..

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

Bunun kazançla alakasi yok ki bu seferde sizi beğenmeyeceklerdi ki yanlış anlaşılmasın normal olarak söylüyorum tip olarak begenirler evi var araba var :) :) markasi önemliymiş:) :) sizin bulmaniz zor olmaz ama işte sizde bunlari degil beni sevsin diyorsun... haklisin bende hep arkadaşlarima derdim biri benim ne görünüşümu nede işimi sevsin çünkü bunlari kaybetsem sevgisi biter benim karakterimi kişiliğimi ozumu sevsin ki kimi görür se görsün güzelliğim bile olmasada özler arar :) bu yüzden bana sen bu zamanin insani degilsin derler 80 lerde doğsa idin derler :)

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Aynen ben de beni ben olduğum için sevsin diyorum ama olmuyor işte maalesef artık aileler kariyere paraya bakıyor kızın aklını çeliyorlar. zaten kızlar rahat yaşam istiyor... Atalarımız derki: erkeğin karakteri varlıkta kadının karakteri yoklukta belli olur...😉

Yorumla
    • Amorrfati
      Amorrfati
      +1 yıl

Doğrudur kesinlikle o ata sözü :)

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

😊😊😊😊😊😊

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

3

Cevap

• angelofthecity
    angelofthecity Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 69%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

evlılık guzeldır
    yasal yoldan cocuk sahıbı olursun bonusu budur
    evlenen adamın ozgurlugu kısıtlanır
    bekar ozgurlukten sıkılır.
    ıkı tarafta degısıklık ıster :)
    bu yanı baska bı amacı yok

0
    6 Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Bence çoğu insan legal yoldan cinsellik yaşamak için evleniyor bıktıktan sonra pişman oluyor gibi.. evliliği güzel kılan nedir? Öyle bişey deki bende bir an önce evleneyim:)

Yorumla
    • angelofthecity
      angelofthecity
      +1 yıl

hımm : )) benım nazarımda ev

Yorumla
    • angelofthecity
      angelofthecity
      +1 yıl

**yanlıs gonderı oldu parrrrdon : )))

benım nazarımda evlılıgın tek guzel yanı.. kendı cumhurıyetının olması... aılelerının gozunun ıcıne bakan yalvarıslarının son bulması... hayatında cok sevdıgın ınsanla, bır omur gecırecegını dusunmek.. ama herkesın yasantısına gorede bu ozgurluk kavramı degısıyor. bazısı bekarlıgında bu cumhurıyetı kurarken ona kısıtlanmak gıbı gelırken , bazısınada bu düzenli olma hali hoş gelır... ama kısının kafasında minicikte olsa evlılık parıltısı varsaaa.. potansıyel eş demektır : ))

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Kafamda evlilik pırıltısı var ama ona uyan kız maalesef yok... gözleri para pul kariyerde.. beni ben olarak seven kız bulmak istiyorum.. Atalarımız derki: erkeğin karakteri varlıkta kızın karakteri ise yoklukta belli olur.. Helal süt emmiş bir kız bulursam evleneceğim inşallah yoksa zor...:)

Yorumla
    • angelofthecity
      angelofthecity
      +1 yıl

dedıgın dogru. haklısında. hakkında hayırlısını dılıyorum

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim

Yorumla
  • nurselnursel
    nurselnursel Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

bunu ben de merak ediyorum. benim evliliğimin nedeni gercekten sevdiğim insanla bir ömür paylaşmak. çok şükür öyle de gidiyor. ama insanlar gercekten cok cok daha farklı amaclarla evlenebılıyorlar:(

0
    3 Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Ben o yüzden evlenmiyorum sadece cinsellik için de evlenmem çünkü ona da doyuyor insan.. Allah rızası için evlenecek kız bulursam evlenirim

Yorumla
    • nurselnursel
      nurselnursel
      +1 yıl

Insallah cikar karşına oyle bir kiz.

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

İnşallah

Yorumla
  • Çifte
    Çifte Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Rahatca seks yapmak için evlenirker hevesini alınca sıkılırlar.

1
    1 Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Ya sonra...😉

Yorumla
  • Ecool
    Ecool Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Sevisip cocuk yapmak icin :)

0
    5 Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Peki seks yaptın bol bol sonra çocuk oldu ya sonra..😉 Birbirinize doyunca ne olacak

Yorumla
    • Ecool
      Ecool
      +1 yıl

Karsilikli Sevince doymuyosun

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Sanırım siz şanslısınız bulmuşsunuz ben daha öyle birini bulamadım..

Yorumla
    • Ecool
      Ecool
      +1 yıl

Evet cok sansliyim cok dua aldim sanirim :)

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Ne Mutlu size hep Mutlu olursunuz inşallah

Yorumla
  • profilsizkız
    profilsizkız Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

sarılıp uyumak için evlenicem.

0
    7 Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Seks yok sadece sarılıp uyumak demek😉

Yorumla
    • profilsizkız
      profilsizkız
      +1 yıl

Tabiki var ya. ama her gece maç olmaz heralde yani

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

İyi de sırf sarılmak için de evlenilmez kafa yapın uymazsa gerisi boş..

Yorumla
    • profilsizkız
      profilsizkız
      +1 yıl

sen ince mesajı alamadın yok :))) kime sarılıp uyursun yani herhangi birinemi hayır

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Ben ince mesajı aldım ama biraz daha büyü anlarsın beni:))

Yorumla
    • profilsizkız
      profilsizkız
      +1 yıl

anlamadın yok ruh yoksunlarınız siz erkek cinsi:)

Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Tamam😉

Yorumla
  • JessPinkman
    JessPinkman Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Çocuk yapmak için evlenirler.

0
    0 Yorumla
  • mMaxcodeRİMm
    mMaxcodeRİMm Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.

Ben evlenemde :)

0
    1 Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Neden

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Allahın emri

0
    1 Yorumla
    • dentist30
      dentist30
      +1 yıl

Peki gerçekten Allah rızası için evlenen kız erkek kaldı mı? Kızlar senin parana kariyerine bakar erkekler kızın güzelliğine bakar kimse Allah'ın emri diye düşünmez.. sonunda aldatma boşanma..

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evliliğin amacı nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evliliğin asıl amacı nedir? 5 cevap verildi
Evliliğin asıl amacı nedir? 93 cevap verildi
Evliliğin amacı? 8 cevap verildi
Evlenmenin amacı nedir? 20 cevap verildi
Evlenmenin amacı nedir? 6 cevap verildi
Evlenmenin Amacı Nedir? 54 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Japon balıkları için şelale filtre mi, pipo filtre mi daha iyi?
  • Bakımlı biri misin, en son ne bakımı yaptın?
  • Vücudunuzda bakım yapmayı en çok sevdiğiniz bölge neresidir?
  • Renkli bir karaktere mi sahipsiniz, yoksa daha olgun bir yapınız mı var?
  • Hangi ülkeyi ziyaret etmek istersin?
  • Hu huu Napiyosun, bugün saat kacta uyandin?
  • Numara verdiğinize pişman olduğunuz dönem oldu mu?
  • Siteden kiminle saatlerce sohbet edip kahvaltı yapmak istersiniz?
  • İçinizdeki baskın karakter hangisi: semt çocuğu mu, elit mi?
  • Aşkta Gözü Karamısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨