Ben Yozgat'lıyım ve bunu söylemektende hiç çekinmedim hiç bir zamanda çekinmeyeceğim. Yozgatlılar çirkin ve kötü olarak görülüyor düşüncelerinize saygı duyuyorum fakat bu önyargıdan başka bişey değil. Normalde beni seven birisine Yozgat'lıyım dediğim zaman hemen benden soğuyor bu kininizin ve önyargınızın sebebi ne?
Cevabın nedir?
+1 yılben sana şöyle söyleyim yozgatlıların yüzde 90 ı çok bilmişlik yapar burunları havadadır sanki yozgattan başka memleket yoktur öyle takılırlar buda insanlarda anti pati uyandırır kendilerinden başkasını haz etmezler bunlar benim gördüklerim ama malesef böyleler bişey oldumu hemen biz yozgatlıyız diye çıkış yaparlar yozgatlı olunca noluyo? bunuda sen cevapla
87 Yorumla- +1 yıl
ben öyle bişey yapmadım yapan illaki vardır onlara sormayı dene ama genelleme yapman saçma ona bakarsak istanbullularda çok bilmişlik yapıyor biz onlara laf ediyormuyuz etmiyoruz çünkü biliyoruzki hepsi öyle değil herkesin kötü huyu var benimde var seninde var mesela seninki önyargı ama ben laf etmiyorum sana önyargılı demiyorum.
- +1 yıl
bak ön yargı deyil yüzde 90 dedim yani tanıdıklarım arasından yüzdeliyorum herkezi aynı kefeye koymuyorum ama böyle yani yapacak bişey yok
- +1 yıl
valla benim tanıdıklarımın %90 nıda önyargılı dediğin gibi yapacak bişey yok
- +1 yıl
alınacaksan soru sormayacaksın
- +1 yıl
alındım kırıldım üzüldüm dedimmi sadece önyargılısınız dedim.
- +1 yıl
ön yargı insanı tanımadan yapılan yorumdur ben sana tanıdıklarımı yüzdeledim dedim bunu ön yargıyla ne alakası var benim 3 eniştem yozgatlı içlerindeyim tanıyorum
- +1 yıl
Sevgili ankaralı kardeşim dediklerinin son noktasına kadar katılıyorum. Aynı sorunları hatta fazlasıyla yaşadım. Yozgatlılardan çektiğim kadar başka hiçbir şeyde çekmedim. Okadar yüzsüzler ki! Adap bilmezler. Terbiye bilmezler. Ağızları küfür dolu. Üstüne düşen görevi yapmazlar. Kendilerini çok beğenirler. Çok bilmiş davranırlar. Sadece kendilerini düşünürler. Çok kıskanç, kibirli ve hasetler! Burnu havada oysa ki karakterleri yerde geziyor haberleri yok. Hiç sevmiyorum ahlaksız yozgatlıları! Onların çenesi düşük olur. Hiç susmazlar. Birde açgözlüdürler. Dünyayı önüne sersen daha yokmu derler utanmadan! Yaptıkları hatanın aynısını bir başkasından gördükleri zaman kendileri sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi karşısındakinin arkasından kötü konuşurlar. Hepsini ben Allaha havale ediyorum. Hakkımın zerresini helal etmiyorum!! Kayserililerde yozgatlıları sevmez. Çünkü yaptığı görgüsüzlükleriyle hiçbirzaman sevilmezler. Çünkü sevgiyi haketmiyorlar! Saygı ve emek olmazsa sevgi göremez! her şey karşılıklı!
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah insanlar hakkindaki hükmünü bile öldükten sonra veriyo yargilamak ne haddimize..
30 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. yozgatlılar hakkında hiçbir bilgim yok. ama babam sevindiğinde yürü be yozgatlı gibicesinden şeyler derdi bana. o geldi aklıma. yere , bölgeye göre ayrım yapmak , önyargılı davranmak, çok yanlış. belki de sen yanlış anlıyorsundur yine de takma böyle şeyleri
11 Yorumla- +1 yıl
yoo takmıyorum sadece merak
Sizde ademle havvadan geldiniz bizde sorun yok knk
016 Yorumla- +1 yıl
gözüm tuttu seni kanka
- +1 yıl
@TheMaSTeR Bencede terk et ülke bir ma1dan daha kurtulur
@Sevda_kurtulur 💕 - +1 yıl
@Sevda_Yıldız olcaktı pardon😂
- +1 yıl
@TheMaSTeR Allahın yarattığı tipi eleştirmek ne haddine ayrıca zorlarım gelmişsin yorumuma boş yapıyorsun.
- +1 yıl
@TheMaSTeR Benim sorduğum sorular mı yoksa başkaları tarafından etiketlendiğim sorular mı? Soruna gelince denizlili ve afyonluyum almanyada yaşıyorum bunu düzgünce sorabilirdin.
- +1 yıl
@TheMaSTeR Peki ne gibi sorular sormuşlar?
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q5367639-madde-bagimlisi-biriyle-evlenir-misiniz
www.kizlarsoruyor.com/.../q5367487-napiyosunuz-kscanlar
www.kizlarsoruyor.com/.../q5367436-hangisi-daha-iyi
www.kizlarsoruyor.com/.../q5366771-85-90-kilo-deyince-akla-gelen-gercekte-goruntum-yine-de-kotu-mu
www.kizlarsoruyor.com/.../q5367637-cok-sikildim-mesaj-da-atamiyorum-ks-halki-ne-yapiyorrsunuz
www.kizlarsoruyor.com/spor/q5367414-sizce-hangisi
www.kizlarsoruyor.com/.../q5367457-kizlarsoruyor-da-gizli-hayranlariniz-var-mi
www.kizlarsoruyor.com/.../q5367328-yeni-nesil-sizce-nasil
www.kizlarsoruyor.com/.../q5367714-neden-mutsuzsun
www.kizlarsoruyor.com/.../q5367621-evleneceginiz-insanda-olmasini-istediginiz-3-temel-madde-nedir
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q5367143-aktif-misiniz
www.kizlarsoruyor.com/.../q5367190-balik-etki-minyon-kizlari-seviyor-musunuz
www.kizlarsoruyor.com/.../q5367836-ks-ci-arkadaslarim-nasilsiniz
www.kizlarsoruyor.com/.../q5367093-duygusal-bi-insan-misiniz
www.kizlarsoruyor.com/.../q5366523-sitede-en-cok-etiketlenen-uye-sizce-kim
www.kizlarsoruyor.com/.../q5367005-uzak-mesafeler-ask-a-engel-ola-bilir-mi
www.kizlarsoruyor.com/.../q5366431-bugun-nerde-gezdiniz
www.kizlarsoruyor.com/.../q5367146-en-sevdiginiz-oje-rengi-nedir
www.kizlarsoruyor.com/.../q5366560-yolda-yururken-elinizdeki-telefona-bakip-kendi-kendinize-guldunuz-mu
www.kizlarsoruyor.com/.../q5366888-adiniz-nedir-adiniz-nedir - +1 yıl
@TheMaSTeR Bende başka üyeler tarafından etiketlenip sorulduğumu sandım. Sorulardaki görüş yorumları desen daha açıklayıcı olurdu
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
53Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaslar işim nedeniyle bir haftadır yozgatta kalıyorum en az iki ay daha burda kalmam gerekiyor. Daha önce hiç gelmemiştim ilk defa geldim Yozgatta. Gördügüm kadarıyla iyi insanlar misafir perverler bir şey sorduğunuzda yardımcı olmayı seviyorlar. Şehir olarak biraz sıkıcı sosyal aktivite yok gidip gezilecek çok fazla bir yer yok ama kötü insanlar değiller. Unutmadan birde kızları güzel ama çok nazlı ve havalı olduğunu kendileri söylüyorlar.
05 Yorumla- +1 yıl
biraz öyle evet :)
Cevap sahibi+1 yılSevda neden profilinde Yozgat değil Aydın yaziyor yanlış anlama merak ettim
- +1 yıl
çünkü aydında yaşıyorum memleketim yozgat
Cevap sahibi+1 yılSevda yozgatta vakit geçirmek için tavsiye edeceğin mekanlar var mı
- +1 yıl
milli park güzel başada aklımda yok aslında ben pek gezmedimki yozgatı sadece 6 yaşıma kadar orda yaşadım oda hep köyde geçti sonrada gitsemde gezme fırsatım olmadı ama bir araştır vardır illaki gezilcek yerler
+1 yılsadece yozgat için geçerli değil canım bu insanlar birinden faydalanmaya çalışır maddi ve manevi olarak o kişide bunu fark ettiyse ve kendini koruduysa nereli ise oranın insanı bencil görgüsüz saygısız çirkin olarak görürler o yüzden sen takma 5 parmağın 5 i bir değil bir memleketten katilde çıkar evliyada çıkar o yüzden kişileri memleketleriyle değil karakterleriyle yargılamalıyız memleket olarak yargılayanların karakteri malum
12 Yorumla- +1 yıl
ahaha aynen ortada zaten
- +1 yıl
Ama su bir gercek yozgatli kizlar cok guzel
valla bende daha önce duymuştum Yozgatlıların sevilmediğini. Hatta alt komşumuz Yozgatlı kendisi de söylemişti Yozğatlıları kimsenin sevmediğini. Fakat benim için fak etmiyor. Alt komşumuzu da seviyorum iyi kadındır. Ayrım yok bende
14 Yorumla- +1 yıl
Artık gitsen diyorum sjsjsj
- +1 yıl
Pes etmicem :P :P
- +1 yıl
sevindim
+1 yılKin nefret ya da kötü pis insan olarak degilde.. normalden daha kaba insanlar diye biliyorum ben.. en azndan tanıdığım insanlar öyleydi. Ve bu bahsettiklerim de kız idi.
13 Yorumla- +1 yıl
herkese kaba değiliz bundan emin olabilirsin kime nasıl görünceğimizi iyi biliyoruz en azından ben böyleyim genelleme yapmayım :)
- +1 yıl
Yok benmle bir derdi olan insanlar değildi ki. Hatta biri çok yakın arkadaşımdı. Çok severim filan ama konuşma tarzı çok kabaydi işte..
- +1 yıl
yapmacık olmasındansa kaba olması daha iyi değilmi bence kendisi gibi olması daha iyi
Yozgatı bize Kardeş Payı yeteri kadar sevdirdi valla ben Yozgatlı birini gördüğümde aklıma Kardeş Payı dizisi geldiği için çok mutlu oluyorum :)
13 Yorumla- +1 yıl
böyle düşünceleri duydukça mutlu oluyorum
- +1 yıl
Kanka ben de yozgatlıyım neden bilmiyorum ama yani yozgata böyle kötü laflar söyleyince duramıyorum yerimde her yorumun altına yazıyorum
+1 yılYozgatlılar die genelleme yapmam ama tanıdığım arkadaşlarım çok afedersiniz yozgavat oldukları için pek sevmiyorum
44 Yorumla- +1 yıl
arkadaşlarında sorun var o zaman
- +1 yıl
Evet iyilik meselesi kişiden kişiye değişiyor o yüzden inanlar içinde genelleme yapmam
- +1 yıl
benim sırtımdan bıçaklayan arkadaşlarım yozgatlı değildi o zaman diğer şehirlerdeki insanlardada sorun var biz bu yüzden o şehirdeki bütün insanlara laf etmiyoruz ve o şehirli olan insanlarıda güzel kardeşim olarak görmüyoruz şunu farkettimde o zaman sen sana iyilik yapmayan insanlara güzel kardeşim diyorsun o zaman sende menfaatçisin
- +1 yıl
Siz beni yanlış anladınız ben bir şehirde iki kişi kötü die bütün şehir insanını kötülemem dedim
+1 yılBöyle gereksiz bir kesim var ki; Yozgatlıyı, Adanalıyı, Batmanlıyı ve hatta Konyalıyı beğenmez. Kendilerini İstanbul beyefendisi/hanımefendisi gördükleri içindir belki bu artistlikleri. :D
21 Yorumla- +1 yıl
Bencede öyle açıkcası bende onları sevmiyorum önyargıları yüzünden sevilmek için illaki yapmacık istanbullu olmak gerekiyo galiba :D
Bilmiyorum lisede özel ders veren hocamda cekinerek yozgatliyim ama 30 senedir ankarada yasiyorum demisti. Bir insan kendi memleketinden utanmamali bence. Onyargilarda yanlis.
03 Yorumla- +1 yıl
utanmakla alakası yok kötü laflara maruz kalmak istemiyolar
- +1 yıl
sorun yeteri kadar ortada değilmi?
+1 yılYozgat ne la yeniliyor mu :) yozgat 3 sene türkiyeden kaybolsa kimsenin ruhu duymaz öyle bir yer. mars yüzeyi gibi a-m-k
15 Yorumla- +1 yıl
hayır mars değil tamamen senin cahilliğin bu maalesef
- +1 yıl
ya boşversene ya yozgat da ne var yazı yakar kışı dondurur kar bir yağar 7 ay kalkmaz. uçsuz bucaksız verimsiz çorak bozkır işte sanki yozgatı bilmiyoz.
- +1 yıl
eminmisin yozgatın tarım oranını araştır bir istersen ve ayrıca 7 ay demişsin fazla abartmışsın erzurum değil orası yozgat
- +1 yıl
Işte senin gibi kafasızlar böyle düşünüyolar şehirleri yargılamak saçma birşeydir. Senin o yozgat dediğin şehirde ki yiğit insanlar senin gibi ülkesini şehirlerini yargılayan insanlar için şehit olan yaşadıgı sehirdir buralarda sacma sapan yorum yapacağina şöyle bi haberlere bakarsan eğer dikkatini çeker genelde ne zaman şehit haberi duysan yozgat kelimesi geçer. Çok değişiksiniz.
+1 yılkanka şimdi her yozgatlı bir değil tabi ama yozgat ve yozgatlıları yakinen tanıyan biri olarak şunu diyebilirim yozgat gelişmemiş bir yer eğitim seviyesi çok düşük bu da halka olumsuz yansıyor. Hepsi bu
13 Yorumla- +1 yıl
valla yozgatın diğer köylerini ilçelerini bilemem ama benim köyümde herkes okuyo benim ablam ve abim üniversite okuyo şu an neden bunları değilde bir kaç okumayan insan görüp kötü yorumlar yapıyosunuz heryerde okumayan var baba parasını yiyip okumayan insanlara neden bişey denilmiyorda bizim insanımıza deniliyor evet biliyorum okumayan çok ama okuyanda çok okumuyanlar inşaatçı oluyor ülkemizin inşaatçıyada ihtiyacı var herkes okursa herkes doktor mühendis olursa yediğimiz sebzeyi meyveyi kim üretecek oturduğumuz evleri kim yapacak aslında yararlı olan şeyler neden sizin gözünüze cahillik olarak görünüyor?
- +1 yıl
kanka çok yanlış anlamışın beni eğitim derken kastım başkaydı
- +1 yıl
Eğitimin kötü olması yozgatta eğtimsiz insanların olduğunu kanıtlamaz. Şöyle bi bakarsan en kötü siyasette en önemli kademelerde ki kişiler yozgattan doğmuş yozgatta eğitim almış insanlardır. ve çok fazladır siyasette.
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdanalı ve karslılarla tanıştıktan sonra çok sevdim yozgatlıları ben
21 Yorumla- +1 yıl
sevindim
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu hiç düşünmemiştim, şaşırdım.
Yozgatlılara herhangi bir önyargım yok.12 Yorumla- +1 yıl
sevindim
- +1 yıl
Sevin tabi.
+1 yılTürkiyedekileri bilmem ama yurtdisinda pek sevilmezler. davranislari, yasam bicimlerinden dolayi vs
12 Yorumla- +1 yıl
yurt dışında sadece yozgatlılar değil türkler pek sevilmez
- +1 yıl
Yurtdisindaki türkler arasinda yozgatlilar sevilmez, özellikle akdagmadenili ise.. yurtdisinda yasadigim icin gözlemlerim bu sekil
Yozgatlı bunu söylemekten hiç çekinmedi ama profiline bakın memleketinde aydın yazıyor 😂😂😂😂😂😂😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
çünkü bilgilerimi doğru yazmadım bu yeteri kadar açıklayıcı oldumu?
+1 yılBu yaşıma kadar bir tane iyi yozgatlı tanımadım nedense..
12 Yorumla- +1 yıl
belki sana iyi davranmadılar sana iyi davranmadıkları iyi olmadığı anlamına gelmez herkes herkese aynı davranmaz seninde iyi davranmadığın insanlar vardır o zaman sende iyi değilsin
- +1 yıl
Yoo eçvremdeki çoğu kişide bu dertten yana yanıyor bulunduğum yerde de dışlanır yozgatlılar
Yozgatlı arkadaşım oldu, hepsiyle de çok iyi anlaştım. Diğerlerinin ön yargısı neden var, bilemiyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
kafalarında bişeyler eksik baya büyük bişey hemde
Gizli Üye(36-45)+1 yılYobazliginiz...
Yeni fikrlere kapali oluşunuz falan...32 Yorumla- +1 yıl
aslında biyandan doğru çoğu böyle ama hepsi değil ben değilim mesela
- +1 yıl
Yeni fikir dediğine bağlı bu e şöyle anlatıyım senin dediğin yeni fikir iyi bişeyse eğer yozgatlıların yeni fikire kapalı olacağını sanmıyorum
Ama sizin yeni fikirler dediğiniz iğren dışı şeyler se evet kapalıyız
Gayet tatlı bir kız gibi görünüyorsun halbuki. Boşver
11 Yorumla- +1 yıl
boşveremem
+1 yıladanalılar hakkındaki yorumları görmüyosun heralde güzel kardeşim biz napalım :D
13 Yorumla- +1 yıl
adanalılara kurban olsun onlar ben herkesi seviyorum onlarıda :D
- +1 yıl
eyvallah kardeşim bizde seni seviyoruz :D
- +1 yıl
saolasın :D
Bende Yozgatlıyım Şu an ankarada oturuyorum yanı kutuk tarafından Yozgatlıyım ama 10 Ankara tlsi=1yozgat tlsi adamlar cok uyanık kımı nasıl operım dıye bakıyo fenalar
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak kaba bir toplum olduğu doğrudur ama herkes. oyle değildir tabi ama biseyi itiraf edeyim konuşmaları çok çirkin
112 Yorumla- +1 yıl
evet buna bende katılıyorum bir yozgatlı olarak
- +1 yıl
Şşs çaktırma bende afyonluyun leee 😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
gibar gonuşmalar bana hiç bir zaman samimi gelmedi böylesi sizcede daha iyi değilmi?
- +1 yıl
Öyle değil işte soran kardeşim yarın toplum içinde bu şekilde konuşursan dislanirsin
- +1 yıl
konuştuğumuda nerden çıkardın öyle olması gerektiğini düşünüyorum herkesin kendisi gibi olması gerek ben ortamda normalde böyle konuşuyorum ama kendi şivemle konuştuğum zaman daha canayakın olduğumu söylüyolar ben topluma uymak istemiyorum tamamen saçmalık herkes istediği gibi konuşur istediği gibi yürür ve istediği gibi dans eder buna kimsenin bir laf etmeye hakkı varmı? yok bence herkes kendi olsun. GENDİMİZ GİBİ DAVRANINCA DAHA DATLI DURUYORUZ BENCE ;)
- +1 yıl
Haklisin bende öyle düşünüyorum ama çevre toplum öyle düşünmez ha bundan bize tabi orası ayrı bende sadece sakalasirken afyon sivesiynen gonusurun Lee :P
- +1 yıl
bak daha canayakın duruyo neyse uzatmıcam inşallah bigün önyargılar biter ve herkes kendi olur yapmacık ve beyinsiz insanlardan çok sıkıldım çünkü
- +1 yıl
Umarim öyle olur iyi geceler
+1 yılbenım 19 yıllık arkdasım aılemınde 30 yıllık komsusu var :)
00 Yorumlayoo yok öyle bir sey.. bir tane yozgatli arkadasim var onuda cok seviyorum :)
11 Yorumla- +1 yıl
o zaman bende seni seviyorum bni sevmeyenleride seviyorum onlar gibi olmayacağım :)
+1 yılValla bilmiyorum benim babam da yozgatli yani. Aman sevmeyen sevmesin
11 Yorumla- +1 yıl
aynen sevenler yetiyo
ye tatlıyı vur yozgatlıya demiş zamanında dengesizin birii belki ondandır 😂😂😂
09 Yorumla- +1 yıl
yozgatla ne alakası var bir izmirliyede istanbulluyada böyle şeyler söylesen oda aynı tepkiyi verir
- +1 yıl
başka kime diyebilirim senin görüşünü yanıtladığıma göre?
- +1 yıl
Arkadaş bu kadar cahil olmayın ya sonra niye diyorsunuz. bende memlekete göre insan yargılamayı sevmem ve dengesizin biri dedim onuda şakasına örnek verdim. bakın yozgatlı olmayan birine? ve cahiller olarak geri kafalılar olarak hemen ortaya çıktınız işte bu yüzden dir tebrk edıyorum sizi 👍👍
- +1 yıl
sizde böyle konularda hemen ortaya çıkıyorsunuz önyargılılar olarak hemen kendinizi bellediyorsunuz bizi sevmemeniz veya bize ettiğiniz laflar umrumuzda değil sadece ülkemizin bu kadar beyinsizle dolu olduğu için canımız sıkılıyor
Türkiyede malesef bir çok şeye karşı bir önyargı söz konusu. Buda onlardan biri. Bir insanı memleketine göre değerlendirmek çok saçma bir yaklaşım.
01 Yorumla- +1 yıl
aynen öylede bazıları önyargılı olmakta ısrar ediyor
Kim demis giz yozgatlilar seviomior diye bozok yaylasinin. Gulleri onlar gadalarini aldiklarim yozgatli kadar merhametli yufka yurekli misafir perver getir elini opem;)
02 Yorumla- +1 yıl
yozgatta yaşamadığımdandır
Ben severim yozgatlıları hatta bir söz vardır iç şalgamı s. k yozgatlıyı diye
01 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar sonra diyorlar yozgatlılar neden böyle sinirliler e bu ya böyle o@ ' lar olduktan sonra tabi sinirli olurlar "SEVGILI KARDEŞIM O SÖZ ÖYLE DEĞIL Dİ " bak şöyleydi
"YUMUL TATLIYA DOMAL YOZGATLIYA"
Yumulacaksın tatlıya domalacaksın yozgatlıya
zorla yani bu şeyi söylettiriyolar
+1 yıl7-8 tane yozgatlı arkadaşım oldu hep üç kağıt yalan doğru birşeyleri yoktu ama hepsi öyle diyemem ben denk gelenler böyleydi
00 Yorumla
+1 yıl1.5 yıldır yozgattayım insanların önyargı ları doğru bence.
010 Yorumla- +1 yıl
biraz daha açık konuşurmusun lütfen
- +1 yıl
Halkı biraz geri kafalı diyelim.. Tabi arada istisnalar oluyor. Ve cok soğuklar. Ve söz meclisten dışarı rahatça birini arkadan vurabilirler.
- +1 yıl
düşüncene saygı duyuyorum ama sende önyargılının tekisin
- +1 yıl
Yozgatta yaşıyorum diyorum önyargılı sın diyo 😂😂
- +1 yıl
evet önyargılısın yozgatta yaşadığın yozgatın %100 ünü bildiğin anlamına gelmez
- +1 yıl
Daha nasıl bilmeyim..18 yıldır ankarada oturdum yozgatta yaşadığım atraksiyonu hiçbir yerde yaşamadım.. Ayrıca yozgat metkezin nüfusu 80 bin zaten küçücük biyer birakta bilelim yani.
- +1 yıl
80 bin kişiyii tanıdığın 500 insanla yargılayamazsın yalnız farkındamısın bilmiyorum ama seni artık 80 bin kişi sevmiyor
- +1 yıl
Ahahah onlar sevmese nolur😂😂 80 bin kişiyi 500 kişiyle yargilarim çünkü o 500 kişi ,80 bin kişinin aynası olur
- +1 yıl
bu söylediklerinde senin beyinsizliğinin aynası çok gereksiz bir insansın gerçekten
- +1 yıl
Söyleyecwk lafı kalmadığında hakarete başladı :D sabah sabah iyi güldürdün :D aslında şu söylediklerine bakarak benim ne kadar haklı olduumu ortaya çıkardın :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurasi mars olsa herkes gelmek isterdi ama burasi yozgat...
10 Yorumla
+1 yılNe alakası var anlamadım? Ne zamab oluyor bu? Yozgatlılardan daha samimi daha adam gibi adam kimseyi tanımadım ben
00 YorumlaYozgatli degilim ama orada okuyoruz benim Yozgatli arkadaslarim gayet iyi ama bazi sıkıntılilari yok degil ama geneli icin bisey soylememek lazim
02 Yorumla- +1 yıl
sadece yozgatlılarınmı sıkıntıları var diğer şehirlerdeki insanlar 4/4 lükmü? herkes aynı herkesin kötü ve iyi yanı var senin yok mu bence var benimde var.
Gizli Üye(36-45)+1 yılCahil kasket ve boş kabadayi olanlar fazla oldu için galiba ama asla genellememek lazim
01 Yorumla- +1 yıl
bu kadar ağır yorum beklememiştim cahil kasket ve boş kabadayı ne tür bir saçmalık bırakin onlar kabadayı olsun yoksa ülkenin hepsi kerimcan gibi olacak bırakin onlar cahil olsun ülkenin cahillerede ihtiyacı var eğer herkes kültürlü olursa kültürün ne önemi kalır eğer onlar olmasaydı sizin bir öneminiz kalmıycaktı bunun farkında değilmisiniz?
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. hayatınız üç kağıt bu yüzden :D
13 Yorumla- +1 yıl
nerden biliyosun kanıtın var mı ya da gözünle gördünmü tanık oldunmu bence yok o değilde hadi öyle diyelim bunu yargılamaya hakkın var mı yok evet illaki üçkağıtçı vardır illaki hırsız yalancı güzel kardeşim vardır ama bunlar türkiyenin heryerinde var
Çünkü keko oluyorlar :D
01 Yorumla- +1 yıl
cıvık ve yapmacık olmaktan daha iyi değilmi sencede? :D
Yozgat Turkiyenin neresinde kaliyo
01 Yorumla- +1 yıl
tam ortasında
Suriyeli gibiler her yerde yozgatlı :s
31 Yorumla- +1 yıl
rahatsızmı ediyoruz ona bakarsak heryerde izmirli var vanlı var istanbullu var onlar rahatsız etmiyoda bizmi ediyoruz?
+1 yılic anadolu diye olabilir
13 Yorumla- +1 yıl
çok saçma madem iç anadolu iyi biyer değil neden o zaman başkent burda
- +1 yıl
ne biliyim yobaz gözüyle bakılıyo
- +1 yıl
yobaz gözüyle bakılıyosa o zaman o bakan kişi kendine baksın acaba kendi 4/4 lükmü?
+1 yılÖyle bir şey mi varmış
01 Yorumla- +1 yıl
evet
ye tatlıyı z1k yozgatlıyı ondan kanks
46 Yorumla- +1 yıl
@venüsprensesi lan get sende :)))
- +1 yıl
- +1 yıl
@venüsprensesi gulmedim valla gulmedim -_-
+1 yılne alaka neyi var yozgatlıların
11 Yorumla- +1 yıl
bişeyi yok bence gayet normaliz hatamızda var doğrumuzda var her insan gibi
Severiz
12 Yorumla- +1 yıl
eyvAllah
Bilmem ilk kez duydum böyle bir şey
00 Yorumla
+1 yılBiz konyalılaıda sevmiyorlar sanırım
01 Yorumla- +1 yıl
ben seviyorum
adi guzel degil birkere.
02 Yorumla- +1 yıl
sizinde içiniz güzel değil biz size birşey diyomuyuz?
bir sorunum yok yozgatlılarla
01 Yorumla- +1 yıl
sevindim
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. biz insan ayırmıyoruz hiçbirini sevmiyoruz :)
01 Yorumla- +1 yıl
ahaha iyimiş :D
Bunu ilk defa senden duyuyorum ne alaka?
02 Yorumla- +1 yıl
ya çok eski mevzulardan dolayı yozgatlıları sevmiyorlar tabi herkes değil ama çoğunluk öyle eski şeyler yüzünden şimdiki yozgatlıları sevmemek çok saçma
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. akp li oldukları için sanırım
15 Yorumla- +1 yıl
yoo herkes akp li değil bizim sülalenin yarısı mhp li yarısı akp li biz buna saygı duyuyoruz sorun etmiyoruz ama nedense bu konuyu ilgilendirmeyen herkes bu konudan rahatsız
+1 yılÖyle bir ön yargım yok
01 Yorumla- +1 yıl
çok iyi
+1 yılBende Yozgatlıyım, umrumda değil sevip sevmemeleri
10 Yorumla
+1 yılNe alaka benim en iyi arkadasim yozgatli :))
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAyaklanma yüzünden Çapanopluları
07 Yorumla- +1 yıl
ama bu çok eskide kalmış bişey şimdiki yozgatlılarla ne alakası var
- +1 yıl
Kurutuluş savaşında devlete sırtından vurdukları söylenir
- +1 yıl
Aynen 70 yıl ceza yedi falan diyorlar
- +1 yıl
ya doğrumu bilmiyorum doğru olsa bile şimdiki yozgatlılarmı yaptı bunu birini kötülemek için ta 100 sene önceki konuyu ortaya sürüyosunuz
- +1 yıl
:) seviliyorsun
- +1 yıl
eyvallah sevenlerim var Allaha şükür sadece önyargıları ortadan kaldırmak istiyorum
Aile & Toplum konusunda 17,4b cevap paylaştı. Fazla takma başka insanları
02 Yorumla- +1 yıl
taktığımdan sormuyorum taksaydım kötü bir konuşma yapardım ama merak ettiğimden.
+1 yılBende öyle bir durum yok
10 Yorumlaİnsan sevilmez mi yav
02 Yorumla- +1 yıl
dimi yav uzaylı değiliz insanız sonuçta ama diğer insanlardan farkımız var yapmacık olmaya çalışmıyoruz kendimiziz kabada olsak...
+1 yılYoo en yakın dostum Yozgatlı yani
01 Yorumla- +1 yıl
ne güzel
+1 yılBen yozgatlıyım kim ne diyor
03 Yorumla- +1 yıl
sevilmiyoruz
- +1 yıl
Umrumuzda mı
- +1 yıl
hayır sadece ülkemin bu kadar beyinsizle dolu olduğu canımı sıkıyo
Oyle bisi varmis ya ilginc
01 Yorumla- +1 yıl
ilginç değilde sinirbozucu diyelim biz ona
- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım