Kendi psikolojisi iradesi ile sorunlarına çözüm üretemeyen acizlerin işidir içkiyle dert unutmak. Hem haram olan boşuna edilmemiştir. Kaç ailenin yıkılma sebebi, kaç ailedeki gençlerin dayaktan evden kaçma sebebi. Genç yaşında 40 yıllık dert taşı mısın derdin ne ise ne, içkiyi içip kafayı bulunca çözülüyor mu? Ayıkınca mucize mi oluyor sorunlar kalkıyor mu ortadan, yani çok mu zor zıkkımlanınca geçmeyeceğini düşünmek.
İnsanlar bunalımdayken hata yaparlar. Çünkü o an mantıklı düşünemezler. Hiç Kimse mantığı ile hata yapmaz, hataya düşmez. Bir aldanış ise, bir güven sarsıntısı ise bunu da Tecrübe hanene eklersin ama İçtim efkarlandım la ne ERKEKLİK olur ne de delikanlılık.
İçki içtiğinde ise uyuşan beynin, mantıklı bir şey yapmasını bekleme, olayları oku, yıkımları oku bakalım? İçkiliydim kaza yaptım, içkiliydim cinnet geçirdim, içkiliydim şu haltı yedim vs vs..
Dertlenince mantık yerine İçkiye vuran biri ha ağzıyla içmiş ha başka yeriyle, hepsi aynı sonuca gidiyor.
Yorumlarda " Ağzıyla içmek var " denilmiş. He babam he, damardan da alsan, ağzından da alsan aynı b*k yoluna gider. Sende beraber. Hepsi bu.!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbu kadar salak insanı unutmak için içiyorum
al elimdeki şarap kadehinide azize kaldırıyorum50 Yorumla
Cok haklı demis, icki öyle birsey degil...
Ben cok mutlu oluyorum kullanınca, evet.
Arkadaslarımla keyif yapıyorsam da bir deniz kenarında rakıyla, kızkıza kafayı çekip dedikodu yapalım diyorsak şarap, henüz saat daha erkense bira, bir mekandaysak arkadaslarla viski, aklına gelebilicek herseyi kullanmıslıgım vardır heralde...
Bu kötü bisey de gercekten değil, insanın kendisini bilmesi gerek cünkü basta.
Bir insan kötüyse o ortaya cıkar her halükarda, ickiliyse kötülügüyle kendinin arasındaki duvar kalmaz.
Degilse, kendisiyle iyiliğinin arasındaki duvar kalmaz, o dizilerde görüdügünüz "seni de çok seviyorum beeen" "gel öpücem gel" diyen içkili adamlara baglar.
Veya benim gibi keyif cikarir, bunun icin kullanir...
Öyle bisiy degil yani33 Yorumla- +1 yıl
kadınlar biliyor zatende mk abazaları içip içip hırsızlık tecavüz vs o tür işlere kalkışıyorlar
- +1 yıl
suçu işliyip sonrada sarhoştuk ayağına yatıyorlar az ceza alıyorlar
Icgi anlik güzeldir, ve o an icin herseyi unutabilirsin. Ama böyle yaparsan, hislerinden ve gün icindeki dertlerinden kacmis oluyorsun. Problemlerini cözermi icgi? Cözmez tabikide, cözülmesi icin kendinde olup bu problemleri kendi eline alip cözmen lazim. Ozm uzun vadeli mutlu olabilirsin. Gece icgini ictin, sabah kalktin ve hersey gene ayni. Gercek dünya kaldigi gibi. Yani kacis yöntemi icgi, ama bu sekilde gelecegini ve kendini daha cok bozarsin. Icgi hic kullanma. Sorunlari cözmeyi ögren, cünkü problemsiz hayat yoktur ve her seferinde icgiye kacmak cözüm olamaz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
238Cevap
Alkol çok farklı yapılara sahip bir içecektir. Ne içtiğin, nerede içtiğin önemlidir.
Ben mesela genel olarak rakı içerim, klasik gibi gözükebilir ama zahmetli bir içkidir; işte o zahmeti de onu özel yapandır.
Bar, kokteyl, özel gün içkileri için sadece ufak tefek atıştırmalıklarla yeterlidir, en fazla sıcak şarapla sucuk tüketirsin; lüksü bu kadardır; ya da absenth ile küp şeker eritirsin vs..
Alkol hangisi olursa olsun yeteri kadar tüketilmelidir. Birçok genç arkadaşımız özellikle yeni nesil alkolü oldukça amaçsız tüketmekte ve kendisine zarar vermektedir. Ben son 2 yıldır hiçbir disko, bar gibi yerlere açıkça gitmiyorum, çünkü artık "et pazarı" haline gelmiş durumdalar, içkinin içeriğinde ne olduğunu bilmeyen bünyeler onu umarsızca tüketiyorlar, sonra sonları o gece zaten belli...
Bu erkek ya da kadın farketmez. İllede sarhoş olmak istiyorlarsa sadece güvendiği insanlarla sarhoş olsunlar, mümkünse de evde.
Alkol içince hiçbir sıkıntı geçmez, sadece sıkıntı çok kısa süreliğine vade atar, dert devam eder. Özellikle ekonomik sıkıntı içerisinde ki insanların daha fazla içmesi mantıksızlığın son geldiği noktadır bu ülkede.
Ben alkolü zevk için içerim, genelde de her akşam tüketirim; her hafta sonu da kendi yaptığım özel mezelerimle (genellikle deniz ürünleri) rakı tükerim; keyfime bakarım. Kız arkadaşlarım da beni görüp özenirler, bu durum da açıkçası hoşuma gider.
Siz siz olun alkol tüketirken şalterinizi kapatmamaya çalışın, sonrası geriye dönemeyeceğiniz pişmanlıkları beraberinde getirebilir...10 YorumlaKırmızı tuborg, geç gelen şiddetli bir tartışma mesajından sonra, kalbe uygulanan en randumanlı bitki içeciğidir. Chivas regal, ayrılıktan sonra elini uzatacağın ve bırakamayacağın tek tutunacak dalındır. Üstüne bir de, sigara yapıp içersen, tamamen acı çekmeye başlamışsındır. Votka, en iyi elma suyu ile gider. Yanında sigaralık içerseniz, duvarın yavaş yavaş yükseldiğini görebilirsiniz. Rakı masası, kalbin anahtarını çözdüğü tek yerdir. Bu yüzden adına, çilingir sofrası denilir. Rakı masasında susulmayacağı gibi, rakı masasında da fazla konuşulmamalı. Çünkü rakı masasının şakası yoktur, eliniz bir anda telefonunuza gidip eski sevgilinize çok özledim diye mesaj atabilirsiniz. Sonrasında, koca bir has... ktir'e maruz kalma durumu vardır. Alkolden sonra, en çok kahve önerilir. Bunun bir rakı masasının, kırk yıllık hatrı var atasözüne değiştirilmesi gerekir. Tekila zengin işidir. Hani insan son parasıyla tekila alıyorda, manavdan bir tane limon alamıyor ya? İşte o çok saçma bir durum biliyormusunuz? Ne zaman tekila almak için gitsem, 2 bira alıp geri dönüyorum. Aklıma son paramla kızın yanına gidip, karnın aç'mı diye sormaya korkmuş olduğum zamanlar geliyor. Şarap gibi kadın, tabirini beni her görüşte sigaran var mı diye soran Şarapçı amca sayesinde öğrendim. Şarap ucuz, ama sevgi pahalı diyordu onu en son gördüğümde.
Şu an bunları, çay içerken yazdım. Siz okurken, ne içersiniz bilmiyorum.
Erkan Akagündüz..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. si ickilerin cogunun tadi bence guzel degil. Bana kalkip kimse yok efendim tadi cok lezzetli diye iciyorum iddiasinda bulunmasin. Dertleri unutturmuyo sarhos oldugun icin dert dusunemiyosun. Sarhoslugun sozum ona keyif verici ve guzel bisey oldugu sanilir cunku oyle lanse ediliyo. Arkadas ortaminda yok iste kafam guzeldi bilmem ne denir. Sarhos olunca basin doner, hareket etmek istersin edemezsin, kolunu bile kaldirmak istersen vucut sozunu dinlemez. O yuzden oturdugun yerde muhabbete ortak olup konusursun ve anlamsiz bir sekilde farkli modlara girersin, gulersin uzulursun aglarsin ya da ciddilesirsin. Aslinda soyleneni anlamamissindir ama o anda sanki sen sen degilmissin gibi. Eve gidince (ki gidebilirsen) gozlerini kapadigin an basinin asiri derecede dondugunu hissedersin ve miden bulanir. Bu tipki hiphizli bir sekilde etrafinda dondugunde basina meydana gelen sarsinti ve mide bulantisiyla ayni etkidir. Uyuyamazsin her ne kadar yorgun da olsan bas donmesinden. Gidip kusmak iyi gelir hele bir de cok icmissen. Neyse konu cok dagildi:D
00 Yorumlaİçki içince sıkıntıların geçmesi büyük bir yalan bu insanların kendilerini avutma yolları bir kere insan içki içince aciz oluyor çünkü içkiye medet umuyor ama içki sıkıntılarını gidermek yerine daha başka sıkıntılar ortaya çıkarıyor hadi içki içti bir süre unuttu her şeyi ee sonra geri hatırlamicak mı tabi ki de hatırlayacak hem içki içen kötü değildir lafı başlı başına saçmalık içki içen adam kötüdür çünkü içki kötülüklerin anasıdır ve benden tavsiye bu zararlı alışkanlığı hala sürdüren arkadaşlar varsa bıraksınlar ben çok şükür bu yaşıma kadar ağzıma vurmadım ve zaten yaşım küçük ama artık yaş önemli değil bir bakıyorum 16 17 yaşındaki çocuklar bira içiyor yazık hem de çok kendilerini mahvediyorlar onu geçtim günaha giriyorlar allah yardım etsin umarım bu illetten kurtulmak isteyen herkes kurtulur.
10 Yorumla
+1 yılKötü olmaz , içki içen insan (hele birde rakı ise ) fena dost olur , 1000 sırrını söyle 1 sırrını söylemez kimseye (denenmiş ve onaylanmıştır) ayrıca şunu da belirteyim, rakı içen insan kırılgan ve duygusaldır , toplumumuz rakı içenleri arabesk tip ya da kro tipler olarak görüp , viski içenlere kibar ve dertli olduğu için içiyor zannediyor ama öyle değil, asıl viski içenlerden korkmak gerekir , rakı içen adamdan asla zarar gelmez , ayık ya da sarhoş olsada fark etmez, ruhu güzeldir onun ruhu...
00 YorumlaAlkolü severek tüketiyorum. Derdine çözüm değil, ancak insana verdiği hissiyat rahatlatıyor.
https://m.youtube.com/watch?v=26_GRIxw87g
Neşeliyken, üzgünken, psikolojin nasıl olursa olsun güzel gider. Ve her psikolojide verdiği hissiyat güzeldir.
İçene, içmeyene de eyvallah.10 YorumlaRakı içkinin babasıdır. En ağır başlısıdır. Rakı sofrasına karaktersiz götüyle içenlerle değil, Kardeş dediklerinle içeceksin. Ortalama bir duble dertleşe dertleşe 20 dakıka da bitmelidir. Rakın biterse gecede biter. Adam gibi yatar uyursun. Bu kadar net. İçki kötü değildir. İçmesini bilmeyen insanlar götüyle içen insanların içindeki kötülük ortaya çıkar kısa ve net olay bu. Konu kilit.
10 YorumlaBunu ayık kafayla söyleyemez, içtikten sonra söyler. Sarhoş tesellisi bu kısaca.
Dün çalıştığım işyerine bir amca geldi köşede içmiş. Bana dert yanıyor. Kimi istersen işini bitiririm gibilerinden konusuyor.
Kafası güzel olduğundan herseyi yapabilir o an. Ağladı, eşinden, herseyden ayrılmış, ama dertlerinden ayrılmamış.
Eğer dertleri unutturacaksa 1 sefer icer ve yokolur dertler. Ama olmuyor. Dertler yerinde kalıyor.
Diyorum ya sarhoş tesellisi bunlar..00 Yorumla
+1 yılBizim ülkemizde alkol kullananların çoğu ağzı yerine başka yerleri ile içtiğinden hoş olmayan konuşmalar, tarafik kazaları, başkalarının canlarına kastetme gibi durumlar maalesef çokça bulunmakta!
Şahsi düşüncem "İçki acizliktir! Ancak aciz insanlar bu yola başvurur!"
Hiç bir problemi çözmediği gibi aksine vücuda da zarar vermektedir.00 Yorumla
+1 yılİçince geçmiyor, eger gecseydi dünyanın en mutlusu ayyaşlar olurdu... İçince insanın kalbi açılıyor, ayıkken söylemeyi gururuna yediremediyin laflar bir çırpıda çıkı veriyor ağzından... İçince geçmiyor geçmiş gibi yapıyoruz sadece. Olay bu...
50 Yorumla
+1 yılbu adamı bulsam alnından öpmek isterdim. misal şu an iciyorum. niye mi iciyorum? dışarıda çözüm yok. sorunumda çözümümde kendimle. çözüm yok zaten orası ayrı. problem var dert var. atmıslar bizi bu dünyaya 10000 tane kötülügün icine sonrada yaşa hadi ya unutmadan nasıl olacak o?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. Geçmiyor.
Ama normalde konuşamadığın dile getiremediğin herşey su gibi dökülüyor kelimelere, cümlelere..
Ağlıyorsun nefessiz kalırcasına, ya da gülüyorsun katılırcasına..
Çok dertliysen unutmuyorsun da uykuya daha çabuk dalıyorsun mesela.
Bir cesaret geliyor o anlarda insana ki sorma.
Arada içerim, sırf ağlamak, dertleşmek için.. Ayık kafayla konuşamıyor bazı insanlar mesela.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntılar değil de, onların senin üzerindeki etkisi geçer. Ki içki içen herkes dertlerini unutmak için içmez. Kimisi dertten, kimisi rahatlamak için, kimisi de vakit geçsin diye içer.
İçenlerin ciddi bir kısmı da içip zom olmaz. İki, üç kadeh atıp yatar uyur ya da artık ne işi varsa onla uğraşır.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıldaha fazla gülüp eğlenmek için içerim ben içkiyi :D daha güzel oluyor :D
dayıya da katılıyorum :D22 Yorumla- +1 yıl
CANIMSIN reis
Kafam o biçim dün gece çok içmişim :D
+1 yılpbs.twimg.com/.../y6nUcw9f.jpg
Sıkıntıların geçmez tabiki bir genel içiçi olduğun için insanın vücudunda uyuşma oluyor sinirlerini tam olarak hissetmemeye başlıyorsun ve sadece alkolun etkisi geçene kadar ondan sonra yine herşey aynı bir dert keder için içmiyoruz vücut istiyor hacı..00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılİçkiyi ağzıyla içiyorsa sıkıntı yok, ama başka bir tarafıyla içipte sapıtıp, ortalığı karıştırıyorsa o işte sıkıntı. Ben üzgün, dertli olduğum zaman içmem... Aksine mutlu olduğum, canımın istediği zamanlar da içerim.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 897 cevap paylaştı. Birinin senin hakkında ne düşündüğünü anlamak istiyorsan beraber içki iç. İçki gerçekleri söyletir. İçki içen rol yapamaz. Çoğu kavgalar içkiden çıkıyo derler ama asıl nedeni içki içenin gerçekte söyleyemediği şeyi diğerine içince söylemesidir. Bence birine yalan söyleyip dostu gibi görünen insanlar çevremde hiç olmasın daha iyi. Ha ama içkiyi çok abartıp çocuğunu ailesini döven öldüren karektersizler varki onlar içkide içmese zaten aklı başındayken kavga ettiklerinde de yapıyo aynısını.
00 Yorumlaicki icen adam kotu olur mu bilmiyorum ama karakteri degisiyorsa adam degildir.
90 YorumlaHadisin gitsin eniştem teyzem ile boşuna kavga ediyor içince o Zaman. Allah korusun içmem ben.
141 Yorumla
+1 yılAlkol :
guldurur
aglatir
Unutturur
sevdirir
Cesaretlendirir
Espiri yetenegini gelistirir
dertlerin aklina gelir onemsemezsin
Pislik yonleride var tabi:
Aglatir
Gunahtir
karakterini degistirir
Bosuna para israfidir
zaman kaybidirir
tek icilmez00 Yorumla
+1 yılSıkıntıyı ister geçirsin ister geçirmesin ben Haramdan uzak dururum bitmiştir.
178 Yorumla- +1 yıl
Ya sinir oluyom boyle dogru yorum yazanlari neden salaklar dislike liyo
- +1 yıl
@PrettyNaz1 adı üstünde salak 😄
- +1 yıl
@ChocolaㅠAcı hahaha aynen :D
- +1 yıl
- +1 yıl
@ChocolaㅠAcı aynen :D
- +1 yıl
@PrettyNaz1 ilkinde geldi zaten zahmet etmişin :D
- +1 yıl
@ChocolaㅠAcı ben gitmemistir diye yazdim ama gitmis :D
- +1 yıl
Evet :D :) @PrettyNaz1
+1 yılİçki icince dertlere yenisi ekleniyor Allah'ın haram kıldığından uzak durmak gerek yoksa dert üstüne dert eklenir. Namaz kılan insanın içindeki huzur tarifsiz..
6015 Yorumla- +1 yıl
Neden sana bu kadar dislike geldi :( :(
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Aynen öyle o huzur bambaşka..
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılAnti depresan, rahatlatıcı veya uyku verici haplar kullanmak yerine bir kimyager olarak bir veya iki kadeh kırmızı şarap içerim, evet çakırkeyf olunca gayet dertler unutuluyor ve rahat uyuyosun. Bunu her gün yapmıyorum haftada bir :) Günah olduğuna inanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılPeygamber Efendimiz (s. a. v) içki kötülüklerin anasıdır buyurmustur. Bu nedenle içki'yi (Sigara) gibi mesru veya normal karsılamak dogru degildir. içki icen insan araba kullandıgı taktirde neler olabilecegini herkes bilir, buda bu Adamın dedigine terstir. insan ne kadar iyi olursa olsun içki içiyorsa, sahitligi kabul edilmez, sözüne itibar edilmez cünkü yalan söyler, söz verdiginde sözünde durmaz, bu nedenle içki içenin dertleri azalmaz aksine çogalır.
00 Yorumla
+1 yılAksine içki tüm kötülüklerin anahtardir hatta bir hadsite bir kadın bir adamı zinaya teşvik eder ama adam bulaşmaz içki iç der içkiyi içer arkasından zinasınıda yapar yani kötülü bir kutu olarak düşünürseniz kilidi kesinlikle içkidir diğer kötülüklere ulaşmak için o kutuyu açmak gerekir buda içki ile olur
00 Yorumla
+1 yılkeyifli bir ortamda içmek iidir
eski dostlarla yaptıgım bir durum
ama dostlar
nerede yoklar..
mazide kaldılar20 Yorumlaİçtiğin şeye bağlı rakı içersen derdine dert ekleniyor dostum. O yüzden tekila iç vodka iç en iyisi bira iç sen :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIcmiyorum
Icende araba kullanmasi
Cevresine terör estirmesin
Herkez kendi gunahlarindan sevaplarindan sorumludur. Ben kokusunu tadini sevmedigim icin icmiyorum.
Icene icmiyene saygi duyorum.
Unutmak icin cok acilara dayanamadigim icin kor kutuk sarhoa olsanda ayildiktan sonra dertler acilar kaldigi yerden devam arti bas agrisi00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kere icmisligim var o da orada kaldi zaten birdaha da asla icmedim ayrica maalesef sıkıntılar o kadar kolay gecmiyor sadece 1 sure beynin uyusuyor unutur gibi oluyorsun ondan sonra zaten etkisi geciyor yani sıkıntı hep var hepte olacak kacisimiz yok... 😕
00 Yorumla
+1 yılEğer ki kafamdaki sorunları unutucam diyosan icki icme zaten baska şeyler vereyim ondan ic. Icki cok farkli aslinda bir kültür gibi düşün sana mutluluk veren ortamda sohbet ettiren yanliz başına duygulandiran mekanda eglendiren guzel bir sey ickiyi bunlar icin icmiyorsaniz eger içmeyin😉
00 Yorumlaicki de sigara da keyif verici maddeler.. hersey sinirinda güzeldir, herseyin fazlasi zarardir, neden iciyorum? keyif almak icin.. bir arkadas ortaminda bir iki kadeh biseyler icilir, yanina sigara yakilir.. herkesin keyif alma anlayisi farkli oldugu icin herkeste öyledir diyemeyiz tabi ki.. sikintilar geciyor mu? hayir tabi ki gecmiyor, ama bir anlik unutturuyor bence..
00 Yorumlabılmıyorum lıse zmnında sevgılımden ayrıldıgımda ıctım en son kafa uyusunca dusunmen azalıo ıyı gıbı gelıordu dahada ıcmedım
10 Yorumlaevet kötü olmayız biz siyah poşetliler olarak. ben sarhoşken ne bir laf ederim nede kimseye bulaşırım. sesim soluğum çıkmaz. kafamı rahatlatan tek şey çünkü bu. sigaradan sonra en iyi dostumda bu ve ben dostlarımı bırakamam.
00 Yorumla
+1 yılİcki icen kadından zarar gelmez a dertlenirim icerim asık olurum icerim sarabı severim. Ama izmirli kızlar olarak bir sozumuz vardır sarabı sevmemız uzume duskunlugumuzden degil bız hep ezılenden yanaydık:)
00 Yorumlaİçince geçmez ama rakı ile arkadaşlık edersin hiç konuşmazsın rakı sofrasında ama 40 yıllık dostla dertleşmiş gibi hissedersin içerim içmek için bir sebep aramam rakının çağırdığını dertleşmek istediğini hissedeyim içerim
02 Yorumla
+1 yılc1.staticflickr.com/.../...808413_0a83aec003_b.jpg al bundan dünyan değişssin =D =D
00 YorumlaBazen konusamadigin ve konusmak istediklerin vardir cesaret edemezsin iste tam o anlar icin votka mukemmel oluyor soyleyip yuzlemseye korkttugun ama icini kemiren seleri soler cevabini alir ve hayatina devam edersin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılİçki içen kötü değildir zaten. Benim arkadaşım büyüğüm içiyor hemde tek seferde 3-4 tane sarhoş olmuyor. Kötü mü desen değil Dünya iyisi biri. O yüzden içmek ayrı bişeydir. Haramdır orası ayrı bişey tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen inanmıyorum içince çok kötü olan canavara dönüşen çekilmeyen insanlar var ve bu insanlar yüzünden içkiden nefret ettim. Ayrıca unutturduğunu düşünmüyorum hadi o anlık olsa bile gerçeği değiştirmez sonuçta içki içmek yerine daha değişik aktiviteler yaparakta kısa süre unutabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılBen genelde enerjik ve mutlu anlarımda içerim, hüzünlenince değil. Mutluyken daha iyi valla, niye bilmiyorum. Hüzünlenince insanlarla konuşurum, kendimi açarım onlara. Genelde alkolden daha etkili olur.
00 YorumlaEğlenmek ve rahatlamak için. Alkollü içkiler insanı rahatlatır, gerginliği alır, çok fazla içmediğin sürece sorun olmaz.
Ama ne kadar az içersen iç asla araba kullanma, rahatlattığı gibi dikkati de dağıtır.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçince geçmiyor fakat, uyuşturuyor bir çeşit anestezi gibi,
Ama onunda sonu yok kardeşim, nereye kadar,
24 yaşındayım, aklım yettiğinden beri içerim, bir servet ödedim unutmak, acıları geçirmek için, ama olmuyor, olsaydı çoktan olurdu zaten.
Kimse demesin ağızla içmek var şöyle böyle diye, bir süre sonra zaten bünyen kaldırmıyor, nereye kadar kafan güzel yaşarsın? Bütün bu hayatı kafan güzel mi geçiriceksin, geçiremezsin olmuyor, boşa uğraşmayın, boşa içmeyin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçki içtiğimde sorunların düzeleceğini sanmıyorum. İçki içmeyi bir b*k haline getiren tiplerde içmeye devam etsinler. Benşm kafamı bulandıran beni saçma hallere büründüren bir şeyi neden kullanma gereği hissedeyim ki? Sıkıntı yaratan sensen çözende sen olacaksın. İçki sıkıntı çözmüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçki içen, uyuşturucu kullanan insanlar güçsüz hissettikleri için kullanıyor bence. İçki ve uyuşturucudan nefret eden ben bazen o kadar kötü hissettiğim oluyor ki ben bile düşünüyorum uyuşturucu içeyim hiç bişey düşünmeyim. Kaybetmedim kendimi hiç şükür. Ve hayır geçmez.
00 Yorumlaİçiyorum çünkü iyi hissediyorum, çünkü canım istiyor, çünkü tadını seviyorum.
10 Yorumla
+1 yılgecirmez olur mu? kotu dusuncelerle arana set koyuyo. istesende ulasamiyosun sonra dolduruyosun bardagini. gulup geciyoesun be gulup geciyorsun. ayikkken yapamadigin gibi. olmasi gerektigi gibi.
10 Yorumla
+1 yılBirbirine düşürüyor insanları.
89 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle. :/
- +1 yıl
O kadar içki içilen ortamda bulundum senelerdir. Kimseyle kavga falan etmedim. İçki içince zom olup mala bağlıyorsan sende zaten baştan sorun vardır.
- +1 yıl
@Leaper Al işte.. :D
@Ragnar_Lodbrok Sen istisnasın sus. O_o - +1 yıl
@Leaper Örnek vermişsin o yüzden yazdım, neyse.
- +1 yıl
@Leaper Önemli değil.
+1 yılSırf dostlarınla içmek istiyorsan iyidir. Ama derdini unutmak için sıkıntım gider diye içmek için içiyorsan durum vahimdir. Kötü düşünceler size çok kolaymış gibi gelebilir bir an.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılGencligimde bir sure kullansamda mide sagligima iyi gelmedi bir kac kez doktora gitmek zorunda kalinca biraktim.3 yildir hic icmiyorum. Biseyde kaybettigimi sanmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılAlkol Alıpta Bilincini Kaybeden de Var, Alkol Alıpta Kimseye Karışmayan Alkol Almadığı Zamanlardaki Gibi Davrananlarda. Cinayet İşleyenlerde. Herkesin Bünyesine Etkisi Farklıdır. Arada Bir 2-3 Bira 1 Viski Vb. İçmek İle Anlayamazsınız..
10 Yorumla
+1 yıll*n bir arkdaşım la yola çıktım içkicinin teki arabayı sürüyorum o yanımda oturuyor, arkdada 2 jkişi daha var, kafası güzel ya bunun 120 ile giderken direksiyonu tuttut çekti ak az daha öldürüyordu bizi, sonra el ferenini çekip duruyordu arkaya geçti ordan da tokat attı ak az daha atıcaktım arabadan zor sabır ettim içki kötülüklerin anası babası danasıdır
00 Yorumlaağzınla edebinle içiyorsan bir sıkıntısı yok hee günah mı evet o konu farklı
arkadaş ortamında muhabbet akar giderken içilen içkinin tadı bir ayrı güzel gelir
manitandan ayrılmışsın acı çekerken içersin yaranın bastırırsın
ailenle beraber rakı sofrası kurmuşsun eski anılar dinlerken içersin
içicek adamın hep bir bahanesi vardır00 Yorumla
+1 yılIçince hiç bir şey geçmiyor aksine daha çok dibe batiriyor içmek yerine bazı şeyleri aşmaya çalışmak daha mantikli içerek geçmesini beklemek zayıflık...
00 YorumlaGeçiyor kafa çarkıfelek oluyor. Optimist oluyorsun ama önceden kafasını vuran biri bence içmemeli. Çok agresif oluyor özellikle araba kazasına karışanlar.
00 Yorumla
+1 yıliçkiye kesinlikle karşıyım arkadaş. her kötülüğün arkasından içki çıkıyor. içki içer adam vururlar içki içerler bıçaklarlar. içki içerler tecavüz ederler içki içerler intihar ederler içki içerler karısını döverler. bunun neresi iyi Allah aşkına?
30 YorumlaBilmiyorum, ama bir gün korkutuk sarhoş olmak istiyorum
315 Yorumla- +1 yıl
delii :)
- +1 yıl
@kimyager43 niye ki?😊😂😂
- +1 yıl
nıye bunaldın kı o kadarrr
- +1 yıl
@kimyager43 "Herkesin bir derdi var durur içerisinde..." diyor volkan konak
- +1 yıl
bende onu dınlıomm :(
- +1 yıl
aglıcamm baya işyerındee
- +1 yıl
@kimyager43 güzel şarkı, ne oldu ki?
- +1 yıl
insan iştee bunalıverıyo bazen.. az kaldı mesaı bıtmesıne.. bıraz aglamaya
+1 yılBizim Tarihimizin Her Devrinde Alkol vardır. Bizi Bıraktım insanlık Tarihinin Her döneminde alkol vardır. Burdan Sebeb İçenide Hoş Görmek Lazım içmeyenede Saygı duymak lazım. Başını örtene , Saçına Röfle Yapana Ayrı muameleden Kaçınmak lazım.
00 Yorumlaencrypted-tbn2.gstatic.com/images
Olay tam olarak bu aslında. :)00 Yorumla
+1 yılSıkıntılar geçmez o an unutursun. Aklından o sıkıntılar kısa sürede olsa çıkarmak için içersin. Ayılınca yine aynı acı devam eder. İçki içenin zararı kendinedir. Adabını bilirsen kimseye zararın dokunmaz zaten.
00 Yorumla
+1 yılBence geçmiyor, sadece belli bir süre erteleniyor. Sonra kendini daha güçlü hissettiğin zaman, sıkıntılarla daha iyi mücadele edebiliyorsun. Ama bence sıkıntılar karşısında alkolün arkasına sığınmak sanki biraz acizlik gibi.
00 Yorumla- Devamını Gör (338)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat