AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
240Cevap
Zevk iste siz sigara icersiniz biz içki bu kadar basit bu illa dertle alakasi yok her zaman icerim mutluyken mutsuzken 😎
yuva yıkar :D günah sayını arttırır kafanı tavan yaptırır hayvandan farkın kalmaz artık dünyaya hayvan olarak gelseydin daha iyi
ben inanmıyorum geçirdiğinde, bir kere sarhoş oldum sırf meraktan, hiçbir şey geçmediği gibi daha çok mala bağladım.
Ne ictin peki :)
@herooo 4 bardak 70 lik rakı :D ne cesaret bilmiyorum. ama 2den sonra gülme krizine girmiştim onu hatırlıyorum. eski erkek arkadaşıma mesaj atmışım, otobüsler çok güzel biliyor musun yazmışım. ne düşündüm bilmiyorum. yolculukları çok severim ondan olabilir. artık nası bir bilinç altım varsa :))
@foreveres
Oouuu raki baska ya :) şükür tovbeliyim 1.5 yıl oldu
Ama super kafan varmış ne guldum :)
Yok içki o sıkıntıları gidip aşmak yerine kaçıyor bunlardan ve daha da bunalıyor yani sıkıntını gidermiyor
ben her gün içerim, biraz alkoliğim maalesef ama içkiyi teselli olsun diye içen salaktır benim gözümde. içiyorsan keyiften iç l*n
ıçkı ıçen adam her şeye müsait adamdır, içki 1 batırmaz 2 batırmaz ama illa batırır adamı, dozajını bilmek lazım çünkü dozajını bilmemiz gereken sürekli yaptığımız çoğu şey gibi birgün onunda dozajını kaçıracagımız belli olmaz
Şöyle bir bakıyorumda tam da şeytanın istediği şey olmuş gençler alkole mehilli içmeseler bile bir gün kör kütük sarhoş olmak istiyorlar bence 1 gün boyunca sadece ALLAH diyin içkiden daha cok sıkıntı geçirir Ya RAB
sadece bir anlık unutkanlık mutluluk saçma saçma şeylere gülüp eğlenme hayatı birazdaha gerçeğünü görme bence
Problemli adam içki içer problemleri daha da artar :D O zman neden içki içer? Haram bir şey demek ki yapılmamalı...
En geç bir gün sabredebiliyorum , rahatliyor insan ama biliyorum benim ki de çok, bir bağımlılığı da yok şahsen 10 senedir içiyorum :D
İğrenç hiç içmem içinde pis kokuyor leş gibi...
İçenler insanlardan nefret ediyorum ve arkadaşlık kurmaktan uzak duruyorum.
Sadece sarhoşluk halindeyken geçer diyolar ama asıl ben o zamam daha çok düşünüp sıkıntıya giriyorum en iyi sıkıntı giderme yolu Allah'a yönelmek ibadet etmek. Gerçekten içi huzur doluyor insanın boş veriyor herşeyi :)
içince geçmez sadece acını gidermek için içki acılarından kaçış yöntemidir
Aziz reis farklı bir yaklaşımda bulunmuş. Muhtemelen sarhoşken :D
içki keyifliyken dostla içilir, onun haricinde bir halta yaramaz. Sabah kalktığında mide ekşimesi, baş ağrısı, cepte paranın kalmaması gibi yan etkileride mevcuttur.
insanların amaçları farklı. bazıları göstermelik bazıları sarhoş olup efkarını unutmak içi bazıları da zevk için sevdiği için ve bunlar genelde alkolden anlayanlar oluyor
Nedenmi içiyoruz , çünkü hepimizin bir yerlerden yaralarımız var. Kimininki sevgiliden , kimininki aileden , içki unutturmuyor olabilir ama uyuşturuyor yarayı.
bir b*k olmuyo bir süre sonra dert baya birikince yıllarla beraber yani içki sana dyo artk tamam koy abi brak beni hadi ben kaçar uyuyalm filan :) içki seni içse artk o şişede durduğu gbi cidden duramaz :)
RAKI sorulara cevap bulmak için değil
SORULARI unutmak için içilir.
Harbi diyorum seni etiketleyecektim bu soruya reissss sen çok yaşa vur dumana gerisini bana bırak..
Ayıpsın reisim canımsın :)
@YunanTanrısı
İçki içen adam kendinden geçer, dertler geçmez. :):
@Kötüİnsan_ ismini her yerde yazmamalısın. :):
Hemde nası ergenken deli gibi içerdim şimdi anca bir davette..
Alkol unutmak için değil kendini keşfetmek için içilir !
İçipte araç kullanan bir vatandaş trenden sellektörle yol istemişti. :D
geçmez o an beynini uyuşturur unutturur sadece ayılınca yine sende :) gerçi ben hiç içmedim ama öyle olur
dogru söylemis bilinci acik olmadigi icin kötü diyemeyiz :D
hiç bir haltın geçtiği yok. Sadece kendini kandırma
Ben içmiyorum sıkıntıda geçmiyo resmen hamallık midem bulansın istemem :)
İçki kullanmıyorum, alkol kullanılan evde kavga bela eksik olmaz genelde. Boşanmalar, aile içi şiddet, bereketsizlik...
Ben problemsizken içmeyi seviyorum daha eğlenceli oluyo :D
Çok sinirliyken içiyorsam gerginliğimi atmak için ve nedense moralim bozukken hemen sarhoş oluyorum. :/ Ama keyifliyken içersem sağlam içerim :D
içki içmek ertelemektir zihnin o anlığına boşalır, uyku gibi işte
Tadı hoşuma gidiyor derdi kederi unutturması hikaye ve çokkkk saçma
İçkiyi arkadaş ortamına ayak uydurmak için sevmeyerek içiyorum
Geçici hafıza kaybı sıkıntıları unutturabilir ama cehennemdeki yerinide hazırlar ayrıca içki içmek kötülüktür.
Derdin vardır içersin içen ve yalnız ağlayan adamları sevin ulannn
Alkolün bir şeye etki ettiği yok. Etkisi olsaydı bende olurdu.
geçmiyor içince ama herhalde geçmişi anmak için alışkanlık gibi bir şey
Hayır. Antidepresanla kombinleyince yeni sıkıntılar bile yaratıyor. 😳
Hayatım da bir kere sarhoş oldum zil zurna ve hayatim da ilk kez bukadar güzel bir uykuya daldım:))
icmiyorum artık
Beyin hamurlasiyor tabii. E sikintilari da unutuyosun o anlik. Kalici cozum icin lobotomi lâzım :)
Geçmiyor da unutuyorsun kısa süreliğine. Mutlu oluyorsun.
Rahatlatıyor demekki?
Bizim şarap içmemiz ne keyfimizden ne dine edebe aykırı gitmemizden, bir an geçmek istiyoruz kendimizden içip sarhoş olmamız bu yüzden... Demiş Ömer HAYYAM
Ne güzelde söylemiş HALİL ABİMİZ...
Keyif icin iciyorum. Sıkıntı gecsin diye icki icilmez.
içki sıkıntılıyken içilmez ki keyifliykende içilir ama dozunu bilmek gerekiyor
aksine neşeliyken içerim ben, sıkıntıları unutmak için içmek falan da arabesk edebiyatı
depresif bir insanım kendime zarar vermek rahatlatıyor beni
sigara içenlerde genelde bazı şeylerin arkasına sığınıyor hiç alakası yok
Ben içmiyorum. Sıkıntıda geçmez yani sonuçta etkisi geçer içkinin
İnsanların kendini kandırması bu bence
alkol hiçbir şeyi geçirmez o anlık beynini uyuşturur sadece
Geçiyor, unutuyorsun. ya da daha çok aklına geliyor, cesaretlenip söyleyebiliyorsun her şeyini. Kimse seni yargılamıyor. Rahatlıyorsun.
Dertten mertten değil, keyif pezevenkliğinden içiyorum. Düşünemiyo halimi seviyorum. Dünya tatlısı da bir adamım kafam güzelken.
keyif almak için içiyorum ben. bazen evde bilgisayar başındayken bazen maç izlerken vs. sarhoş olma amacım yok yani.
Sarhoş adam yalan söylrmrz ben bu bahaneye sevgilimi kandırmıştım 😊sıkıntıların gitmiyo rahatlıyosun
ben içince de öyle mal gibi boşluğa bakıp dururum hiçbir şey düşünmem ya da sağa sola sataşmadığım için kötü adam değilim galiba :)
sevdigim icin iciyorum ictigim icin seviyorum kafam guzel oluyor siziyorum dertlere etkisiyse hic yok bir nevi ise yaramayan terapi benim icin
Geçtiği falan yok daha çok ağzıma geliyor söylemek isteyip de sustuklarım.
1 2 saat özgür olayım diye içerim 😕
Mutlu mutsuz fark etmiyo canım istediği ve güzel olduğu için içiyorum bir anlık beyin uyuşuyo dertler bitermi hiç
Bu zamana kadar ictim eğer unuttursaydi şu an dünyanın en mutlu insanı ben olurdum😐 sadece o anlık unutuyosun😐