Bu iki araç arasında hep kalıyorum biri yılların golf'u digeride aynı platform kardeşi leon ilk olarak golf 7 duruşu leon'a göre daha sade daha şık kimisi çok sever ilk başlarda bende seviyordum ama şimdi sıradan gözüküyor gözümde leon duruş olarak tam genç işi özellikle led paketli versiyonu alınırsa tam genç işi oluyor motor olarak 2. sinde aynı motorları seçersek 1.4 tsı 140 hp ilginç bir şekilde leonla golf arasında bariz farklardan biri daha golf daha agır kanlı normal hızlanması var leon ise tam tersi çok canlı sürekli sahibin emrini bekleyen yavru köpek gibi gaza dokunmasıyla öne fırlaması bir şimdi bu 2 araç arasında siz olsanız hangisini seçerdiniz
Volkswagen Golf 7
Seat Leon MK3
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Volkswagen GOLF vs Seat LEON Sizce Hangisi ve Neden?
Motor teknolojileri, şanzıman teknolojisi ve peformans konusunda çok büyük bir ayırım yapamazsınız. Fakat 2. elde fiyatı pahalı olmasına rağmen Golf açık ara önde. sanırım burada devreye mekanik aksam geliyor. Şayet büyük bir araba istiyorsanız 2sinide tercih etmeyin. Superb daha iyi.
Wv araçları 4e ayırmış durumda Skoda - Seat - Golf - Audi olarak ayırmış. Ucuzdan pahalıya dizdim
Aynı özellikli Leon Golf'den biraz daha ucuz arada ki fark ise leonda iç torpido bölümünün bazı yerleri sert plastik ve yalıtım golfe göre daha zayıf. Araçlar aynı banttan çıkıyor.
Leon daha yakışıklı daha çok gençlere hitap etmeye çalışıyor Seat ekibi.
Leon FR aldım stok hali 150 beygir 0-100 8sn. Özel bir renk aldım piyasada olmayan Advanture Kahverengi. Aracı aldıktan sonra 8 binlira civarı da modifiye için harcama yaptım. 35bin km yaklaşık 1 sene oldu Araçtan gayet memnunum.
Bence 10 20 bin lira fark verip golf alınmaz.
xper seviyem resim atmaya yetmedi laayn!! Adam ayırıyor site instagramdan ossmagram diye aracın hafif modifiyeli görüntüsünü görebilirsin çok değişiyor.
Hatta sctnin bir buluşmasına gel araçları gör bir daha golf bakmaz leon alırsın
Dizel otomatik golf7 tabi ki. Sürüş dinamikleri ve kalite algısı malesef leondan cok üstte. Beygir gücü ve hızlanmasına vs. takılma. Golf çok atak bir arabadır. Mesela Peugeot'nun D segementindeki 508'inden (passat ayarında) bile bin kat daha seri ve ataktır. Düsünmeye bile degmez, elbettte golf.