21. yüzyıldayız hala burçlara inanan var mı?
Burçlara inanandan daha kötüsü burçlarla kafayı sıyırmış insandır.
Burçlara inanandan daha kötüsü burçlarla kafayı sıyırmış insandır.
hayır burçlara inanmıyorum.
eksiden epey araştırırdım falan ama şimdi ilgilenmiyorum da. her burcun özelliğini başkasına tutuyor yani o balık o duygusal ben başakım duygusal değil miyim?
ben başakım titizim diğeri pasaklı mı?
saçma buluyorum. ve her şeyi burca bağlayıp. aslan burcu erkeğini nasıl tavlarım , terazi burcu kadınıyla evlenilir mi , sorulara bak yaa ne saçma ! burca göre evlilik düşünmeler falan :/
Maalesef var, tamam inansınlar kendi özgürlükleri ama arkadaşlık ilişkisi kurcağı kişileri bile burç uyumuna göre değelendirenler var. sitede her gün görüyorum "Başakla akrep nasıl anlaşır, İkizler kadınını nasıl tanımlarsınız, Sizce hakkaten teraziler şöyle şöyle mi " gibi sorular. sanki milyonlarca insan sırd aynı burçtalar diye aynı özellikleri taşıyacak. Aşırı saçma geliyor.
Burçlara inanmam, tabikide günlük ve gelecek adına burç yorumlarına..
Burçların belirli tarihlerde doğanlarının çoğu belirtilen özelliklerinin tutması o insanı kısa burç ismiyle tanımak ve anlamak veya fikir edinmek konusunda bir ön izleme anlamı olarak görüp baz almaktayım.
Haklısın ! bilimsel bir kanıtı yok, dinimiz de şu burç diğer burçla uyumludur demiyor yani millet neye dayanarak inanıyor anlamıyorum.
Cevap
14Cevap
burca göre sevgili arayanlar bile var ne diyon sen. saçmalık tabi
Lütfen ciddi olmadığını söyle:)
Sorma yaa..!
Hele bir de şu " Öküz burcundan birinin boş kovayla dolaşan keçiyle köprüde karşılaşınca Terazinin hangi kefesindende akreple yengeç birlikte yaşar?" sorusu yok mu😜😜😜😜😜
Harbiden ha yıl olmuş 2015 hala burçlara inanan güruh var.
Burç Suresi vardır ama astroloji ile hiç bir alakası yoktur burç yorumcularının çogu ateistdir Allaha inanmazlar...
Çoğu ateist demen biraz abes bence,
https://www.youtube.com/watch?v=CoZ-NRsGWKw izlersen ateist bir evrimci anlatıyor.
Burç Kur'an'da geçer lakin lakin balık burcu oğlak burcu ile anlaşılır yok o duygusaldır gibi şeyler yok sanırım..
Evet inanıyorum bu evrende herşeye inanılmalı bence gökyüzünün ötesinde uzay olunduğuda bilinmiyordu ama varmış inanıldı ve kanıtlandı
Ezbere konuşuyorsun burclarla ilgili konuşanlar da öyle. Burçlar inanmak için değil salakmısınız nesiniz.
Farklı bir yaklaşım.
Sorunlu musun? eksik, yanlış bilgilerinle insanları mı uyutacaksın?
https://www.youtube.com/watch?v=CoZ-NRsGWKw şunu izle.
Burç saçmalıklarına inanan birinin beyninden şüphe ederim, bilimsel hiçbir açıklaması yok kendinizi belirli kriterlere koyup bunlara inanıyorsunuz gelmiş burada ilim dersi vereceksiniz acıyorum size.
Seçtiğin kelimelere dikkat et, haddini bil dengesiz !
Senden daha iyi biliyorum anlattığın saçmalıkları.
O senin başarın beyin yoksunu, saygısız burçlara inanan birinin bana cahil demesi güzel ironi.
cahil olduğun için sen anca inanıp inanmamak arasında git gel yaparsın. ben biliyorum inanmıyorum. gizli olman seni aynı anda nekadar ezik olduğunun da bir göstergesi. düşüncelerini anca kimliğini gizleyerek paylaşabilen ve de zamanla kokuşacak bir et yığınısın. asıl ironi benim sana cevap vermem. do.
Genel özelliklerine tam olmasada inanırım ama şu günlük haftalık yorum saçmalıklarına inanmıyorum.
21. Yüzyılla alakasız yok bunun inanan inanıyor zaten
ben bılıyorum kı evet burclar pskolojık mı yoksa gercekten mı ınsanın ustunde etkısı var kısılıgı az cok bellı edıyor lakın dergıyı gunluk burc yorumlarını okuyup ınananlar o ayrı mevzu
kusura bakma da 21. yüzyılda hala dine allaha inanan var gezegenlerin çekim alanlarına inanmak neden saçma olsun ki?
çok var öyle mal. hatta burcunun günlük yorumunu okuyup ona göre hareket eden özürlü dolu::I)
Ben burçlarla hiç ilgilenemiyorum dikkatimi çekmiyor
Az astroloji Öğren birazz astronomi oku boş keseden sallama
burcu yüzünden düzgün giden ilişkisini bitirenler var
Burclarin özelliklerine inanıyorum ama günlük burclar falan yalan hep
Var çok var hemde :Dd
ben inanırım doğru çıkar genellikle
En çok bu yüzyılda inanıyorlar zaten..
Ben de inanıyorum ve doğru çıkıyor.
hayır inanmam
Burçlara inanmam ilgi alanım değil.
yok kanka
Anlamadım canımm