Özellikle Türk insanında gördüm bunu. Kendi hayatlarına bakmadan, yaptıklarına bakmadan, başka insanların hayatlarına burnunu sokuyor ve karışıyorlar, hep bir kusur bulma içindeler, nedendir acaba?
Cevabın nedir?
+1 yılGerikalmışlık, bencillik, ukalalık, çokbilmişlik... bunu sosyolojik olarak benden daha iyi açıklayacak bir arkadaş vardır elbette.
Kanunların iyi işlemediği, kötülüğün prim yaptığı, yapanın yanına kar kaldığı tatsız bir güruh haline dönüşüyoruz. Bahsettiğiniz durumda bu sorunlardan sadece bir tanesi.63 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. Gerikalmışlık, bencillik, kültürsüz oldukları halde ukalalık, çokbilmişlik. Çok ilginç gerçekten.
- +1 yıl
Yurtdışından tanıdığım bir çok insan var. Batı toplumunda biraz eğitim almış, aile hayatında sorun olmayan insanların en belirgin özellikleri oturmasını kalkmasını bilmeleri, ettikleri kelamın nereye gittiğini düşünmeleri ve rakibine bile saygı göstermeleri sayılabilir. Öğretim işte bu yüzden önemli. Analitik veya çok boyutlu düşünceyi bir kenara bıraktım en basit şekilde düşünmeyi öğreniriz okulda. Bizim insanımız yeteri kadar eğitim ve öğretim görmediği için daha en basit temel konularda çuvallıyoruz.
- +1 yıl
Kesinlike, katılıyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılGot kadar beyinleri böyle şeyler için çalışıyordur belki de.. Başka şeyleri yapmak için fazla gerizakalılardır belki de.
332 Yorumla- +1 yıl
Belki de.
- +1 yıl
Bunu yapanlar geri kafalı cahillerdir. Normal bir birey yapmaz. Umurumda değil hiç biri.
- +1 yıl
Benim de değil. Ama bazen, insanın çakası geliyor. :)
- +1 yıl
Çak gitsin rahatlarsın.
- +1 yıl
Yapmadığım şey değil. :P
- +1 yıl
Bunu tekrar yapacak olursan benim içinde yap lütfen. 😂😂
- +1 yıl
Yaparım, tamam. :D
- +1 yıl
Adamsın sağol. 😂
- +1 yıl
Kadınım. :)
- +1 yıl
Espri miydi bu şimdi? ://
- +1 yıl
Yoo, adamsın lafı hoşuma gitmiyor. Kadın olduğum için, bana adam denmesi hoşuma gitmiyor.
- +1 yıl
Ben sana kadının dibisin diyor muyum? :D
- +1 yıl
Olabilir hoşuna gidecek diye bir şey yok elbette. Kadınsın. 😂😂😂😂
- +1 yıl
Adamın anlamı erkeklik anlamında değil cinsiyet belirtmiyor. Kadınım ile aynı şey değil. :))
- +1 yıl
Adam, eskiden insan anlamında kullanılırdı. Fakat günümüzde ataerkil toplum adamı sadece erkek cinsiyetini belirtmek için kullanıyor. Ondan dedim. :)
- +1 yıl
Sorun değil. Her şey gibi bunun da anlamını bozmuşlar zamanla. Kadınsın :D :D 😂
- +1 yıl
Kadınım ben kadın adgadfgfd Tamam yeter adasda
- +1 yıl
Sen kazandın tamam 😂😂
- +1 yıl
sadsds
- +1 yıl
Baya da konuşmuşuz ha :D
- +1 yıl
Aynen :D
- +1 yıl
Gitmemi ister misin peki 😑😑 :D
- +1 yıl
Kalabilirsin. :P :D
- +1 yıl
Sağol ☺☺☺
- +1 yıl
Ay reca. :P
- +1 yıl
Benim karnım acıktı :D ☺
- +1 yıl
Ben yeni yedim :D
- +1 yıl
Afiyet olsun Angel :D Ben de yiyip geleyim bari :D ☺☺☺☺☺
- +1 yıl
Sağol canım, afiyet olsun adfdaf
- +1 yıl
Teşekkürler 😅😅😅
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😍🙈😍🙈
- +1 yıl
Ricaa :*
+1 yılBence en büyük yanlışlarımızdan biri de bu. Herkes birilerinin hayatına karışma çabasında. Yok şu kız çok kaşar, ne kadarda aptal birisi gibi yorumlar da çabası. Bunları diyene kadar bir öz eleştiri yapıp kendi yanlışlarını düzeltme çabasına girse bir zahmet.
10 Yorumla
Türk'ün en sevdiği şeylerden biri gıybet. Çok duydum gıybetin dibine vurup "aman şimdi arkasından konuşmuş gibi olmasın" diyenleri. Magazinden besleniyor bizim millet. Sıkıcı hayatlarına atraksiyon arıyorlar başka bişey değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet evet. Koca karılar toplanır günde aman şimdi arkasından konuşmuş gibi olmasın derler ama dedikodunun dibine vururlar.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
84Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başka işleri yok ki.. Ne yani şimdi durup kendi hata ve kusurlarını mı düzeltmekle mi uğraşacaklar?
Bak sana en basit ve Resmi örneği vereyim.:
Devlet yabancı Cep telefonlarına ek vergi getirecek ki, fiyatları olduğundan da pahalı olsun ve insanlar yerli üretim olanları alsın. Oysa kaliteli ve iyi olanı kullanmaması için hslkını zorlayan devlet, dönüp yerli üreticilere" Siz de aynı kalitede üretin millet de alsın" demiyor. Yani her durumda Türkiyede devlet , halkının iyi ve kaliteli yaşamasına engel oluyor. E tabi atalarımızın da dediği gibi " İmam osurursa, Cemaat sıçar..!"
İyi Bayramlar dilerimm!!!10 Yorumlakendinde beceremediği bir hobiyi sende görerek seni kıskanır
calışmayıpta çalışan insanların kazandığı paraların hesabını yaparlar
sen ne kadar pozitif yaklaşırsan yaklaş sende olan meziyetlerin onda olmadığı için seni çekememezliğe girer
türkiyede kardeşin kardeşe bile başarı yönünden tahammülü bir tebriği kalmamış ne kadar aile yapılarımız bozulmuş ki yapılan iyilikleri görmezden gelip karşımızdaki rencide etmek adına elimize fırsat geçtiğinde hiç kaçırmıyoruz türk toplumu olarak çok bozulduk bence dinimizi doğru yaşasak bu tip fesatlıkları en aza indirgeriz bence00 Yorumlamaalesef onu bende farkettim, çok az insan yapmıyor bunu hatta kendimide sorgulamıştım acaba bende de var mı bu saçma huy diye, insanları yargılamak, hayatına karışmak, hep bir kusur bulmaya çalışmak ve kendisi mükemmelmiş gibi insanlara onlar için çok önemli ve hassas olan konularda tavsiyeler vermek.. uzar gider, çok mu egoistler anlamıyorum ki, garip. çok iyi bir noktayı yakalamışsın tebrikler.
10 YorumlaCahillik, çekememezlik, hasıtlığın dibini görmüş ve birşeye sahip olmanın yollarını en kolay yoldan elde etmek için başka insanların hayatlarından çalmak karışmak bizim toplumumuzun en büyük hobisi arasındadır daha bide eleştirmek istemiyorum ama en gelişmiş müslüman ülke biziz şu halimize bakın saçma sapan şeylerle uğraşıp günlerimizi bu tür şeylere harcayıp daha beter günah ve ah almaktan başka bir halt yapmıyoruz..
00 Yorumla
+1 yılBunun temelinin tamamıyla eğitimsiz ve okumaktan uzak zihinlerden kaynaklandığını düşünüyorum.
İnsanların ayrıca gündemin iç yapısından ve ülkedeki sosyolojik yapıyı sadece kendi dar sınırlara sahip çevrelerinden ibaret sanıyor olması;yanlış değerlendirmeler yapmalarına neden olabiliyor.
Çok uzağa gitmeye de gerek yok, bu siteye de baktığımızda da benzer örnekleri görebiliyoruz;hatta buna bu soruyu soran kişi de dahil...00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ezik bir toplum olduğumuz için. kaypaklık. biz harikayiz diğer herkes kusurlu... Senin çoğu yorumuna katılmam bu sitede ama bu konuda sonuna kadar haklisin. Sonuna kadar katılıyorum. Kendi ülkemden soğutan en büyük sebep bu beni.
04 Yorumla- +1 yıl
Beni de soğutan en büyük sebeplerden biridir. Bak mesela fikirlerime katılmazsın, ama saygı duymak gerekir. Güzelce eleştirini yapacaksan yap, fakat bir insanı yargılayamazsın, sen onun sahibi değilsin, o tek başına bir birey.
- +1 yıl
Senin için demedim. Genel için diyorum.
- +1 yıl
Sevindim. :)
+1 yılÇünkü aynı şeyi başkaları da ona yapmıştır bu tür şeyler insanın içine oturuyor çoğu zaman toplumdan baskı görüp ilerde aynı baskıyı başkasına yapmaya çalışıyorlar yani bu kısır döngünün kurbanı oluyorlar.
06 Yorumla- +1 yıl
Yani onlara yapılanı, onlar başkalarına yapıyorlar.
- +1 yıl
Malesef :( Bu benim düşüncem çünkü bu tür şeyler küçükken yerleşiyor genelde.
- +1 yıl
Katılıyorum. Ailelerin eğitilmesi gerekiyor önce. Çocukların değil.
- +1 yıl
Kesinlikle bu eğitimsizlik döngüsü kırılmalı bir an önce her sene müfredat değiştireceklerine adam akıllı insan olmayı öğretseler nerdeeee...
- +1 yıl
Katılıyorum. Deneme tahtası gibi.
- +1 yıl
Deneme tahtası ki ne deneme tahtası on ikiyi bulamadılar bir türlü suç oranı son yıllarda ne kadar arttı halbuki bizim zeki, dersleri süper insandan çok bilinçli insana ihtiyacımız var keşke değerlerimizi çocuklarımıza iyice aktarabilsek ve en azından gelecek nesil daha yetkin olabilse.
Çünkü burası Türkiye.. At gözlüklerin üretim merkezi.. Toplum algısının son noktası.. Gözü dışarda muhafazakarların son durağı..
50 YorumlaBilimden bir haber, cahil, sorgulamayan, ne anlatılırsa kayıtsız şartsız inanan ve bunun yanında her şeyi ben bilirim havalarına giren cübbelere sarılan adamlar ne derse onları yapan bir takım koyun sürüleri bunlar. Bunlar yetmezmiş gibi bir de başkalarını yargılıyorlar gerçekten komik.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Saygı ve sınırları öğretmedikleri için aile de bu eğitim verilmiyor herkes herkesin alanına istediği gibi giriyor İlişkilere bak kıskanılmayı sahiplenilmeyi aşk sanıyorlar Hani özgürlük hani kişilik nerde kaldı diye sormak gerek
00 YorumlaTürk insanıyım ve hiçkimsenin hayatına karışmadım
arkadaşlarım ve çevremdeki insanlarda kimsenin hayatına karışmaz
sen nasıl bir ortamdasın bilemedim
birde kaç milletin insanını detaylı inceledin merak ettim00 Yorumla
+1 yılCünkü.. herkes kendisini mükemmel sanıyorda ondan..
kendine bakmadan.. başkalarını eleştirme hakkına sahip sanıyorlar
aynı sekilde kendilerine davranıldıgı vakitte
kaplana dönüyorlar10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sen kendi yüzünü vasıtasız göre biliyormusun? Onlarda hoş görü, müsamaha, erdem, başkalarının hayatına saygı gibi vasıtaları yok ya da kullanmayı bilmiyorlar o yüzden.
10 Yorumla
+1 yılkendisi dizine kadar çamura batmıştır onu görmezler ama başkasının ayağına çamur deyse neden olmuş nasıl olmuş diye kurcalarlar türk toplumunun geneli böyle malesef
01 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir örnek verdin.
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılKafa boş ama mesguliyet de istiyir. Napsin, o da insanlarin ne yapip yapmadigiyla ilgilenirkene osbir ceken bir kafa yani
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru katılıyorum.
+1 yılBoş insan ne yapacak ki? İşte sen de söylemişsin. Yaptıklarına bakmadan diyorsun.. sorun da bu. Bir şey yapmıyorlar. Yapanı da takdir edeceğine hunharca eleştiriyor. 😕😂
00 Yorumlakusursuz bir millet ya ondan sanırım
he bide yıllar sonra seni gördüklerinde geçmişteki bazı şeyleri açma çabasına girerler seninle dalga geçmeye çalışırlar falan
üstün ırkız biz ya00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKedi uzanamadığı ete ''Mundar'' dermiş de ondan kardeşim...
''TÜRKİYE'' de kendi yapamadığı her şeyi kötüleyen insanlar var maalesef...07 Yorumla- +1 yıl
Evet. Bir başkası yapıyorsa sanane, yapsın. Kıskançlık had safhada gerçekten.
- +1 yıl
Fazlası ile kıskançlık hemde çok aşırı...
Bir gün düzelecek ama ne zaman kaç yıl sonra bilmiyorum...
İnsanların değişmesi ümidi ile... - +1 yıl
Umarım, değişirler. Karakteri değiştirmek çok zordur ama.
- +1 yıl
Karakterler değil...
insan modülü değişecektir zaman ile...
geri kafalıların yerini, ileri düşünen nesillerden gelecek olan sen ben ve biz gibilerinden bahsediyorum.
yoksa olanı düzeltmek imkansız maalesef... - +1 yıl
Keşke öyle olsa, keşke.
- +1 yıl
Gerçekten hayırlısı diyorum ama...
Gerikafalı insanlar için de kendini üzmeye değmez...
sen sen olduğun için sensin...
''Onlar seni'' böyle kabul etmiyorsa ya he he de geç...
konuşmaya bile değmez...
iyi akşamlar diliyorum...
#İyiBayramlar... - +1 yıl
İyi akşamlar.
Malesef öyle bir alışkanlık var genel olarak, kendi g*tündeki kazığa bakmadan başkasına giren oklavaya söz eder...
03 Yorumla- +1 yıl
Güzel laf söylemişler.
- +1 yıl
Pekala mr sadri çocukluğundan başlamanı istiyoruz dkfkfkfof ya banada kötü laf etmeyin ben ksnin delisiyim dkclvö
+1 yılBeyinleri dar olduğu için. benim eşim p*rno yıldızı olsa. laf edeni kısaca ikiye bölerim yani. onlara ne sanki zararımız mı var? salak saçma insanlar ile dolu burası. * olup gidemedik. parasızlıktan.
01 Yorumla- +1 yıl
En iyisi s. ktir olup gitmek kesinlikle.
+1 yıloov neden öyle dedinki başkalarına karışan insanların yaşamı muhteşem onlar herşeyin en iyisini yapıyor mükkemmeller ki diğer insanları eleştiriyorlar.
00 Yorumla
+1 yılkompleks aşkum. kendinde bulunan eksiklikleri millete çamur atmakla kapatmaya çalışıyorlar. beyinleri yok fikirleri var
11 Yorumla- +1 yıl
Evet son lafına çok çok katılıyorum.
+1 yılçünkü yanlış yönetim yüzünden Türk Milleti gerizekalı bir millet olma yolunda ve finish çizgisine ramak kaldı
04 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum.
- +1 yıl
iyi yönetim varken dünyanın en asil milletiydik bu konuda yabancı ünlü kişilerin sözlerine bakabilirsin
https://www.youtube.com/watch?v=XUHika-sfVA - +1 yıl
Biliyorum canım o sözleri.
- +1 yıl
:D sıkıntı yok o zaman
+1 yılKendilerini mükemmel sanıyorlar çünkü. Başkalarını kötü hissettirip kendiler daha iyiymiş gibi hissetmeyi severler.
00 YorumlaKendi hayatta mutsuz olan insan hep başka insanlara bakar hatta özenir. Mutlu olan insan kendi mutluluğu içinde yüzer zamanı bulamaz.
00 YorumlaBunun tük insanıyla ne alakası var? saçmaladın. Sanki 30 farklı ülke gezip 30 farklı milleti analiz ettinde böyle bir çıkarıma ulastın.
00 YorumlaBos teneke cok ses cikarir en basit ornegi elalem ne der diye dusunen insanlardir burada sadece elestiren degil elestirilende suclu
00 YorumlaKendisine saygısı olmayan insanlar, başkasının benliğine ve yaşamına saygı göstermezler.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu söylediğine katılıyorum.
Amaçları yok canları sıkılıyor ya da kendilerini göremiycek kadar salaklar.(Argo için kusura bakmayın))
00 YorumlaKendilerini görmek istedikleri yerde başkasını görünce çamur atmaya başlar onlar
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum, eziklik psikolojisi sanırım.
+1 yılHerkes bir açık arama ve kendilerini ben daha iyiyim havasına sokup toplumda yer edinme derdindeler
01 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle.
Kendi hayatlarının pok gibi olduğunu bildikleri için başkalarınınkini de öyle gösterip kendi açıklarını örtmek isteme iç güdüsü..
00 YorumlaÇünkü düşünüyolar ki ben onun hatasını ortaya sürersem benim hatam ortadan kalkar gizlenir unutulur ama Allah bütün hataları görüyo
00 YorumlaAhlaki cehalet ve empati yoksunluğu sebebiyle olmaktadır. Ülkede cehaletin okyanus kadar derin olduğunu düşünürsek haklısın.
00 Yorumla
+1 yılO senin hayatını, başkası onun hayatını, falan filan uzuyor. İşsiz takımı sayılırlar. He de geç, kime ne.
012 Yorumla- +1 yıl
He de geçiyoruz da çoğu böyle. İnsanın çakası geliyor.
- +1 yıl
Laf çarpıt o zaman. Kimse "Bay/Bayan Doğru" değil.
- +1 yıl
Laf çarpıtıyoruz da cahiller daha çok konuşuyor biliyorsun bir şey bilmeden.
- +1 yıl
Vurdum duymaz olucaksın. En rahatı.
- +1 yıl
Öyleyim zaten de illa burnunu sokuyor. :)
- +1 yıl
Anladım, geçmiş olsun.
- +1 yıl
Sağolasın. Raporlupsikopat nickin bu arada. :) Ben bu nicki kanıtlıyorum.
- +1 yıl
Raporlu bir Psikopatsın değil mi? 😄
- +1 yıl
Teşhis aldım evet. :)
- +1 yıl
Benim kanıtlanmadı.
- +1 yıl
Toplumun %3,4 ünde bulunuyor zaten. :) Özellikle kadınlarda daha az.
- +1 yıl
Özel insansın yani, seçilmiş kız hesabı. 😊 Bende var mıdır bilemem, yakında görünürüm bir tanesine.
Cunku boylesi daha basit baskasinin hayatini inceleyip kendi yanlisini gormezler korler farkinda degiller
00 Yorumlakendilerinden daha çok başkalarını yargılamayı sevdikleri için
01 Yorumla- +1 yıl
Evet katılıyorum. Anlatmak istediğim de buydu.
+1 yılKibirlerinden. Sen kendina bak derler ya hep. Ama bunu diyen asla kendine bakmaz gözü hep baskalarındadır. Çünkü beyinlerinde düşünmek için sadece insanlara yer vardır fikirlere değil
00 Yorumla
+1 yılburası böle herkes bir birinin paçasından tutup yerıne dibine sokma peşinde kıskançlık , kültürsüzlk hat safha da malesf..
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum kesinlikle. Kompleksli ve kıskançlar.
+1 yılCunku kendini duzeltmek zordur ama elalemi elestirmek kolaydir
00 Yorumla
+1 yılkendi kusurlarını kapatmak için başkalarının kusurlarını yüzlerine vuruyorlar.
00 Yorumla
+1 yılbunları bilmen güzel bunları bildiğin için kimin ne dediğne bakmadan kafan rahat keyfine göre yaşıyacaksın bilidiğini yapacaksın
00 YorumlaAnnem babamdır tamamda, akrabalardan çok gördüm bunu. Hepte yüzlerine söylerim size ne diye, ama okumamış insanla kavgaya girişirsen, hep o kazanır. Olay budur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılSadece türkiye'de olmaz bu olay
türklere kurban olsun çoğu insan00 Yorumlaumursama ve bu cesareti verme sende, insanlara gore sekillenmemeli.
00 Yorumla
+1 yılbu insanlar çok zekidir insanları yönlendirmek ister akrep veya ikizlerdir
00 Yorumla
+1 yılsenin başka işin yok mu durmadan türkleri eleştirip duruyon
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok kendimizi beğenmişiz işte;büyük, üstün görüyoruz genelde diğer milletlerden de😯
00 Yorumla
+1 yılBaskalarinin kusurlarini yuzlerine vurmak hoslarina gidiyor
00 Yorumla
+1 yılKendi ülkesine hakaret edende var vay mk dedeleriniz keşke sizin için ölmeseydi
00 YorumlaÇünki herkesin bir sıkıntısı var ben bınun için diyorum ki
Koyaöadım hayatımı düzene koyarın böyle haytın içine00 Yorumla
+1 yılSenin gbi mesela hep baskalarinim yazilariyla tartisiyon akillan artik
07 Yorumla- +1 yıl
Sanane? Bak yine benim hayatıma bulaşıyorsun. Sanane?
- +1 yıl
Bozuldunmu ☺
- +1 yıl
Yoo. Ben bozulmam ki. İnsanların dediklerimi dötümde değil. :)
- +1 yıl
Hele senin gibi birinin dedikleri hiç mi hiç dötümde değil. :)
- +1 yıl
Ensendeym totoyu kolla
- +1 yıl
Ben senin totondayım. :)
- +1 yıl
Arkamdan korkum yok buyur geel canım
Çünkü CAHİL bir toplum var
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye'den başka bir yerde yaşamadığın için normaldir. Çogu ülkede bu böyle danimarkada özellikle bunu görebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce kendine bakacaksın, sonra başkalarını eleştireceksin. Cin olmadan adam çarpmamak gerek diye bir söz vardır...
00 Yorumlahep kendi bildiklerinin doğru olduğuna inandıklarından
00 Yorumla
+1 yılKusurlu bir toplumuz.. kendi kusurlarimizi başkalarının kusurlarını bularak kapatmaya çalışıyoruz
00 YorumlaZaten bu yüzden ülke olarak iyi bir yerlere gelemiyoruz. :/
00 Yorumla
+1 yılTürkler herşeye burnunu sokmayı çok iyi bildiği için çok meraklıyız çünkü😃😃😃😆
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türkiye'de neden insanlar kendi hayatlarına bakmadan, başkalarının hayatlarına karışır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler