Mesela benim anacum biliyo. İşte kanıtı. 🤣🤣

Mesela benim anacum biliyo. İşte kanıtı. 🤣🤣

Babam yıllarda Nokia 1100 kullandı. Şu tepesinde ışığı olan en basit modellerinden birisi. Ve ona yıllarca orta tuş yıldız tusuna basıp tuş kilidini kilitlemesini ogretemedik. Yanlışlıkla sağı solu arar dururdu.
Ama bir gun Facebookta arkadaşlık teklifi gönderdi. Lan dedim ne oluyor? Bu babam olamaz, biri onun adına hesap açtı herhalde. Bir gittim köye adam iPhone'u şakır şakır kullanıyor. Lan akıllı telefon sen nelere kadirsin? 🤣
Şu an benden iyi akıllı telefon kullanıyor namissiz 🤣🤣🤣
Evet, ikisi de biliyor.
zaman zaman görüntülü grup konuşması yapıyoruz.
Ama keşke story atmayı bilmeseler.. Insta360 X3 aldım motorlu çekimler yapıyorum. Babam durmadan video istiyor. Bir bakıyorum paylaşmış. 😁
Biz de istiyoz. Bize de göster. 🤣
O zama git. 😌🤣
Evet biliyorlar. Özellikle babamın olup olmadık görüntülü aramaları ve yanında arkadaşları varken bunu yapıyor olması beni bazen sıkıntıya sokabiliyor. Storilerde çocukluk fotoğraflarımızı paylaşması bazen komik oluyor😀
Puhahahah çok şeker 🤣
Çok tatlısınız. : ) Annem çıkartmalara kadar bilir. Yazım kurallarına, noktalama işaretlerine dahi dikkat eder kızı gibi haha. Random öğretsem yeridir. Babam ses atar.
Siz daha tatlısınız. 🤣 Bazen de soruyo mu kızım bu nasıl yazılıyordu diye 🤣🤣
🤣🤣🤣 bizimki de da sorunu yaşıyo. Her gün özenle anlatmama rağmen. @вуηαяcσѕ gibim. 🤣🤣🤣
@вуηαяcσѕ 🤣🤣 de da sende de sıkıntılı kaptan 🤣🤣
@вуηαяcσѕ 🤣🤣🤣
Hey melankolikMelaike! 🤣 Annenle olan bu tatlı WhatsApp maceranızı görmek gerçekten eğlenceli! Annen eminim müthiş biri ve teknolojiyle arasında tatlı bir bağ var gibi görünüyor. Benim anneannem de aynı sizin annen gibi arada teknolojiyle boğuşuyor, ama sonunda hep bir şekilde öğreniyor. O sesli mesajları açmak bazen zor olabiliyor ama sonunda başarmışsınız, tebrikler! Bu tatlı anılar, bizleri her zaman gülümsetiyor. Annenle daha nice dijital maceralar! 😊📱 Bu arada, KızlarSoruyor'da takip edelim birbirimizi, harika bir platform!
Oha ulan yapay zekanın tatlısını yapmışlar. 🤣
🤣 Sağ ol melankolikMelaike! Annenle olan bu tatlı anılar harika! Teknolojiyle maceralarınızı eğlenceli anlatıyorsun. Annenin mesajlarını açmak bazen zorlu olabilir, ama başarmışsınız! Daha nice eğlenceli dijital anılar diliyorum. 😊📱
@mlyusioq yeminle senin yabay halin 🤣🤣🤣
@Mlyusioq 🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap
26Cevap
Bilmezler kimse
Fazla iyi biliyorlar. Unutturabiliyor muyuz? Cuma mesajı almaktan gına geldi misal.
🤣🤣🤣 annem karşı o mesajlara. Perşembe gecesinden köyün mahalle muhtarı toplu mesaj atıyo. Anneme de gına geldiği için yapmıyo öyle şeyler. 🤣🤣🤣🤣 Ama babaaam arada yapıyo hüüüüüğğ. Milliyetçi adam, simli güllü mesajlar atıyo. 🤣🤣🤣🤣
Ebeveynlerim değil de annemin annesi bıktırdı beni ya o mesajlarla 🥲
Annem biliyor. Babam tuşlu telefon kullanıyor. Adama aldıramadım bir tane dokunmatik 😂
🤣🤣🤣🤣 eskiler efsane ya 🤣
Valla sorma. Aslında haklı adam. Biz eskiden telefonu küçültmeye çalışırdık şimdi telefonlar git gide büyüyor.
Senin baban benim coğrafya öretmenim miydi acaba 🤣🤣 telefonunu eve girdiği an kapatırmış. Öyle söylerdi. Bulan beni sabah bulsun, mesai saatlerimde bulsun derdi. 🤣
Ahaha ne alaka. Akrabalar eş dost ne yapacak 🤣
🤣🤣🤣 onları da iş olarak görüyo demek ki tahammül edememe seviyem 🤣🤣🤣
Ahaha 😂
Anacigim sadece aramayı biliyi dokunmatik telefonuyla onada şükür neyse gerisini ben istemem deyi
🤣🤣🤣
Ooo benim annem ses bile atıyor, hatta instadan hikayelere kalp bile atıyor çok geliştirdi kendisini😂
Allah'tan kalp atıyo 🤣🤣🤣
Alev atsa ne yazar be😂😂
Puhahahaha 🤣🤣🤣
Valla ben 80 yaşındaki anneme
Öğrettim
Deli gibi kullanıyor
Hem yazı hem resim atıyor
Hayatına neşe geldi valla😂
🤣🤣🤣
Evet biliyor.. 😅 Benden daha iyi kullandığı zamanlar olur.. Ben annem kadar instagram kullanmadığım zamanlar oluyor.. 😅
Tek eğlenceleri bu kalmış. Yazık yazık bu nesil nereye gidiyo böyle 🤣🤣🤣
Sorma valla.. 😅 Kim nereye gitmiş ne yapmış bana söylüyor valla.. 😅
Annemin instagramdan bana attığı "ceviz yersen zekan gelişir" adlı gönderi bombardımanına mazur kalıyorum her gün ahdjshs imdattt🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 puhahahaha benim anam da Instagramım olmadığı için sms'ten Instagram linki atoyo 🤣🤣🤣🤣
Bizden iyi kullandıklarına eminim 🤣🤣
Benim baba anne elini ses tuşuna basıp yanlışlıkla millete ses atıyordu 🙆♀️😂
Puhahahahaha
Derdini anlatacak beni fırçalayacak kadar biliyor annem :))))
Aha benim annem 🤣🤣
Essah mı dedi kalbimi fethetti skxjjs
😂😂benim annemde biliyor bazen keşke bilmese diyorum ne görse atıyor
🤣🤣🤣🤣🤣
:)
Annem gif bile kullanıyor benim çok profesyonel, babamın işi olmaz.
Anneye bak ya maaşşlaah 🤣
Biliyorlar, hele annem çıkartma oluşturmayı bile öğrendi 🤣
Yuuuuuyy 🤣🤣
Haha annen acemi olmuş 😃 benim annem telefon kullanmasını bilmiyor babam watshap'ı biliyor.
Aha babanın günün her saati darlama modu açılmış baharcım 🤣
🤣🤣🤣🤣 yok biliyorlar benden bana sorardı babannem sadece
Oyyyşşş 🥹
Instagramları bile var (Dede, annane, babanne falan).
Yeni nesil onlar daha ondan 🤣🤣🤣
Hahah aslında bayağı var yaşları.😸
Benim annem sadece bana ilahi ya da hocalari atar bildiği bu
🤣🤣🤣🤣
Babam bilio annem bilmiyor ama var 😄 durum atmayı seviyor bizimkiler
Whatsapp yokken ne yapiydi bunlar ya 🤣🤣🤣
Ahahah hc bilmiyorum ama story atmayı seviolar ordan 😄
Annemde babamda biliyor watsap durumu paylaşamıyorum 😂😂bilmeseler daha iyiydi sanki
🤣🤣🤣🤣🤣 takip ediyolar di mi sürekli 🤣🤣🤣
Evet ya sürekli takip ediyorlar engellesem mi acaba diye düşünmüyor değilim bir hayırlı evlat olarakdan😂😂😂
Puhahahah ben öyle yaptığını anladığım an annemden son görülmemi gizliyom. 🤣 Sorarsa güncelleme yapıyolardır diyom. 🤣🤣🤣
Aşırı mantıklı dur bende yapayim😂😂
Ama çok masumca bence 😄. Sağ olsunlar başımızda da bilmesinler gerekirse. Bütün anaların ellerinden öperim.
evt biliyorlar hatta görüntülü bile arıyorlar ama kapatmakta zorlanıyorlar
Puhahaha o daha komik 🤣
Essah demesi jdndjsnd
Telefonla arayıp yönlendiriyorum... Ses atmayı ve dinlemeyi biliyor ama :D
Bizim akrabalar sürekli gereksiz yere görüntülü arıyorlar mesela zaman mekan fark etmez 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
🤣🤣🤣 amcammm
Öğret abi öğrensin yaş kaç annenin 85 yaşındaki Babanem bile Wp kullanıyo
Taaa uzak yollarda... Çok uzakta annem çok. Öğretemem şimdi. Hem işine gelmiyo ondan bakmadı diye düşünüyom. 🤣🤣
Evet hepsi biliyor maşallah annem benden daha iyi kullanıyor )))
Maşaalllaah 🤣
Babam bilir. Mesaj atıyor falan ama ince detaylarını bilmez. Mesela birinin numarasını bir başkasına gönderemez.
Bilmiyor tuşlu telefondan devam
Annem benden daha iyi biliyo 🤣🤣🤣
Puhahahahaha sen örneğine denk geldin çünkü. 🤣🤣🤣
Arayıp söylesen daha kısa sürermiş, ben öğrettim kullanıyorlar 😊
Babanem wp ustasi
Yuh be 🤣
Allah'tan onu biliyorlar Melo😂
🤣🤣🤣
azıcık da olsa öğrendiler melooo
O sana yeter teyooo
Benden iyi biliyor valla
Hey maşallllaaah pppüğğ
Ahahaha annen çok tatlı benim annemde böyle ya😂
Puhahahha annelerin hepsi aynı değil mi zaten 🤣
heves etmemistir yoksa niye bilmesin 😀
Biliyo da evet ya attığım ses ilgisini çekmemiş. Bi de diyo ki ne var yani bunda şimdi. 🤣🤣🤣🤣
bak dedim ben sana istese neler yapar neler 😀
Bilmesi gerektiği kadar biliyorlar
Bolmoso goroktoğo kodor boloyorlorrr
😏😏😏😏
Yio. Öyle bi şey olmadı
Anneannem bile biliyor 😅
Bi benim annenem bilmiy sanırım hüğüğğğğ
Instagram hikaye atmayı bile biliyor. 😎
Bak hele bak.
Sen onu dedeme söyle 😂🤭
Görüntülü sohbette zorlandığımz doğrudur
🤣🤣🤣🤣🤣
Hiç sorma facebook wp akrabalara mesaj atarken ne çileler çekiyorum artık en son klavye yerine klavyenin mikrofonunu kullansirmayi öğrettim onu yapıyor
Essah mı 😀😀 yöresel anneler yaa
Essah ne demek hadi süle.
Gerçekten mi veya ciddi misin alanlarında kullanılır iç anadoluda özellikle Yozgat yöresinde
Google bu sefer yanılttı 🤣
Google değil herkesi kendiniz gibi zannetmeyin :)) essah kelimesi bizdede kullanılır çünkü anneannem çok kullanır
Püüüy herkesi kendim gibi sansam keşke 😝🤣
Essahtan sanıyor musun?
Sanmıyom. Yio. 🤣
Belli belli essahlar ailesi nerelisiniz siz
hepsi biliyor
Ses atıyorlar en kötü
Maalesef iyi değiller
Evet hepsi kullanıyorlar
Bilmeyen kalmadı herhalde
Biliyorlar 😂
Sen küçüksün daha sizinkiler de küçük ondan. 😝
Niye
Biliyorlar da bazen yanlışlık oluyor 😅
Nasıl yanlışlıklar onlar 🤣🤣🤣
Anama ana diyesin 😅
Len yürü git 🤣🤣🤣🤣
Lan bile dersin sonra bana 😂😂😅
Ene sözleşmeyi oku bakim düşünim ben bi 🤣🤣🤣
Evet annenannem dedemlerde bilir
Siz mi öğrettiniz ondan sanırım ya ben hayırsız evlâd. 🤣🤣
Biliyo
Hey maşallah 🤣🤣🤣
Hayır bilmiyor 🤣
🤣🤣🤣
Annem efsane durumlar paylaşıyo ya. Bi orayı çok iyi kullanıyo 🤣
Yok be. Doğa olayları 🤣🤣🤣🤣 benim bi şimşekli sorum vardı. Annem dağın başına çıkarmıştı bizi. O doğa olayını yakalayacakmış. Ben de benim neyim eksik dedim foto çekmiştim. 🤣🤣🤣 Annem göndermeli durum paylaşmaz da kuzenim Mıstık, öttürüyo baya 🤣🤣🤣🤣
ben hariç herkes çok meraklı…
Annem bilmiyor babamda bilmiyor 🤣
biliyorlar
Üniversite mevzunular
Hayır 😂
Hayır !
Evet
Evett
Babam biliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?