Araba Almayı Düşünüyorum Hyundai mi Alayım Yoksa Volkswagen mı?
Hangi Modelini Almalıyım
Hyundai... Al
Volkswagen... Al
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Araba Almayı Düşünüyorum Hyundai mi Alayım Yoksa Volkswagen mı?
Hangi Modelini Almalıyım
Ben olsam tercihimi hyundai'den yana kullanırdım. Bence bir kadına yakışabilecek en iyi araba diye düşünüyorum. Çok zarif ve kibar bence hyundai arabalar. Volkswagen benim pek tarzım değil açıkçası benim tercihim hyundai'den yana olurdu. Yinede tabi herkesin zevki farklıdır ama bir kadına bence en yakışan marka.
Ben olsam tercihimi hyundai'den yana kullanırdım. Bence bir kadına yakışabilecek en iyi araba diye düşünüyorum. Çok zarif ve kibar bence hyundai arabalar. Volkswagen benim pek tarzım değil açıkçası benim tercihim hyundai'den yana olurdu. Yinede tabi herkesin zevki farklıdır ama bir kadına bence en yakışan marka.
Ben olsam tercihimi hyundai'den yana kullanırdım. Bence bir kadına yakışabilecek en iyi araba diye düşünüyorum. Çok zarif ve kibar bence hyundai arabalar. Volkswagen benim pek tarzım değil açıkçası benim tercihim hyundai'den yana olurdu.
Teşekkür ederim hangi modeli almaliyim hyundai in
Cevap
10Cevap
hyundai
Aralarinda fiyat farki var ve woswos motoru daha guclu olur , ne alacaksin aklinda ne var
Bende 3000 motor Amarok var memnunum maddi imkanın varsa vosvos almanı tavsiye ederim
Volkswagen varken Hyundai zor
Neden ve Volkswagen in hangi nodelini almaliyim
Hyundai daha sağlam sen bakma bizim cahil millete fazla Woswagen reklamı izler
Volkswagen
Neden ve hangi modelini almalıyım
Daha sağlam bütçene göre bak
Honda Civic al
Ankette yok ama bakariz
Audi a 3
Model önemli
bütçe nedir
Elmayla armut kiyaslanmaz