Haha iyi yapmissin kardesim :D rahat birakmiyorlar bazen yav. Gece gece sen whatshappta ne yapiyorsun diye sordu bir keresinde sabah oldu engelledim :D
babam kullanıyor, sık sıkk profil resmini değiştirir ablamlada gaza getiriyoruz super cikmissin baba , herkes senin fotoların konusuyor cok fotojeniksin felan diye :D :D
Hâlbuki bayaa bir guluyoruz sayesinde ( özellikle dün :D ) bak aklıma gelince ister istemez gülüyorum yine :D :D Ne kötüyüm ya :/
Tabii ki kullanıyorlar, babam benden önce whatsApp kullanmaya başladı. Annemle yıllardır acayip mesajlaşıyoruz. Annem bir Türk annesi gibi değik😄 Geçen annem aradı. Yemeğe gelecek misin dedi, bende geleceğim bekleyin beni dedim, sonra telefonu kapattım, odamdan çıktım mutfağa gittim. Böyle Saçma sapan bir şey😂
olmazmı babam sigaranın yanına çay için bana mesaj atıyor yukardan. mutfaktan odasına çay cıkartıyorum beyfendinin :D annem zaten kızmak veya iş demek icin atıyor. görüldü yapınca da saydırırım.
Hahahha benim annemde bana diger odaya bagirmaya eriniyomus whatsaptan yaziyo ayni evin icinden wpden konusuyoruz evet o mavi tiki annem bana cok yapiyo sinir oluyorum yapmasana kadinnnn 😈😈😈
Her ikisininde var annem genelde babanla neden daha çok yazisiyorsun diye trip atiyor babamla konusma tarzimisa genelde hep haber ve mavi tik bide kisaltmalar var ahshja tamam yerine t atiyor sadece bir t usengec herif ajajaj :)
Babam ilk kez whatsapı indirdiğinde bana Deneme yazıp göndermişti :D Bende dersteydim mesajı okudum ve şaşkınlıktan güldüm hocada kızmıştı gülüypm diye :D
Benimki çoğu zaman kahvaltını yaptın mı? bulaşık makinesindeki bulaşıkları yerleştir tarzında yazıyor bazen de gelirken ekmek al falan aramak yok artık kadın hep online
Yok bizimkiler whatsapp kullanmaz, ben bile çok kullanmıyorum. Günde bir kez giriyorum. Biri bir şey yazmışsa cevap verip kapatıyorum. Ama annenle konuşmana koptum. Yorumlarda da var böyle komik konuşmalar. :D
Yaa tartisiyorlar ikide bir ariyorlardi en sonuda yeter telefonlari herseyi kapatacagim izimi bulamazsiniz dedim de uslandilar bana yansitmiyorlar.. :D Bir de Whatsappta olsalar abooww ikisi bir taraftaan yazarda yazar haha haa düsünemiyorum :D:D:DDDDDd
En İyi Cevaplar