Annem senin çocuğuna bakmak zorunda değilim bakmam diyo bu beni cok uzuyor ne yapabilirim?

yakında dogum yapacagim bir muddet sonra da calismayi dusunuyorum cocugumu biraz buyuttukten sonra. esimin aldigi maas ancak yetiyor kıt kanaat. calismam gerekiyor ama anneme cocuguma bakar misin diyorum bakmam bakamam dogurduysan bak diyor adam gibi adamla evlenseydin diyor kocan baksın sana deyip duruyor hatta babamla beraber eşimi devamlı aşağılıyolar. bu devirde tek maasla gecinildigi nerde gorulmus. ben cocuguma bir kiyafet alamadiktan sonra istedigi biseyi alamadiktan sonra hayat mi bu? yarin icin uc kurus arttiramadiktan sonra ne yapicaz surunucek miyiz? devamli cocuk yapmasaydin o zaman bakamicaksan yapmasaydin diyolar ustelik benim cocugum zor oldu. cocugu olmayan bir suru insan varken bu laflari soyluyolar. o kadar kırılıp uzuluyorum ki. boyle anne baba olur mu? insan cocugu icin torunu icin boyle laflar soyler mi? bakmam etmem der mi?
Annem senin çocuğuna bakmak zorunda değilim bakmam diyo bu beni cok uzuyor ne yapabilirim?