Hiç unutmam ilkokulda öğretmenim nerelisin diye sorunca yozgat demiştim yüzüme tükürmüştü or*spu karı. Arkadaşlarıma da yozgatlıyım deyince gülmeye başlıyolar. Ne bu nefret anlamadım ki? Sorsak hepiniz barış kardeşlik dersiniz bir yanlışlık yapıncada "yozgatlı işte" damgası. Bunu ben yozgatlı olduğum için değil insan olduğum için yapıyorum. Sen bir yamuk yapsan istanbullu ankaralı izmirli mi diyorum! La bu yozgatlılar size ne etti kardeşim?
Cevabın nedir?
+1 yılYozgatliları ayırım yapanlarin ve bu kara propagandaya kanip devam ettirenlerin ve buna susanlarin kısacası ülkenin alayı oç'dur da o yüzden. Başka biri kötülük yapinca susar bu Erzurumlu samsunlu Çorumlu kötü bişey yapinca onlara bisey diyemeyen o.. cociugu yozgata gelince serefsizlesir soysuzlasir. Yozgatlilar cok analarını s... iş demekki. Haklidir kesin yozgatlilar... pkk'lı p. icler yarar da o yüzden. Askerleri katleden trilyonlarca kaçak elektrik yakan pkk'lı pcleri sevsinler. Alin koynunuza kadar sokun. S... n birbirinizi. Pkk yarar bunlara askerleri patlatan pkk yarar
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbundandır belki de kim bilir
https://www.youtube.com/watch?v=3lD369QPYqs32 Yorumla- +1 yıl
:DDD ay krize girdim djhskdhfkjdfsna
+1 yılYoz olduklari söylenir, neden bilmem ama. Hepsi öyle degildir. Ögretmenin ayrimcilik yapmamaliydi, birde örnek olacak, sevmiyorsa kendine saklayacakti. Ayni sekilde insanlarda kendine saklamali sonucta yüzyüze bakiliyor. Hepimiz türküz, hepimiz kardesiz.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgenelliyicem şimdi ( tabiki bu sende öylesin demek değil ama gördüğüm kadarıyla böyle-tabiki iyi inanlarda var) yozgatlılar köylü gibi akpye nerdeyse %100 ciddi dindar oy veren cahil insancıklardır pek sevmem
44 Yorumla- +1 yıl
Yanlış, Yozgatlılar milliyetçidir hepsi akpye vermez. Akp'ye verilen oy yüzdesi, İstanbul ve ankaradakinden daha az. Ve cahil değiller, en azından ben, ailem ve akrabalarımı göz önünde bulundurarak söylüyorum, cahil insan elbette ki vardır fakat bunun memleketle ilgisi olmadığını düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılben gözlemlediğim kadarıyla öyle seni ve aileni bilmem vee yozgat akp ye % 60 oy vermiş Ankara % 41 doğru bilgi verelim
- +1 yıl
öncelikle bir Yozgatlı olarak insanların böyle konuşması bence çok cahilce akpye oy vermiyoruz cahilde deyiliz ön yargılı olmayın lütfen
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
32Cevap
+1 yılYozgatlı hiç arkadaşım olmadı ama şahsen yozgatlı bir arkadaşım olmasını isterdim.
Ayrıca imkanım olursa araba alırsam yozgatı gidip görmek isterim insanların aptallığı tamamen yozgatı kötü görmeleri. Bu arada yozgatlı olduğun için suratına tüküren o öğretmeninin suratını dağıtmak isterdim.90 Yorumla
+1 yılBen Yozgatlıyım ilcesinde dogdum koyunde buyüdüm Yozgatlilar iyi bilir memleketdeyken milliyetcilik yapma gibi bir ihtiyacımiz yoktur ama insan dısariya cikinca anliyo baska bir memlekete gidince insanlara bakip aha la buda yozgatlı demeyi ortamlarda nerelisin sorusuna bastira bastira Yozgat demeyi. Ayrıca Yozgat sevilmez insalarindan degil isminden sevilmez Milliyetçilıgınden taviz vermez tek derdi Vatanıdır karşılıķlı iyilik beklemez insanlari merttir labalilik sevmez kendi işini kendi görür kimseyi agız eymez . Ben gurur duyuyorum Yozgatli olmaktan, Canım sıkıldıkca kimligimi cıkarip tekrar tekrar bakıyorum memleketime. Tesekkur ederim okuyan arkadaşlara icimdeki yozgat sevgisini ilk defa 20 yildır bir yere yaziyorum ondandir bu uzunluk. İsiniz rast gelsin :)
111 Yorumla- +1 yıl
Türk insanı oçocugu bosver hacı. Bunlara askerleri patlatan paramparça eden pkk'lilar yarar. Trilyonluk elektrik yakan pkk'lilar yarar. Bundan sonra turk filan değilim. Ermeniyim yunanim ama türk değilim lan
+1 yılben severim. asker de arkadaşım vardı yozgatlı çok iyiydi. öğrenciyken alt katımda oturanlar yozgatlıydı. çok çok iyi insanlardı çok iyilikleri dokundu sağ olsunlar. bence sevilmeme olayı tarihsel. çapanoğlu isyanından kaynaklı olabilir. hani herkes bunu bilmese de algı yaratılmış.
21 Yorumla
+1 yılYozgatlıları sevmezler üniversiteye gittiğim ilk gün daha ben yozgatlıyım demeden önde konuşan iki kız yozgat hakkında yozbaz kötü laflar ediyolardı. Yozgatı neden sevmezler çünkü kendileri gibi yaptıkları iğrenç şeyleri yapmadığımızdan, milliyetçi olduğumuzdan, arkadaşlarım sürekli yozgat köy bar yok meyhane yok pavyon yok dalga geçerlerdi bizde böyle savunduğumuzdan sonrada ya işte yozgatlılar böyle herşeye tartişirlar akılları fikirleri kavga derler. Yozgat milliyetçi bir şehirdir sessiz , genel olarak edepsiz şeylerin bulunmadığı , şehirdir
Yozgat şehitler vatanına milleti için her zaman yararlı bi ildir bakarsanız yozgattan sürekli şehit haberleri duyarsınız e yani yiğidin harman olduğu yer diye boşa dememişler120 Yorumla
+1 yılŞehre göre insanları değerlendirmek çok saçma özellikle de eğitim veren bir şahsiyetin bu tarz davranış sergilemesi eğitim düzeyimizin ne derece vasat olduğunun bir göstergesidir. İnsanları birey olarak değerlendirmek lazım. Allah o tarz insanlardan eğitim alan öğrencilere de sabır versin..
10 YorumlaBakma milletin dediğine sivaslılar içinde aynısını diyorlardı askerde komutanın Allahın sivaslısı der dururdu çokta tın demeleri. Yozgatla ilgili bir karın ağrısı varsa ondan yapmıştır o öğretmende. Askerde tanıdığım bir yozgatlı insan değildi resmen ama bir kişiye bakarak hepsi yargılanmaz. Tanıdığım çok düzgün yozgatlılar var.
10 Yorumlabilmem.. ilk defa duyuyorum yozgatlıların sevilmediğini.. hem yozgatlı diye biri sevilmiyorsa sorun sevemeyende
22 Yorumlabence de
- Aile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılBazı kişiler memleket, ırk, din, ten, görünüş, giyiniş, olmaksızın sevmeseler bile saygı duymayı anlayamıyorlar. Asıl yobaz onlar aslında.
20 Yorumla yozgatlı bir komşum vardı çok saçma sabeplerden saldırmıştı kavga falan ettim
ama genelleme yapmam asla47 Yorumla- +1 yıl
Niye saldırmıştı ki saçma.
- +1 yıl
benim arkadaşlarımın başı açık
o insanlarda bunlar gavur falan diye homurdanıyordu biz geçerken
bende birgün çok sinirlendim arkadaşlarımın gitmesini bekledim
onlar gittikten sonrada pişman ettim
bunlar daha sonrada saldırmaya devam etti ama gizli gizli
tek tanıdığım yozgatlı insanlar bunlardı
asla genelleme yapmam zaten - +1 yıl
Oha be şerefsiz
- +1 yıl
Bütün yozgatlilar aynı yani. Sen sucsuzsun. Çok düzgün insansin. Ülkenin cezaevleri hep Yozgatlılarla dolu. Alayi eli skinde tecavüz edecek karı arıyor. Kısacası ben oçocuguyum de şuna sen
- +1 yıl
Sebep neydi de saldirdi. Bende isyerinde namuslu karilara sulanan sarkan bir Ankaralı kardeşime saldirdim hırpaladim. ve bu gavatin ve arkadaşı gavatin yüzünden işten ayrılan kadınlar olmuştu. Nammusunda kadinardi. Böyle bir adam vardı. bizi olur olmadik sacma şeylerle ispiyon eden şerefsizligin bin türlüsünü yapan en son benim kankamı dövmeye çalışan ankarali garı gavatina saldirdim. BNamuslu kadinlar bunun ve kankasinin yüzünden isinden olmuştu. Ayyrilmislardi işyerinden. Sende oylesindir bence. arsiz utanmazlar güçlü olurmuş.
Hayatım boyunca birdaha hiçbir şekilde tanışmak istemediğim insanların memleketi. Ön yargılı olmayayım dedim biri yüzünden hepsini yargılamayayım dedim ama kimle tanıştıysam bir öncekinden beter. Milliyetçi delikanlı geçinip namus ahkamı kesen milletin karısında kızında gözü olan insan tipleri. Hani bir söz var her millette her yerde kötü insan çıkabilir diye. Mutlaka temiz iyi Yozgat’lılarda varda ama genel olarak üzülerek söylüyorum çok yobaz ve karaktersiz insanlar. Mesafeli arkadaşlık kurun
97 Yorumla- +1 yıl
Ben Yozgatlıyım o yüzden sordum, çevremdekiler için sordum sandınız herhalde
- +1 yıl
S... ir ordan. A... kodumun yobazlari. Baska memleketlerdeki insanlarda nefis seytan yok. Serefsiz tohumları sizi. Bana bir ton adam kahpelik yaptı. Hangi birini ayirayim sizin gibi piclerin
- +1 yıl
Bunları yazanlar o kadar düzgün insanlar ki tecavüzcüleri gasplari hırsızlık arsizliklari hep yozgatlilar yapıyor sanar. Picin dogurduklari. Sizin ulkenizi de s... Irkinizi da si... Türk değilim lan. Türklüğü reddediyorum lan. Yozgatliyim sapina kadar şerefsiz tohumları.
- +1 yıl
Yozgatlilarda sana bayilmislardir. Ne bk olduğu belirsiz şarlatan it
- +1 yıl
Al
Yozgatlilara laf edenlerin alayi serefsiz alayı küfürü hak ediyor. Ve alayına küfür ettim. Pisman değilim. Siz turkseniz ben değilim olm.. alin ulkenizi ananiza sokun - +1 yıl
Yozgatlilara b. k atanların ne namussuz olduklarını biliyorum. Yeminle yüzde 90'ı kanı bes para etmez
+1 yılboş ver kardeş biz güneşin doğduğu doğunun öz evlatlarıyız biz anadolu cocuğuyuz bağrımızda anadolu ateşi var (ben erzincanlıyım) onlar kendi gevşekliğine baksın
30 Yorumla
+1 yılYozgatlı tanıdıklarım oldu, halada görüşürüm.
Seven sever, boşversene sevmeyenı :)10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yoo tüm yozgatlıları niye sevmeyeyim ki?
Ben sadece 1 tanesini sevmiyorum.. (zaten tanıdığım yozgatlı topu topu 1 tane var)20 Yorumla
+1 yılarkadaşlar şöylebi açıklık getireyim Yozgatlılar ile ilgili duyduklarınız için insanlar öyle olduklarını zanlediyolar fakat kaba olan insanlar var ama onların çoğunluğu erkek ve kadınlar kaba deyil cahil kesinlikle deyiliz Türkiye birincisi bir kız Yozgattan çıktı şehrimiz küçük ve bozkır olduğu için tercih edilmiyor ve bence bizim hakımızda bu şekilde konuşanlar cahil ve kaba lütfen empati kurakım
00 Yorumla
+1 yılYozgatta hiç isyan cniktimi ben öyle hatırlıyorum sanki ataturke baş kaldırdılar haklı olarak çünkü din elden gidiyordu o isyani çıkaranlar yozgatliysabondan olabilir yani yanlışsa hatırlıyor olabilirim
00 Yorumla
+1 yılYozgatin adamı terstir ama adam gibi adamdır millet yamuk olduğu için elestiriyo yozgatlı olduğun için gurur duy yüzüne tüküren hocanın da *
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Yozgatlilara laf atanlarin %99'u serefsiz % 1' i de kara propaganda kurbanıdir
+1 yılkeşke mezun olduğunda o orspuyu odunla kovalasaydın bir de üstüne işeseydin
21 Yorumla- +1 yıl
Allahu akbar deyip kafasinida keseydi demi?
+1 yılannenin kızlık soyadında veya anne tarafında isminde ya da soyadın da er kelimesi geçiyormu
03 YorumlaNereden çıktı?
- +1 yıl
var mı yok mu canım
- +1 yıl
yok
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorunlu olanları vardır, hatta ilkokul öğretmenine çok büyük yanlış yapmış olabilirler ama çocuğun yüzüne tükürmede neymiş. Bence öğretmenin psikolojik sorunları vardı.
20 Yorumla Okumuş bir cahile denk gelmişsin dünyada eşek çok kafana takma onların seviyesine düşme
10 YorumlaKimse Yozgatlı sevmek zorunda değil
Evet biz yobaz insanlarız
HDP DENEN PKK PARTİSİ
YOZGAT'A Bırakın siyasi binayı çadır bile kuramadı kokularından böyle yobazlığa can kurban
Kendini medeni sanan yavsaklara kapak olsun bu mesajım:)41 Yorumla- +1 yıl
boşver ben reddediyorum gardas turklüğü. ulkelerini alip analarinin bı tarafına soksunlar. Alayı o.. ç.. bu bizim hırsız dolandirici millet
+1 yılöğretmenin salakmış baya ama açık ve net konuşmak gerekirse bende sevmem çünkü hiç iyi bir yozgatlı tanımadım daha hepsi çakal ve gıcık geliyor bana
25 Yorumla- +1 yıl
Tanımadan etmeden gıcık gelir zaten...
- +1 yıl
gayet tanıdım bir kaçtanesi komşumdu diğer başkası ise yengem ve sülallesi ve okuldan da tabi tanıdıklarım vardı ama hepsi de öyledir diyemem tabi @Platonik81
- +1 yıl
Yani bende karadenizlilerin kemerli koca burunlarından nefret ederim ama çoğunluk öyle olduğunu herkes bilir
- +1 yıl
Sorun tek burun olsun daha ne 😂😂 bana tekrar ispatladigin icin saol yozgatlilarin kekolugunu 😂😂 @platonik81
@So_krates ne diyor la bu bak sana demistim ama inanmadim sizi nedense sevmiyor millet ben haric diyeyim bende oyle bir genel kani yok :)
02 Yorumla
+1 yılBir yigidin harman oldugu yerden gelmisik diye yozgatkilar soyluyordu degil mi 😊
00 YorumlaNe kadar Yozgatlı tanidiysam karakter yoksunu çıktı bunuda biz milliyetçiyiz edasıyla yaptılar bence sevilmemeleri normal yani insan olanı görmedim henüz:)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir ustam var yozgatlilari sevmiyo niye diye soruyom yozgatli bir ustasi zamanin iyi ezmis bunu
10 Yorumla
+1 yılbisey etmedı yozgatlı degılım bende ama cok sacma buluyorum
00 Yorumla
+1 yılyozgatlılarla bir zorum yok ama yozgatlı 1 arkadaşım var tam g*vat şerefsizin önde gideni
20 Yorumla
+1 yılGaliba kötü bişey yaptık kardeşim zorları var bizimle boşver sen insanlık bizde kalsın...
00 Yorumla
+1 yılharbide ha ben yozgatlıyım diyince kötü kötü bakıyorlar
10 Yorumlaİste yozgatlilara diyolarda asıl cahil dengesiz hareketler yapan o mahlukatlar
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇankırı-Çorum-Yozgat Bermuda şeytan üçgeni. Adam çıkmaz derler
21 Yorumla- +1 yıl
Öyle diyenler de ayrımcı demek ki...
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabelaya it girer yazıpta, kendi giren olduğu için.
11 Yorumla
+1 yılYorma kendini ya söyleme işte
00 YorumlaZaytungda da çok dalga geçiyorlar
20 YorumlaÖrneğin Bir insana ''soğuk'' demek yerine ''Yabani'' demeyi tercih ettikleri için.
15 Yorumla- +1 yıl
Bunu surata tükürmenin, her yerde dalga konusu olmanın, en ufak bir şeyde "yozgatlı değil mi" işte vs vs denmesinin bir nedeni olarak görmüyorum. Eğer böyleyse daha vahim, daha bir ayrımcı o zaman bu millet.
- +1 yıl
Nerelisiniz peki?
- Aile & Toplum konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılYok ole bisi sacma bir kac tepkiyi genele vurma
00 Yorumla
+1 yılBence çok içtenler
10 YorumlaAdını çıkmış 9 inmez 8
10 Yorumla
+1 yılOha🤤🙈
04 Yorumla- +1 yıl
ne.
- +1 yıl
Tukurmus falan manyakmis kadin sasirdim o nasi bir tepki insallah saldirmissindir hak ediyor
- +1 yıl
Türkiye'deki öğretmenlerin %70'i böyle daha kötüleri de var eminim şaşırmamak lazım.
- +1 yıl
Haklisin 👍😔
Atatürkle alakalı bir durum diye biliyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
o yalan
+1 yılYozgat nere la
10 YorumlaÇok yobazlar
310 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok
- +1 yıl
Ben kendim adına söylemedim zaten yozgatlılar adına söyledim tanıdığın 1-2 kişi öyle diye tümünü kıyaslayamazsın ona bakılırsa benim tanıdığım izmirli yobazlar bile var
- +1 yıl
Ben binlerce tanıyorum. Sana denk gelmiş ya da sen ön yargıyla baktığın için öyle gelmiştir sana...
- +1 yıl
Sana yobazlar denk gelmiştir ya da sen öyle sanmıştır dedim? Senin burada sorunlu olduğunu iddia etmedim ya da kendi görüşümü illa sana dayatmaya çalışmadım nereden çıkardın şimdi buradan?
- +1 yıl
Onlar yobaz değil sen ococugusundur kesin
- +1 yıl
Bosver kızım Boylelerini. Bu Yozgatlılara b. k atan bunun gibiler Kesinlikle iyilik melegidir bunlar. Kimseye kazik atmaz, yamuk yapmaz arkadan iş çevirmez. Melaike'dir kesin. Kesin bundadir suç yozgatlilarda değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok cimriler ondan
16 YorumlaAlakası yok bunu memlekete nasıl bağladın anlamadım.
Cevap sahibi+1 yılAnkarada yaşıyorum hergün 10 larca yozgatlıyla karşılaşıyorum ve hepside birbirinden cimri
- +1 yıl
Memleketle ne alakası var bunun kardeşim? Senin tanıştıkların gavatsa diğerlerinin suçu ne? Ülkede bir sürü yozgatlı var senin tanıdığın 10 kişi (ki bunu bile abarttığından eminim) öyle diye bunun yozgatla alakası yok başka bir şey yedirip içirmiyorlar orada merak etme.
Cevap sahibi+1 yılTamam abla kızma bana :) her yörenin iyiside kötüsüde var elbette ben bildiğim kadarıyla söyledim...
- +1 yıl
Fakirlerdir ondan. Bizim yozgatlilar diğer memleketler gibi birbirini oraya buraya doldurup yallanan serefsizlerden değiliz. Devletin malı deniz yemeyen domuz misali. Tirnaklarimla kazidim bugüne geldim. Zengin değilim anca kendimi idare ederim. Cimri değil tuttumlu olmak zorundayız yoksa senin gibi itolu itlere muhtaç oluruz. Onun bunun hakkını yiyenlere bakin hele
- +1 yıl
Kimsenin hakkını yemiyorsa sorun nerde hemde. Onun bunun hakkını yiyeni çok gördük.
Cikar mi saglayamadin adamdan yoksa. Senin gibi itolu itlere muhtac kalmamak içindir..
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası