Sınıf arkadaşlarımı sevmiyorum. Benim kafa yapımdan kimse yok. Yalnızda sıkıcı oluyor. Yardımm :( ?

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Sınıfımda benim kafa yapımdan kimse yok. Hiçbirini sevmiyorum. Kötü bişey olduğunda anlatabilecek güvendiğim bir arkadaşımın olmadığını farkettim. Bu durumda psijolojik açıdan çok kötü. Okulda biraz popülerliğim var. Benimle arkadaş olmaya çalışıyolar. Ama ben birini sevmedim mi sevmiyorum yani yapçak bişey yok. Bu durumların benim derslerimide etkilediğini düşünüyorum. Şimdi okullar açılcak. Önümde önemli bir sınav var ben hangi biriyle uğrasayım? Bir arkadaşım vardı tam benim kafadan 3 yıllık arkadaştık. Kankaydık kardeştik ( ondan bahsederken bile duygulanıyorum :( ) İkimizinde salaklığıyla ufaktan bir sebepten küsmüştük. Ama biz hiç küsmiyceğimizi düşünüyoduk hiç. Aynı liseye gidecektik. Neyse ben şu an takıldığım kişilerin gerçek yüzünü anladım ve tekmeyi bastım tek başıma takılıyorum. şu an onla küs değiliz ama yakında değiliz. 1. Dönem küs değildik ama hiç konusmazdık. 2. Dönem ben biraz adım attım ve konustuk baya takıldık bazen güldük eğlendik. Aynı kurstaydık bu avantajdı. Ama o şu an başka bir kızla oturuyo onla konusuyo daha çok. Bense eskisi gibi olmak istiyorum onunla. O da öyle istiyor olabilir çünkü tam aynı kafadandık herşeyimizle. (Çok özlemişim kankimiiğ ). Şimdi okullar açılcak o kızdan nasıl kurtarabilirim kankimii. ya da psikolojik destek almalı mıyım arkadaşlarımı sevmiyorum yalnız kalıyorum çok kafama takıyorum diye? Lütfen bana yardımcı olun sizlerle paylaşmak istedim önce cavaplarınızı BEKLİYORUMM. :)

Sınıf arkadaşlarımı sevmiyorum. Benim kafa yapımdan kimse yok. Yalnızda sıkıcı oluyor. Yardımm :( ?